نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
🔴 بحران بدهی خارجی ۱.۹ تریلیون دلاری چین 💢 ترجمه بلومبرگ 💢 بدهی خارجی چین در سال میلادی گذشته ۱
🌐ربا یعنی یکسو بهرهکش است، سوی دیگر بهرهده، و این همان استثمار است.
چین هنوز «اسیر دلار» است؛ دلار بهرهکش است و یوان بهرهده. این حجم بالا، فزاینده و افسارگسیخته بدهی خارجی چین یکی از نشانههای برقراری چنین ساختار استثماری است.
چین 🇨🇳برای خلاص شدن از 💵دلار هیچ راهی جز ربازدایی ندارد. سیستم عامل اقتصاد دنیا ویروسی شده و باید ربازدایی شود. جهان به دکترین جدید انقلاب اسلامی در اقتصاد نیاز دارد. وگرنه در حال خودانهدامی است.
_________
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
✍️ پرونده بانکداری در گذر تاریخ|
استخراج مدل از #تاریخچه تحولات ساختار کلی بانکداری
بخش نخست💠
🔻 دوره اول بانکداری🏛
• در حدود قرن دوازدهم میلادی شهر ونیز بهدلیل دسترسی به آبهای تجاری و بهتبع آن، تجارت دریایی یکی از پررونقترین دولت شهرهای ایتالیا بود. غالب مردم این شهر مسیحی بودند و یهودیان در ونیز زندگی سختی را سپری میکردند. بهطور مثال، یهودیان تنها حق زندگی در منطقهای به نام گتو را داشتند و افرادی از آنها که اقامتی طولانیتر از دو هفته در ونیز داشتند، باید از یک کلاه زرد یا شال زرد استفاده میکردند. طبق قوانین کلیسا یک مسیحی حق گرفتن وام با بهره و اجازۀ دادن وام با بهره یعنی همان ربا را ندارد؛ اما براساس آموزههای یهود در فصل بیستوسه کتاب عهد عتیق، یک یهودی حق دادن ربا به یهودی را ندارد؛ بهمعنای دیگر، چون دستوری مبنی بر اجازه یا منع ربادادن به غیر یهودی وجود ندارد، یهودیان به مسیحیان ونیزی وام با بهره میدادند و وامگیرندگان نیز به دستور کلیسا عمل نکردند. دلیل گرفتن بهره یا همان ربا این بود که فرد وامدهنده مال خود را در خطر ازبینرفتن قرار میدهد؛ بهطور مثال، غرقشدن کشتی تاجر باعث ازبینرفتن پول وامدهنده میشود و درنتیجه، احتمال برگشتن سرمایه کم و طولانی مدت میشد. به همین دلیل در قبال قرض پول، توقع گرفتن پاداش یا همان ربا را داشتند.
• واژهٔ «bank» در زبان انگلیسی، از زبان فرانسوی میانه «banque» و آنهم از واژه ایتالیایی قدیمی «banca» و آن نیز از واژه آلمانی بسیار قدیمی «banc،bank - bench.counter » گرفته شده است. بانكو (banco) یا بِنچ (bench) به معنی نیمکت است؛ بانکوها در اصل محل استقرار رباخوارها در شهر ونیز بوده و درطول سالها این واژه مشمول گذر زمان و به واژۀ بانک و آن چیزی که ما از بانک میشناسیم، تبدیل شده است. همان طور که گفته شد، در آن دوره بازرگانان مسیحی با مراجعه به نیمکتهای مخصوصی، از یهودیان وام میگرفتند. مثلا در محوطه بیرونی ساختمان Banco rosso واقع در محله گتوی ونیز، عده ای یهودی برای ربا پشت میزهایشان مینشستند تا به تقاضای تجار مسیحی پاسخ دهند. متولیان این نیمکتها یکدیگر را به عنوان «bancherii» میشناختند. تصویر نیمکت به قدری در اذهان مانوس و محشور شد که اصطلاح نیمکت شکسته «banco rotto» برای معنای ورشکستگی (banqueroute) به کار میرفت.
🏛 دوره اول بانکداری در حدود قرن دوازدهم آغاز شد و تا ابتدای قرن پانزدهم به طول انجامید. در این دوره، بانک و کارویژه اصلی آن یعنی ربا، به خاطر اسقرار روحیه دینی عموماً امر موجهی محسوب نمیشد. همچنین سازوکار بانکی در این دوره بسیار ساده بود بدین معنا که به ارائه وام از محل منابع اختصاصی (به دنبال کسب بهره) منحصر میگشت.
ادامه دارد ...
_________
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 محمد غلامی در نشت خبری متا:
⭕️ طبق آخرین گزارش بانک مرکزی 20.7 رشد نقدینگی در کشور وجود داشته است که این رشد نقدینگی هرساله، سبب میشود تا هرچند سال یکبار نوسانات ارز به وجود آید.
⭕️ طلا حداقل طی 1400سال ارزش خود را حفظ کرده است
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
🔴 این گفتهی جهانگیری «تمام شاخصهای اقتصادی خوب است» نشان دهندهی غلبه تفکر ریاضی و کمی در #اقتصاد است؛ و دقیقا مصداق ناکارآمدی علم اقتصاد و بحران زا بودن آن است؛ که از سال گذشته تا امروز، به وضوح عیان شد.
❌♨️❌علم اقتصاد بحران زا است.
🔴وضعیت نامناسب معیشت کشور ریشه در مبانی بنیادین علم اقتصاد دارد. اما علیرغم بروز ناکارآمدی و ضعفهای اساسی علم اقتصاد در مدیریت معیشت سراسر جهان، که اعتراضات مردمی گسترده علیه این علم و اقتصاددانان جهان را به کرات برانگیخته است، در کشور ما وارونه بیان میشود.
🔺ولنگاری معرفتی- کرداری با اصل «بگذار هرچه میخواهد بکند» در علم #اکانومی_لیبرال، تئوریزه کردن غارت بشر است. کسب سود به هر قیمت، که در آن حتی ربا نیز توجیه میشود، پاشنه آشیل #اقتصاد_لیبرالی است؛ که به کمیت و ریاضیات اصالت میدهد. فهم سادهانگارانه از سود و زیان به صورت کمی، همهی اقتصاد نیست. اما سیطرهی کمیت و ریاضیات، دانش اقتصاد را از محتوا تهی کرده است در حالی که معیشت انسانها در واقعیت، بسیار بیش از آنکه کمی باشد، کیفی است. علم اقتصاد لیبرالی، علمِ ربا با سه مشخصهی کلیدیست:
1️⃣ اصالتدهی به پول
2️⃣ اصالتدهی به ریاضیات
3️⃣ اصالتدهی به مالکیت درجه یک (داشتن، بهرهمندی و برخورداری به هر قیمت)
✅از سال ۲۰۰۰ به این سو در فرانسه و سپس آمریکا شورشهایی علیه علم اقتصاد شکل گرفت. جنبش اشغال بوستون یکی از همین شورشها بود که در ادامه جنبش اشغال والاستریت پدید آمد. دانشجویان دانشگاه هاروارد و سایر دانشگاههای آمریکا در اعتراض به « #علم_اقتصاد» که آن را مسبب مشکلات کشور خود میدانستند، طی حرکتی خودجوش کلاسهای اقتصاد را یکباره ترک کردند. کتاب مشهور «بحران در علم اقتصاد» در همین فضا نگاشته شد. در بخشی از این کتاب آمده است:
📚 «ایدئولوژی "ایمان به #بازار" در همهی ارکان اقتصاد رسوخ کرده و یک بیماریست که همهی استادان به آن مبتلا هستند و کسی از آن در امان نیست.»
🔺جنبش دانشجویانِ اقتصاد فرانسه علیه علم اقتصاد، علم اقتصاد را دچار بیماری اوتیستیک میدانستند که جزماندیش، تمامیتخواه، نقدناپذیر و وامانده است. در بخشهایی از بیانیه دانشجویان فرانسه آمده است:
• علم اقتصاد واقعگرا نیست.
• نظریه اقتصاد نئوکلاسیک، تسلطی سرکوبگرایانه دارد.
• شیوه آموزشی علم اقتصاد جزماندیشانه است.
• استفاده بیرویه از ریاضیات و تدریس ریاضیات به عنوان هدف اصلی
🔴باید دانست که علم اقتصاد، بیش از آنکه حل مسائل معیشت و اقتصاد باشد، حل المسائل ریاضیات است. روشهای این علمِ «وامانده» توسط عدهای استاد وامانده وارد مصادر رسمی کشور شده و کشور را مدیریت میکند. بعد از آغاز مشکلات اقتصادی سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ انگشت اتهام عموم در وهلهی نخست به سمت متخصصین اقتصادسنجی نشانه رفت. چراکه با طمع کسب سود به هر قیمت و کسب سود تصاعدی، اقتصاد را در محاسبات عدد و رقمی خلاصه کردند. در حالی که در کشور ما کمتر کسی مشکلات اقتصادی را به پای مشاورههای اقتصادی اقتصاددانان که عنان اقتصاد کشور را در دست داشته و بواقع همینان بانیان اصلی از هم پاشیدگی معیشت و اقتصاد کشور هستند، مینویسد!
📹 t.me/hasanabbasi_students/8342
❇️ سرفصل « #شورش_علیه_طمع» شورش علیه علمیست که ابزار طمع در راستای غارت دیگران است. اگر معرفتی که طمع را به صورت روشمند و ساختیافته تحت لوای علم به بشر حقنه کرده، به چالش نکشانیده و مورد هجوم جدی قرار ندهیم، هرگز راه به جایی نخواهیم برد. جلسه ۵۵۵ #کلبه_کرامت، «شورش علیه طمع ۳۴» (مورخ دی ماه ۹۳) علت اصلی نابسامانی امروز کشور را مورد بررسی قرار داده است. جلسه مذکور در ادامه بارگزاری خواهد شد.
📹 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/403
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
📸 yon.ir/OhvcZ
⚠️ اطلاعیه⚠️
📢دوستان و همراهان گرامی؛
🔸«نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا» همه ساله با حضور در یومالله ۲۲ بهمن تلاش دارد تا موضوع #مبارزه_با_ربا را تبدیل به #گفتمان عمومی کند، و این مهم هر ساله با یاری امت انقلابی به انجام رسیده است. امسال شما هم دعوتید تا در این مجاهدت سهیم باشید:
🔹جهت چاپ اقلام تبلیغاتی مانند: بنر، پوستر، تراکت و.. جهت برپایی غرفههای ۲۲ بهمن «نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا» در تهران و سایر استانها و شهرستانهای سراسر کشور با کمبود مالی مواجه شدهایم، از آنجایی که این نهضت #مردمی است انتظار میرود جهت برپایی این غرفهها مشارکت مردمی نیز صورت گیرد.
📍کمکهای نقدی خود را به این شماره کارت واریز نمایید:
💳 ۵٠۴۱-۷۲۱۰-۳۸۴۶-۱۳۲۴
بهنام امیر رفیعی
🔺امسال از شهرستانهای سراسر کشور جهت برپایی غرفه با استقبال چشمگیری نسبت به سال گذشته روبرو شدهایم؛ و همچنین شهرستانها بودجهی لازم جهت چاپ اقلام تبلیغاتی را ندارند.
🔸انشاءلله امسال هم توفیق داشته باشیم در مسیر روشنگری و افزایش #سواد_مالی عموم جامعه بتوانیم به #گفتمان_قطعی جهت زدودن #ربا از جامعهمان و به عمل رساندن #اقتصاد_مقاومتی جهت رفع مشکلات اقتصادی معیشتی مردم، برسیم.
✊️کانال رسمی نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا:
📡 @Reba_ir
🌐 وب سایت:
🔗 Reba.ir
#بانک = #ربا = #جنگ_با_خدا
#یوم_الله_22_بهمن
___
✊️نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کاسبی چند هزار میلیاردی #بانک ها با پول مردم!
🔻برجهایی که از #جیب_مردم و بیتالمال برای اعیان و اشراف ساخته میشوند تا ببلعند و به ریش مردم بخندند!
