⛔️ خلق پول بیضابطه بانکها باعث رکود و تورم میشود که بانک آینده یک مصداق آن است.
💭 بانک آینده در یک فقره مبلغ۱۷ هزار میلیارد برخلاف قواعد بانک مرکزی به ایران مال وام داد که پیست هاکی و چندین مجموعه لوکس دیگر بسازد! وقتی قدرت خلق پول بیضابطه دست بانکها باشد منفعتش برای لاکچریها، تورمش برای عموم مردم و رکودش برای تولید میماند.
#ربای_کلان
#بانک_آینده
#ایران_مال
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔰چرا بانکهای آمریکایی ۹ دهه از سرمایهگذاری در بورس منع شدند؟
🌐 آنچه در ادامه خواهید خواند تحلیلی است تطبیقی از واکنش دولت تدبیر و امید به سقوط بازار سرمایه در یک ماه اخیر، که به جای تلاش برای ایجاد ثبات و دور نمودن منابع مالی پرریسک از بازار سرمایه، روندی کاملا خلاف جهت را طی کرده و قصد دارد سرمایهگذاری بانکها در بورس را آزاد نماید تا به طور دستوری شاخص را صعودی نماید. این اقدام شاید در کوتاه مدت آرامشی نسبی را به بازار سرمایه بازگرداند، اما در بلندمدت چیزی جز استفاده از قدرت #خلق_پول بانکها در راستای منافع سرمایهداران نیست و موجب بی ثباتی بیشتر و وقوع دورههای رکودی عمیقتر در بازار بورس ایران خواهد شد.
🔸در طول یک ماه اخیر بازار سرمایه ایران روزهای خوشی را سپری نمیکند و دولت در تلاش است تا از روشهایی همچون تزریق منابع صندوق توسعه ملی و لغو ممنوعیت سرمایهگذاری بانکها در بورس ، به طور دستوری شاخص بورس را صعودی نماید.
♦️لغو ممنوعیت سرمایهگذاری بانکها در بورس نقض صریح «بند ب ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» مصوب اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ است و میتواند اثرات نامطلوبی همچون کاهش سطح دسترسی بخش تولید به منابع بانکی را درپی داشته باشد. در این زمینه توجه به تجربهای که آمریکا نزدیک به ۹ دهه قبل با آن مواجه شد خالی از لطف نیست.
🔹سابقه ایجاد بازار بورس و اوراق بهادار در آمریکا به اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم باز میگردد. با وجود این سازوکارهای بازار سرمایه در آمریکا، به شیوهای که امروز در اغلب کشورهای جهان در جریان است، در اواسط قرن نوزدهم میلادی شکل گرفت. به طور خاص در دوران پس از جنگ جهانی اول، که آمریکا توانست به عنوان یکی از پیروزمندان این جنگ، خود را به عنوان یک قدرت اقتصادی در سطح بینالملل مطرح کند، بازار بورس این کشور نیز همپای دیگر صنایع رشد چشمگیری داشت.
🔸بر اساس آمار ثبت شده، از سال ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۹ میلادی، بهترین بازه صعودی در بازار سرمایه آمریکا محسوب میشود که در طول ۹ دهه اخیر نیز سابقه نداشته است. در این بازه ۸ ساله شاخص بورس در بازار نیویورک آمریکا بیش از ۶ برابر شد و بسیاری از سرمایهگذاران خرد و کلان را به خود جذب کرد. به طور خاص تنها در سال ۱۹۲۸ میلادی میزان رشد شاخص در بازار سرمایه نیویورک بیش از ۴۸ درصد گزارش شده است که نرخی بسیار بالا و جذاب برای سرمایهگذاران محسوب میشد.
🔹در این مدت بسیاری از متخصصان و کارشناسان مالی و اقتصادی، درخصوص رشد حبابی بورس آمریکا هشدار دادند. با وجود این مقامات بازار بورس به این هشدارها توجهی نکردند تا اینکه بزرگترین سقوط شاخص بورس آمریکا در اواخر سال ۱۹۲۹ میلادی رخ داد. در این زمان در عرض کمتر از یک ماه، شاخص بورس نیویورک نزدیک به یک سوم کاهش یافت. در این بازه میزان نزول روزانه شاخص تا حدود ۱۱ تا ۱۲ درصد نیز رسید.
〽️در ادامه نیز روند سقوط بورس آمریکا برای دست کم ۴ سال ادامه داشت و در این مدت شاخص بورس به کمتر از یک پنجم کاهش یافت. در طول ۹ دهه اخیر حوادث متعددی به کاهش سریع شاخص بورس در آمریکا منجر شده است که از جمله آنها میتوان به بحران شرکتهای اینترنتی در اویل دهه ۲۰۰۰، بحران مالی سال ۲۰۰۷ و همچنین بحران کرونا در ابتدای سال جاری اشاره کرد؛ با وجود این همچنان افت شاخص در اواخر دهه ۱۹۲۹ میلادی رکورددار سریعترین افت در تاریخ بازار سرمایه آمریکا محسوب میشود.
