هدایت شده از در محضر علما
حدیث عنوان بصری
آیت الله سید محمد حسین حسینی تهرانی در کتاب روح مجرد می فرمایند:
« آقای قاضی برای گذشتن از نفس اماره و خواهش های مادی و طبعی و شهوی و غضبی که غالباً از کینه و حرص و شهوت و غضب و زیاده روی در تلذذات بر می خیزد، روایت عنوان بصری را دستور می دادند به شاگردان و تلامذه و مریدان سیر و سلوک إلی الله، تا آن را بنویسند و بدان عمل کنند. یعنی یک دستور اساسی و مهم، عمل طبق مضمون این روایت بود.
و علاوه بر این می فرموده اند باید آن را در جیب خود داشته باشند و هفته ای یکی، دو بار آن را مطالعه نمایند. »
🌴 کــــانـــــال در محـــــضر علمـــــا 🌴 👇
https://eitaa.com/joinchat/890306563Ceb69f62f94
هدایت شده از در محضر علما
🔰جوان خائف و مرد عابد
✨ امام سجاد (علیه السلام):
💠 مردى با خانواده خود سوار كشتى شد، و در دریا به حركت درآمد، كشتى شكست، و از سرنشینان آن جز همسر آن مرد كسى نجات نیافت.
🔵 زن بر تخته پارهاى قرار گرفت و موج دریا او را به یكى از جزیره هاى میان آب برد.
🔴 در آن جزیره مرد راهزنى زندگى مىكرد كه هر عمل حرامى را مرتكب شده بود، و به هر فعل قبیحى دامن آلوده داشت
ناگهان آن زن را بالاى سر خود دیده به او گفت:
🔴 آدمى زادى یا پرى؟
🔵 زن گفت: آدمم
🔴 دیگر سخنى نگفت، برخاست و قصد كرد که عمل حرامی را با زن انجام دهد. زن به خود لرزید
🔴 راهزن سبب را پرسید
🔵 زن با دست اشاره كرد از خدا مىترسم
🔴 راهزن گفت: تاكنون چنین عملى مرتكب شدهاى
🔵 زن پاسخ داد به عزّتش سوگند نه.
🔴 مرد راهزن گفت: با این كه تو مرتكب چنین خلافى نشدهاى از خدا مىترسى در حالى كه من این كار را به زور به تو تحمیل مىكنم، به خدا قسم من براى ترس از حقّ سزاوارتر از توام !
💥 راهزن پس از این جرقّه بیدار كننده برخاست و در حالى كه همّتى به جز توبه نداشت به نزد خاندان خود روان شد، در راه به عابدی برخورد و به عنوان رفیق راه با او همراه گشت، آفتاب هر دوى آنان را آزار داد،
⚪️ عابد به راهزن جوان گفت:
دعا كن تا خدا به وسیله ابرى بر ما سایه افكند، وگرنه آفتاب هر دوى ما را از پاى خواهد انداخت!
🔴 جوان گفت: من در پیشگاه خدا براى خود حسنهاى نمىبینم، تا جرات كرده از حضرتش طلب عنایت كنیم.
⚪️ عابد گفت: پس من دعا مىكنم تو آمین بگو.
جوان پذیرفت، عابد دعا كرد، جوان آمین گفت، ابرى بر آنان سایه انداخت، در سایه آن بسیارى از راه را رفتند، تا به جایى رسیدند كه باید از هم جدا مىشدند، به ناگاه ابر بالاى سر جوان به حركت آمد.
⚪️ عابد گفت: تو از من بهترى، زیرا دعا به خاطر تو به اجابت رسید. داستانت را به من بگو
🔵 جوان برخورد خود را با آن زن تعریف کرد.
⚪️ عابد به او گفت: به خاطر ترسى كه از خدا به دل راه دادى تمام گناهانت بخشیده شد، باید بنگرى كه در آینده نسبت به خداوند چگونه خواهى بود.
