رخنه و نفوذ
✍️ گزارشی از یک نفوذ در حوزه زنان و خانواده ۱
🌐 وب سایت افشاگر ویکیلیکس در گزارشی تحت عنوان "حقوق زنان در ایران در مسیر شیب نزولی" که توسط سرکنسول کنسولگری آمریکا در دوبی، برای سازمان اطلاعات مرکزی(سیا) با طبقهبندی محرمانه ارسال شده است، در خصوص فردی صحبت کرده و اطلاعاتی مطرح کرده که این فرد بعدها به عنوان یکی از مسؤولین و سیاستگذاران معاونت امور زنان ایفای نقش کرده است.
🗂 در این گزارش مباحثی طی گفتوگو با خانم ... که برای دریافت ویزا جهت حضور در مرکز وودرو ویلسون* و سخنرانی در دانشگاه ایالتی آریزونا به کنسولگری آمریکا مراجعه کرده بود، بیان شده است.
🗒 *نکاتی دربارهی سازمان وودرو ویلسون (Woodrow Wilson) 🗒
💢 این سازمان ارگان رسمی آمریکا در حوزهی براندازی نرم در ایران است و بزرگترین همایشها و پروژههای پژوهشی این مؤسسه در یک دههی گذشته معطوف به ایران بوده است.
🔻هاله اسفندیاری مدیر برنامهی خاورمیانه در این مرکز است. این مرکز از لابیهای مشترک جمهوری خواهان و دموکراتها در ایالات متحده است و به عنوان بازوی پژوهشی کمیتهی آمریکایی روابط اجتماعی اسرائیل (AIPAC) ایفای نقش میکند و پل ارتباطی سیاستسازان آمریکایی با محققان دانشگاهی دنیا به شمار میرود.
🔻مرکز بینالمللی ویلسون توصیههایی را به مراکز امنیتی، سیاسی و فرهنگی آمریکا به منظور گسترش نافرمانی مدنی در جمهوری اسلامی از قبیل:
۱. اختصاص صدها میلیون دلار جهت حمایت مالی و معنوی از سازمانهای مردم نهاد با عنوان تشویق دموکراسی در ایران
۲. حمایت از نخبگان مخالف نظام جمهوری اسلامی برای شرکت در همایشها و کنفرانسهای علمی با موضوع حقوق بشر ارائه داده است.
ادامه دارد...
#نفوذ
#فمینیسم
#بنیاد_وودروویلسون
@REKHNEH
📲 https://b2n.ir/330038
✍️ گزارشی از یک نفوذ در حوزه زنان و خانواده ۲
🔻 در گزارش محرمانه ویکیلیکس مباحثی طی گفتوگو با خانم "ژ.ش" مسؤول وقت مرکز مطالعات و تحقیقات زنان در دانشگاه تهران، که برای دریافت ویزا جهت حضور در بنیاد آمریکایی و برانداز "وودرو ویلسون" و سخنرانی در دانشگاه ایالتی آریزونا به کنسولگری آمریکا مراجعه کرده بود به شرح زیر نقل شده است:
1️⃣ "ژ.ش" میگوید در دوران مدیریت او، مرکز مطالعات زنان گرنتهای زیادی از نهادهای اروپایی به ارزش ۶۰۰ هزار دلار دریافت کرده است، وی همچنین گرنتهای UN را در رابطه با خشونتهای جنسی را نیز دریافت کرده بود."
2️⃣ "ژ.ش" گفت به عنوان مشاور در پروژههای زنان از طرف حکومت در لیست سیاه قرار گرفته و معتقد است، به این دلیل است که حکومت میترسد او احتمالا اطلاعاتی را در اختیار کمیسیونهای حقوق بشر قرار دهد!"
3️⃣ "علیرغم چنان گامهای رو به عقبی (دولت احمدی نژاد و مجلس هفتم)، "ژ.ش" گفت که به حقوق زنان در ایران در طولانی مدت خوشبین است. او گفت که جوانان ایران امروزه بسیار باهوش هستند و حکومت را تحت فشار قرار خواهند داد."
🔻 (ژ.ش) کیست و چه اقداماتی در معاونت امور زنان و خانواده انجام داده است...
ادامه دارد...