♻️در ادامه در سال ۱۹۳۲ میلادی، درحالیکه روند نزولی بورس در آمریکا همچنان ادامه داشت، نمایندگان کنگره این کشور برای جلوگیری از وقوع مجدد شرایط مشابه، که موجب زیان شدید بخش قابل توجهی از سرمایهگذاران خرد شده بود، قانونی با عنوان «گِلَس-استیگال» را به تصویب رساندند که بر اساس آن بانکهای تجاری به کلی از هرنوع سرمایهگذاری در بازارهای بورس و اوراق بهادار منع شدند. فلسفه ممنوعیت سرمایهگذاری بانکها در بورس جلوگیری از روند «ورود گسترده سرمایه پرریسک»، «ایجاد حباب» و در نهایت «سقوط» شاخصها در بازار سرمایه عنوان شد و این ممنوعیت در طول ۹ دهه اخیر پابرجا بوده است. از طرف دیگر وضع کنندگان این قانون معتقد بودند منابع بانکی باید از بازارهای پرریسک دور بماند و تنها برای مواردی همچون تسهیلات مسکن و یا تأمین مالی بخش تولید مورد استفاده قرار بگیرد.
🔗منبع گزارش تحلیلی:
http://ydac.ir/iwbef
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔰مرگ پول؛ فروپاشی آیندهی سیستم پولی بینالمللی اثر خواندنی جیمز ریکاردز استراتژیست جنگ ارزی و مشاور سازمان CIA آمریکا که فارغ از سوابق امنیتی، فعالیتش در خرابکاری های اقتصاد بین المللی ارزشی مضاعف در حیطه #جنگ_اقتصادی به آثار او بخشیده است.
⭕️در این کتاب علاوه بر اینکه با فضای حاکم بر عصر پایان دلار و سقوط نظام پولی بین المللی آشنا خواهید شد، شیوه های متعدد جنگ مالی در عصر جهانی سازی را با برش های متعدد تاریخی نیز درخواهید یافت.
⭕️جیمز ریکاردز نویسندهی کتاب «جنگهای ارزی» در این کتاب نشان میدهد چگونه سیستم پولی بینالمللی در سدهی گذشته سه بار در سالهای ۱۹۱۴، ۱۹۳۹ و ۱۹۷۱ میلادی سقوط کرده و هر سقوط دورهای از آشوب را بهدنبال داشته است و اینکه چرا فروپاشی دیگری به سرعت نزدیک میشود؛ و چرا در این برهه هیچ چیز به اندازهی نهاد پول در خطر نیست.
🔗علاقه مندان میتوانند ترجمه این کتاب را بصورت رایگان از آدرس زیر دریافت کنند:
http://ydac.ir/9cj2a
📚|#معرفی_کتاب
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
علامه حسن زاده- ربا - @samad1001.mp3
2.29M
🎙روایت عارف واصل علامه حسن زاده آملی از حکمت پیمان #ترک_ربا که رسول اکرم از نصارا گرفتند
🛑 ربا با پیکر ترقی و تکامل اجتماع میجنگد. ربا عاطفه و دلسوزی را میکشد. ربا رحامت را از بین می برد. ربا بجای اینکه خانه برای مردم درست کند، خانه مردم در رُس میکند. ربا بجای اینکه برای مردم فرش بخرد، مردم را لخت میکند و خون مردم را می مکد. اصلا ربا انسان را از خدا بی خبر میکند...
🔗منبع: نفوس مستعد
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
📸📖|#برگی_از_کتاب
🎬#برش_پنجم
🔸آیا در سراسر تاریخ پول بدون پشتوانه ای وجود داشته است که تا به امروز باقی مانده و دوام داشته باشد؟ ریچارد دووتی پاسخ میدهد: پاسخِ کوتاه این است که نه! پاسخ بلند هم میشود نه! شما فکر میکنید دلار آمریکا تنها پول بدون پشتوانه ای هست که با حفظ ارزش خودش باقی میماند؟ من این طور فکر نمی کنم نه! تا بحال هیچ پول بدون پشتوانه ای باقی نمانده است؛ هیچی!
🔹دیوید مورگان تحلیلگر اقتصادی میگوید: اگر به چیزی که رخ می دهد نگاه کنید یک کلاهبرداری جسورانه صورت گرفته است. فدرال رزرو در مورد آنچه که انجام میدهد کاملاً رو راست است. اگر وبسایت آن ها را بخوانید اعتراف میکنند که این یک کلاهبرداری است.
🔸آن ها اعتراف میکنند که پولشان ارزش ذاتی ندارد. آن ها به شما خواهند گفت که این پول ها را به پشتوانه هیچ چاپ می کنند. آن ها در واقع تمام این واقعیات را نشان میدهند؛ ولی اگر به مردم بگویید این پول ها از هیچ خلق شده اند و پشتوانه ای ندارند و بی ارزش هستند، مردم طوری به شما نگاه میکنند که انگار دیوانه اید.