📔 عرفان اسلامی (شرح جامع مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه)، جلد 1 ، شیخ حسین انصاریان.
🌴 کــــانـــــال در محـــــضر علمـــــا 🌴 👇
https://eitaa.com/joinchat/890306563Ceb69f62f94
هدایت شده از در محضر علما
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ میشه برگردم دنیا⁉️
🎙استاد عالی
🌴 کــــانـــــال در محـــــضر علمـــــا 🌴 👇
https://eitaa.com/joinchat/890306563Ceb69f62f94
هدایت شده از در محضر علما
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥پیام امام زمان (عج) به شیعیان در مسجد مقدس جمکران
💥آیت الله بهجت
«کرامات مسجد جمکران»
🔸انصاف این است که [مسجد] جمکرانی که اینجا هست، به همان مسجد سهله آنجا شباهت دارد.
🍃خدا میداند چه کرامتهایی که اینجا دیده شده است، عجایب و غرایب! چه [در] خواب و چه [در] بیداری!
🔸تقریباً یک هفته است این اتفاق افتاده است؛ یکی از کسانی که خیلی به جمکران علاقه دارد و در آنجا کرامتها دیده است میگفت: در مسجد بودیم، ایشان (امام زمان عجل الله فرجه الشریف) را دیدم و صحبتهایی فرمود.
🔸آخرش این کلمه بود که [حضرت فرمودند]: «به دوستان ما، به دلسوختگان ما، بگویید برای من دعا کنند»، همه میروند او را وسیله حاجات خود میگیرند و نمیدانند او بیش از اینکه اینها از او التماس دعا دارند، او از آنها التماس دعا دارد. منتها ما غافلیم.
🔹الی ماشاالله کرامتها از اینجا دیده شده است. همین کثرت کرامتهایی که اینجا دیده شده است، قویترین سند است برای این که این مکان مورد عنایت است.
🌴 کــــانـــــال در محـــــضر علمـــــا 🌴 👇
https://eitaa.com/joinchat/890306563Ceb69f62f94
هدایت شده از رزمندگان جنگ نرم
345.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸امروزمان آغازی باشد🌸
🌼برای شکر بیکران از نعمتهای الهی🌼
🌺قلبمان جایگاه فقط مهربانی🌺
🌹زندگیمان سر شار از آرامش🌹
🌻و روحمان غرق از محبت الهی🌻
❤️سلام صبح تون بخیر😊
⭕️ باج به اقلیت دیکتاتور
🔹 تعداد زنانی که در چندماه اخیر "کشف حجاب" کرده اند "حداکثر" ۴ تا ۵ درصد از جمعیت کشور را تشکیل می دهند.
🔹 اما این که چگونه این اقلیت قانون شکن با جسارت و گستاخی توانسته اند شهوت و میل خود را بر منافع اکثریت مطلق جامعه ترجیح داده و قانون و مجریان آن را به گوشه رینگ برده و تسلیم کنند، نکته ای است که تلخی آن کمتر از زشتی آزاد شدن بی حجابی نیست!
🔹 ترس حاکمیت ج.ا ( روسای سه قوه ، اکثریت مجلس ، رسانه ملی ، حوزه های علمیه ، سپاه و ....) از این عده قلیل قانون شکن، علت اصلی گستاخی و باج گیری زنان بی حجاب و باج دهی حاکمیت به آنهاست !
