رخنه و نفوذ
🔴 انجمن حجتیه در دانشگاه تعدادی از دانش آموزانی که در مجموعه مدارس انجمن حجتیه، تحصیل مینمایند بر
🔴انجمن نفوذ کرده!
🔻سردار خیبر شهید حاج محمد ابراهیم همت پیرامون نسبت انجمن حجتیه و نظام جمهوری اسلامی میگوید:
📌 «الآن هم مثل زمان حکومت حضرت علی(علیه السلام) خوارجی هستند که اذیت میکنند. انجمن حجتیه این ور و آن ور نفوذ کرده. اینها هزار کانال دارند.»
📕منبع: به روایت همت (مجموعه سخنرانیهای شهید)، ص۲۵۳
🆔 @REKHNEH
☎️زنگ عبرت:
🔴 سخنان #عیسی_کلانتری در مورد تسخیر لانه جاسوسی رژیم تروریستی آمریکا فقط نشان دهنده شدت تنفر منافقین و نفوذیها از جریان اصیل انقلاب است. با شناختن تفکر امثال کلانتری میشود فهمید چرا جریان نفوذ بزرگترین شبکه جاسوسیش را با فعالان محیط زیستی کلید زد!
"خالو مصطفی"
🆔 @REKHNEH
📣امام خمینی (ره ) نگران نفوذ کدام جریان بودند؟
💠امام راحل ره در سال آخر عمر شریفشان بدرستی خطر جریان #انجمن_حجتیه را گوشزد مینمایند و به جوانان و بخصوص طلاب علوم دینی هشدار میدهند که لحظه ای از فکر این مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند:
" آن قدر که اسلام از این مقدسین روحانی نما ضربه خورده است، از هیچ قشر دیگر نخورده است و نمونه بارز آن مظلومیت و غربت امیرالمؤمنین - علیه السلام - که در تاریخ روشن است. بگذارم و بگذرم و ذائقه ها را بیش از این تلخ نکنم. ولی طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبی و دین فروشی عوض شده است. شکست خوردگان دیروز، سیاست بازان امروز شده اند. آن ها که به خود اجازه ورود در امور سیاست را نمی دادند، پشتیبان کسانی شدند که تا براندازی نظام و کودتا جلو رفته بودند. "
🔰صحیفه امام خمینی ، جلد۲۱ صفحه280
🆔 @REKHNEH
#بسیار_مهم
دلیل جذابیت این روزهای بورس چیست؟؟ چرا باید با هوشیاری کامل به وقایع این روزهای بازار سهام نگاه کرد؟؟
ایا جریان نفوذ با ناامید شدن از برگشتن به قدرت, با ابزار خصوصی سازی قصد قبضه کردن اقتصاد کشور را دارد؟؟
خصوصی سازی یا گروگان گرفتن اقتصاد و صنعت کشور؟؟
اگر مجلس پیش رو با کمک قوه قضاییه ترمز دولت را نکشند وقوع فاجعه بسیار بسیار نزدیک است.
با دقت بخوانید
#نشر_حداکثر
🆔 @REKHNEH
⚠️ چندیست برخی جریانهای بهحاشیه رانده شده در رسانه ملی به موازات فعالیت در این سازمان، پیج و کانالی را در راستای تکریم و گرامیداشت چهرههای نامآشنا تاسیس کردهاند. در این میان افراد معلومالحال و فاسد فرهنگی پیش از انقلاب تا عناصر فراری و زاویه دار با نظام و مردم نیز بینصیب نماندهاند.
❗️گویندگی این سلسله کلیپهای تبلیغاتی را جمعی از مجریان صداوسیما، از ″حمید محمدی″ مجری برنامه فوتبال ۱۲۰ تا ″الهه پرسون″ مجری برنامه چهل تیکه و ″علیرضا مویدی″ دوبلور صداوسیما و همکار فعلی سایت نماوا و برخی دیگر از مجریان ورزشی کشور برعهده دارند.
🔺به طور مثال برای ″عادل فردوسیپور″ به دفعات و مکرر در این پیج رپورتاژ صورت گرفته و جالب آنکه ″تهیهکنندگی و تدوینگری″ این کلیپها توسط مازیار کوپیدار رفیق گرمابه و گلستان ایشان و همکار فعلی برنامه فوتبال ۱۲۰ شبکه ورزش، انجام میشود.
🔔 این سطح از نفوذ با چاشنی وارونهنمایی و تخریب تلویزیون و همزمان، تطهیر و بزک چهرههای مبتذل فرهنگی و الگوسازی این افراد در هر کشوری براحتی مصداقی از توطئه درون سازمانی و نفوذ ساختاری قلمداد شده و بشدت توسط حراست آن نهاد و دستگاههای امنیتی مورد برخورد قرار میگیرد اما گویی در رسانه ملی هرکس بیشتر فحاشی کند بیشتر تحویل گرفته خواهد شد.