📚#بحران_بدهی
📎دریافت از کتابخانه:
http://ydac.ir/a6pvp
___
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🚫گلایه های مردمی از طرح وام ودیعه مسکن
◾️امروز یکی از بستگان را دیدم که مستأجر بود و در آستانه اساسکشی. گفت میخوام وام ودیعه مسکن که طرح جدید دولت برای حمایت از مستأجرین ضعیف است را بگیرم. شرایطش را پرسیدم.
◽️در جواب گفت ۵۰ میلیون تومن میدن و ماهی ۵۰۰ هزارتومان نه برای پرداخت وام، بلکه سودی است که مابهازای خواب سرمایه این پول باید بدهیم، میگیرن.
◾️سپس پایان یکسال باید ۵۰ ملیون تومان هم پس بدهیم؛ این یعنی ۶ ملیون تومن ربای قطعی ...
📢 آقا به این ربای قطعی اعتراض کنید لطفا
👥|#ارسالی_مخاطبان
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 در اسلام پول نباید کار کند
⬅️ مجموعهی #کدام_الگو_در_معیشت
◀️ قسمت هشتم
🔹 مدتيه كه پولي دستتون اومده. ترجيح ميديد خرجش نكنيد و باهاش #سرمايهگذاری كنيد. براي اينكه بهترين راه رو انتخاب كنيد حسابي تحقيق ميكنيد. به چند گزينه ميرسيد. كشاورزي، نه! چون بين همه جا افتاده كه اگه سود خوبي هم داشته باشه به زحمتش نميارزه. صنعتم شما رو ترغيب نميكنه، چون به سرمايهي اوليهي زيادي احتياج داره. بخش خدمات هم زماني سود خوبي داره كه تخصص و دانش بالايي داشته باشيد.
🔹 اما همهي اينكارها هم زحمت داره و هم خطر، يعني شما بايد نه تنها كاري بلكه خطرپذير هم باشيد. تو اين شرايطه كه يه پيشنهاد بيزحمت و بيخطر حسابي ذهنتونو مشغول ميكنه. بانك!...
#️⃣ #پول #کار_کردن_پول #موشن_گرافیک #استودیو #اندیشکده #پویانمادانش #سفتهبازی
#motiongraphics #money #studio #Speculation
🏢 طراحی و ساخت در اندیشکدهی شاخص
📡 @Andishkadehshakhes_ir
💡 اندیشکده - رسانکده معیار
📡 @Meyaarr
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
🔰 پایان کار، در جهنم #ارسالی_مخاطبان ▪️«سلام؛ بنده کارمند بانکی هستم که مدت ها در این مورد که د
📸 ببینید| موج خروج کارمندان مومن از بانکهای ربوی آغاز شده
#اثر_نهضتی
#با_خدا_نمیجنگیم
____________
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
📸📖|#برگی_از_کتاب
🎬#برش_پنجم
🔸پدیده کریپتوکارنسی، از پیامدهای طبیعی تئوریهای یوتیلیتاریانیسم و پروفیتیسم است که مطابق با آن ها، شخص تنها به دنبال افزایش مطلوبیت و افزایش سود خود خواهد بود. آنچه در رمزارزها مهم است، سودخواری است. اساساً کسانی که وارد خرید و فروش رمزارز و ماینینگ میشوند، تنها هدفشان سودخواری با کم ترین زحمت است.
🔹دغدغه رمزارزها این بوده که تمامی حساب های ما در دست یک نهاد مرکزی به نام بانک مرکزی است و این نهاد با استفاده از این فرصت برای خود قدرت آفرینی کرده است. در حالیکه میشود سیستمی داشت که در آن هر شخص مسئول حساب خود و نگه داری از پول خود باشد. بنابراین به تبعِ اندیشه دموکراسی، حتی پول هم دموکراتیک میشود.
🔸 به عقیده بسیاری از متخصصان، رمزارزها قرار است ابزار قدرت را از دولت ها بگیرند و دست یک فردِ ظاهراً نامعلوم بگذارند که این در کنار ویژگی های مهم دیگر سیستم های سایبرنتیک، یعنی دامن زدن به تفرد و ایندیویژوالیسم، نشان دهنده نقش موثر این فناوری های نوین در آینده صحنه ی جهانی است.
📚#کریپتوکارنسی_ها
📎دریافت از کتابخانه:
http://ydac.ir/rqdt2
___
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید و #ببینانید| نجات اقتصاد با کدام تئوری ؟
💠 در روزگاری که حلال خواری ۷.۵ میلیارد جمعیت کره زمین به صورت عام و انسان ایرانی به صورت خاص که با #قمار #بورس و #ربای_بانک که ره آورد #اقتصاد_مدرن است، مخدوش شده،
میتوان با تئوریزه کردن ساز و کار زندگی افرادی همچون کربلایی محمد کاظم ساروقی در حلال خواری و پرداخت #خمس و #زکات مالش کشور و جهان را به سمت حلال خواری و رستگاری سوق داد.
📌دریافت کلیپ با کیفت FULL HD از آپارات:
🔗m.aparat.com/v/lo78a
✅ @jdale_ahsan
✅@Hasanabbasi_ir
______________________________
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir