هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کمک مومنانه
کاری از گروه سرود میعاد
معاونت فرهنگی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران
#کمک_مومنانه
@farhangi_tehran
قدرت آفرینی سپاه پاسداران؛
احترام فنی و حسرت سیاسی دشمن
اکنون نه فقط نیروهای آمریکا بلکه مراکز مهم رژیم صهیونیستی تحت رصد ایران است. «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل، ارزیابی درستی داشت که آبانماه 94 به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
احتمالا برای چندمین بار و این بار بیاختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند.
با افزایش دقت این موشک، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد.
آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند.
ایرانیها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
«نور» و «قاصد» را همرزمان سردار سلیمانی در هوافضای سپاه ساختند؛ همانها که چهار ماه قبل پایگاه عین الاسد را شخم زدند و 150 تروریست ضربه مغزی شده را روی دست پنتاگون گذاشتند.
آنها منحصر به فرد و رشکبرانگیزند و به سرعت میبالند و تکثیر میشوند. برخی تحلیلگران آمریکایی گفتهاند کاش ما هم در میان مدیران خود، مثل سلیمانی را داشتیم. مایکل روبین مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (کارشناس اندیشکده امریکن اینترپرایز) آبان 96 در واشنگتن اگزمینر نوشت:
«از هر تحلیلگر اطلاعاتی یا افسر نظامی آمریکا بپرسید، میگوید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، یک تروریست است، اما بسیاری از ایرانیها از او به عنوان یک قهرمان و رزمنده واقعی یاد میکنند، نه مانند جیمز متیس وزیر دفاع ما که اینطور نیست.
سلیمانی در عراق و جای دیگر، علاوه بر رزمندگی، چهره یک استاد معاملهگر و یک دیپلمات برجسته را هم دارد. ایران نه تنها استراتژی بلکه پرسنلی برای هماهنگی و اجرای آن دارد.
مک گورک فرستاده ویژه آمریکا، خود را به عنوان یک دیپلمات قابل ثابت کرد، اما از روال و استحکامی که سلیمانی به خرج میدهد، برخوردار نیست».
پیشرفتهای چهلساله ما با عقبگردهای آمریکا قرین شده است. دنیا امروز شاهد ثبات بیشتر ایران و آشفتگی مضاعف در آمریکاست. کرونا، اگر آمریکا را به هم ریخت و تا حد دعوت ترامپ به آشوب علیه قرنطینه و تحرکات جداییطلبانه در برخی ایالتها پیش رفت، در ایران موجب همدلی و بسیج ظرفیتهای مردمی و حتی ثبات و آرامش بیشتر شد.
اين روزها در حالی که ايران از لحاظ درصد بهبوديافتگان جزو موفقترین کشورهاست، آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کروناست. در این مقایسه جهانی، اگر ایران بالاتر از آلمان و انگلیس و اسپانيا و ايتاليا و فرانسه ایستاده، شمار قربانیان کرونا در آمریکا به 60 هزار نفر نزدیک شده و تعداد مبتلایان، به یک میلیون نفر رسیده است.
#محمد_ایمانی
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
🔴 این همه ماجرا نیست! I چرا آمریکا در برابر نیروی دریایی سپاه شانسی ندارد؟
🔻 #زمانهl ترامپ اخیرا دستور داده تا شناورهایی از ایران که به قول او باعث مزاحمت برای شناورهای آمریکایی می شوند مورد هدف قرار بگیرند. بلافاصله فرمانده سپاه پاسداران نیز دستور داد در صورت بروز تنش از سوی طرف مقابل به سوی آنها شلیک شود.
🔻 سوال اینجاست در صورت بروز درگیری کدامیک آسیب پذیری بیشتری خواهند داشت؟
🔹 از سال ۱۳۸۶ که مسئولیت کامل کنترل خلیج فارس به نیروی دریایی سپاه واگذار شد این نیرو با توانی مضاعف سعی در افزایش توانمندی های خود در ابعاد استراتژیک ، تاکتیکی و تکنیکی نمود . اگر چه این نیرو را با قایق های تندرو و چابک آن که قابلیت های موشک اندازی نیز دارند می شناسند ، اما در سالهای اخیر کیفیت و کمیت سلاح های آن به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
🔹 هنر نیروی دریایی سپاه استفاده بهینه از ساحل گسترده ای که در اختیار دارد بوده است و به همین دلیل به جای تمرکز تسلیحات و نیرو در چند نقطه معین ، در طول ساحل ۱۴۰۰ کیلومتری این خلیج ادوات ، تسلیحات و شناورهای خود را مستقر ساخته که همین کار را برای نیروهای متخاصم جهت حمله اساسی و غافلگیرانه مشکل خواهد کرد.
🔻 از طراحی های خاص سپاه برای مصون ماندن تسلیحاتش از آسیب حملات دشمن میتوان به چند مورد اشاره کرد :
1️⃣ عدم تمرکز شناورها و تسلیحات در پایگاه ها به طوری که میتوان گفت سپاه قایق های تندرواش را در نقاطی استقرار داده که هم متکثرند و هم متعدد و متنوع و به همین دلیل اگر ایالات متحده قصد آسیب بدان ها را داشته باشد باید صدها صورتی پرواز و همچنین اقدام به استفاده گسترده از موشک های کروز نماید که با توجه به پدافند قوی ایران در گستره ساحلی علی الخصوص حضور s 300 و باور 373 امری به شدت مشکل است.
2️⃣ سپاه پاسداران با ایجاد شهرهای بزرگ زیر زمینی در کوههای چسبیده به خلیج فارس و متصل کردن آن به دریا از طریق کانال ، عمده قوای موشکی و شناوری خود را درون کوهها مخفی کرده که و همین امر موجبات مصون ماندن این تجهیزات از حملات احتمالی دشمنان خواهد شد. این شهرها پذیرای طیف وسیعی از شناورها می باشند و از قایق تندر که بزرگترین شناور رزمی در اختیار سپاه می باشد گرفته تا قایق های کوچک و زیر دریایی ها.
3️⃣ استقرار در جزایر کوچک و بزرگ خلیج فارس که کاملا پراکنده اند و همین امر کار را برای قوای متجاوز سخت می کند.
4⃣ نکته مهم دیگر اینست که جزایر متعدد و پراکنده ایران در طول و عرض خلیج فارس و تنگه هرمز این امکان را برای سپاه فراهم آورده تا با حداقل تجهیزات بتواند حداکثر ضربه را شناورهای سنگین وارد نماید. برای مثال جزایر قشم ، هنگام ، بوموسی ، فارسی ، تنب بزرگ و کوچک و ... برای عملیات علیه قوای دریایی متخاصم کاملا مناسب اند و همچنین در نقاط حساس تردد خلیج فارس واقع شده اند .
5⃣ همچنین در نیروی دریایی سپاه واحدی به نام موشکی وجود دارد که موشک های زمین به دریای کروز و بالستیک تا برد ۷۰۰ کیلومتر را در زرادخانه خود ذخیره کرده است که در عوارض طبیعی و سیلوهای موشکی حاشیه خلیج فارس و جزایر در تعداد بسیار بالا و بدون محدودیت آماده شلیک به سمت اهداف می باشند.
✅ #نکته_اساسی: البته همه موارد فوق الذکر، بخشی از امکانات و توانایی های نظامی نیروی دریایی سپاه است که رسانه ای شده است اما این همه ماجرا نیست!!
🔺 خلاصه این که شناورهای آمریکایی حاضر در خلیج فارس عمدتا ازکلاس های دسترویر و فریگیت و همچنین ناوهای هواپیمابر می باشند که با توجه به ابعادی که دارند در صورتی که مورد حجم آتش شدید با چندین موشک قرار بگیرند توانایی جمینگ و ضد موشکی آنها خنثی خواهد شد.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ کار مهم امام خمینی (ره) که کسی به آن توجه نکرد
- آیا امام فقط حکومت دینی برپا کردند؟
- وضعیت نفت را تغییر دادند؟
- منطقه را دچار تحول کردند؟
نه!
« امام خمینی(ره) زمین بازی را عوض کردند»
و (خطاب به دشمن) گفتند:
«شما هم اگر میخواهید، بیایید در زمین ما بازی کنید»
مقام معظم رهبری: «در زمین تنظیم شده از سوی دشمن بازی نکنید؛ چون چه ببرید، چه ببازید، به نفع اوست.»
اول زمین بازی را عوض کن بعد دشمن را وادار به بازی در زمین خود کن...
💥 این یعنی انقلاب اسلامی
#جهش_تولید
#شبکه_ملی_اطلاعات
#انقلاب_اسلامی_در_فضای_مجازی
✌️🏻 فرمانِ #جهش_تولید را در فضای مجازی باید، با حذف بدافزارهایِ کثیفِ آمریکایی و تقویت نرمافزارهای خوبِ ایرانی دنبال کنیم.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
🔴 میخواهند به اسم مشارکت عمومی - خصوصی داراییهای ملت را تاراج کنند
✍️ #احمد_توکلی
🔹متاسفانه میخواهند به اسم مشارکت عمومی - خصوصی تمامی داراییهای ملت را تاراج کنند.
🔸 پس از چپاول اموال ملت به اسم خصوصی سازی حالا میخواهند به اسم مشارکت عمومی- خصوصی تمامی دارایی های ملت را اعم از مدارس، بیمارستان ها، ورزشگاه ها، دانشگاه ها همه و همه را به تاراج دهند.
✅ ساز و کار هم بسیار فساد آفرین است زیرا تصمیمگیری درباره انتخاب طرح قابل فروش، قیمت گذاری، انتخاب خریدار، شرایط نقد و اقساط به عهده شش نفر است که در عمل وزیر در مرکز و مدیرکل در استان ها تصمیم گیر نهایی هستند.
🔹 منبع خرید از طریق وام بانکی با ضمانت دولت برای به اصطلاح خریدار تامین می شود و وزیر یا مدیرکل میتواند ۸۰ درصد برای مناطق محروم و ۵۰ درصد برای دیگر مناطق تخفیف دهد.
🔸 مجلس نمیتواند از اصل ۸۵ برای لایحه مشارکت عمومی - خصوصی استفاده کند چرا که این اصل برای قوانینی که قابلیت آزمایش داشته باشند نه قانونی که بر اساس آن اموال ملت به اسم فروش از ید دولت خارج می شود.
✅ بررسی لایحه مشارکت عمومی - خصوصی که از آن به عنوان خصوصی سازی دوم یاد می شود در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
🔹 دولت و بعضی نمایندگان مجلس تلاش میکنند این لایحه بدون طی روال معمول بررسی و تصویب طرح ها در قالب اصل ۸۵ و بدون نیاز به طرح و بحث در صحن مجلس تصویب شود.
🔸 قانونی که می خواهد نظام تامین مالی پروژه ها را زیر رو کند آیا نباید حداقل یکسال در سطح دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
💢 اصل ۸۵ کردن لایحه مشارکت عمومی - خصوصی به صلاح کشور نیست بلکه لایحه مزبور باید با کار کارشناسی دقیق و بررسی تمامی جوانب تبدیل به قانون شود تا کارایی و اثر بخشی لازم را در کشور داشته باشد.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
🔴 کنوانسیون دفن پسماندهای هسته ای
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 «کنوانسیون مشترک ایمنی مدیریت سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا» در 5 سپتامبر 1997 در کنفرانسی که در مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی تشکیل شده بود
🔸 این کنوانسیون با هدف بالا بردن ایمنی سوختهای مصرف شده و مواد پسماند پرتوزا در کشورها میباشد. این در حالی است که سوخت مصرف شده و مواد پرتوزای تولید شده در برنامههای نظامی و دفاعی کشورها از شمول این کنوانسیون مستثنی شده است. این کنوانسیون شامل ۴۴ ماده در قالب 7 فصل و 3 سند ضمیمه مربوط به قواعد اجرایی و مالی، فرایند بررسی گزارش ملی و راهنمای شکلی و ساختار گزارش ملی است
✅ کنوانسیون ایمنی سوخت و پسماند مغایر با قانون اساسی!
🔹 «کنوانسیون مشترک ایمنی مدیریت سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا» با پیشنهاد سازمان انرژی اتمی پس از تصویب در هیئت وزیران در قالب لایحه ای در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که نهایتا علی رغم دو بار ایراد شورای نگهبان به دلیل مغایرت با بند 5 اصل 3 قانون اساسی چند روز پیش در سکوت خبری توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و جهت تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد.
🔸 خطر درز اطلاعات
✅ آنچه در این کنوانسیون درخور اهمیت است مساله اشتراک گذاری اطلاعات و در اختیار گذاشتن داده های مربوطه به آژانس و کشورهای متعاهد دیگر می باشد. براساس ماده 6 و 13 کشورهای عضو باید داده های کلی تاسیسات را به محض درخواست کشورهای متعاهد مجاور در اختیار آنها قرار بدهند
💢 بنابراین باتوجه به مفاد استعماری و یکجانبه این کنوانسیون و همچنین خطر جدی درز اطلاعات و فضاسازی علیه جمهوری اسلامی برای فشار و تحریم بیشتر و همچنین سابقه سیاه آژانس بین المللی انرژی اتمی در برخوردهای سیاسی در سال های گذشته و نهایتا تضاد جدی تعهدات برجامی ایران با مفاد این کنوانسیون و همچنین نقض اصول صریح قانون اساسی، ضروری است با تشریح و تبیین اهداف این کنوانسیون اعضای مجمع تشخیص با دقت نظر کارشناسی و با قاطعیت این مصوبه را رد کنند و زمینه نفوذ بیگانگان و هضم جمهوری اسلامی ایران در نظام بین الملل را مسدود کنند
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اطلاعیه مراسم تشیع پیکر پاک شهید حاج اصغر پاشاپور
زمان تشیع : ۲۸ اردیبهشت ماه _ ساعت ۱۲ از سه راه ورامین شهر ری
@farhangi_tehran
به نظر شما وزیر خارجه آمریکا چرا این همه به هم ریخته و از پایان تحریم تسلیحاتی ایران واهمه دارد؟ یک بار نوشتیم که آنها نگران این هستند که ایران وارد بازار صادرات تسلیحات شود و بتواند کشورهایی که آمریکا با آنها تسلیحات راهبردی نمیفروشد را مسلح کند! اما نکته دیگر چیزی هست به اسم نگرانی فوری سران کاخ سفید.
آمریکاییها خبرهایی احتمالا از دستگاههای اطلاعاتی خودشان در مورد خریدهای تسلیحاتی ایران شنیدند که میتواند با توجه به توان نظامی ایران در شرایط فعلی، اوضاع را به صورت کامل به نفع ایرانیها تغییر دهد. همه میدانند که تنها نقطه ضعف ایران در حوزه تسلیحات، نیروی هوایی است وگرنه در سایر حوزهها توانمندی به اندازه کافی و شاید هم بیشتر وجود دارد.
به همین دلیل آیا این حدس و گمان درست نیست که آمریکاییها چیزهایی دیدند که ما اطلاعی!! از آن نداریم؟ آیا نگرانی آنها ناشی از خرید نظامی ایران در این حوزه است که ممکن است پیش از پایان تحریم تسلیحاتی در مهر ماه به دست ایران برسد؟ نگرانی و آشوب پمپئو بدون دلیل نیست...
@raviyanenghelab
🔴 نفت کش های ایرانی با کدام پشتوانه به ونزوئلا می روند ؟
✍️ #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 اخیرا خبرگزارزی رویترز در گزارشی اعلام کرد که یک نفتکش ایرانی در حال انتقال محموله بزرگی از بنزین به سمت ونزوئلاست. نکته مهمی که رویترز به آن اشاره کرد این بود که با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا با ایالات متحده و تحریم هردو کشور ایران و ونزوئلا توسط این کشور ،نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در حال حرکت به سمت مقصد می باشد.
✅ در خصوص مطالب فوق ذکر چند نکته ضروری است:
1️⃣ همکاری های ایران و ونزوئلا در شرایط تحریم شدید هر دو کشور نشان دهنده شکست راهبرد آمریکا برای تسلیم کردن این ۲ منبع بزرگ انرژی دنیاست.
2️⃣ این که ایران از عمد پرچم خود را بر روی نفتکش هایش برافراشته کرده تا عرض اقیانوس اطلس را بپیماید و ناوگان دریایی ایالات متحده هم نظاره گر آن باشد . بسیار بعید است آمریکا جرات کند نفتکش های ایرانی را توقیف نماید چرا که انگلیس قبلا این قمار را انجام داد و نتیجه آن را به وضوح دید.
3️⃣ سومین نکته و اصلی ترین نکته این است که ایران پس از موشک باران عین الاسد و ارسال ماهواره نظامی به فضا ( که ماهواره بر آن در واقع یک موشک قاره پیما بود ) به یک توازن وحشت با ایالات متحده دست یافته است و با توجه به این نکته که آمریکا از عزم ایران برای استفاده از موشک هایش تردید ندارد باید گفت ایران به اعتبار قدرت راهبردی موشکی خود در حال شکستن علنی تحریم های آمریکاست و این توانایی استراتژیک تضمین کننده فعالیت های اقتصادی ایران در شرایط تحریم است.
🔹 ایران به پشتوانه زرادخانه موشکی اش علنا نفتکش هایش را روانه ونزوئلا کرده و در حال ریش خند به تحریم خود و متحدش می باشد و اگر ایالات متحده جلوی آن را نگیرد دیگر نمی تواند عنوان ابرقدرت را یدک بکشد.
🔸 این اقدام ایران ضربه حیثیتی سنگینی برای ترامپی ست که ۲ سال پیش از برجام خارج شد و بنای نابودی اقتصاد ایران و تسلیم آن بوسیله تحریم هایش را داشت اما اکنون نظاره گر حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در نزدیکی آب هایش است.
💢 چند روز دیگر مشخص خواهد کرد ترامپ جرات دستور توقیف نفتکش های ایرانی را به خود می دهد یا با سکوتی معنی دار از کنار آن خواهد گذشت؟
#بین_الملل
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
روز قدس روز جهاني است روزي نيست كه فقط اختصاص به قدس داشته باشد روز مقابله مستضعفين با مستكبرين است.(امام خميني (ره)
#قدس_طريق_الشهدا