🔻در این ویدئو ببینید که چگونه قیمت برجسازیهای یک بانک در تهران از بودجه ۵ تا ۱۰ استان کشور بیشتر است!!!
🔻از برجهایی با زیربنای چندصد هزار متری که هرکدام از بانکهای #ملت، #تجارت، #انصار، #پاسارگاد، #پارسیان، #سرمایه و ...میسازند تا مجتمع تجاری ۱.۵ میلیون متر مربعی بانک #آینده در تهران...
🎞 @Ammar_media
___
📌نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 اعتراض یک خیّر اجتماعی به وجود ربا و رشوه در کشور
🔺 سید محمد موسوی، مدیر عامل شرکت فیروز
⭕️ بزرگترین عامل ایجاد فقر در جامعه، عملکرد سیستم بانکی و خلق پول بانک ها است
__
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
#بخش 1 از منتخب پایان نامه " دکترین بازار اسلامی "
❌ گزیده فصل اول - ریشه شناسی واژه ها
🔺🔻««#ليبراليسم» مكتب اعتقاد و اصالت به « #Liberty » مابه ازاء واژه ي «اباحه» است كه از ريشه ي لاتيني«Liber» به معناي آزاد و رها، مشتق شده است.
🔻🔺 اصالت اباحه، تبيين مولفه هائی است كه چون بشر را «رها» میداند لذا همه چيز براي او «مباح» درنظر گرفته میشود و «حلال»، «حرام»، «مستحب» و «مكروه» نفي میگردند. ازاین رو لیبرالیسم را باید اباحه گرایی دانست.
🔸محصول ایدئولوژی لیبرالیسم در حوزه ی اقتصاد، اقتصاد اباحه یا Liberal Economy است.
هنگامی که #لیبرال_اکونومی موضوعیت پیدا کرد ، به انسان این اجازه داده می شود که هرچه دلش خواست انجام دهد.
🔹 این اجازه ی مباح دانستن همه چیز ، منتج به «لسه فر» می شود. Lasseze Faire
❌در لسه فر آن چه که اجازه ی عرض اندام پیدا می کند، «هوای نفس» انسان است و نتیجه ی آن، «اصالت هوی» است. لسه فر یعنی انسان اجازه دارد هرکاری میخواهد انجام دهد و دراين راه هيچ امر و نهي، شرعي و غيرشرعي را برنتابد. مابه ازاء مفهوم لسه فر نيز، عبارت «يَتَصرَّفُ على هَوَاه»(هرچه كه بخواهد،انجام میدهد) درعربي بيان شده است.
⚠️نتیجه ی لسه فریسم در اقتصاد عملاً منتج به «بازار آزاد» می شود. در بازار آزاد، آنچه که اصالت دارد، سرمایه است
🔻🔺«واژه ي Capital از ريشه ي لاتيني Caput يا Capita ، به معناي سر و بالاترين قسمت هرچيزي است به نحوي كه بقاي زندگي آن چيز، بدون سر ممكن نباشد.
🔺🔻«این مفهوم در زبان عربی، معادل «رأس المال» خوانده می شود که درواقع همان مفهوم سرِ مایه را می رساند که «مایه» در زبان فارسی، برابر«مال» در زبان عربی می باشد.
🔸همان طور كه در بدن انسان، سر بالاترين و برترين قسمت، محسوب مي شود و علاوه بر انباشت داده ها و اطلاعات، فرماندهي كل بدن، اعضاء و جوارح، ديده باني و دريافت اطلاعات محيطي و محاطي، هم چنين تراوش اطلاعات را نيز به عهده دارد.
⭕️ سر به بدن مايه مي دهد و بدن نيز بدون سر امكان حيات و زندگي ندارد. در بازار آزاد، نيز آن چه موجب حيات و قوام ثروت است، كاپيتال يا سرمايه است.
سرمایه میزانی از مال است که فرد در بازار شرکت می دهد و به دنبال کسب سود و افزایش بی حساب آن است. لذا قطعاً چنین رویکردی، منتج به تکاثر سرمایه و ثروت می شود
📸 http://yon.ir/xClMQ
🔖 کانال تخصصی تبیین دکترین بازار اسلامی و لیبرال @I_M_Docrine
__
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir