متفاوت باشد؛
🔹 به نحوی که دوا یا غذایی که در یک نفر باعث افزایش فراوان شیر میشود؛ ممکن است در دیگری اثر چندانی نداشته باشد. آنچه در پی می آید، دستوراتی است نسبتاً عمومی که در اکثر موارد، مفید واقع میشود:
🔶 آرامش روحی از مهمترین عوامل تاثیرگزار در کیفیت و کمیت شیر مادران است.
🔶 استرس، علاوه بر کم کردن میزان شیر، کیفیت آن را نیز دچار تغییراتی خواهد کرد که میتواند باعث کاهش تمایل نوزاد به مکیدن پستان شود که این مساله، خود دور باطلی را به وجود می آورد که به کاهش بیشتر شیر منجر خواهد شد.
🔶 این نکته ساده، متاسّفانه در بسیاری از مواقع از سوی ما طبیبان، مغفول واقع میشود و تنها به تجویز دوا های شیرافزا به این مادران اکتفا می کنیم؛
🔶 و این در حالی است که حتّی در فرهنگ عامّه میتوان نشانه هایی دالّ بر اعتقاد مردم به این نکته بدیهی را جستجو کرد؛ که نمونه بارز آن، این طعنه عامیانه است که:«حرص نخور؛ شیرت خشک میشود». بنابراین ابتدا آرامش روحی مادر را تامین کنید.
🔶 یبوست، به طور مستقیم، شاید کمتر روی میزان شیر تاثیر بگذارد امّا قطعا کیفیت آن را کاهش خواهد داد.
🔶 چرا که یبوست باعث می شود به خاطر حرکت کند ثقل غذا (مدفوع) در روده های کوچک و بزرگ بخش مائی و لطیف مدفوع نیز که دفعی است جذب شود و خون فاسد شده و بنابراین شیر مادر نیز دچار فسادی در ماهیت شده و کودک وی را آزار خواهد داد پس مادران شیرده بایستی مراقب یبوست باشند.
🔶 تعادل هورمونی مادر را تامین کنید.
🔶 بسیاری از ناتوانی های مادران در تامین شیر کافی برای فرزندانشان، به عدم تعادل و به ویژه کمبود هورمونهای زنانه در ایشان مربوط میشود. این مشکلات در بین زنان امروزی بسیار شایع است بنابراین و با اعمال روشهای مناسب، مشکلات هورمونی پس از زایمان را حلّ کنید.
🔶 به تغذیه مادران در دوران شیردهی توجّه کافی داشته باشید.
🔶 مادر باید مصرف غذاهای باکیفیت را مدّنظر قرار دهد تا افت بدنی ناشی از دوران بارداری را سپری کند؛ به ویژه هرگونه نشانه ای مبنی بر کم خونی باید به طور جدّی پیگیری شود.
🔶 متاسّفانه بسیاری از مادران جوان، به جای آن که به فکر سلامت خود و نوزاد دلبندشان باشند؛ به دنبال به دست آوردن تناسب اندام از دست رفته!
🔶 هستند و در دوران شیردهی اقدام به گرفتن رژیم می کنند که کاری است بسیار ناپسند و غیرعلمی که میتواند علاوه بر محرومیت نوزاد از شیر باکیفیت و کافی، عوارض ناگواری ازجمله ریزش موی شدید مادر را به دنبال داشته باشد و این در حالی است که خود شیردهی، یکی از مهمترین عوامل بازگشت وزن مادر به حالت سابق است.
🔶 مکیدن سینه از سوی کودک، مهمترین عامل تحریکی ترشّح شیر است بنابراین از کارهایی که تمایل او به پستان مادر را کم می کنند؛ خودداری کنید.
🔶 در واقع، شیر دادن نوعی جریان عرضه و تقاضاست. شیر در صورتی تولید میشود که کودک شیر بخورد و میزان شیری که کودک میخورد به بدن مادر میفهماند که باید چه مقدار شیر تولید کند.
🔶 اگر کودک کمتر شیر بخورد، بدن مادر هم شیر کمتری تولید خواهد کرد.در این رابطه به نکات ذیل توجّه کنید.
🔸 اگــر چــه ورزش مــنـظـم و در حـد مـتعادل در زنـانی که قبل از بارداری از نظر جسمانی متناسب بوده اند مانعی برای شیردهی نیست اما پس از فعالیت بدنی شدید مادر شیرده، به علت ورود اسید لاکتیک به شیر، ممکن است طعم تلخی در شیر ایجاد شود و شیرخوار از خوردن شیر امتناع کند.
🔸 ضمن توصیه به خودداری از هرگونه فعّالیت سنگین (به ویژه در روزهای نخست پس از زایمان)، در این مواقع لازم است مادر قبل از شیردادن، سینه خود را بشوید و اگر هنوز کودک مایل به شیر خوردن نیست مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.
🔸 مصرف نوشابه های کافیین دار اعم از چای، قهوه، کوکاکولا و … ممکن است سبب تحریک پذیری، بی اشتهایی و کم خوابی شیرخوار شود.
🔸 مصرف برخی غذاها مانند سیـر، انواع کلـم، پـیاز، مارچوبه، تربچه و یا غذاهـای پرادویه و پـر چاشنی ممکن است روی طعم شیر اثر بگذارد و تغییر ناگهانی طعم شیر سبب تمایل نداشتن شیرخوار به شیرخوردن شود.
🔸 با توجه به تاثیر برخی مواد غذایی بر طعم شیر، در صورتی که شیر خوار از شیر خوردن امتناع میکند بهتر است مادران از مصرف این مواد خودداری کرده یا مصرف آن را محدود کنند.
🔸 هر شیشه شیر خشک، آب، آب میوه و هرگونه خوراکی جز شیر که به کودک می دهید؛ به همان اندازه از شدّت و مدّت مکیدن سینه از سوی شیرخوار کم میشود و این باعث میشود که بدن مادر شیر کمتری تولید کند. بنابراین سعی کنید از 4-6 ماهگی، غذایی غیر از شیر به فرزند خود نخورانید.
🔸 تغذیه با شیشه: برای کودک، مکیدن شیر از شیشه راحت تر از مکیدن شیر از سینه مادر است؛ بنابراین، تغذیه کودک با شیشه باعث میشود که کودک سینه را به خوبی نگیرد و ترجیح دهد که برای راحتی ب
یشتر با شیشه تغذیه کند.
🔸 پستانک: مکیدن پستانک باعث میشود که کودک با نحوه شیر خوردن از سینه مادر مشکل پیدا کند و همچنین باعث میشود مقدار زمانی که کودک با سینه مادر ارتباط برقرار میکند کمتر شود؛
🔸 در نتیجه، میزان شیر مادر کاهش می یابد البته خوردن پستانک باعث ایجاد اختلالات در شکل گیری دندان ها و فک بالا میگردد و کار خوبی نیست.
🔶 کودک خواب آلوده: در چند هفته اول، برخی کودکان غالبا میخوابند و خیلی کم تقاضای شیر میکنند؛ اما شما در هر صورت هر دو ساعت یک بار در روز و هر ۴ ساعت در شب به کودک شیر دهید تا میزان شیرتان کم نشود.
🔶 زمان بندی برای شیردهی: نباید طبق زمان بندی خاصی به کودک شیر داد. اگر هر وقت که کودک احساس گرسنگی بکند، به او شیر دهید، شیرتان افزایش پیدا میکند؛
🔶 اما زمانبندی مشخص برای شیردهی به تولید و ازدیاد شیر لطمه وارد میکند. زمانبندی برای شیردهی، چنانکه در بند قبل گفتیم، تنها در چند هفته اوّل و آن هم برای کودکانی که زیاد می خوابند باید اجرا شود.
