🔷 شهید آوینی: «سراسر کشور ایران امروز تجلی گاه این واقعه بزرگ تاریخ است، واقعه ای که همچون انفجاری از نور در ظلمات وحشت زای جهان امروز تولد یافته است و شعاع روشنایی آن، تا دورترین نقاط تاریخ آینده کره زمین را روشن خواهد ساخت و تا تحقق کامل وعده تخلف ناپذیر حاکمیتِ حق پیش خواهد رفت.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 برشی از مستند «ایستگاه آخر» و شرح لحظه انفجار مین و شهادت سید شهیدان اهل قلم از سوی حاضرین در صحنه پس از گذشت سالها از آن حادثه
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
ziyafat-07.mp3
433.7K
🔷 توصیف زیبای شهید آوینی از بچه حزب اللهی ها
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 خانم مریم امینی همسر شهید آوینی: «یک خصوصیت واحدی میگویم که دو مرحله زندگی آقامرتضی یعنی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب تا شهادت را بههم وصل میکند. از وقتی من مرتضی را شناختم دنبال حقیقت بود. تحولات کوچک و بزرگ سیاسی، اجتماعی حتی هنری و ادبی قبل از انقلاب، جستوجوی او را بیجواب میگذاشت، ولی میل به پیدا کردن حق و حقیقت در این جستوجوها زیاد بود.
🔹آنقدر در این مورد پافشاری میکرد که حتی از خودش هم میگذشت. در این جستوجوها خیلی هم سرش به سنگ خورد. خیلی چیزها را تجربه کرد. همین تجربهها بود که وقتی با حضرت امام(ره) آشنا شد، ایشان را شناخت و به سرچشمه رسید؛ چیزی که سال ها بهدنبالش بود و در وجود مبارک حضرت امام(ره) پیدا کرد. یک ذره هم کدورت در دلش نبود که نفس خودش را با این یافتن مقدس قاطی کند.
🔹وقتی شناخت، دیگر فاصلهای نبود. به یک معنا به واقعیت رسیده بود. به همین دلیل و به خاطر این واقعیت هرچه را که نشانی از نفس داشت، سوزاند. تمام زندگیاش وقف انقلاب شد. خودش هم میگوید از طرف جهاد رفتیم بیل بزنیم، دوربین به دستمان دادند. برايش فرقی نمیکرد. با تمام وجود خودش را وقف انقلاب کرد و آنچه از او انتظار می رفت را انجام داد. زمان جنگ ایشان را خیلی کم در خانه میدیدیم؛ هرچند شب یک بار. تمام دغدغه ذهنیاش جنگ بود.»
🔸منبع: «مصاحبه با مجله آشنا، منتشر شده در سایت موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 هدیه ویژه کانال «روایت فتح» برای استوری شبکه اجتماعی همه مخاطبان
🔸به گمانم ترسناکترین روز عصر حاضر ما و همه جهانیان، روزی باشد که این مرد بزرگ در میانمان نباشد! انشاءالله تا ظهور ذخیره اسلام حضرت مهدی(عج) او در کنارمان خواهد ماند. برای تداوم سلامتی ایشان صلواتی قرائت نماییم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۲۴ آبان روز «کتاب و کتاب خوانی» با یاد همه اهالی فرهنگ به خصوص شهید آوینی گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «با شروع انقلاب تمام نوشته های خویش را اعم از تراوشات فلسفی، داستان های کوتاه، اشعار و... در چند گونی ریختم و سوزاندم و تصمیم گرفتم که دیگر چیزی که حدیث نفس باشد، ننویسم و دیگر از خودم سخنی به میان نیاورم.»
🔸منبع: «وصیت نامه خودنوشت شهید آوینی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 توصیف دقیق شهید آوینی از سلبریتیهای بی هنر!
♦️شهید آوینی: «همانطور که بیان انسان، حرفها و کلام او بیانکننده روح اوست، همانقدر اثر هنری هم مُبَیِّن روح انسان است؛ بیانکننده روح هنرمندی که اثر هنری از آن ناشی و صادر شده است. اصلاً هم نمیشود کلک زد. یعنی کسی که خمیرمایه درونی ندارد و روحش خالی از محتواست، نمیتواند کلک بزند و یک اثر هنری عظیم از خود خلق کند؛ محال است. یعنی اثر هنری درست با روح هنرمند متناسب است و اصلاً نمیشود در این زمینه کلک زد و آدم را لو میدهد؛ مثل بیان. میگویند: تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. عیناً همینطور است.»
🔸منبع: «سایت تسنیم، صحبتهای خودمانی شهید در نمازخانه موسسه روایت فتح، تاریخ انتشار ۱۳۹۴/۳/۱۴»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی:«انقلاب اسلامی واقعه ای است که پیش از هر جا در درون انسان و در سینه او اتفاق میافتد. عمق این سخن را هنگامی درخواهی یافت که یکایک این بچهها را بشناسی: شهید عزیزی را که کارگر چرم سازی است، شهید توانا را که طلبه است و شهید نوری را که دانشجوی راه ساختمان است و شهید...»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 مهدی نصیری: «ثلمه(رخنه) فقدان آوینی را هیچ كس نتوانسته است پر كند. اساساً هنوز آوینی شناخته نشده و عمیق ترین حرف های او هنوز در حجاب است. آوینیِ اندیشمند و متفكر و زمان شناس، خیلی عظیم تر از آوینی مستند ساز و روایت فتح ساز است.
🔹اگر در كارهای سینمایی و تلویزیونی او برجستگی مشاهده می شود این تنها رشحه ای از تفكر عمیق او درباره عالم و آدم بویژه عالم و آدمِ عصر جدید است. آوینی را باید دریابیم و تا به امروز تنها شاید یک لایه از لایه های عمیق فكری او شناخته شده است.»
🔸منبع: «سایت تاریخ ایران به نقل از خبرگزاری فارس، ۱۳۹۰/۱/۲۰، کدخبر: ۶۱۹»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 کلیپی که همه مردم جهان باید آن را ببینند! لعنت آزادیخواهان تاریخ بر همه کسانی که مانع رسیدن این معارف به مردم دنیا هستند.
♦️شهید آوینی، دکتر شریعتی و داستایوفسکی (اندیشمند و نویسنده تأثیرگذار اهل روسیه) از این روزهای جهان برایمان میگویند!
🔸لطفاً این پیام را برای دیگران هم فوروارد کنید تا در ثواب این خودشناسی بزرگ سهیم باشیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «اگر مدعی بگوید پس چرا این بار سیلابها به جنگ شما آمدند، میگوییم ما معتقدیم که مصلحت در آن چیزی است که اتفاق میافتد. سنت لایَتَغَیِّر خداوند این است که مومنین را در کوره شداید و بلایا آن همه بگدازد تا کارآموخته شوند و استقامت پیدا کنند.
🔹درختهای کویر را بنگر، سرِ استواری آنان در تشنگی و گرسنگی و گردبادهای بنیان کَن کویری است. ما خود را به او سپردهایم و او مصلحت کار ما را بهتر میشناسد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «تاریخ تمدن، تاریخ تکامل ابزار تولید است و از هر آنچه خارج از این سیر قرار گرفته غفلت دارد و همان طور که گفتیم، نامگذاری اعصار مختلف نیز خود حکایت از همین معنا دارد.
🔹عقل علمی جدید اصلاً با غفلت از آسمان و آنچه آسمانی است بهوجود آمده و بدینترتیب، نباید انتظار داشت که این مسائل را درک کند. آنها برای نگاشتن تاریخ تمدن با یک پیشتحلیل داروینیستی از سیر تکامل تدریجی جهان، تنها به سراغ مدارک و وقایعی رفتهاند که با این سیر تحلیلی سازگار است و بالتبع همه وقایع دیگر، هر چند همچون طوفان نوح (ع) جنبه جهانی داشته باشد، از تاریخ تمدن حذف خواهد شد.
🔹اگر حضرت نوح نبی (ع) کشتی بخار ساخته بود شاید میتوانست جا و مقامی در تاریخ تمدن بیابد، اما ایشان نیروی بخار را نمیشناخت و آنچنان که در قرآن آمده است کشتی خود را با بسمالله هدایت میفرمود: بِسمِ الله مَجریها و مُرسیها»
🔸منبع: کتاب «توسعه و مبانی تمدن غرب»، مقاله «انسان از نسل میمون خرافه ای جاهلانه»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini