هدایت شده از جمعیت امام رضایی بادله ها
شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝
⚫️ مراسم هفتگی جمعیت امام رضایی بادله
#برادران_خواهران_ نوجوانان_ جوانان
📅 امشب ۱۱ مرداد ۱۴۰۲
⏰ساعت : بعد از نماز مغرب و عشا
👈📍مسجد جامع روستای بادله
محفل عاشقان و پیروان امام عصر ارواحنا فداه
👈میزبان جلسه: شهید عبدالرحیم مالدار
قدومتان _ توتیای_ چشم _ ما
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
▪️ خطیب توانا :حجت الاسلام محمد زاده
▪️موضوع سخنرانی : عبدالله بن حسن علیه السلام شهید کربلا
⏰تاریخ: ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
از پیوستن شما به کانال چهارشنبههای امام رضائی استقبال میکنیم
کانال ایــتا 👉
@emamrezabadeleh
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🏝جمعیت جوانان امام رضایی ها
🏝پایگاه مقاومت بسیج خواهران و برادران
هدایت شده از قرارگاه محله محور بادله
📢اطلاعیه هیئت عاشقان ولایت بادله
☑️به اطلاع اهالی محترم روستای بادله میرساند هیئت عاشقان ولایت در نظر دارد طبق سوابق سال های قبل مراسم زیارت عاشورا به صورت کوچه به کوچه در دهه سوم محرم تا اربعین حسینی را برگزار نماید .
◾️ لذا از عزیزانی که تمایل دارند مراسمات زیارت عاشورا در کوچه آنها و یا در منازلشان برگزار گردد جهت هماهنگی با آقای ابراهیم لامع تماس حاصل نمایند .
📞 09113525436
باتشکر...
🏴هیئت عاشقان ولایت بادله🏴
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨
خدای مهربانتر از مادر!❤
✍در زمان حضرت موسی(علیه السلام) جوانی بسیار مغرور زندگی می کرد. او همواره مادر پیرش را رنج می داد. بی مهری او به مادر به جایی رسید که روزی مادرش را به کول گرفت و بالای کوه برد و در آنجا نهاد تا طعمه درندگان بیابان شود!
هنگامی که مادرش را در آنجا نهاد و از آن کوه پایین آمد تا به خانه بازگردد، مادرش در این فکر افتاد که مبادا پسرم در مسیر پرتگاه کوه بیفتد و بدنش خراش بردارد و یا طعمه درندگان گردد! لذا برای پسرش چنین دعا کرد: خدایا! پسرم را از طعمه درندگان و از گزند حوادث حفظ کن تا به سلامت به خانه اش بازگردد.از سوی خداوند به موسی(ع) خطاب شد: ای موسی! به آن کوه برو و منظره مهر مادری را ببین. ببین مهر مادری چه ها می کند؟ جفا دیده اما دعا می کند.
موسی(ع) به آنجا رفت، وقتی مهر مادری را دریافت، احساساتش به جوش و خروش درآمد، که به راستی مادر چقدر مهربان است. خداوند به موسی(ع) وحی کرد: «ای موسی! من به بندگانم مهربانتر از مادر هستم»
📚سرگذشتهای عبرت انگیز،
هدایت شده از بادلــــــــــه
شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم ، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم ، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
🏝🏝 🏝🏝 🏝🏝 🏝🏝
⚫️ #مراسمهفتگیجمعیتامامرضاییبادله
#برادران_خواهران_نوجوانان_جوانان
📅 #امشب ۱۱ مرداد ۱۴۰۲
⏰ ساعت: بعد از نماز مغرب و عشا
📍 مکان: مسجد جامع روستای بادله
👈 به یاد شهید عبدالرحیم مالدار 👉
خطیب: حجت الاسلام والمسلمین محمدزاده ( امام جماعت محل )
❓ موضوع سخنرانی : عبدالله بن حسن علیه السلام شهید کربلا
🏝 جمعیت امام رضایی های روستای بادله
🏝 پایگاه مقاومت بسیج برادر و خواهر بادله
Join ➣ @Badeleh
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد:
📣 لحظه عروج مداح مازندرانی با ذکر یا حسین (ع)
🖤علی اصغر شیرپور مداح و ذاکر ساروی چند روز پیش در حین سینه زنی و ندای یا حسین (ع) دعوت حق را لبیک گفت 🥀
#حکایت
ریای سگی🐶
مرد مسلمانی به حضور یکی از علمای ربانی شرفیاب شد و شرح حال خود را چنین بیان کرد:
من دچار خودنمایی و ریا بودم و موفق نمی شدم در مسجد با حضور دیگران عبادت خالص بجا بیاورم و از این جهت رنج میبردم. میدانستم که در حومه ی شهر مسجد متروکی است که مردم در آن رفت و آمد نمی کنند. به فکرم رسید که خوب است شبانه به آن جا بروم و دور از چشم این و آن، خدا را با خلوص نیت پرستش کنم.
پاسی از شب گذشته و هوا کاملا تاریک بود، در حالی که باران به شدت میبارید، حرکت کردم و خود را به مسجد رساندم. طولی نکشید که بین نماز در تاریکی مطلق احساس کردم کسی وارد مسجد شد. خوشحال شدم چون میدیدم که شخصی به مسجد آمده و متوجه خواهد شد که من در دل شب به عبادت مشغول هستم، همین خوشحالی و نشاط مرا به تلاش بیشتری در عبادت واداشت، آن قدر نماز خواندم تا شب به پایان رسید و سپیده دمید، وقتی هوا روشن شد دیدم آن که نیمه شب وارد مسجد شده، سگ سیاهی است که برای فرار از باران به مسجد پناه آورده و من او را انسان پنداشته بودم.
سخت ناراخت شدم و با خود گفتم: برای آن که یکتاپرست باشم و انسانی را در عبادت الهی شریک قرار ندهم به این مسجد خلوت آمدم ولی اینک متوجه شدم که به جای انسان، سگ سیاهی را شریک عبادت گرفته ام. وای بر من و بر سیه روزی و بدبختی من.
از این نماز ریایی چنان خجل شده ام
که در برابر رویت، نظر نمی بارم.
گفتار فلسفی، ج ۲، ص ۱۲۴
💠مردگان را فراموش نکنید
✍🏻 از پیامبر مکرّم اسلام صلّیاللهعلیهوآله روایت شده که فرمودند:
«مردگانِ خفته در قبرهای خویش را فراموش نکنید، در حالی که آنان به احسان شما امید دارند. آنان زندانیانی هستند که به اعمال نیک شما رغبت دارند و ناتواناند؛ پس به آنها صدقه و دعا هدیه دهید.»
📚 مستدرک الوسائل، محدث نوری، ج2، ص114.