eitaa logo
‌🇮🇷 جمعیت رزما خراسان 🇮🇷
1.6هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
2.5هزار ویدیو
54 فایل
جمعیت #رزما و #قرارگاه‌مطالبات‌رهبری‌ومردم باتفکر فرهنگی،سیاسی، پیگیری فرامین وسیاستهای امامین انقلاب، مبارزه با فساد اقتصادی و...و تقابل با مدیران ناکارآمد و معرفی نیروهای نخبه ی انقلابی در همه ی عرصه ها نظام ارتباط با دبیر رزما: @Fazelgah
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷انتقام از قاتلین امام شهید و فرماندهان و دانشمندان عالی رتبه ،در جنگ اخیر، مطالبه جدی مردم مبعوث شده است. 🇮🇷مذاکره کنندگان ما بفرمایند؛ این خونخواهی در کجای مذاکرات شماست؟ 🇮🇷مذاکره کنندگان و بخصوص رییس جمهور دولت اسلامی ما بفرمایند؛ که با آنهایی که امام ما را شهید کردند و هنوز تهدید می کنند و ولع شهادت امام رشید و عزیز جدید ما را دارند،چگونه رفتار می شود؟ و چه پاسخی قاطعی داریم؟!؟ 🇮🇷ما منتقم خون امام شهیدمان هستیم و همچنین مطالبه گران، اجرای فرامین و سیاستهای ابلاغی، امام شهید و اما رشیدمان. 🇮🇷اولین چیزی که التیام قلبهای ما میشود،تعیین جایزه ای بزرگ برای کشتن ترامپ و نتانیاهوی کودک کش و تروریست و قاتلین قائد اعظم و فرماندهانمان توسط آزاد مردان جهان،مثل حکم قتل سلمان رشدی ملعون و حتی طراحی سناریوهایی اطلاعاتی و امنیتی پیچیده برای ترور آنها. 🇮🇷دومین خواسته که یاس و ناامیدی را کاملا شوک گونه، به جبهه دشمن وارد خواهد کرد ،خروج سریع از N.P.T خواهد بود،چرا که دیگر ضرورتی برای متعهد ماندن وجود ندارد، که بارها در آن خسارتهای غیر قابل جبران بسیار دیدیم. https://eitaa.com/fazaelygah
🔹 سی‌ان‌ان: ایران هشدار داده است که در صورت ازسرگیری جنگ، خاورمیانه با «ویرانی مطلق» و «ضربات کوبنده‌ای» در مکان‌هایی مواجه خواهد شد که «حتی نمی‌توان تصور کرد». 🇮🇷مقامات ایرانی تأکید کرده‌اند که توانمندی‌های نظامی خود را در دوران آتش‌بس بازسازی کرده‌اند و در جنگ جدید از «سلاح‌های تازه» و «جبهه‌های جدید» استفاده خواهند کرد. 🔹از جمله گزینه‌های ایران می‌توان به: ● بستن همزمان تنگه‌های هرمز و باب‌المندب (برای تشدید فشار اقتصادی جهانی)، ● هدف قرار دادن چاه‌های نفت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، ● حمله به زیرساخت‌های حیاتی (مانند نیروگاه اتمی ابوظبی) ● و حتی راکت‌باران پایگاه‌های آمریکایی در اروپا (مانند رامشتاین آلمان و پایگاه‌های هوایی بریتانیا) اشاره کرد. 🇮🇷 ایران همچنین ممکن است از پهپادهای هوشمند مجهز به هوش مصنوعی، موشک‌های کروز مافوق‌صوت و پارازیت‌گیری ماهواره‌های نظامی استفاده کند.
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 قالیباف: اطمینان دارم که از این جنگ بزرگ با پیروزی خارج خواهیم شد 🔹تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد. 🔹سربازان میدان مبارزه‌ دیپلماسی، هیچ اعتمادی به حرف‌ها و وعده‌های دشمن ندارند و ملاک برای ما دستاوردهای عینی است.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 به رهبری بگو چشم امّا کار خودت را بکن❗ 🔺️به مردم هم بگو همه چی با آقا هماهنگه⁉️ولایتمداری هاشمیست و بعضی اصلاح طلبان را ببینید!!
چرا آمریکا دنبال اورانیوم غنی شده ماست؟ دکتر ایزدی،استاد دانشگاه تهران: 🔹 ترامپ دوست دارد که ایران را تهدید به حمله اتمی بکند. مشکل ترامپ این است که اگر تهدید بکند، دستیابی به سلاح هسته ای توسط ایران مشروع می‌شود. 🔹 برای اینکه با خیالت راحت ایران را تهدید بکنند دوست دارند اورانیوم ۶۰ درصد از بین برود. خواهش ما از تیم مذاکره کننده این است که به این توهم بیست و اندی ساله که ما اورانیوم را بدهیم، موجب گشایش در کشور می‌شود، پایان بدهند.
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥تحلیل تکان دهنده ای پس از جنگ دوازده روزه ________________________, ❇️ نماینده مجلس ظهره وند : ✡ پزشکیان پرونده جمهوری اسلامی را تا پایان دولت میبندد‼️ ✡ این دولت ، دولت کودتاست و هدفش براندازی نظام است!
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ پاسخ سخنگوی دولت به سوالی در مورد غیرقانونی‌بودن تشکیل ستاد راهبری فضای مجازی: این ستاد همان شورای‌عالی فضای مجازی است! اون رو شورای عالی امنیت ملی ( دبیرخانه) که رئیسش رئیس جمهور است مصوب کرده ! این را هم رئیس جمهور که رئیس شورای امنیت ملی است حکم و دستورش را دادن ! ⁉️عجب! عجب! مرحبا پناه برخدا چه توجیهاتی ...! ⁉️آیا کسی نمیخاد این خانم رو سر جای خودش بنشونه؟!؟
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷حال که ما یک قدرت بلامنازع در منطقه هستیم،باید فقط به این نوع آتش بس تن بدهیم. 🇮🇷نبایستی با مذاکرات و آتش بس های مقطعی و فرصت دهنده به دشمن، جسارت او را بالا ببریم. 🇮🇷اکنون ما در دست برتریم،نبایستی از موضع ضعف پای مذاکره بنشینیم،ولو چندی دیگر با دشمن بجنگیم.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی کمتر دیده شده از آخرین غبارروبی حرم امام هادی(علیه‌السلام) توسط شهید حاج قاسم سلیمانی در سامرا بمناسبت میلاد امام_هادی(ع) 📚 تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت پرداختن به زندگی ومعارف این سه امام حضرت جواد ع حضرت هادی ع وحضرت عسکری ع ۱۵ دی ۱۴۰۳ 🌺🌺ولادت امام هادی علیه السلام مبارک باد🌺🌺