هدایت شده از ظهور بسیار نزدیک است
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #انبار_بذرهای_قیامت
❌ سال ۲۰۰۰ پروژهای تحت عنوان انبار جهانی بذر یا به عبارت دیگر انبار بذرهای قیامت توسط دو بنیاد صهیونیستی بیل و ملیندا گیتس و راکفلر کلید خورد که هدف از ساخت آن اینگونه عنوان شد:
‼️" بک آپ غذای بشریت... "
____
@mouodname
🔻ظهور بسیار نزدیک است
🔹 eitaa.com/zoho313or
🔹 t.me/zoho313or
🔴تزریق امید ملی؛ کارویژه رسانهها برای تحقق #جهش_تولید
✍️معصومه نصیری_کارشناس رسانه
🔹سال ۱۳۹۹ با هزاران امید و باور به آیندهای روبهجلو و با نام «جهش تولید» بهعنوان نقشه راه و چشمانداز یکساله کشور از سوی مقام معظم رهبری آغاز شد. هدفی که همراستا با بیانیه گام دوم بهعنوان منشوری برای دومین ورود کارساز به مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی تعیین شده است. بر این اساس و ازآنجاکه اقتصاد بهعنوان نقطه کلیدی تعیینکننده در تحقق این منشور و تحقق #ایرانی _قوی قلمداد میشود، جهش تولید در امتداد رونق تولید، میتواند ایران اسلامی را چند گام به سمت قله متعالی خود نزدیکتر کند.
🔹بر اساس این دکترین، اقتصاد قوی نقطه قوت و عامل مهم سلطه ناپذیری و #نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف نقطهضعف زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. درونزایی اقتصاد کشور، مولد شدن و دانشبنیان شدن و در نگاه کلان تعیین راهبردهای جدی برای تحقق «جهش تولید» راهحل جدی برای نجات اقتصاد ایران و حرکت به سمت قطع وابستگی و تقویت خوداتکایی در داخل است.
1️⃣ ازآنجاییکه در دنیای رسانهای شده امروز تحقق هر مهمی نیاز به پیوست رسانهای جهت تضمین موفقیت دارد، رسانهها بهعنوان بازوی کارآمد و جدی برای تحقق اهداف کشور و توفیق جهش اقتصاد و تولید از طریق #تزریق_امید به جامعه برای ایجاد زمینههای #خودباوری و #عزتمندی_ملی دارای وظیفه و نقش جدی هستند.
2️⃣ رسانهها میتوانند در عین مطالبه گری، در کنار و همافزا با سایر عناصر تأثیرگذار در حوزه تولید، موجبات ورود باانگیزه سرمایهگذاران، فعالان و کارآفرینان را به عرصههای اقتصادی و تولیدی فراهم سازند.
3️⃣ رسانهها میتوانند در راستای خنثیسازی اهداف جنگ رسانهای علیه کشور که باهدف ناامیدسازی و القای ناآکارآمدی و ترسیم آیندهای نامعلوم صورت میگیرد، ضمن تولید اخبار امیدآفرین، مطالبه گر ایجاد زمینههای تحقق هدف «جهش تولید» باشند. هدفی که میتواند گامی جدی برای تحقق ایران قوی و تقویت #عزت_نفس_ملی باشد.
4️⃣ جهش و رونق تولید و افزایش امید ملی نسبتی دوسویه و جدی دارند. درصورتیکه امید به آینده تقویت شود انگیزه جهت جهش تولید نیز افزایش خواهد یافت. نباید فراموش کنیم که احساس امید و امیدواری منجر به برداشتن گامهای جدی برای توسعه کشور خواهد شد. بنابراین استراتژی رسانهای کشور باید مخابره اخبار #امیدبخش، #خوب و #مفید باشد.
5️⃣ رسانهها نباید فراموش کنند که یک خبر میتواند چرخ تولید کشور را از چرخش بازدارد و برعکس یک خبر دقیق میتواند این چرخ را باقدرت و سرعت بیشتری به چرخش درآورد. برای تقویت کلیک، منعکسکننده اخباری که میتوانند «جهش» را به «سقوط» و «ریزش» تولید منجر شوند، نباشند.
6️⃣ لازمه «ایران قوی» قطع نگاه به خارج و تمرکز بر توان داخلی است. برای برگرداندن نگاهها به داخل باید مدیریت نگاهها توسط رسانههای داخلی صورت گیرد. این یعنی نیاز به تجدیدنظر جدی در روشهای کنونی رسانهای و #بازتعریف اصول و ارائه راهکار و راهبردیهای جدید رسانهای.
#جهش_تولید
🔴 بیداری ملت
@rekhneh
✅ #پیشنهاد_عضویت👆👆
✍️برنامه مطالعه روزانه ی بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔷توصیه های اساسی۱) علم و پژوهش:
دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویستساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد. ما به سوءاستفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم، امّا مؤکّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمهی دانش در میان خود اصرار میورزیم. بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسّط جهان بالاتر است. اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود -یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان- به پیش رفته است. دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبهی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نوپدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همهوهمه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است. ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمنساز، به رکوردهای بزرگ دست یافتهایم و این نعمت بزرگی است که بهخاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
امّا آنچه من میخواهم بگویم این است که این راه طیشده، با همهی اهمّیّتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر. ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم. باید از مرزهای کنونی دانش در مهمترین رشتهها عبور کنیم. ما از این مرحله هنوز بسیار عقبیم؛ ما از صفر شروع کردهایم. عقبماندگی شرمآور علمی در دوران پهلویها و قاجارها در هنگامی که مسابقهی علمی دنیا تازه شروع شده بود، ضربهی سختی بر ما وارد کرده و ما را از این کاروان شتابان، فرسنگها عقب نگه داشته بود. ما اکنون حرکت را آغاز کرده و با شتاب پیش میرویم ولی این شتاب باید سالها با شدّت بالا ادامه یابد تا آن عقبافتادگی جبران شود. اینجانب همواره به دانشگاهها و دانشگاهیان و مراکز پژوهش و پژوهندگان، گرم و قاطع و جدّی دراینباره تذکّر و هشدار و فراخوان دادهام، ولی اینک مطالبهی عمومی من از شما جوانان آن است که این راه را با احساس مسئولیّت بیشتر و همچون یک جهاد در پیش گیرید. سنگ بنای یک انقلاب علمی در کشور گذاشته شده و این انقلاب، شهیدانی از قبیل شهدای هستهای نیز داده است. بهپاخیزید و دشمن بدخواه و کینهتوز را که از جهاد علمی شما بشدّت بیمناک است ناکام سازید.
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
@rekhneh
✅ #پیشنهاد_عضویت👆👆
هدایت شده از موسسه فقه اقتصادی طیبات
💢 #بانکهای_خصوصی، اسبِ تروای #نظام_سرمایهداری
⭕️ پروفسور #مسعود_درخشان؛ اقتصاددان و مدرس دانشگاه:
ما به #یک_بانک_دولتی قوی نیازمندیم؛ نه این همه #بانک_خصوصی که تعدادشان حتی بیشتر از بانک های ایالات متحده است.
✍️ بانکهای رنگارنگ خصوصی به عنوان پیش قراولان نظام منحوس سرمایهداری و اسب تروای آن نظام، متاسفانه به شکل نرم نفوذ وسیعی داشتهاند و ریشه بسیاری از مفاسد کلان اقتصادی و فرهنگی و ابتذال هستند.
