🔺 آشنایی با #لغات_و_اصطلاحات طب اسلامی ایرانی: رِفادَه (Bandage – pad)
▪️▫️ رفادَه (Bandage – pad): #رگ_بند. زخم بند. بالشتک. پارچه ای که بدان جراحت یا رگ بندند. هر چیز که بدان زخم را بندند.
▪️▫️ آنچه حاضر بود از این داروها بر جراحت ذرور کنند… و خرقۀ کتان به سپیده تخم مرغ تر کنند و بر ذرور نهند و رفاده به شراب انگوری قابض تر کرده و بر زبر آن نهند و به بندند (ذخیره…).
▪️▫️ توده بالش مانندی که از گاز یا پارچه درست شده است و درون آن را با پنبه یا ماده نرم دیگری گذاشته اند و برای جلوگیری از وارد آمدن فشار به قسمت های مختلف بدن یا بروی زخم بکار می رود.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
هرگز #افطار را با آب یخ شروع نکنید ❗️
💧 در مورد تغذیه همیشه باید یک اصل مدنظر باشد و آن این است که به دنبال یک گرسنگی دراز مدت مثلاً صبح ناشتا و یا زمان افطار چون معده فعالیتی نداشته بهتر است با یک نوشیدنی یا غذای آبکی به معده لطافت ببخشیم و بدانید یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر در چین همگی صبحانه این کار را انجام می دهند.
💧 بدلیل حرارت بالای معده دراثر گرسنگی زیاد، وارد نمودن #آب_یخ و سرد درابتدا باعث تغییر ناگهانی حرارت معده و قبض یکباره معده و سردی شدید و ضعف معده می شود، همچنین مصرف آب خیلی گرم و جوش هم می تواند موجب افزایش حرارت معده شود.
💧 بهترین وجه شروع، با آب ولرم است و غذاهای سهل الهضم و شیرین، چراکه به علت نیاز کبد، طبیعت بدن تمایل زیادی به جذب فوری شیرینی دارد.
اگر خدای ناکرده در چنین شرایطی آب یخ را بخورید چون در معده توقف نمی کند، مستقیم وارد روده شده که می تواند بر دو عضو از اعضای رئیسه به نام های کبد و قلب اثر آنی و بد گذاشته و آنها را از فعالیت ساقط کند و باعث مرگ ناگهانی بدنبال رفلکس عصبی شود.
🔺 همانگونه که برخی فوتبالیست ها با خوردن آب یخ در کنار زمین درجا ایست قلبی می کنند.
🔻 در این موارد برای اینکه بتوانید آب را در معده نگه دارید حتما حداقل تکه ای نان قبل از آن میل کنید.
💧 برای رفع #تشنگی نیز سعی نکنید، که عطش خود را به یک باره و با نوشیدنی زیاد از بین ببرید که در این صورت تشنگی بر طرف نخواهد شد. برای رفع تشنگی، نصف لیوان آب را جرعه جرعه بنوشید و سپس مقداری نان میل نمایید سپس نصف دیگر لیوان را به صورت جرعه جرعه و آهسته بنوشید.
📒 منبع: گروه تحریه احیای سلامت
#تدابیر_ماه_رمضان
#تدابیر_روزه_داری
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
⬅️ فواید خوردن #نمک قبل و بعد از غذا
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
👥 تبانی در اتاق عمل
📝 گروه جامعه روزنامه شرق، سمیرا حسینی: با صدای بلند ارقام را میخواند «هفت میلیون، چهار میلیون، ۹ میلیون، شش میلیون تومان» فیشهای بانکی را یکییکی نشان میدهد، جلوی شمارهحساب مقصد برخی از فیشها نام پزشکان بنامی ثبت شده است و جلوی برخی اسم کسانی دیگر.
🔘▪️ این مبالغ واریزی یکی از شرکتهای تجهیزات پزشکی به حساب جراحان است؛ جراحانی که از شرکتهای تجهیزات پزشکی درخواست رشوه میکنند تا بیمارستان را مجاب کنند ابزار مورد نیاز اتاق عمل و وسیلههایی را که در بدن بیمار کار گذاشته میشود، از آنها بخرند.
🔘▪️برگههای بایگانیشده انتقال وجه را یکییکی ورق میزند و اینطور ادامه میدهد: «خیلی از پزشکان برای اینکه ردی از خود بهجا نگذارند، شمارهحساب نزدیکانشان را میدهند. دکتر… شمارهحساب همسرش را داده، این یکی شمارهحساب منشیاش را داده، این شمارهحساب پسر دکتر… است». شرکتهای تجهیزات پزشکی ادعا میکنند ناچار به پرداخت این مبالغ هستند؛ زیرا اگر به جراحان رشوه ندهند، کالایشان را نمیخرند و ورشکست خواهند شد.
🔘▪️ همین ترس باعث فرار از اعلام اسامی پزشکان رشوهبگیر از سوی شرکتهای تجهیزات پزشکی شده است. تخلفاتی که گویا به گوش برخی از مسئولان هم رسیده است، اما دانستن و ندانستن آنها به نظر تأثیری بر اصل ماجرا نداشته است.
ایرج فاضل، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه درباره اینگونه تخلفات اخباری به گوشم رسیده است، به «شرق» میگوید: «هرگونه سهمخواهی در زمینه پزشکی برخلاف مقررات، آییننامهها و اخلاق پزشکی است.
🔘▪️ دادگاههای نظام پزشکی مرجع رسیدگی به این مسائل هستند و طبق قانون به پزشک متخلف حکم خواهند داد». بااینحال، صاحبان شرکتهای تجهیزات پزشکی ادعا میکنند مسئولان از موضوع خبر دارند، اما تاکنون اقدامی در این زمینه انجام ندادهاند. برای پیبردن به موضوع، سراغ چند نفر از پزشکان متخلف که شرکتهای تجهیزات پزشکی فیشهای بانکی آنها را در اختیارم گذاشتهاند، رفتم که هیچیک از آنها تلفنی حاضر به مصاحبه نشدند. در ادامه برای پیگیریهای بیشتر به شرکتهای تجهیزات پزشکی رفتم.
🔘▪️ برای پیگیری موضوع، به دفتر یکی از همین شرکتها رفتم؛ صاحب شرکت میگوید هر اطلاعاتی بخواهید به شما میدهم تا شاید با رسانهایشدن آن، جلوی رشوهگرفتن جراحان را بگیریم. چند زونکن بزرگ از کمد گوشه اتاق کارش بیرون میآورد، برگههای انتقال وجه به حساب پزشکان را که داخل آن بایگانی کرده است، ورق میزند: «فکر میکنم فیشها گویای همهچیز باشد و نشان میدهد این مبالغ به حساب کدام پزشک و برای چه واریز شده است.
🔘▪️ اشخاصی که این مبالغ به حساب آنها واریز شده، نه تاجر هستند و نه من ملک و ماشینی از آنها خریدهام. آنها پزشک هستند و من یک واردکننده تجهیزات پزشکی هستم و بهجز مراودات کاری در زمینه تجهیزارت پزشکی، ارتباط دیگری با آنها نداشتهایم. در این چند سال تمام تلاشم را کردم و حتی با بیمارستانهای کوچک نیز کار کردم و به آنها پیشنهاد دادم بهجای اینکه پزشکانشان با من وارد مذاکره شوند، با خودشان به صورت مستقیم کار کنم، حتی گفتم به آنها تخفیف خواهم داد، اما قبول نکردند».
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
⬇️ کانال رسمی جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران در پیام رسان #سروش :
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
🚨 #اطلاعیه مهم جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
با توجه به فیلتر شدن تلگرام ؛
بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم می رساند، سایت مرجع حامیان کشاورزی ایران با آدرس ( hamiyanekeshavarzi.ir ) را برای تداوم ارتباط و بهره مندی از مطالب ارزنده و مقالات مرتبط با کشاورزی همواره دنبال نمایید.
❗️❗️❗️ ضمناً می توانید جهت حفظ ارتباط از طریق پیام رسان های ذیل با کلیک بر روی لینک های زیر ما را دنبال کنید و در پیام رسان های #سروش، #ایتا عضو شوید.
⬇️ کانال رسمی جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران در پیام رسان های #سروش و #ایتا
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°