🔶 قطع شیردهی مادر: قطع شیردهی به هر دلیل که باشد(حتّی به صورت موقّت و کوتاه مدّت) به تولید شیر و میزان آن آسیب میرساند.
🔶 همچنین، باعث میشود که چربی موجود در شیر که موجب وزن گرفتن کودک و پر انرژی ماندن او در بین فواصل شیردهی میشود ــ به او نرسد.
🔶 تناوب در مکیدن پستان ها: اگر تمایل دارید که شیر شما افزایش یابد، بگذارید کودک در هر وعده، از یک سینه به طورکامل تغذیه کند و سپس سینه دیگر را به او بدهید.
🔶 خستگی مادر از شایعترین علل کاهش تولید شیر خصوصاً در ۴ تا ۶ ماه اول شیردهی میباشد. مادر شیرده را باید تشویق کرد تا در طول روز به اندازه کافی استراحت کند، حجم کارهای خود را کاهش دهد و از اطرافیان در کارهای خود کمک بگیرد.
🔶 حمایت همسر در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. مهمترین توصیه در این بخش به مادران شیر ده آن است که عصرها، ۲ ساعت استراحت کنند تا شیر به اندازه کافی ساخته شود.
🟧 تغذیه مناسب در دوران شیردهی
▪️ گندم را بو بدهید و با کنجد و خشخاش و نبات، قاووت درست کرده میل کنید.
▪️ خوردن سیراب شیردان گوسفند، همراه با آب آن همه روزه عصرها.
▪️ کباب پستان گوسفند.
▪️ خوردن کاهو با سرکه شیره.
▪️ استفاده از بعضی سبزی های خودرو در غذاها؛ مانند شنگ، غازیاقی و …
▪️ رازیانه یکی از بهترین دوا ها برای افزایش شیر مادر است. رازیانه علاوه بر ایجاد تعادل هورمونی در مادر، محرّک بسیار خوبی برای ترشّح شیر است؛ امّا میتواند خونریزی دوره نفاس را تشدید کند بنابراین شروع مصرف آن باید پس از این دوره باشد.
▪️ راه های معمول استغاده از این دوا عبارتند از: قاووت از مخلوط مساوی تخم رازیانه و نبات، روزی یکی دو قاشق چایخوری؛ دم کرده یا جوشانده تخم رازیانه، یک قاشق غذاخوری در روز؛
▪️ و یا عرق رازیانه، روزی دو بار و هربار نصف استکان چایخوری. دوا ی بدل یا مشابه رازیانه، بومادران است. در غیاب این دو، مصرف تخم شوید هم میتواند مناسب باشد.
🔰 نکته: بسیاری از مادران نگران این هستند که مصرف رازیانه یا دوا های مشابه، باعث تغییرات هورمونی در فرزندانشان شود. باید به این مادران اطمینان خاطر داد که مصرف چند ماهه این ترکیبات مشکلی از این جهت ایجاد نمی کند.
🔶 جوانه گندم منبع سرشار ویتامین E است و در ایجاد تعادل هورمونی و افزایش شیر مادر، یک دوا ی فوق العاده. روزی یکی دو قاشق مربّاخوری از پودر خشک شده یا پنج شش قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه را به هر نحو که دوست دارید؛ میل کنید.
🔶 سیاهدانه: ۱۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب کرده بلافاصله با یک شیشه بزرگ عسل (شیشه¬های ۹۰۰ گرمی عسل) مخلوط کنید و روزی ۳ قاشق چای خوری میل کنید.
🔶 مصرف زیره به خصوص زیره سبز(در غذاها یا به صورت فرنی) یا مصرف آویشن.
🔶 برخی دیگر از دوا هایی که باعث افزایش شیر می شوند: تخم شاهتره، گلپر، بالنگو، زنیان، تخم ریحان و …، می توانید این دوا ها رابه دلخواه انتخاب کرده با نبات، مخلوط و آسیاب کرده میل کنید.
🔶 مصرف مغزهای خام؛ به خصوص پسته، بادام و فندق.
🔶 مصرف شیر گاو تازه و محلّی همراه با عسل، خرما یا شیره.(به شرط عدم حساسیت نوزاد)
🔶 مصرف آب میوه¬های طبیعی که در منزل تهیه شده و با عسل شیرین شده باشد(در مجموع، بهتر است مصرف خوراکی های آبکی در دوران شیردهی کمی افزایش یابد).
🔶 خوراک کله پاچه به خصوص پاچه گوسفند.
🔶 مصرف انواع آش و شوربا که در آن ها، انواع بلغور، زیاد به کار رفته باشد و به ویژه خوردن هلیم.
🔶 مصرف مالت جو.
🔶 آب عسل: در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل را حل کرده کمی آب لیموترش تازه (و نه آبلیمو) به آن اضافه کرده و روزی دو سه لیوان، خنک و جرعه جرعه میل کنید. این نوشیدنی معجزه گر، علاوه بر رفع مشکلاتی ازجمله کم خونی، تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.
🔶 پوست تخم مر
غ خام را دور نریزید؛ آن را شسته، خشک کرده و آسیاب کنید و روزی یکی دو قاشق چایخوری از آن را با کمی عسل مخلوط نموده میل کنید. این دوا ، علاوه بر افزایش شیر، در افزایش تراکم استخوان ها نیز بسیار عالی عمل میکند.
🔶 شیر بادام یک مکمّل خوب برای افزایش شیر است: ۱۰ عدد مغز بادام خام پوست کنده را با یک لیوان آب و ۳ قاشق غذاخوری عسل، ۵ دقیقه در مخلوط کن، مخلوط کنید تا معجون یکنواختی به وجود بیاید؛ این نوشیدنی پرخاصیت را خنک و جرعه جرعه میل کنید.
🔶 در افراد سرد مزاج خوردن رازیانه، شنبلیله، شوید و سیاه دانه.
🔶 در افراد گرم مزاج خوردن برگ خرفه و اسفناج.
🔶 به طور کلی خوردن مغز بادام و پسته،نارگیل،کنجد و شکر در این جهت مفید است. همچنین، ورزش، استحمام آب گرم و مصرف غذاهای خوشبو در جلوگیری از تولید شیر نامطلوب مؤثر است.
🟧 زمان و نحوه ی شیردهی
🟠 بهتر است از دو طرف طفل را خوابانده (به طور متناوب) و اگر مادر عادت دارد به صورت خوابیده به نوزاد خویش شیر دهد 1 بار راست و 1 بار از سمت چپ این کار را انجام دهد.
🟠 تا زمانی که نوزاد گرسنه نشده و طلب خود را با گریه و یا تکان دادن سر و باز کردن دهان نشان نداده نباید به او شیر داد زیرا سبب میشود هضم شیر دچار اختلال گردد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#شیر_دهی #شیر_مادر #غذای_نوزاد
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️توضیحات دکتر اسحاقی درباره علت درگذشت استاد موسوی؛ فعال طب سنتی
⭕️با این سخنان، عناد وزارت بهداشت با طب ایرانی و اسلامی کاملا مشخص می شود
⭕️ فردی به نام کیانوش جهانپور که در این وزارتخانه مسئولیت دارد با پیراهن عثمان کردن مرگ استاد موسوی به دلیل واهی کرونا، به لجن پراکنی علیه طب سنتی پرداخته بود.
⭕️اطبا و حکمای ایرانی در دو سال گذشته صدها هزار نفر را از کرونا نجات داده اند ولی تهمت ها و افترا مسئولان وزارت بهداشت برای سیاه نمایی علیه طب سنتی در درجه نخست فعالیت آنها قرار داشته است.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#کرونا #وزارت_بهداشت #جهانپور #استاد_موسوی
📌پیشگیری و درمان #افسردگی
🔷 غم و اندوه، هم بیماری است و هم علت بیماری. متاسفانه امروزه افسردگی درمان ریشهای ندارد و عمدتا داروی خواب آور به بیمار میدهند تا به طور موقت از غم رها شود؛ ولی در طب ایرانی اسلامی برای آن درمان وجود دارد.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔷 در روایت آمده است:
✔️ «هم و غم نصف پیری است.»
🔷 در باره حضرت یعقوب علی نبیّنا و آله و علیه السلام آمده است:
✔️ «چشمانش به علت هم و غم کور (آب مروارید) شد.»
✍ "مستدرک سفینه البحار، شیخ علی نمازی، ج10، ص557"
🔵 همّ و غم اگر شدید و طولانی شود تبدیل میشود به افسردگی. امروزه رفاه و آسایش و سرگرمی بیشتر شده، اما افسردگی مخصوصا در شهرهای بزرگ نه تنها کم نشده بلکه بسیار بیشتر شده
🔵 و متاسفانه آمار خودکشی بخاطر افسردگی زیاد شده است. در روایات سه علت اصلی برای افسردگی بیان شده. اول، گناه. دوم، داشتن حب دنیا و سوم حسادت.
🟧 درمانهای افسردگی عبارتند از:
🔹 یاد خداوند متعال.
🔹 خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید:
«کسی که از یاد من اعراض کند، معیشت تنگی خواهد داشت.»
سوره مبارکه طه، آیه 124"
🔹 یقین و رضا. اگر بنده بداند که هر آنچه خداوند برای او مقدر کرده به نفع اوست ناراحت نخواهد شد. البته اگر نگرانیاش از کرده خود برای آخرت باشد، خوب است.
🔹 زهد و پرهیزکاری.
🔹 نماز و دعاهای وارد شده در روایات برای هم و غم و افسردگی مانند ذکر شریف «لا حول و لا قوة الّا بالله »
🔹 تعدیل مزاج. از علل بسیار مهم هم و غم، غلبه مزاج سودا است. باید شخص داروهایی جهت تعدیل مزاج مصرف کند، مانند افتیمون و سنای مکی.
🔹 پوشیدن لباس تمیز.
🔹 پوشیدن کفش زرد.
🔹 مصرف انگور، مخصوصا انگور سیاه. در روایات آمده که انگور شادی آور است.
🔹 مصرف گوشت بلدرچین.
🔹 میوه بِهْ.
🔹 صله رحم
🔹 انفاق
🔹 عیادت از بیمار
🔹 دیدار و کمک به تهیدستان
🔵 از جمله مواردی است که مایه آرامش دورن و انبساط خاطر انسان می گردد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#افسردگی #غم #یاد_خدا
📌#حساسیت به شیر و جایگزین #شیر_گاو برای مادر
🥛 در مواردی که نوزاد از بدو تولد ریفلکس معده دارد و مرتب بالا میآورد. بطوریکه اگر مادر شیر و مشتقات (شیرگاو، ماست، دوغ، کشک، بستنی، شیر گوسفند، شیر پاستوریزه، شیر بدون لاکتوز و ... ) آن را نخورد، مشکل نوزاد حل می شود و دیگر بالا هم نمیآورد. (شایان ذکر است که تمام موارد اشاره شده در بالا، توسط مادرآزمایش شده است)
✔️ بهتر است بدانید که؛
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🥛 اگر بتوانید شیر گاوی که فقط علوفه می خورد و به علوفه اش کود اضافه نمی کنند، مصرف کنید تا حد زیادی مسئله حل میشود.
🥛 همچنین بایستی مادر شیرده از نظر وجود سوء مزاجات مختلف مورد بررسی و درمان قرار گیرد.