🔹 در چند سال اخیر براندازان و نفوذیهای داخلی با پشتوانه دولتها ، سرویسهای جاسوسی و رسانه های بیگانه، "بی حجابی " را به عنوان مطالبه جدی اکثریت زنان ایرانی جلوه داده و طی چند مرحله عملیات روانی ، "الزام به رعایت حجاب" در ج.ا را به چالش کشیدند ( انبوه تبلیغات منفی درباره "گشت ارشاد"ی که عملا وجود خارجی نداشت و سالها به صورت نمادین و بسیار محدود فعالیت می کرد) و پس از آشوبهای اخیر ، حاکمیت را به این باور غلط رساندند که اصرار بر رعایت حجاب در جامعه، موجب ادامه آشوبها خواهد شد و برای جلوگیری از تداوم اغتشاشات باید در برابر موج کشف حجاب سکوت کرد! ( در این نتیجه گیری منفعلانه، نقش برخی مشاوران و اطرافیان سران سه قوه را نباید نادیده گرفت ! مشاورانی ترسو، بی سواد و بی اعتنا به اسلام و انقلاب که اعتقادی به اهداف انقلاب و جمهوری اسلامی و آرمانهای امام نداشته و ندارند و سالهاست با جلب اعتماد برخی مسئولان ارشد، آنها را به اتخاذ تصمیماتی مغایر با امنیت و منافع جامعه واداشته اند)
▪️ در نتیجه این روند، حاکمیت جمهوری اسلامی، باج دادن به اقلیت بی حجاب را ادامه داده و عملا منافع و امنیت کشور را قربانی هوسهای شهوانی این عده اندک نموده است!
▪️ادامه این روند جاهلانه و مقدم داشتن هوس معدود زنان بی حجاب بر حرمت احکام الهی و قربانی کردن قانون ، سلامت روحی و روانی جامعه و نهاد خانواده در پای عده ای "لاابالی بی حیا" موجب خالی شدن جمهوری اسلامی از محتوای دینی و تبدیل آن به نظامی " سکولار" خواهد شد ! چرا که همین اقلیت به پیشرویهای خود ادامه خواهند داد و در آینده ای نزدیک مجوز تاسیس استخر و پلاژهای مختلط ، مشروب فروشی ، کاباره و کازینو را هم از مسئولان نظام خواهند گرفت و البته که مسئولان محترم هم با همان استدلالی که در برابر گسترش بی حجابی سکوت کردند، مجوزهای فوق را صادر خواهند کرد!
❇️ فراموش نکنیم به تعبیر صریح حضرت امام ، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی، اقامه احکام شریعت است!
دکتر #کوشکی
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰سخنان عادلانه و قابل تحسین دکتر سعید جلیلی در مورد فعالیت برخی از مسئولین در شبکه های اجتماعی فیلتر شده❗️
🔴با ما همراه باشید . لینک کانال ⬇️⚘🇮🇷
https://eitaa.com/gesass
من به شخصه یه تار موی مدافعان امنیت مردم را به فوتبالیست هایی که با دشمن خونی من هم پیاله شدن عوض نمیکنم!!
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
▪️دنبال توپ دویدن در امنیت کجا و زیر توپ دشمن تسلیم نشدن و جنگیدن تا پای مرگ کجا؟!
✍زینب فـربـودی
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
🔻کسی که عکس و فیلم افتضاح زن و دخترش رو تو فضای مجازی منتشر می کنه قهرمان من نیست !
قهرمان من، امیرحسین حاجی نصیریه که برای دفاع از ناموس وطن، میره روبروی داعش تا دندون مسلح می ایسته و جانباز میشه !
گاندی میگه: وقتی ارزشها عوض میشه، عوضی ها با ارزش میشن !
🔗 امیررضا آل حبیب
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📡
هدایت شده از محمد جوانی
♨️برخی میگویند:
«این حرفها را نزنید، باعث دو قطبی میشود.»
عرض میکنم:
«اساسا ایجاد #دو_قطبی در امت، از منظر اسلام مردود و گناه است اما دو قطبیهای جعلی!
بفرمایید شما با دو قطبی واقعی حق و باطل میخواهید چه کنید؟!
- سکوت و اغماض؟
- عقبنشینی؟
- تغییر عقاید؟
📍دو قطبیهای واقعی، غربال #آخرالزمان هستند.
❇️ خدا هدایتمان کند...
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
@CWarfare