واقعا نمیتونم بفهمم چجوری میشه با درک اینکه یه موجود زنده درونت وجود داره و هیچ توانایی و اختیاری نداره و به تو نیاز داره تا بتونه رشد کنه رو بکشی و از این کار خوشحالم باشی
میدونستین با توجه به اینکه قتل و سقط جنین هر دوشون در عمل یک چیز هستن و یه نتیجه رو در پی دارن یعنی هر دوشون باعث گرفتن حق حیات از یک موجود زنده میشن حکم قضایی شون فرق داره؟
مجازات جنایت عمدی علیه نفس یا همون قتل، قصاص و اعدامه و در مواردی هم حبس و دیه در صورت گذشت اولیای دم مقتوله.
اما طبق مادهی ۳۰۶ قانون مجازات اسلامی، مجازات سقط جنین قصاص نیست و بر اساس مرحلهی رشد جنین دیه تعیین میشه مثلا اگه جنین قبل از دمیده شدن روح سقط بشه یکدهم دیهی کامل رو شامل میشه و اگه بعد از دمیده شدن روح سقط بشه برای پسر دیه کامل حساب میشه و نصف دیهی کامل برای دختر.