🔴 اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی
سلام و عرض ادب حضور مدیران محترم استان
به اطلاع می رساند با توجه به اهمیت بیمه حوادث دانش آموزی و حمایت از دانش آموزان در برابر حوادث احتمالی و در راستای تکمیل ثبت نام تمامی دانش آموزان کشور مهلت ثبت نام در پیام رسان شاد تا روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ تمدید گردید، لذا ترتیبی اتخاذ فرمائید که مدارسی که تا این تاریخ موفق به ثبت نام نشده اند اقدامات لازم را انجام دهند.
✳️✳️اطلاعیه : همکارانی که دارای مشکل تایید وام های مرابحه و قرض الحسنه بانک ملی هستند به شرح زیر است لطفا نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید .
داريوش زينال فام - بدهی ضامن
محمد بايرامي - خطای بانک - احتمالا در اپلیکیشن بام افتاده باشه
حسين ايزدي - بدهی وام گیرنده
يعقوب كريمي - بدهی ضامن
محمد علي فام شيرينكند - حذف شود و دوباره ثبت گردد
زكيه محمدي حاجي حسن خالصه - حذف شود و دوباره ثبت گردد
اسحق بيگ دلي - حذف شود و دوباره ثبت گردد
مليحه رضائي - بدهی وام گیرنده
محدثه اسكندري نصرتي - اطلاعات وام گیرنده ویرایش شود
.
اطلاعیه: همکاران منتخب قرعه کشی وام های مرابحه و قرض الحسنه در بهمن و اسفند ماه تا ۱۱ بهمن ماه فرم ثبت اطلاعات خود را به کارشناسی امور رفاهی تحویل نمایند.
✳️✳️اطلاعیه : همکارانی که دارای مشکل تایید وام های مرابحه و قرض الحسنه بانک ملی هستند به شرح زیر است لطفا نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید .⬇️⬇️
2. محمد علي فام شيرينكند - خطای عملیات . اطلاعات وام گیرنده و ضامن ویرایش شود
3. زكيه محمدي حاجي حسن خالصه - خطای عملیات . اطلاعات وام گیرنده و ضامن ویرایش شود
4. مليحه رضائي - بدهی وام گیرنده
5. زهرا عطاريان باروق - اطلاعات ضامن ویرایش شود
6. حسن نجدكاظمي - اطلاعات وام گیرنده ویرایش شود
7. بهزاد صادقيان قلعه - بدهی وام گیرنده
8. طاهر خادمي - بدهی ضامن
9. سيدصمد هاشمي - ضامن تابحال 5 بار ضامن قراردادهای دیگر شده است، لذا امکان ضمانت دیگری وجود ندارد
10. اشرف سعيدي - احتمالا وام واریز شده
11. محدثه اسكندري نصرتي - اطلاعات وام گیرنده ویرایش شود
12. نگار آفتابي - چک برگشتی وام گیرنده
.
اطلاعیه : درمانگاه دندانپزشکی آبان
طرف قرارداد با بیمه معلم ( تکمیلی فرهنگیان)
شرایط اقساط بصورت کسر از حقوق برای شاغلین گرامی و بازنشستگان عزیز و وابستگان درجه یک ایشان
آدرس : طالقانی شمالی بعد از تقاطع میرزاکوچک خان روبروی رستوران آذری طبقه اول
تلفن : ۰۴۴۴۵۲۳۴۴۰۰
بخشنامه لیزینگ خودرو.tif
حجم:
569.3K
اطلاعیه ثبت نام لیزینگ خودرو : همکاران عضو صندوق ذخیره که بالای پنج سال سابقه عضویت در صندوق دارند و دارای پلاک فعال انتظامی خودرو نمی باشند می توانند با مراجعه به سایت lfco.ir نسبت به ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو اقدام نمایند.
با سلام و احترام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران محترم ، با توجه به اعلام وزارت در خصوص سهمیه حج عمره به تعداد ۱۱۵ نفر به این استان و ارسال لیست به وزارت ، متأسفانه سهمیه کل کشور از طرف حج زیارت کشور کاهش یافت و سهمیه استان ۷ نفر اعلام شد ، که بین ۱۱۵ نفر دوباره قرعه کشی گردید که اسامی ۷ نفر به وزارت اعلام شد و به این ۷ نفر از طرف سازمان حج و زیارت پیامک ارسال شده است. ( متاسفانه از منطقه میاندوآب همکاری برنده قرعه کشی نشده است )
هدایت شده از امور رفاهی آموزش و پرورش میاندوآب
✅ با سلام ذین پس اطلاعیه های درمانگاه فرهنگیان در کانال اطلاع رسانی درمانگاه به نشانی ذیل درج خواهد شد در صورت نیاز در کانال عضو شوید . https://eitaa.com/farhangianamamhosein
📢📢📢اطلاعیه فوری:
با سلام احتراما به اطلاع همکاران عضو صندوق ذخیره می رساند با توجه به محدودیت های اعمال شده بر بستر اینترنت و عدم دسترسی به سایت شرکت لیزینگ جهت ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو امکان ثبت نام آنلاین از طریق سایت مقدور نمی باشد به همین دلیل همکارانی که واجد شرایط ثبت نام می باشند ( عضویت بالای پنج سال در صندوق و عدم داشتن پلاک فعال انتظامی ) طی روز های دوشنبه و سه شنبه مورخه ششم و هفتم بهمن ماه با مراجعه حضوری به کارشناسی امور رفاهی می توانند نسبت به ثبت نام در قرعه کشی محصولات ایران خودرو اقدام نمایند.
♦️همکاران بازنشسته امکان ثبت نام ندارند.
♦️ تمامی موارد مندرج در بخشنامه قبلی به قوت خود باقی است .
♦️ برگه سابقه عضویت در صندوق جهت ثبت نام ضروری می باشد .
♦️ بخشنامه تکمیلی فردا از طریق اتوماسیون اداری ارسال خواهد شد .
با تشکر