🥛 در صورت وجود مشکلات معده مثل نفخ و یبوست بایستی درمان مناسب صورت گیرد.
اگر ایشان ترشحات پشت حلق و سینوزیت هم دارند باید درمان شوند.
🥛 در مجموع باید بدانید که درمان کودک شیرخوار، درمان مادر شیرده اوست.
🥛 اما به عنوان جایگزین لبنیات برای مادر در صورتی که اقدامات فوق تاثیر نداشت، می توانید از پسته و بادام و فندق استفاده کنید.
🥛 این مواد را پوست کنده و با آب داخل مخلوط کن بریزید (مثلا به ازاء هر 4 لیوان آب، 60 عدد بادام پوست کنده تازه) و مایع حاصله را استفاده کنید.
🥛 همچنین مصرف عرق رازیانه تولید شیر مادر را افزایش میدهد.
✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد اول
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#حساسیت #معده #لبنیات #شیر_مادر #ماست
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️روشنگری شجاعانهی مجری برنامه "انارستان" شبکه افق به دروغپردازی #جهانپور پیرامون مرگ #حکیم_موسوی
✍متأسفانه سکانداران بنفش بهداشت، کشورمان را به آزمایشگاه بزرگ واکسنها و داروهای سازمان صهیونیستی WHO تبدیل کردهاند و بجای پاسخگو بودن در مورد عملکرد مفتضحانهی کرونایی، تا آخرین لحظات هم بدنبال تکمیل کلکسیون دروغ و فحاشی علیه منتقدین هستند...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#پررویی_نجومی #جهانپور #حکیم_موسوی
#کیهان
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکترروازاده
🇮🇷 جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
📌راز خوشحالی زاید الوصف مسئولان وزارت بهداشت و جریانات مافیایی سلامت از فوت یکی از اساتید طب سنتی کشورمان چیست؟!
🔺امروز این حقیقت بزرگ، دیگر برای توده مردم و همه ناظران منصف وآگاه، به خوبی عیان و آشکار شده که میزان مرگ و میر ناشی از کرونا هم در میان اساتید طب سنتی درگیر با درمان بیماران کرونایی و هم در بین بیمارن آنها "چیزی نزدیک به صفر" بود و آنها در صحت و عافیت هرچه تمامتر در حال گذران زندگی خود هستند.
🔺به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جابر سعادتی صدر، کارشناس حوزه طب سنتی و رسانه در یادداشتی نوشت: چند روزیست که برخی جریانات و مسئولان وزارت بهداشت و مافیای دارویی کشور و عوامل رسانهای آنها، از فرط خوشحالی از فوت استاد ارجمند و پژوهشگر برتر طب سنتی کشورمان "سید محمد موسوی"، زمین و زمان را به هم دوختهاند و فریادشان بلند است که "دیدید ... دیدید که بالاخره استاد مدعی طب سنتی هم به دلیل کرونا فوت کرد!"
🔺اما درباره این هیاهوی کثیف رسانهای، چند نکته بسیار مهم و کلیدی قابل ذکر است؛ اول اینکه چرا این جریانات مافیایی سلامت تا این حد از فوت استاد موسوی به عنوان یکی از اساتید و پژوهشگران مبرز طب سنتی کشورمان به وجد آمدهاند و خیلی تلاش دارند فوت ایشان را به دلیل ابتلا به کرونا منتسب کنند؟!
🔺در پاسخ باید گفت که از زمان شیوع ویروس کرونا در کشورمان و درگیری همهجانبه نظام سلامت کشور با مرگ و میر ناشی از کرونا و فوت حدود 100 هزار ایرانی به این واسطه تا به امروز، اساتید طب سنتی کشورمان هم از همان روزهای نخست، وارد کارزار مقابله و درمان کرونا شدند و با وجود مخالفت سفت و سخت وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا با به کارگیری روشهای درمانی مجرب طب سنتی، توانستند عملکرد بسیار موفقی در درمان بیماران کرونایی با روشهای طب ایرانی ـ اسلامی داشته باشند
🔺 ( آن هم بدون برخورداری از کوچکترین امکانات و بودجههای بیمارستانی و دولتی) و تقریبا بر اساس بررسیهای میدانی گسترده در سطح کشور، تمام بیماران کرونایی که خارج از نظام رسمی درمانی و بیمارستانی به اساتید طب سنتی برای درمان مراجعه کردهاند، موفق به شکست کرونا و کسب بهبودی کامل در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه درمانی شدهاند!
🔺از سوی دیگر، تا به امروز اساتید طب سنتی کشورمان با وجود درگیری سنگین روزانه با بیماران کرونایی و فرایند درمانی آنها، آن هم بدون رعایت تدابیرپیشگیرانه مرسوم (ماسک، گان، فاصله اجتماعی و ...)، هیچ مورد فوتی از میان خود نداشتهاند! یعنی اساتید طب سنتی با وجودی که در معرض روزانه و شدید بیماران کرونایی بودهاند به مدد روشهای پیشگیرانه و درمانی طب ایرانی ـ اسلامی در این مدت هیچ یک از آنها به واسطه ابتلا به کرونا، جان خود را از دست ندادهاند!
🔺این حالیست که بنابر اعلام رسمی قائم مقام وزیر بهداشت بیش از 1000 نفز از پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستانی کشورمان تا بهمن سال گذشته، جان خود را به واسطه ابتلا به کرونا از دست دادهاند!! (در حالی که بخش زیادی از این فوتیهای نظام سلامت اصولاً هیچ درگیری با فرایند درمانی بیماران کرونا هم نداشتهاند) که از آنها به عنوان "شهدای سلامت" یاد میشود.
🔺همین نکته مهم و کلیدی، علامت سؤال بزرگی را در اذهان عمومی کشورمان ترسیم کرده و تودههای مختلف مردم کشورمان این سؤال را میپرسند که "چرا بیش از 1000 نفر از کادر درمانی رسمی کشور با وجود تقید تام و تمام به رعایت تمام تدابیر پیشگیرانه و استفاده از تمام دسترسیها و امکانات بیمارستانی کشور به واسطه ابتلا به کرونا، فوت کردهاند اما در مقابل، هم بیمارانی که روشهای درمانی طب سنتی را انتخاب کردهاند و هم اساتید طب سنتی درگیر با فرایند درمان بیماران کرونایی بدون برخورداری از حداقل امکانات و تجهیزات بیمارستانی، تقریبا میزان مرگ و میر آنها، صفر یا نزدیک به صفر بوده است؟!"
🔺همین مسئله، حقیقت بزرگی را درباره توانمندی شگرف طب سنتی کشورمان و ناتوانی طب رایج مولکولی عیان میکند و ریشه هیاهو و خوشحالی زایدالوصف برخی مسئولان وزارت بهداشت و جریانات مافیایی درمانی و دارویی کشور را نیز باید در همین حقیقت بزرگ جستوجو کرد چرا که این دسته از مسئولان و جریانات به خیال خام خود تصور کردهاند که حالا به واسطه فوت یکی از اساتید شناخته شده طب سنتی و انتساب این فوت به کرونا، بهترین فرصت برای تخطئه توانمندیهای درمانی طب سنتی دست داده است!
🔺اما زهی خیال باطل! در این باره باید گفت اولاً اصل فوت استاد موسوی به دلیل کرونا هنوز محل تردید است چرا که استاد موسوی در حالیکه با وجود کهولت سن، بیوقفه مشغول فعالیت سنگین بوده و به خود، کمترین میزان استراحت را میداد و از سویی بیماری زمینهای دیابت و کمخونی ارثی را نیز داشت و چند سال قبل هم بر اثر سانحهای، بسیار ضعیف شده بود به خاطر احتمال
ابت