eitaa logo
رسالت
64 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.5هزار ویدیو
127 فایل
تاسیس : ۹۹/۰۵/۱۱ ارتباط با مدیر کانال👈 @ty8895
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼طرح روی اسکانس ۵۰ تومنی یکی از اولین نماز جمعه های تهران است، که در آن اهل سنت و شیعیان در کنار هم نماز می‌خوانند. این اسکناس که در سالهای اولیه بعد از انقلاب طراحی و چاپ شده نماد بارز وجود نگاه وحدت آمیز در ایران محسوب می شود. 👤 اِیــلـدا
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌گالوپ و رضایت از عملکرد رئیس جمهور ایران...
🔴 شمخانی: رژیم‎صهیونیستی به جای اختصاص بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری برای شرارت علیه ایران به فکر تامین ده‌ها هزار میلیارد دلار بودجه برای بازسازی خسارت‌های ناشی از پاسخ کوبنده ایران باشد
✍مرد انگلیسی گفت «شما خیلی غیر واقع بینانه با مسائل برخورد می‌كنید. این طور جلو بروید تحریم می‌شوید». بهشتی گفت: «انقلاب ما انقلاب آرمان‌ها است نه تسلیم به واقعیت‌ها. همان نان و پنیر برایمان كافی است». 📎برگرفتہ از کتاب صد و ده دقیقہ تا بهشت📗
🔴ترامپ: آمریکا رو به تباهی است ❌با افزایش موج پناهجویانی که به سوی آمریکا در حال روانه‌شدن هستند، ایالات متحده در حال تباه شدن است. کشور ما از درون در حال از بین رفتن است و هیچ‌کس کاری نمی‌کند. ❌چقدر کشور ما احمق شده است. جای ناراحتی دارد که می‌بینیم ۱۰ ماه پیش ما هیچ یک از این مشکلات را نداشتیم و هیچ یک از موارد اقتصاد بد، تورم، افزایش شدید قیمت سوخت و موارد بسیار زیاد دیگر را نداشتیم.
⁉️یادتونه؟ همین چندماه پیش بزرگترین خط لوله انتقال بنزین و... آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفت. ❌آمریکا اعلام وضع اضطراری کرد، تمام سیستم هاشون مختل شدن، به گفته خودشون خسارت بارترین حمله ای بود که بهشون شده بود. ✅چرا اعتراض نشد، چون رسانه های خوکی پشتش نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فرق دو رئیس جمهور! ❌یکی بنزین رو ۳ برابر کرده بود و به مردم پوزخند میزد! ✅یکی بنزین زدن مردم یک روز مختل شده، نه تنها وزیرش عذرخواهی میکنه، بلکه خودشم شخصا میره به پمپ بنزین‌ها سر میزنه! ✅بله! فرق داره به کی رأی بدیم.
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تاریخچه روز کورش یک حقیقت یا جعل تاریخی؟
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بریده شدن سر کوروش بدست ملکه توموریس
🔴الیاس حضرتی: رئیسی قصد تهران‌نشینی ندارد 👤مدیرمسئول روزنامه اعتماد: ✅سفر از پیش اعلام نشده رییسی به مناطق زلزله‌زده اندیکا، از آن نظر اهمیت دارد که قطعاً در سرعت گرفتن امر بازسازی و کمک به مردم و عشایر منطقه برای جبران خسارت‌های وارده تاثیر بسیار خواهد داشت. 🇮🇷🍃سفر رئیسی نشان داد که وی هیچگاه قصد تهران‌نشینی ندارد و سراسر کشور را عرصه کار و فعالیت خود می‌داند. ✅همین که کشاورز خوزستانی دیروز با رییس‌جمهوری روبه‌رو شده و با او از مشکلات خود گفته است در واقع به اصل و اساس مدیریت انقلابی و مردمی رسیده‌ایم.