⁉️ سوال از متولیان سازمان و شورای نظارت بر صداوسیما این است که این داستانها چندبار باید تکرار شود؟ چه کسانی هدایت و مدیریت این قبیل کارها را برعهده دارند؟
👤حسینی
🆔 @REKHNEH
♦️دم خروس یک «نفوذی» بیرون زد!
🔸#فرید_مدرسی حقوقبگیر خبرگزاری دولتی ایرنا که شنیده شده از "آشنا" نیز خط میگیرد، در کانال شخصی خود در قامت سخنگوی دولت ظاهر شده و نوشته که دولت هیچ دخالتی در انتخاب رئیس مجلس نخواهد داشت! اما همین مواجببگیرِ دولتی روزانه مطالبی را درباره رئیس بعدیِ مجلس منتشر میکند و عملا اختلافافکنی، تقابلسازی نامزدهای ریاست مجلس و تفرقهانگیزی در جبهه انقلاب را در دستور کار خود قرار داده است که باید به وی گفت: دم خروس را باور کنیم یا... ؟
🔸این اتفاقِ کاملا #موذیانه و مشکوک که از سوی رسانههای اصلاح طلب مانند روزنامه شرق نیز دنبال میشود در حالیست که رسانههای جبهه انقلاب تاکنون کمترین هیجانِ کاذب را در ارتباط با موضوع ریاست مجلس داشتهاند.
🔸اگرچه تعداد منتخبین #اصلاح_طلب در مجلس یازدهم به ۲۰ نفر هم نمیرسند اما با جدیت و کاملا شیطنتآمیز موضوع رئیس مجلس را با هدف ایجاد درگیری و نزاع در جبهه مقابلِ خود دنبال میکنند!
🆔 @REKHNEH
🌹شورای آتلانتیک: ایران آموخته که چگونه از تهدیدها فرصت بسازد🌹
یک اندیشکده آمریکایی تصریح کرد؛ ایران برخلاف میل و اراده آمریکا، نفوذ منطقهای خود را پیش میبرد و از فرصتها تهدید میسازد.
«شورای آتلانتیک» در گزارشی نوشت: ایران با بهرهبرداری از آشفتگیهای سیاسی پس از سال 2011، به توسعه نفوذش در منطقه اقدام کرد. سقوط داعش و دستاوردهای دولت بشار اسد با کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و روسیه، گسترش نفوذ ایران در سوریه و عراق را باعث شده است. اما در چند ماه گذشته ما با کاهش نفوذ ایران در منطقه روبهرو بودیم. به دنبال ناآرامیهای اخیر لبنان و عراق، بسیاری از تحلیلگران بر این تاکید داشتند که «ایران خاورمیانه را از دست داده است». ترور ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه هم ضربه مهمی به برنامههای ایران بود. ایران قطعا برای تقویت نفوذ منطقهای خود با چندین مانع بنیادین روبهروست. فعالیتهای اسرائیل توانسته مسلح کردن حزبالله به موشکهای هدایتشونده دقیق را به تأخیر اندازد. حضور آمریکا و ترکیه هم توانایی و نفوذ ایران برای شکلدهی به آینده سوریه و عراق را محدود کرده است. تحمیل تحریمهای یکجانبه نیز مشکلات موجود ایران را تشدید کرد. علاوه بر این، ترور ژنرال قاسم سلیمانی هم در کوتاه مدت، به پیشروی اهداف استراتژیک ایران در خاورمیانه ضربه زده است.
با این وجود، ایران بارها و بارها ثابت کرده که بهرغم محدودیتها، تهدیدات را به فرصت تبدیل کرده و آنها نهتنها خود را حفظ کرده بلکه همچنین نفوذ منطقهای را گسترش دادهاند. ایران مطمئناً در مقایسه با بازیگران دیگر، بهتر میتواند در بازی منطقهای نقش ایفا کند. تهران تا زمان تحقق برنامهها و اهداف خود صبور است و به شدت مصمم و عملگرا عمل میکند و میداند که چگونه استراتژی منطقهای خود را با چالشهای جدید تطبیق دهد. در واقع، فعالیتهای اخیر ایران با هدف تشدید فزاینده نزاع بین نیروهای آمریکا و شبه نظامیان شیعه طرفدار ایران میتواند نشانگر این امر باشد که تهران پس از ترور شدن ژنرال سلیمانی در حال ارزیابی مجدد ماموریتهایش و بازیابی اقدامات خود با شرایط در حال تغییر است، به شیوهای که اجازه دهد منافعش مانند مجبور کردن آمریکا به خروج نیروهایش از عراق با موفقیت بیشتری تحقق یابد.
آنچه در مورد نفوذ منطقهای ایران و همچنین ثبات حکومت و اقتصاد آن صادق است این است که ایران با چالشهای متعددی روبهرو خواهد بود اما در حقیقت سالهای تحریم باعث شده تا توانایی ایران در انطباق با بحرانها بهبود یابد.
🆔 @REKHNEH
May 11
هدایت شده از شبکه افق
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 آیت الله میرباقری در برنامه «#عصر» از شبکه افق: «من در صداقت مسئولین صدا و سیما شکی ندارم اما از نفوذ در فضای تصمیم سازی هم تردیدی ندارم»
🔸نادر طالب زاده: «حیات و نفس تلوزیون با برنامه زنده است»
🌐 برای مشاهده کامل برنامه به آپارت و یوتیوب شبکه افق مراجعه کنید👇🏼
🔗 aparat.com/v/2InYs
🔗 youtu.be/YwlGZ1drr04
🗓 برنامه «#عصر» سه شنبهها ساعت ۲۲ از شبکه افق
🌷 #سلیمانی_آسمانی
🆔 @ofogh_tv
#بازخوانی
⚠️نفوذِ سکولاریسمِ پنهان در بین مومنین
🔰حوزه مقابل بانک های ربوی بایستد
🔻آیت الله مصباح یزدی:
❇️اوائل انقلاب یکی از شخصیتهای معروف، در خطبه های نماز جمعه تهران تصریح کردند که ما اقتصاد اسلامی نداریم و گفتند: اسلام اقتصاد خاصی ندارد؛ بله یک احکام حلال و حرامی داریم که آن احکام فقهی است که باید رعایت کنیم، اما چیزی به نام اقتصاد اسلامی نداریم! اقتصاد همان است که در غرب است! آن وقت ایشان از اقتصاد سوسیالیستی حمایت می کرد، البته طولی نکشید که صدوهشتاد درجه تغییر موضع داد.
✳️در بین خود ما برخی ها خیال می کنیم که مسایل دنیا ربطی به دین ندارد؛ وقتی صحبت میشود که نرخ بهره در بانک ها چه جور است هیچ ربطی به دین ندارد! این مسئله ای اقتصادی است و باید ببینیم بازار دنیا چه جور است؛ حالا اگر نرخ بهره در کشور ما سی درصد است و کشور دیگر چهار درصد است، ما باید ببنیم کدام بهتر است و راهی را ارائه بدهیم، اما اینکه حلال است یا حرام، این مهم نیست! حلال و حرام را در مدرسه فیضیه بحثش را بکنید، اینجا محل اداره کشور است، ما باید طوری رفتار کنیم که دنیا بپذیرد و دنیا این حرفها سرش نمیشود! در هنر هم، چنین نظری است، در سیاست هم هست و الی آخر.
✅این واقعیتی است در جامعه ما که فرهنگ غیر اسلامی، در اقشار مختلف جامعه کم و بیش و بی سر و صدا نفوذ دارد. خیلی از خوبان ما حتی در بین روحانیون هم حتی شاید کسانی پیدا شوند که ناخودآگاه تحت تأثیر آنها هستند. حالا ما توقع داشته باشیم از ما دربارة هنر سؤال کنند، و ماهم بگوییم اینجایش حلال است و آنجایش حرام؛ آنها هم بگویند چشم و از فردا برنامه های تئاتر، سینما و تلویزیون ما طبق آن اداره شود!؟ هنر هم مثل همه چیزهای دیگر است؛ مگر اقتصاد بازارها اقتصاد اسلامی است؟! آیا اسلام می گوید نرخ بهره بانکی سی درصد باشد؟! بعد بر سر گروهی منت هم بگذارند که بله محرومین یا خانواده های شهدا نرخ بهره بانکیشان شش درصد است! این یعنی ما مبتلا هستیم به یک «سکولاریزم پنهان»، و تفکیک دین از سیاست.
❎آن هم یک دفعه و با یک جمله و اقدام با یک دستورالعمل درست نمی شود، کارهای فرهنگی دراز مدت لازم است و باید ریشه ای شروع کرد و آرام آرام زیر ساخت های فکری مردم را عوض کرد. البته آمادگی اش در مردم هست، ما باید آمادگی تربیت و تعلیم و روشنگری را در خودمان ایجاد کنیم و باید یاد بگیریم که چگونه اسلام را تحقیق و تبیین و اثبات کنیم ومردم را به آن سو سوق دهیم، و این کاری است که بیشتر برعهده ما است.
📝بخشی از مصاحبه آیت الله #مصباح با هفته نامه «افق حوزه»
🆔 @REKHNEH