@reba_ir
✅پ.ن از مدرسه اقتصاد:
👈نظر نهایی استاد درخشان درباره نظام #بانکداری، بسیار منفی است و در شرایط گذار به وضعیت بهتر از دنیای سرمایهداری فعلی، وجود فقط یک بانک دولتی در سراسر کشور با شعبههای مورد نیاز را عقلاً علماً مجاز میشمرند که بتواند نیازهای پولی و مالی مردم را برطرف کند و به دلالی و خلق پول و همچون زالو دوشیدن مردم نپردازد، مانند بانکهای خصوصی فعلی که امالفساد همه تباهی اقتصادی جامعه هستند و با تلاش غربزدگانی چون اکبر هاشمی رفسنجانی بود که در کشور به رسمیت شناخته شدند.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
هدایت شده از ظهور بسیار نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه های پروفسور جلالی از بیاعتنایی مسئولان به راههای پیشرفت کشور
ایشان فوق دکترای برق و متخصص
آی تی از ویرجنیای آمریکاست سالهاست اومده ایران برای کشورش خدمت کنه
#فتنه_اکبر #نفوذ
#نجاستی_بنام_اصلاحات
#پادوهای_دشمن #سرطان_اصلاحات
#نفوذی_های_استکبار
🔹 @zoho313or
هدایت شده از سبک زندگی*منتقد حرفه ای
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱 #نفوذ دشمن تا کجا ؟؟؟😱
جنگ تغذیه 😐👆
این فیلم و با دقت ببینید 🌹🌹
استاد پروفسور علی کرمی
#ذرت_مکزیکی 😞😞😞
@hakim_saghalain_qom
هدایت شده از مرکزطب اسلامی حیات
⁉️1- آیا #شیر_خشک های شرکت #نستله تراریخته است؟ چرا؟
⁉️2- آیا شما شیر خشک مناسبی که تراریخته نباشد و در کشور موجود باشد سراغ دارید؟
⁉️3- درست است که شرکت نستله در ایران #آب_معدني تولید میکند؟
⁉️4- آیا #نسكافه، #سرلاك، مگي، #كافي_ميت، از محصولات این شرکت هستند؟
🎙 پروفسور کرمی
🗒سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
⁉️1- آیا شیر خشک های شرکت نستله تراریخته است؟ چرا؟
✅به احتمال زیاد شیرخشکهای نستله تراریخته است. شرکت نستله چند مشکل دارد:
1⃣ جز لیست شرکتهای حمایت کننده صهیونیسم است
2⃣ از تراریخته حمایت می کند.
3⃣ با برچسبزنی تراریخته مخالفت می کند.
4⃣در شیرخشک ها و محصولات خود از تراریخته استفاده میکند.
💠ما همه سندهای آن را جمع آوری کردیم ، در 2 تا ۳ سال پیش در یک سخنرانی درباره کمپانی نستله مطرح کردم که : این کمپانی نه تنها از تراریخته دفاع می کند بلکه به شدت مخالف برچسبزنی نیز هست، روی هیچ محصولی هم نمی نویسد که این ها تراریخته هستند یا نیستند. به دفترم در دانشگاه علوم پزشکی برگشتم ، تلفن دفترم زنگ زد (جالب است که این تلفن در اختیار خیلی ها نیست و فقط اساتید دارند)، رئیس بخش حقوقی نستله ایران که نمایندگی نستله سوئیس را دارد به بنده زنگ زد و سوال میکرد:« آقای دکتر ، برای این حرفهایی که زدید، سند هم دارید؟ » گفتم: «بله، اسناد را از سایت نستله سوئیس گرفتم که شرکت شما از تراریخته دفاع می کند. پس این نشان می دهد که شما از محصولات تراریخته استفاده میکنید، چون مخالف برچسبزنی هستید!»
⭐️👈به آنها یک پیشنهادکردم و گفتم «اگر میخواهید حرف خود را پس بگیرم شما یک بودجه دراختیار ما قرار بدهید، بنده نمونههای محصولات شما را که حس میکنم میتواند تراریخته باشد مثل شیرخشک و انواع غذاهای کودک و محصولاتی که می تواند منشا کشاورزی داشته باشد را در آزمایشگاه مولکولی خودم از نظر تراریختگی آزمایش کنم، ۱۰۰ تا ۳۰۰ تا نمونه را بطور تصادفی از فروشگاه ها و داروخانهها جمع میکنیم، شما خودتان نیز نظارت کنید.اگراین آزمایش نشان داد تراریخته هست یا نیست ما نتیجه را منتشر میکنیم ولی بوجه آن را شما بدهید
⚠️👈و دیگر هیچ خبری از آن ها نشد این یعنی چه؟ اگر آن ها واقعاً معتقدند که تراریخته نیست چرا ترسیدند؟ این ها که پولدارند، سرمایه دارند، هزاران میلیارد درآمد دارند.
⭐️👈جالب است که این ها بنده را به بازدید از کارخانه های خود در سوئیس دعوت کردند! و می خواستند بنده را تطمیع کنند که بنده بروم، ببینم. من می خواهم ببینم که آیا محصولات شما در بازار ایران تراریخته است یا نیست؟!
چون این جواب را ندادند و دیگر به ما پاسخ ندادند معلوم شد که آنها تردید دارند، می ترسند نکند نمونه هایشان تراریخته از آب درآید .
⁉️2- آیا شما شیر خشک مناسبی که تراریخته نباشد و در کشور موجود باشد سراغ دارید؟
⁉️3- درست است که شرکت نستله در ایران آب_معدنی تولید میکند؟
⁉️4-آیا نسكافه، سرلاك، مگي، كافي ميت، از محصولات این شرکت هستند؟
✅2- اما اینکه بگویم کدام شیرخشک تراریخته نیست: توصیه ما این است که از پزشکتان بخواهید که شیرخشکی غیر از نستله به شما بدهد و آن را مصرف کنید.
هرچند ممکن است به ما بگویند که از کجا می دانید که آنها تراریخته نیست؟ تاسف من در این است که چرا در کشور کسی پاسخگو نیست؟چرا آزمایشگاه مرجع وجود ندارد که اینها را آنالیز کند و به ما جواب بدهد؟ تاما هم به مردم جواب بدهیم. چرا مسئولین پاسخگو نیستند؟ ما هم بودجه نداریم که همه اینها را آنالیز کنیم. آیا می دانید آنالیز تراریختگی چقدر گران است؟
✅3-4 نستله محصولا متعددی دارد از جمله نسكافه، سرلاك، مگي، كافي_ميت و ....
متاسفانه این کمپانی در ایران نفوذ کرده است در قزوین کارخانه دارد، آب معدنی تولید می کند، اینکه آب معنی دماوند باشد را نمی دانم ،به نام آب معدنی نستله می فروشد و متاسفانه در ایران توزیع می شود.
آیا ما قادر به تولید آب معدنی نیستیم که چنین شرکتی با این سابقه بد برای ما آب معدنی و شیر خشک تولید کند؟
🙏من مخالفم و نظرم این است که ما باید از اقتصاد ملی و تولیدکننده ایرانی حمایت کنیم، از محصول ایرانی سالم حمایت کنیم و اجازه ندهیم شرکتهای خارجی برای ما در ایران آب معدنی و شیر خشک و ... تولید کنند. بنده محصولات نستله را مثل نسکافه ، شکلات و... مصرف نمی کنم و به شما هم توصیه می کنم مصرف نکنید. این موضوع را تبلیغ کنید و در کانال ها بگویید و اگر اسناد آن را خواستید در اینترنت سرچ کنید.
@teb1400islami
هدایت شده از T124.ir
💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت سوم
1⃣ بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم امریکاییها به رهبری #راکفلرها اقدامات گسترده و سازماندهی شدهای برای دستاندازی به منابع کشاورزی سایر کشورها آغاز کردند.
2⃣ متمرکز شدن مدیریت کلان کشاورزی / توسعه کشت تکمحصولی / مکانیزاسیون و صنعتی شدن مزارع / در اختیار گرفتن نهادهها مانند بذر، کود و سموم کشاورزی / افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی / تجارت محصولات کشاورزی و نیز استفاده از تکنولوژیهای نوین که در انحصار راکفلرها قرار داشت مهمترین موارد پیگیری شده در #انقلاب_سبز است.
3⃣ سیطره بر این منابع اساسی علاوه بر سود هنگفت تجاری، در افزایش قدرت اعمال #نفوذ امریکا در این کشورها بسیار مؤثر بود.
4⃣ این سیاست به نابودی بنیانهای کشاورزی در کشورهای هدف انجامید و تأمین «غذای سالم» و «خودکفایی در تأمین غذا» را با چالش جدی مواجه کرد.
5⃣ برای مثال طی هزاران سال گذشته در مناطق مختلف جهان، کشاورزی بهصورت #ارگانیک و طبیعی تولید میشده است. ورود گسترده آفتهای کشاورزی به کشورهای هدف (که به همراه بذرها و کودهای شیمیایی امریکایی وارد این کشورها میشد) یکی از سیاستهایی بود که در انقلاب سبز پی گرفته شد تا کشاورزان مجبور باشند سموم شیمیایی کمپانیهای خاص را برای دفع این آفات استفاده کنند.
6⃣ تغییر الگوهای استفاده از منابع آب (مانند چاههای عمیق)، تغییر مدلهای کشاورزی از «سنتی، خودکفا و داخلی» به «صنعتی و وابسته» و همچنین گسترش بیماریهای صعبالعلاج مانند #سرطان که در اثر مصرف سموم و کودهای شیمیایی پدید آمدند از تبعات انقلاب سبز بود.
7⃣ محمد خوشچهره، استاد اقتصاد توسعه و مدیریت استراتژیک در این خصوص معتقد است:
🔸 «باید تاریخ را موشکافانه بررسی کنیم. مثلاً کشاورزان برنجکار ما پیش از یک شیطنت اسرائیلیها اصلاً از سم استفاده نمیکردند؛ یعنی تولید این محصول کاملاً ارگانیک و سالم بوده است؛ اما کشاورزها را به مصرف کودها و سمومی مجبور کردند که از #اسرائیل وارد شد؛ در این کودها انگلهایی به نام «کرم ساقهخوار» وجود داشت؛ این آفت در مزارع ما گسترش پیدا کرد و این شد که نیم قرن است کشاورزهای ما برای مقابله با این آفت ناچار به سمپاشی هستند؛ مردم هم این سموم را مصرف میکنند.»
8⃣ پروفسور واندانا شیوا، فعال هندی محیط زیست و یکی از تدوینکنندگان پروتکل بینالمللی کارتاهنا تصریح میکند:
🔸 «در سال 1905 آلبرت هاوارد (یکی از پیشتازان کشاورزی ارگانیک) به هندوستان آمد و دید که علیرغم انبوه حشرات، هیچ آفتی محصولات کشاورزی هند را تهدید نمیکرد. اما در خلال قرن بیستم شرکتهای تولیدکننده بذر به اسم «انقلاب سبز» وارد اراضی هند شدند و نوعی #بردهداری جدید را رایج کردند. در نتیجه کلیه رودخانههای پنجاب به موادشیمیایی آلوده شد و منابع آبی زیرزمینی منطقه رو به نابودی رفتند؛ همچنین آمار سرطان بهشدت رو به افزایش گذاشت و بسیاری از مردم و کشاورزان بر اثر مصرف سموم شیمیایی به سرطان مبتلا شدند.»
✅ به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:
👉 @jscenter
┏━━🍃🌸🍃━━┓
@t124ir2
┗━━🍃🌸🍃━━┛
هدایت شده از سِراج
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹سخنان پروفسور کرمی در برنامه عصر شبکه افق: پشت پرده کرونا
#بیوتروریسم
#نفوذ
#نشرحداکثری
#حقوق_بی_بشر
#بصیر_باشیم
@Nahno_samedoon313
به کانال نحن صامدون بپیوندید 👆
🔴وام صندوق بین المللی پول؛ اهرم فشار بر ایران!
⭕️قربانیان نئولیبرالیسم بیشتر از قربانیان کرونا
🔹عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی چندی پیش از نامه درخواست تسهیلات 5 میلیارد دلاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از صندوق بین المللی پول (IMF) برای مبارزه با کرونا در سه حوزه پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن خبر داد.
🔹اولین مساله و جدای از بررسی محتوایی اخذ وام از صندوق بین المللی پول، آن است که طبق اصل 80 قانون اساسی «گرفتن و دادن وام یا کمکهای بدون عوض داخلی و خارجی از طرف دولت باید با تصویب مجلس شورای اسلامی باشد.» لذا این اقدام بانک مرکزی که با پیگیری محمدجواد ظریف وزیرامور خارجه نیز همراه است، خلاف قانون اساسی است، چرا که باید در مجلس شورای اسلامی تصویب و در شورای نگهبان نیز مورد تایید قرار بگیرد.
🔹از طرفی سابقه نهادهای بین المللی چون صندوق بین المللی پول (IMF) و سازمان تجارت جهانی (WTO) نشان می دهد که آنها بیشتر ابزار قدرت های جهانی برای تحمیل خواسته های خود بوده اند، تا پشتیبانی برای کشورهای در حال توسعه. آنچنان که تجربه بسیاری از کشورها نشان می دهد صندوق بین المللی پول در مواقع بحران با وعده اعطای وام در مقام یک منجی ظاهر می شود اما با اعمال شروط نئولیبرالی خود کشورهای مقروض را دچار بحران عظیم تری می کند. صندوق بین المللی پول با تحمیل برنامه جامع اصلاحات اقتصادی یا در شرایط حداقلی یک برنامه تعدیل ساختاری کشورها را مجبور به پذیرش آنها می کند.
🔹برای نمونه کشور پاکستان برای اخذ وام 6 میلیارد دلاری با شروط عجیبی از سوی صندوق بین المللی پول مواجه شد. این شروط عبارت بودند از : افزایش 20 درصدی قیمت برق، افزایش 6 درصدی مالیات، رعایت الزامات گروه ویژه اقدام مالی (FATF) ، واگذاری شرکت های بزرگ دولتی به بخش خصوصی و حتی در بعضی از اخبار کاهش 4 درصدی بودجه نظامی نیز ذکر شده است.
🔹اما این نسخه های تحمیلی صندوق بین المللی پول به کشورها تمامی ماجرا نیست و ما شاهد اعمال نفوذ آمریکا در تصمیم گیری ها و اعطای وام ها به کشورهای مختلف هستیم. در همین نمونه پاکستان، آمریکا که بزرگترین سهامدار و تبع بیشترین وزن در رای گیری ها را دارد شروط جدیدی را برای پاکستان اعلام کرد. تا جائیکه مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی علنی گفت: «از پاکستان می خواهیم حمایت خود از گروههای افراط گرا را کنار بگذارد. صندوق بین المللی پول تا زمانی که پاکستان شرایط خواسته شده را محقق نکند به اسلام آباد وام پرداخت نخواهد کرد.» که همین نشانگر میزان نفوذ و تاثیر آمریکا در این نهاد بین المللی و اثبات کننده عدم استقلال و غلبه نگاه سیاسی صندوق بین المللی پول می باشد.
🔹مضاف بر بررسی تجربه کشورهای دنیا در اخذ وام از صندوق بین المللی پول که منجر به پذیرش نسخه های تحمیلی نئولیبرالی توسط کشورها و ایجاد بحران اقتصادی شده است، مرور تجربه دوره ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی در تعامل با صندوق بین المللی پول نیز درس آموز است. آنجا که صندوق بین المللی پول برای اعطای وام جهت توسعه فاضلاب ایران خواستار اطلاعات خانواده شهدای جنگ شده بود و حتی از توصیه های این صندوق انحلال جهاد سازندگی نیز بوده است.
🔹لذا وام صندوق بین المللی پول که مقدار قابل توجهی هم نیست، می تواند تبدیل به یک اهرم فشار جهت امتیازگیری از ایران در حوزه هایی چون پذیرش الزامات FATF و نسخه های تعدیل ساختاری این نهاد بین المللی باشد. آنچه از بررسی تجربه تاریخی کشورها و عملکرد صندوق بین المللی پول برمی آید، این است که نتایج پذیرش نسخه های نئولیبرالی به مراتب قربانیان بیشتری از ویروس منحوس کرونا برای کشور به بارخواهد آورد.
🔹نهایتا مقام معظم رهبری نیز صراحتا مخالفت خود را با اخذ وام از صندوق بین المللی پول یا بانک جهانی ابراز کرده اند. ایشان پیرامون این موضوع فرمودند: «در طول سالهای گذشته، در دولتهای مختلف، چندبار می خواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول، وام بگیرند، بنده نگذاشتم؛ جلویش را گرفتم؛ مقدّمات را فراهم کرده بودند که این کار را انجام بدهند. اینکه ما از بیگانه طلب بکنیم و متعهّدِ در مقابل بیگانه بشویم، این خطای بزرگی است.»
🔹بنابراین دیگر هیچ جای تردیدی باقی نمی گذارد که این درخواست بانک مرکزی نه تنها خلاف قانون، بلکه خلاف منویات رهبرمعظم انقلاب و انداختن کشور در چاه جدیدی در تعهد به نهادهای بین المللی خواهد بود.
✍️ علیرضا فقیهیراد
@rekhneh
✅ #پیشنهاد_عضویت👆👆
یک یادآوری و سوال ساده اما مهم: چرا درس شهید فهمیده، از کتاب های درسی حذف شد؟ راستی مگه برجام نباید صرفا به مذاکرات هسته ای محدود می شد؟
@rekhneh
✅ #پیشنهاد_عضویت👆👆