#نفوذ
#فمینیسم
@REKHNEH
✍️ گزارشی از یک نفوذ در حوزه زنان و خانواده ۳
(ژ.ش کیست؟)
1️⃣ (ژ.ش) جامعهشناس بازنشسته و ریاست اسبق مرکز مطالعات و تحقیقات زنان در دوره اصلاحات بوده است. وی به دلیل رویکرد مشخص فمینیستی که رسماً آن را اعلام میکرد (در کلاسهای درس و در سخنرانیها) و به دلیل افراطیگریهای رسمی، طی نامهای از طرف زهرا شجاعی (مسؤول مرکز زنان دولت خاتمی) از ریاست مرکز مطالعات زنان کنار گذاشته شد.
2️⃣ وی نقش مؤثری در اجرای طرحهای خارج از کشور به نام زنان، تشکلهای مدنی و مطالعات زنان در دانشگاهها دارد که با ریاست بر مرکز مطالعات زنان این پروژهها با سرعت بیشتری اجرا شدند.
3️⃣ بنا بر سند ویکیلیکس (ژ.ش) ۶۰۰ هزار دلار از مؤسسات اروپایی جهت اجرای پروژههای زنان در کشور دریافت کرده است، برای نمونه برگزاری دو دوره از پروژهای تحت عنوان "ترویج و چانهزنی" (از طرف سازمان بینالمللی و برانداز #هیفوس که با بودجه سرمایهدارن صهیونیست و حمایت مالی بنیادهای آمریکایی اداره میشود) با هدف آموزش فعالین زن و سمنها در جهت تقابل با نظام و اوپوزوسیونسازی، در دوره ریاست وی بر مرکز برگزار شده است این دورهها به مدت سه سال در کشور اجرا شده است.
4️⃣ بعد از برکناری وی از مرکز تحقیقات زنان و خانواده و ورود به تحقیق و تفحص مجلس، فضاحت کاری او به حدی بود که تقاضای استاد تمامی او در دانشگاه رد شد و او با همان سمت دانشیاری بازنشسته شد و به گفته خودش در گزارش ویکیلیکس در لیست سیاه نظام، جهت حتی مشاوره در پروژههای زنان و خانواده قرار گرفت.
5️⃣ باقر نمازی، مشاور ارشد شورای جهانی جمعيت و رئيس هيأت مديره مؤسسه همياران غيردولتی ايران (همیاران غدا) است. وی در سال ۹۵ به جرم جاسوسی و همکاری با دولت متخاصم آمریکا به ده سال حبس محکوم شد و اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خویش است، (ژ.ش) رابط اصلی صندوق جمعیت سازمان ملل تهران، مجامع علمی و دانشگاهی با محمدباقر نمازی و شواری جهانی جمعیت بوده است، به کمک (ژ.ش) اولین پروژه رسمی سازمانهای مردم نهاد با هدف کاهش نرخ رشد جمعیت بر اساس برنامه جهانی «تحدید نسل ایرانیان» با همکاری همیاران غدا و «انجمن تنظيم خانواده» در ایران کلید خورد.
6️⃣ نعیمه دوستدار در رادیو زمانه در ارتباط با رشته مطالعات زنان و نقش (ژ.ش) در جهتگیری فمینیستی این رشته نوشته است: 《از زمانی که (ژ.ش) به عنوان مدیر گروه مطالعات زنان دانشگاه تهران منصوب شد، رشته مطالعات زنان که تا آن زمان با "گرایش خانواده" تدریس میشد، ژ.ش با کمک همکارانش، کوشیدند تا مطالعات زنان را بدون "هیچ گرایشی" تدریس کنند.》
✅ در آخرین بخش این گزارش به اقدامات خانم (ژ.ش) در معاونت امور زنان خواهیم پرداخت...
ادامه دارد...
#نفوذ
#فمینیسم
@REKHNEH
✍️ گزارشی از یک نفوذ در حوزه زنان و خانواده ۴
ژ.ش: مشاور اجتماعی معاونت زنان
🔻در ادامه بیان خواهیم کرد که چگونه فردی که مجری اجرای پروژههای فمینیستی و براندازانه مؤسسات غربی با بودجههای کلان بوده و در لیست سیاه(دستگاههای امنیتی) در امور زنان قرار داشته، در دوره شهیندخت مولاوردی به عنوان یکی از تأثیر گذارترین افراد معاونت امور زنان ایفای نقش کرده است:
1️⃣ در ابتدای سال ۹۴ مولاوردی در نشستی که با "سازمان برنامه و بودجه" داشته است، خانم (ژ.ش) را با عنوان "مشاور اجتماعی" خود در یک حضور علنی به همراه داشته است. علاوه بر این، حضور علنی و همراهی (ژ.ش) با مولاوردی، به عنوان مشاور در معاونت امور زنان و خانواده در نشستهای کلیدی و راهبردی تداوم داشته است.
2️⃣ در ادامه به برخی از اقدامات (ژ.ش) در معاونت امور زنان میپردازیم:
⭕️ تهیه و تنظیم برنامهها و عملکردهای معاونت (شامل چشمانداز و مأموريت، اهداف كلان و بلند مدت، اهداف كوتاه مدت و...) این برنامههای تدوین شده توسط (ژ.ش) با کمی اصلاح و تغییر توسط سوسن باستانی معاون راهبردی معاونت امور زنان طی چهار سال در کشور اجرا شده است.
⭕️ تهیه متون سخنرانی مولاوردی برای شرکت در نشستها و همایشهای داخلی و خارجی
⭕️ نفوذ و تأثیرگذاری در تدوین برنامه ششم توسعه:
⚠️ معاونت بررسیهای راهبردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در تیرماه سال ۱۳۹۴، با هدف تأثیرگذاری بر برنامه ششم، گزارشاتی پنجگانه تدوین کرده است. عناوین و موضوعات این پنج گزارش عبارتند از:
- وضعیت خانواده در ایران
- وضعیت سلامت زنان در ایران
- وضعیت زنان در بازار کار ایران
- وضعیت بیمههای اجتماعی زنان در ایران
- وضعیت آسیبهای اجتماعی زنان در ایران
⚠️ خانم (ژ.ش) در تهیه و تدوین این گزارشها نقش اصلی را به عهده داشته است، البته ناگفته نماند که ارادت قلبی و قبلی سوسن باستانی (دوتابعیتی) معاون راهبردی معاونت زنان(در زمان مولاوردی و ابتکار) که (ژ.ش) را به عنوان "استاد برجسته" یاد میکند، در این میان بیتأثیر نبوده است.
⭕️ عامل و رابط اصلی قرارداد ننگین معاونت زنان با صندوق جمعیت سازمان ملل (ترکمنچای زنانه):
⚠️ معاونت امور زنان و خانم مولاوردی در خرداد سال ۹۳ تفاهم نامهای با صندوق جمعیت سازمان ملل بدون هماهنگی و نظارت مراجع ذیصلاح امضا کرد و در آن تعهداتی را برای کشور در حوزه زنان و خانواده ایجاد کرد که مهمترین آن تهیه و تحویل اطلس جامع زنان (شامل اطلاعات دقیق و جزئی از آخرین وضعیت زنان و دختران ایران) به صندوق جمعیت سازمان ملل بود (در گزارشهای بعدی مفصل به این تفاهم نامه که هنوز بخشهایی از آن در معاونت زنان اجرا میشود، خواهیم پرداخت)
⚠️ بعدها با ورود دستگاههای نظارتی و پس از بررسی در کمیسیون تحقیق و تفحص مجلس و نتیجهگیری مرکز پژوهشهای مجلس، مشخص شد در این تفاهمنامه، چالشهای متعددی وجود دارد از جمله مغایرت با سیاستهای کلان نظام، امنیت ملی و همچنین چالشهای حقوقی مثل مغایرت با اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی، که پرونده مذکور به سازمان بازرسی ارجاع شد و با اعمال نفوذ تاکنون نتیجه آن مسکوت مانده است.
📌 لازم به ذکر است خانم (ژ.ش) که قبلا نیز خوش خدمتیهای زیادی به نهادهای بینالمللی و صندوق جمعیت ملل متحد داشته، نقش تأثیرگذار و تعیین کنندهای در انعقاد و حتی تدوین بندهای این قراداد ننگین که میتوان آن را "ترکمنچای زنانه" نامید، داشته است.
⁉️حال جای این علامت سؤال بزرگ و عجیب وجود دارد که چگونه است فردی نفوذی مثل خانم (ژ.ش) با این همه سوابق درخشان! سالها به عنوان مشاور اجتماعی معاون زنان رئیس جمهوری بزرگترین پروژههای غربی و فمینیستی را با استفاده از امکانات و بودجه دولت در کشور اجرایی کرده و هنوز که هنوز است، کسی از خانم مولاوردی دراینباره توضیحی نخواسته است؟!!
ادامه دارد...
#نفوذ
#فمینیسم
@REKHNEH
🚫 منشوری علیه زنان ۱ 🚫
🚺"منشور زنان ایران" دستورالعمل اجرایی فمینسیم دولتی
♐️ اگر چه که مطالبات جریان فمینیستی از زمان پیدایش و گسترش در ایران حول موارد مشخص و معدود چرخیده است ولی اولین باری که این خواسته ها به صورت یکپارچه و با اجماع کلی فعالین و اکتیویسیت های داخلی(که معمولا اختلاف نظرهای متعددی با یکدیگر داشتند) به منصه ظهور رسید، تدوین و انتشار کتابچه ای سراسر فمینیستی وخانواده ستیز و قانون ستیز تحت عنوان "منشور زنان ایران" در اواسط دهه هشتاد بود، جالب اینجاست که برخی از اعضای اصلی و دست اندرکاران این منشور فمینیستی بعدها و تا همین امروز بر کرسی های تصمیم گیری و تصمیم سازی در حوزه زنان نشسته اند، تا جائیکه طی سالهای اخیر و تا همین امروز شاهد اجرایی شدن و تبدیل مواد و بند های "منشور زنان ایران" به آیین نامه ها، طرح ها و لوایح مختلف در مجلس و دولت هستیم، در ادامه به این موضوع می پردازیم:
1️⃣ شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه مورخ ۱۳۸۳.۶.۱۳ خود به پیشنهاد شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، «منشور حقوق و مسئولیت های زنان در جمهوری اسلامی ایران» را به عنوان یک سند مرجع در سیاستگذاری امور فرهنگی و اجتماعی در سه بخش و پنج فصل و ۱۴۸ بند به تصویب رساند. این منشور، کلیه دستگاههای ذیربط را مکلف نموده بر حسب وظایف دستگاهی و سازمانی جهت سیاستگذاری، اتخاذ تدابير قانونی، تصمیمات و برنامه ریزی راجع به زنان، قواعد و اصول مندرج در این منشور را رعایت نمایند. اين طرح در جلسه نود و دوم مجلس شوراي اسلامي مورخ ۱۳۸۳.۱۲.۲۵ طی ماده واحده ای اعلام وصول شد و پس از بحث و بررسی طولانی مدت بالاخره در مورخ ۱۳۸۵.۹.۷ به تصويب نهايي رسيد.
2️⃣ کمی بعد در روز شنبه ۱۹ دی ماه ۱۳۸۵، گروهی متشکل از ۴۵ نفر از فعالین فمینیستی(که بعدها بخش عمده ای از آنها جزو محکومین امنیتی و جاسوسی، فعالین فمنیستی فراری قرار گرفتند)، در دفتر موسسه زنان و کودکان رهياب (زهره معيني) گفتگوهاي اوليه پيرامون روند تدوين "منشور زنان ايران" را با هدف مقابله با منشور شورای عالی انقلاب فرهنگی و تدوین دستور العمل نفوذ در ساختار حاکمیتی و تقنینی آغاز کردند.
3️⃣ هماهنگی اولیه و موسسین اصلی این گروه محبوبه عباسقلی زاده مجرم امنیتی، فمنیست فراری و مسئول شبکه زنان تی وی و شادی صدر -مسئول موسسه جاسوسی راهی(مرتبط با موسسه برانداز هیفوس) -همان فردی که چند سال قبل به پرچم اباعبدالله اهانت نمود- بودند.
4️⃣ساختار های اجرایی این فرایند شامل سه قسمت: گروه هماهنگي موقت، جمع عمومي منشور و کميته هاي تخصصي می شد، دومین جلسه این گروه یک هفته بعد در همان مکان قبلی برگزار شد و پس از صحبت های برخی از اعضا و فعالین، در پايان جلسه، پس از بحث درباره چگونگي انجام کار گروه هماهنگي، راي گيري شد و شهلا انتصاري، مينا جعفري، اعظم خاتم، فاطمه صادقي(خلخالی)، شادي صدر، سهيلا طهماسبي فر، محبوبه عباسقلي زاده، الهام فهيمي، ساقي لقايي، زهره معيني، رضوان مقدم و "شهيندخت مولاوردي"😳 به عنوان اعضاي گروه هماهنگي اوليه منشور زنان انتخاب شدند...
ادامه دارد...
#نفوذ
#فمینیسم
@REKHNEH