6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌به مناسبت وفات حضرت خدیجه؛ بیانات آ. جوادی، سال گذشته، همایش بزرگداشت #حضرت_خدیجه
⚠️ در ماه خدا بیشتر به مظلومیت خدا بیاندیشیم
خدا، وما ادراک ماالخدا!
@reba_ir
⚠️ پیگیری نکردن، یک آفت مدیریتی
🔻 مقاومت در عرصهی اقتصادی یعنی ساخت اقتصادی داخل و پایهریزیها را محکم کردن، مسائل را پیگیری کردن.
▪️یکی از مشکلاتِ کار ما #پیگیری_نکردن است، یک موضوعی را خوب شروع میکنیم، یک مقداری حرکت میکنیم بعد یواشیواش رها میشود.
▫️[امام خامنه ای ۹۸/۲/۲۴[
📌 بی شک، در برطرف کردن این افت مدیریتی، در نسبت با #ممانعت_از_جنگ_با_خدا، نقشِ ما ایستادگی و استمرار بر مطالبه به حق، که همان جاری شدن معیشت اسلامی و بدون رباست؛ خواهد بود.
_____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
#توییت_گرام
‼️ماهی هزاران میلیارد سود بانکی معاف از مالیات که اصلا مشخص نیست ما به ازاء کدام فعالیت اقتصادیست که ماهانه سود پرداخت می کند.
👈پرداخت وام که از سپرده های مشتریان نیست لذا باعث افزایش نقدینگی می شود.
📌کارکرد #ربا ایجاد فاصله طبقاتیست.
از زمان نفوذ بانک فاصله غنی و فقیر کم شده یا زیاد⁉️
__________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضدیت با رباخواری، از مبانی انقلاب اسلامی است
⭕️ یکی از دلایل دشمنی با انقلاب اسلامی به خاطر ضدیت با رباخواری در اسلام است
#امام_خامنه_ای
#افق_بالا
___
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
🔰 استقلال از دولت یا وابستگی به بانکها ◀️ بخش یکم 🔷 در شرایط فعلی کشور و نوسان رو به کاهش ارزش
🔰 استقلال از دولت یا وابستگی به بانکها
◀️ بخش دوم
⬅️ سادهسازی قابل توجه در شیوهی تعیین ارزش ریال
🔹 اما اگر از توصیهکنندگان برای استقلال سوال شود که دقیقا چرا روی استقلال بانک مرکزی تاکید دارند، عمدهی آنها به مسئلهی استقراض دولت از بانک مرکزی اشاره میکنند و از اینکه بانک مرکزی به مثابه یک قلک برای دولت عمل کند شکایت دارند. در واقع مسئلهی آنها این است که دولت هر از چندی بانک مرکزی را مجبور به خلق پول پر قدرت نکند و حجم نقدینگی را از این طریق افزایش ندهد. از اینرو میتوان گفت پیشنهاددهندگان موضوع استقلال بانک مرکزی، از شش دسته سیاستهای موثر بر ارزش ریال، با یک فروکاست و سادهسازی قابل توجه، مشکل را در سیاستگذاری پولی و مسئلهی استقراض بیرویهی دولت از بانک مرکزی ارزیابی میکنند.
🔹 اگر حتی این پیشفرض فروکاست شده از شش دسته سیاست به یک دسته سیاست نیز مسامحتا پذیرفته شود، چند سوال کلیدی دیگر پیش میآید:
آیا اگر با حفظ وضعیت موجود در نظام پولی و بانکی؛ دولت از بانک مرکزی استقراض نکند، نقدینگی خلق نخواهد شد و به تبع آن حجم ریال افزایش نیافته و ارزش آن کاهش نخواهد یافت؟
🔹 اگر پاسخ پیشنهاددهندگان استقلال مثبت باشد، باید به این سوال پاسخ دهند که چرا از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم از سال نود و دو، این دولت نسبت به دولتهای پیشین کمترین حجم استقراض از بانک مرکزی را داشته اما، حجم نقدینگی حتی با سرعتی بیش از گذشته، همچنان افزایش داشته است؟
🔹 سوال دیگر این است که آیا در الگوی فعلی پولی و بانکی حاکم در کشور اصلا استقلال بانک مرکزی ممکن است؟
◀️ ادامه دارد...
_____
📡 @reba_ir
🔴هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، در نشست علنی امروز مجلس :
🔻اگر ربا در کشوری مثل کشور ما در بانکش در تجارتش و در بین مردمش وجود داشته باشد، نمیتوانیم بگوییم که جمهوری ما جمهوری اسلامی است.
🔻در سه سال اخیر مراجع تقلید بیش از ۱۵۰ بار گفتند که بانکهای ما #ربوی هستند و نظام بانکداری ما باید اصلاح شود، #خلق_پول از پول اشتباه است، مسدودی وامها، بهره مرکب، دیرکرد، سود و زیان، بنگاهداری بانکها تماماً دارای اشکال است، چرا برای وصول پولهای موهوم حتی به مزایده متوسل میشوند و میگویند قانون است.
🔻متأسفانه بانکها با کمبود منابع ناشی از اختلاسها، رانتها، دزدیها و وامهای میلیاردی آقازادهها که اتفاقا بدون وثیقه انجام شده است، درگیر شدهاند، حال آیا باید کارآفرینان اشتباهات آقایان را جبران کنند؟ آیا باید هستی خود را از دست بدهند تا خانواده آقازادهها و فرزندانشان در خارج به عیش و نوش بپردازند؟
🔻باید بپذیریم بانکها از خلأهای قانونی سوءاستفاده میکنند تا املاک، زمین، ساختمانها و کارخانههای کارآفرینان را #مصادره و غصب کننداصلاح نظام بانکداری، اصلاح رونق تولید است. نظام غلط بانکی متأسفانه منازل مردم، محل کسب و کار مردم، کارخانهها و شرکتها را مصادره میکند.
🔻از جامعهای که عدهای میخورند و کار نمیکنند و روز به روز ثروتمندتر میشوند و عدهای نمیخورند بلکه کار میکنند، ولی هر روز متأسفانه فقیر و فقیرتر میشوند نمیشود دفاع کرد. نجات چنین جامعهای سخت است مگر اینکه اشکالاتمان را بپذیریم و به سمت یکسانسازی حرکت کنیم. اتحاد و همدلی راه نجات ماست.
📡 @reba_ir
🔴 هیچ مسئولی از وجود ربا در جامعه احساس نگرانی نمیکند
⭕️ آیت الله مصباح یزدی با اشاره به مشکلات کشور گفتند: متاسفانه این مشکلات ناشی از ندانستن مسئله و یا نبود راه حل نیست، بلکه عده ای حاضر نیستند که عمل کنند
🔺یک نمونه ساده آن، ربا در جامعه است و هیچ مسئولی هم از آن احساس نگرانی نمیکند،بلکه بالاتر گاهی منت بر سر مردم میگذارند که وام ربوی را با نرخ کمتر به آن ها اختصاص میدهند.
__
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
⚠️حتماً بخوانید⚠️
❌ کمک ۵ میلیارد ریالی بانک ملت برای آزادی زندانیان نیازمند در جشن گلریزان ستاد دیه.
✍ بانک ها [ شما بخوانید رباخانه ها]، نه تنها حلال و تسهیل کننده مشکلات مردم نیستند؛ بلکه نمک بر روی زخم کسانی هستند که بواسطه ی همین سیستم بانکی ربوی زخم خورده و زمین گیر شدند.
◾️کاش میشد فریاد زد آقای بانک ملت، شما بجای شوآف های ریاکارانه خود، پایتان را از روی گلوی مردم ستم دیده بلند کنید، دست از ظلمی که شما بانک ها بواسطه ی خلق پول، دیرکرد ، انواع سود ها در حق مردم کرده اید و زندگی مردم را به محاق برده اید، بکشید. کمکتان پیشکش خودتان✋
______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
▪️ ۴۰ ویژگی اقتصادی انسان مسلمان ایرانی
#بخش_۱
۱. دنبال دلالی نیست
۲. به اندازه نیاز خرید میکند
۳. سعی میکند بدهکار نباشد
۴. به جای سرمایه گذاری در ارز و مستغلات به بستگان خود کمک میکند
۵. در خرید و فروش انصاف دارد
۶. حقالناس در شغل او ارجحیت دارد
۷. کسب روزی حلال را مقدس میداند
۸. ربا را از قاموس کاری حذف کرده است
۹. برای زیردستانش روز خانواده قرار میدهد
۱۰. به زیردستانش آزادی عمل میدهد
✍ #محمد_وارسته
____________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
⚠️حتماً بخوانید⚠️ ❌ کمک ۵ میلیارد ریالی بانک ملت برای آزادی زندانیان نیازمند در جشن گلریزان ستاد دی
ملت اسیر عشقاند ما اسیر بانک ملت ...
#ربا #بانک_ملت #برده_داری_مدرن #دشمنان_خدا #جنگ_با_خدا
___
✊️نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
🔰 استقلال از دولت یا وابستگی به بانکها ◀️ بخش دوم ⬅️ سادهسازی قابل توجه در شیوهی تعیین ارزش ر
🔰 استقلال از دولت یا وابستگی به بانکها
◀️ بخش سوم - 1
⬅️ بانکهای خصوصی عامل وضعیت فعلی نقدینگی، نه بانک مرکزی غیر مستقل
🔹 برای پاسخ به این سه سوال مهم باید توجه داشت که دولت یازدهم به صورت آزمایشی در طول سالهای حاکمیت خود آنچه را که به عنوان هدف اصلی استقلال بانک مرکزی دنبال میشود، یعنی عدم استقراض از بانک مرکزی، انجام داده است. در واقع دولت یازدهم سعی کرده است به نوعی از بانک مرکزی مستقل باشد اما همانگونه که گفته شد، همچنان نقدینگی با سرعتی بیش از گذشته در حال افزایش بوده است!
🔹 دلیل این افزایش نه استقراض دولت و نه حتی تبدیل داراییهای خارجی یا همان ارز حاصل از نفت به ریال بوده است؛ دلیل اصلی اضافه برداشت بانکها به طور عام و بانکهای خصوصی به طور خاص بوده است! در واقع بر خلاف رویهی مرسوم آنچه در پنج سال گذشته به خلق پول پرقدرت منجر شده است، نه دولت بلکه بانکها و عمدتا بانکهای خصوصی بودهاند که اوضاع نابسامان و ناترازی حسابهای آنها یکی از دلایل اضافه برداشت صورت گرفته توسط آنهاست.
📸http://yon.ir/CVhFr
🔹 البته اضافه برداشت بانکهای خصوصی و ناترازی حسابهای آنها دلایل ریشهایتری نیز دارد. یکی از مهمترین آنها، رقابت بانکهای خصوصی با بانکهای دولتی برای جذب حجم بیشتری از سپرده است؛ رقابتی که از همان بدو شکلگیری بانکهای خصوصی آغاز شد و با وعدهی پرداخت سود بیشتر، به تدریج نقدینگی را به سوی بانکهای خصوصی هدایت کرد تا جایی که امروز حدود هفتاد درصد از سپردههای مدتدار در اختیار بانکهای خصوصی است.
🔹 البته روشن است که موضوع پرداخت سود به سپردهها تنها در حد وعده باقی نماند و امروز حجم سود پرداختی بانکها به سپردهگذاران به رقمی بیش از دویست و پنجاه هزار میلیارد تومان رسیده است[۱]. یعنی در حالی که سال گذشته حدود سیصد هزار میلیارد تومان به رقم نقدینگی اضافه شده است[۲]، دویست و پنجاه هزار میلیارد آن، صرف سود پرداختی به سپردهگذاران بانکی میشود. تقریبا عمدهی سود پرداختی بانکها، از محل خلق نقدینگی جدید است و در واقع این رقم هنگفت که در قالب سود بانکی پرداخت شده است، خلق و به میزان نقدینگی موجود اضافه شده است! سودهای پرداختی بانکها یکی از مهمترین مصارف آنها و یکی از عوامل اصلی اضافه برداشت آنها است.
🔹 البته میتوان عوامل ریشهای دیگری نیز برای اضافه برداشت بانکها برشمرد. یکی از آنها، تغییر شیوهی محاسبهی سود بانکها از سال 1380 به این سو است. در زمان مدیریت آقای مظاهری به عنوان رئیس کل، به بانکها اجازه داده میشود بر خلاف رویهی مرسوم، حتی اگر یک مشتری در موعد مقرر، اصل و بهرهی وام دریافتی خود را به بانک باز نگرداند، بانک بر اساس این گذارهی غلط که مشتری بالاخره این مبلغ را به بانک بازخواهد گرداند، مبلغ هنوز بازنگردانده را به عنوان درآمد در نظر بگیرد و بتواند این درآمد موهومی و هنوز محقق نشده را دوباره به دیگران وام دهد[۳]. این مسئله نیز یکی دیگر از عوامل ناترازی حسابهای بانکهای خصوصی و نیاز آنها به اضافه برداشت و همچنین یکی دیگر از عوامل رشد سرسامآور حجم نقدینگی در کشور است.
🔹 با این توضیحات روشن است که با وجود پرهیز دولت یازدهم از استقراض از بانک مرکزی، این وضعیت نابهسامان در نظام بانکی و ناترازی حسابهای بانکهای عمدتا خصوصی، منجر به رشد سرسامآور نقدینگی در سالهای اخیر بوده است و عملا راهکار پیشنهادی طرفداران استقلال بانک مرکزی، دستکم در پنج سال گذشته اجرا شده اما چون مشکل در جای دیگری بوده، نتیجهای به دست نیامده است. به بیان دیگر اگر در پنج سال گذشته به جای استقلال دولت از بانک مرکزی، استقلال بانکها و به صورت ویژه بانکهای خصوصی از بانک مرکزی رقم میخورد الان نتایج خیلی بهتری حاصل شده بود.
_____________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir