هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری 🔺️
بسمه تعالی
سلام علیکم
اولین گزارش عملکرد حاح علی علیزاده دبیر محترم #ج_رزما_قم و فرمانده قرارگاه جهادی رزما در لبنان:
روز اول و بررسی کارها در لبنان قرارگاه جهادی موج الحسین ع و جمعیت رزما استان قم
1ایجاد موکب برای تشیع سید شهیدان نصرالله
2بررسی و حضور در جنوب لبنان وکمک به مردم دور از خانه ها
3خرید امکانات و مواد خوردنی در تشیع
4بررسی مسیر تشیع و حضور در اماده سازی قبر سید حسن نصرالله و دیدار با فرزنده ایشان سیدجواد وابلاغ واحساس همدری رزمندگان در دفاع مقدس مخصوصا برادران رزما ایران
@کمیته_عالی_ارتباطی_فجازی_ج_رزما
@قرارگاه_جهادی_رزما_لبنان
حاج علی علیزاده
عبدالله نوری پور
۳۰بهمن ۱۴۰۳
هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
#از_ایران_تا_قلب_لبنان
📣 دعوت سردار حاجی زاده فرمانده قرارگاه جهادی موج الحسین(ع)و نماینده جمعیت رزما در استان قم ، برای شرکت در پویش «ازایران تاقلب لبنان»
🔹جهت کمک نقدی به شیعیان مظلوم لبنان و سوریه،از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت: 5892101367391790
شماره شبا: 980150000001051562851316
بانک سپه_علی حاجی زاده
هیئت اباعبدالله الحسین علیه السلام_قم
جمعیت رزما استان_قم
https://zil.ink/heyatabaabdellah
هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
🔴#فوری | وزیر امور خارجه آمریکا :
◽️ما خواهان یک کشور لبنانی قوی هستیم که بتواند با حزب الله مقابله کند و آن را خلع سلاح کند. مردم لبنان خیلی علاقه مند هستند با یهودیان و آمریکایی ها زندگی کنند!
◽️باید محور شرارت حماس، حزب الله و ایران نابود شود.
◽️هیچ گزینه صلحی در نظر نداریم؛ اگر سلاح زمین بگذارند نابودشان میکنیم و اگر هم سلاح دردست بگیرند باز هم نابودشان میکنیم.
✍باید به این موضوع دقت داشت که در طول سالیان اخیر و همه تنش هایی که از سر گذرانده ایم، (به استثناء ایام شهادت حاج قاسم) هیچ وقت طرف مقابل تا این حد گستاخانه و مصمم درباره حمله نظامی به ایران صحبت نمیکرد.
آیا وقت آن نرسیده مدیران ارشد نظامی در محاسبات خود بازنگری داشته باشند؟!!
به چه دل خوش کرده اند و کجای کار میلنگد؟!!
#تغییر_محاسبات_دشمن
🇾🇪 طوفان یمنــ𖡥ـی
@تبیین_امور_راهبردهای_دشمن_شناسی_سیاسی_میدانی_محور_مقاومت_کمیته_فجازی #ج_رزما
عبدالله نوری پور
کانال تحلیلی/راهبردی شماره ۱ ج.رزما در ایتا🔻
https://eitaa.com/jrazmaa
ابرگروه شماره ۲#ج_رزما 🔻
https://eitaa.com/joinchat/3264086398Ccfe26e34c8
#پایگاه شماره ۳ انتخاباتی ۱۴۰۳ #ج_رزما 🔻
https://eitaa.com/joinchat/4135977467C74e31d4ae1
لینک کانال شماره ۴ در سکوی بله 🔻 ۲۷۶ عضو
ble.ir/join/NWJjNzczNT
کانال شماره ۵ تحلیلی/راهبردی #ج_رزما در روبیکا 🔻۱
https://rubika.ir/jrazmaa
پایگاه شماره ۶ رزما در تلگرام 🔻
https://t.me/+SCwSxw0BCUdjNjlk
https://t.me/jrazmaa
لینک وبسایت رسمی ج.رزما : 🔻
https://jrmee.ir/
هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
♻️ بسمه تعالی
💢جستارهای سیاسی اجتماعی :
🔴 *سه سناریو خطرناک پیش روی ایران + ۲ راه حل کلان*
️♦️تحولات منطقه غرب آسیا، ۱۵ ماه جنگ بی وقفه، رأی آوری ترامپ و بهره گیری از استراتژی (Mad man یا مرد دیوانه، (که البته جا انداختن این واژه خودش نوعی خالی بندی سیاسی است)، تغییرات دولت در ایران، فشارهای معیشتی بر جامعه ایرانی همه و همه سه سناریو خطرناک را برای آینده متصور می کنند که اول باید آن ها را شناخت و سپس باید دید راه حل گذار از این سه سناریو چیست؟!
🚩۱. حمله اسرائیل (و آمریکا) به تأسیسات هسته ای ایران
🚩۲. فعال شدن مکانیسم ماشه+ فشار حداکثری آمریکا
🚩۳. اغتشاشات و جنگ داخلی
🔹️نکته اول این که اراده دشمنان ایران و ج. ا. ا. برای پیاده کردن سناریوهای بالا قطعی و حتمیست،مسئله فقط چگونگی آن و توان اجرایی آنهاست.
🔹️نکته دوم این که شوربختانه قرار نیست صرفاً یکی از سناریوهای بالا اتفاق بیفتد، بلکه ترکیب دو یا حتی سه مورد هم دور از انتظار نیست.
🔹️نکته سوم که بسیار مهم است، زمینه سازی لازم برای هرکدام از سناریوهای بالا انجام شده و از نظر زمینه ای شرایط فراهم است، یعنی #جنگ_رسانه_ای در کشنده ترین حالت، #جنگ_هویتی_ادراکی در بالاترین سطح و شرایط معیشتی بواسطه تورم، قیمت دلار و طلا و ... در وضعیت بسیار نامطلوب قرار دارد.
🔹️سناریو اول کم ترین احتمال را دارد اما ترکیب نتانیاهو+ ترامپ که هر دو از استراتژی مرد دیوانه (mad man) بهره می برند، این موضوع را از حالت بعید خارج کرده است، موضوع نوع محاسبه دشمن از قدرت ایران است،(یعنی همان محاسبات غلط) نتانیاهو ایران را در ضعیف ترین حالت می داند درحالیکه قطعاً ارتش و سیستم امنیتی اطلاعاتی آمریکا چنین نظری ندارد.
🔹️سناریو دوم متاسفانه بسیار محتمل است، مهرماه ۱۴۰۴ زمان پایان قطعنامه ۲۲۳۱ (برجام) است و بعید است در صورت عدم مذاکره ایران با طرف های غربی، پذیرش تعهدات و محدودیت های جدید و تمدید آن، ۵+۱ بدون فعال کردن #مکانیسم_ماشه اجازه پایان قطعنامه را بدهد، ایران یا باید طبق خواسته ترامپ و اروپا #مذاکره کند یا ترامپ اروپایی ها را مجبور کند که #مکانیسم_ماشه را فعال کنند، آن وقت همه تحریم های ممکن + تحریم های شورای امنیت روی سر ایران خراب خواهد شد، که البته باید عاملان پذیرش چنین بندی را در انظار عمومی #محاکمه کرد.
🔹️سناریو سوم هم از نظر اراده، زمینه سازی، برنامه ریزی، تسلیح مخالفان و هم از لحاظ هر زیرساختی که لازم باشد، قطعیست.
🔹️قطعاً در تحولات یکسال پیش روی ایران اغتشاش خیابانی، درگیری مثلاً داخلی و ناامنی گسترده برنامه ریزی شده و صرفاً منتظر آن #جرقه لازم هستند، هر گونه افزایش قیمت حامل های انرژی، برخورد با مخالفین، اتفاقاتی از جنس فوت دانشجوی #دانشگاه_تهران، گشت ارشاد و هر آن چیزی که فکرش را هم نمی کنیم می تواند شروع این سناریو باشد.
🔻بیم ها و امیدها
بیم و امید همواره در مرز باریکی با هم قدم می زنند، این #اراده_عمومی_ملت هاست که امید را پررنگ می کند و عدم حضور آنها نیز بیم را پر رنگ می کند.
️♦️سناریوی اول شاید هزینه هایی به ایران تحمیل کند اما قطعا شکست خواهد خورد و خروجی آن اقتدار نظام در چشم جهانیان را بالاتر می برد، ۱۵ ماه جنگ صهیونیست ها در غزه و منطقه و شکست در همه اهدافی که تعیین کردند نشان داده آن ها هرچند تا دندان مسلح، در قواره حمله به یک نظام مستقل قدرتمندی مانند #ایران نیستند.
♦️سناریو #تحریم در حقیقت بازگشت رویارویی ایران_آمریکا به سال های ۹۷_۹۹ است با چند تفاوت مهم؛
۱. ایران دیگر مانند آن سال ها از حکومت دوگانه رنج نمی برد و امروز دولت و حاکمیت حداقل راساً #نگاه_مشترکی پیش گرفته اند. قرارداد با روسیه و چین در مرحله اجرایی تری قرار گرفته و مانند دوره دوم دولت #روحانی صفر تا صد کشور به مذاکرات گره نخورده است، لذا تحریم مانند گذشته کشور را تحت #فشار_حداکثری قرار نمی دهد.
۲. رویکرد افراطی دولت ترامپ در بلند مدت باعث جدایی اروپا و کانادا و دیگر دوستان آمریکا خواهد شد و این عدم همراهی احتمالاً فشار تحریمی ایران را کاهش خواهد داد.( این موضوع خیلی قطعی و محتمل نیست، نشست مونیخ،مسئله اکراین و تعرفه گذاری ترامپ)
🔹️ایران باید از اختلاف اروپا و آمریکا بهره برده و با مذاکره با اروپا مانع فعال شدن مکانیسم ماشه شود و درگام آخر غرب را تهدید به خروج از NPT و اتمی شدن کند.
۳. تجربه تحریم، بزرگ ترین درسیست که ایران ۱۴۰۳ بلد است.
🔹️اما سناریو سوم چه به صورت اغتشاش خیابانی چه به صورت ناامیدی عمومی بسیار خطرناک است، هیچ سناریوی جنگی و خارجی به اندازه احساس ناامیدی عموم جامعه از بهبود وضعیت خطرناک نیست. این سناریو خروجی #جنگ_رسانه_ای، _جنگ_هویتی_ادراکی، #جنگ_ترکیبی و ... همه جنگ هاست.
هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
🔻و اما راه گذار ...
🔹️جامعه ایرانی دهه ۶۰ قطعاً روزگار به شدت سخت تری را طی کرده، جامعه دهه ۸۰ هر سه سناریوی بالا را بیخ گوش خودش حس کرده و یا دیده، این ها برای #ملت_آگاه تازه نیست، اما تن کتاب نخوانده های نا آگاه را می لرزاند.
#نرم_افزار گذار ایران از همه بحران ها #اتحاد_ملی و یکپارچگی جامعه ایران است،
رزما : جامعه ای که امروز در کنار خود #محور_مقاومت را هم دارد، بخشی از منطقه را هم دارد، قدرت لاینفکی که دهه ۶۰ و ۸۰ با این توان در کنار ایران نبود.
🔹️راه حل ها: مذاکره(تسلیم) یا #مردمی_سازی_ایران امروز یک گزینه دارد، #اتحاد_ملی(داخل)،
💢مقاومت و نگاه به شرق(بین الملل)
🔹️گزینه مذاکره با آمریکا سالهاست شکست خورده، ترامپ با الگوی مذاکره از موضع قدرت قطعاً با روح حماسی ملت و حاکمیت ایران سازگار نیست و به قول #چرچیل با پلنگی که سر ما را در دهانش قرار داده مذاکره یعنی مرگ؛
🔹️ملت ما بواسطه غنی ترین و دست نخورده ترین منابع و معادن، ذخایر نفت و گاز و سرمایه انسانی بی نظیر همواره از هر بحرانی با شکوه بیرون آمد، ایران امروز از هر دوره ای قدرتمند تر است، آنچه نیاز ماست اتحاد ملی و مردمی کردن حاکمیت است.
🔹️اقتصاد تعاونی و سیاست شورایی یعنی مردمی ترین حالت اداره کشور و این ها وعده و ارمغان انقلاب اسلامی برای ایران بود، باید برای تحقق اقتصاد مردمی بجنگیم و میجنگیم. راه حل همین است:
🔹️اقتصاد مردمی از باب تعاونی کردن اقتصاد و سپردن به دست مردم
#تبیین_مردمی_شدن اداره سیاسی کشور پس از انقلاب و رفع برخی ضعف های قانونی و برخوردها و رفتار های غلط.
وَاللَّهُ الْمُسْتَعَانُ عَلَىٰ مَا تَصِفُونَ
#تغییر_محاسبات_دشمن
#جنگ_شناختی_ادراکی
#تهدیدنرم_افزاری
#دستکاری_افکارعمومی
#مقابله_باتهدیدسخت_افزاری
#دفاع_سخت
#نگرانی_نداریم
@تبیین_امور_راهبردهای_دشمن_شناسی_سیاسی_میدانی_محور_مقاومت_کمیته_عالی_فجازی #ج_رزما
عبدالله نوری پور
کانال تحلیلی/راهبردی شماره ۱ ج.رزما در ایتا🔻
https://eitaa.com/jrazmaa
ابرگروه شماره ۲#ج_رزما 🔻
https://eitaa.com/joinchat/3264086398Ccfe26e34c8
#پایگاه شماره ۳ انتخاباتی ۱۴۰۳ #ج_رزما 🔻
https://eitaa.com/joinchat/4135977467C74e31d4ae1
لینک کانال شماره ۴ در سکوی بله 🔻
ble.ir/join/NWJjNzczNT
کانال شماره ۵ تحلیلی/راهبردی #ج_رزما در روبیکا 🔻
https://rubika.ir/jrazmaa
https://t.me/jrazmaa
لینک وبسایت رسمی ج.رزما : 🔻
https://jrmee.ir/