فرزندان منتظَِر
خانمی که چادر سر میکنی...🧕 مراقب باش❌🧐 که این #چادر برای رسیدن به حضرت #رَبّ است🍃 اگر برای غیر او
آفرین
چادر نباید همراه تزیین باشه
کیف های رنگی هم که میزارند روی چادر زینت هست و حرامه
فرزندان منتظَِر
آفرین چادر نباید همراه تزیین باشه کیف های رنگی هم که میزارند روی چادر زینت هست و حرامه
هر نوع تزیینی غیر از صورت و دو دست که خودشون پیدا هستند برای نامحرم حرام است
لذت از ناخون و انگشتر تا چیزای جانبی که تزیین حساب میشه حرامه
خواهران محجبه دقت کنند و به کسایی که نمیدونن تذکر بدند...
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆بشنوید جواب کسیکه میگه من به حجاب عقیده ندارم
استاد رحیم پور ازغدی
زندگی بهتر👇
#داستانڪ•°•🌻💎💡•°•
👨🏻مردۍبہشیـخمسجدگفت:
مننمیـخوامدرمسـجدحضورداشتہباشم!🙄
شیخ:مےتوانمبپرسـمچـرا؟🤔
شخص:چـونیڪعـدهرامےبینمڪہدارنـدبا گوشےصحبـتمےڪنند📱
عدهاۍدرحالپیامڪفرسـتادندرحیندعا خواندنهستند،📩
بعضےهاغیبـتمےڪنندوشایعہپراڪنے
میکنند😲😶
بعضےفقطجسمشاناینجاست😓
بعضےهاخوابند😴
بعضےهابہمنخیرهشده اند😐
👳🏻♂شیخساڪتبود
بعدگفت:مےتوانم ازشمابخواهمڪاریبراۍمن انجامدهیدقبلازاینڪہتصمیـمآخر
خود رابگیرید؟☺️
👨🏻مرد:حتـما،چہڪارۍهست؟🤔
👳🏻♂شیخ:مےخواهم لیوانےآبرادر دست بگیرید ودومرتبہدورمسجدبگردید و نگذارید هیچ آبـےاز آنبیرون بریزد.🚫
مرد: بلہمےتوانم☺️
مردلیوان را گرفت و دوباربہدورمسجد گردید.برگشتوگفت:انجام دادم!🙃
👳🏻♂شیخ پرسید:
ڪسےرادیدۍڪہباگوشےدرحالحرف
زدنباشـد؟🤔
ڪسےرادیدۍڪہغیبتڪند؟🗣
ڪسےرادیدۍڪہفڪرشجاۍدیگرباشد؟🧐
ڪسےرادیدۍڪہخوابیدهباشد؟😴
👨🏻مردگفت:نمےتوانستمچیزۍ ببینم، چون همہحواسمنبہلیوانآببودتــا چیزیۍازآنبیروننریزد☹️
👳🏻♂شیخ گفت:پسچہخوباستاگر نگاهمانبہخداوندبـاشد☺️
نـہزندگےدیگرانوقضاوتڪردنشان😞
┄═❁🍃❈🌹🌱🌹❈🍃❁═┄
🛑 مومن هستیم یا نه؟!
من و شما اگر به گناهانی که شیوع پیدا کرده است راضی باشیم، همان آثار گناه را برای ما هم مينویسند، ولو آن گناهان را انجام نداده باشيم.
جشنهايي که برای عقد و عروسیها گرفته ميشود، و فسادهایی در آن انجام ميشود. حالا عده ای هستند اهلش هستند، آنها ضررش را ميبينند و ما فعلاً با آنها کاری نداریم؛
ولي یک عدهای ظاهر الصلاح هم مينشينند و ميگویند:«اگر بخواهیم بلند بشويم و از این مجلس برویم، بد ميشود و صاحب مجلس ناراحت می شود».
عزیز من! بد ميشود؟ برای کی بد ميشود؟
تو که اینجا نشستی، خدا راضی نیست. امام زمان علیه السلام راضی نیست. ائمه علیهم السلام راضی نیستند...
🔰آن وقت تو ميگويي اگر بلند بشوم، صاحب خانه بدش ميآید؟ خدا ناراضی، پیغمبر ناراضی، انبیا ناراضی، اولیا ناراضی، قرآن ناراضی، اينها را تحمل ميكنی تا فاميل راضی باشد؟!
برای این که فلانی از تو خوشش بیاید؟ آن وقت تو مؤمن هم هستی؟ اسم خودت را مؤمن ميگذاری؟!
📕از بیانات آیت الله ناصری
🔻 #فوری| مسئول اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به دست تروریستهای مسلح به شهادت رسید
🔹اشرار مسلح در سیستان و بلوچستان با حمله به مغازه ها و اموال عمومی و کلانتری ها در زاهدان پس از تحریکات رسانه های سعودی و سلبریتی ها اقدام به ایجاد نا امنی و رعب و وحشت برای مردم کرده بودند که طی این اقدامات وحشیانه سرهنگ پاسدار «سید علی موسوی» مسئول اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به فیض شهادت نائل آمد.
🔹بدون تردید این اقدامات وحشیانه و خون شهیدان امنیت این وطن علاوه بر ایجاد بیداری و آگاهی روز افزون، مجازات عوامل نا امنی در کشور را تسریع و تشدید خواهد کرد.
#تقبیح_غیرت_زنانه
#غیرت_زنانه
#زن_مومن_واقعی
عَنْ خَالِدٍ الْقَلَانِسِیِّ قَالَ: ذَکَرَ رَجُلٌ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع امْرَأَتَهُ فَأَحْسَنَ عَلَیْهَا الثَّنَاءَ فَقَالَ لَهُ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَغَرْتَهَا قَالَ لَا قَالَ فَأَغِرْهَا فَأَغَارَهَا فَثَبَتَتْ فَقَالَ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع إِنِّی قَدْ أَغَرْتُهَا فَثَبَتَتْ فَقَالَ هِیَ کَمَا تَقُولُ.
ترجمه: مردی نزد امام صادق علیه السلام از زن خود بسیار تعریف و تمجید کرد حضرت فرمود:تا به حال غیرت او را آزموده ای؟ مرد گفت :نه! حضرت فرمود غیرتش را بیازما! پس آن مرد چنین کرد و زنش هم ثابت قدم ماند. [و حسادت نورزید.] خبر را به امام داد و حضرت فرمود: زن تو حقیقتا همانگونه است که تعریف کردی!
این حدیث بسیار جالب و قابل تأمل است. فردی از همسرش تعریف می کند یعنی همسر خوبی دارد. اما امام(ع) به او می فرماید او را در موضع غیرت آزموده ای؟! یعنی اینکه اگر زنی همه ویژگی های یک زن خوب را نیز داشته باشد؛ تا در این موضع نیز سربلند از امتحان بیرون نیاید؛ نمی توان گفت زن خوبی است. بلکه می توان نتیجه گرفت از این حدیث که اگر همسر این مرد در این مسأله شکست می خورد؛ از نظر امام(ع) اصلاً زن خوبی محسوب نمی شد و سایر ویژگی های خوبش نیز به حساب نمی آمد.
منبع: کافی، جلد ۵، ص۵۵۵