#معرفی_بازی
👈 ویژه کودکان زیر ۶ سال
✅ کشیدن شکل اشیاء به کمک خود اشیاء
🔻 دستتان را روی یک کاغذ بگذارید. یک خودکار یا مداد را کنار انگشتانتان گذاشته و همین طور بکشید تا شکل دستتان روی کاغذ کشیده شود.
🔸 این کار را با وسایل دیگر هم میتوان انجام داد؛ مثل بشقاب، لیوان، قاشق، خودکار و...
◀️ خلق اشکال معنا دار موجب می شود کودک اثر خود را به صورت ویژه در این بازی ببیند.
#بازی
#تربیت_کودک
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
🔴تکنیک های مقابله با پرخاشگری کودکان
✨درباره رفتار پرخاشگرانه کودک با او صحبت کنید
یکی از درست ترین شیوهها در رفتار با کودک پرخاشگر این است که با او ، درباره علت پرخاشگریاش صحبت کنید. اجازه دهید فرزندتان کمی آرام شود سپس با آرامش درباره آن چه اتفاق افتاده حرف بزنید. بهترین زمان برای انجام این تکنیک در زمینه رفتار با کودک پرخاشگر، پس از آرام شدن او و قبل از این است که همه چیز را فراموش کند. این زمان در حالت ایده آل، 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد از رخ دادن پرخاشگری کودک است. از او بپرسید که آیا میتواند توضیح دهد که چه چیزی باعث طغیان او شده است. مثلا: «فکر میکنی چرا اینقدر از دست دوستت عصبانی شدی؟»
به کودک توضیح دهید که عصبانی شدن کاملا طبیعی است، اما هل دادن، ضربه زدن، لگد زدن یا گاز گرفتن، مورد تایید شما نیست. اگر فرزندتان نمیخواهد این موضوع را با شما در میان بگذارد، ممکن است با یک حیوان خانگی، عروسک یا دوست خیالی خود احساس راحتی کند. در این صورت شما میتوانید این تکنیک را به وسیله یک بازی نمادین همراه با عروسکها یا حیوانات اجرا کنید.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
#بخش_دوم
🔰هفده تمرین عالی برای رفع مشکل کندنویسی:
۱۰. باز و بسته کردن درب بطری، پیچ و مهر، فقل در با کلید در سایز ها و اندازه های مختلف در زمان مشخص با انگشتان دستی که می نویسد.
۱۱. شمارش اسکناس با دو انگشتی که مداد را میگیرد.
۱۲. ورق زدن کتاب با دو انگشت.
۱۳ جمع کردن سوزن ته گرد از روی آینه با دوانگشت اشاره و سبابه که قلم را بدست می گیرد.
۱۴. دانههای کوچک (به عنوان دانههای تسبیح) را روی زمین ریخته و از او بخواهیم آنها را با سر انگشتهای شست و اشاره و میانه، جمع کند.
۱۵. هوانویسی (نوشتن با قلم روی هوا و فضای اطراف): این روش در تندنویسی، کمک قابل توجّهی به #دانشآموزان میکند؛ چرا که این عمل در تسریع حرکات عضلات دست، بازو و ساعد و هماهنگی مغز با چشم و دست، تأثیر بسیاری دارد.
۱۶. سینهخیز رفتن: روزی چند دقیقه (حداکثر ده دقیقه) دانشآموز سینهخیز برود. این عمل در هماهنگی اعضای بدن بسیار مؤثّر است.
۱۷. #دانشآموز #نقاشی ها را به منظور کمک در تندنویسی به صورت حرکت افقی، عمودی و مورب رنگآمیزی نماید.
#معلم
#مدرسه
#آموزش
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
🔴عوامل موثر در پیشرفت مشکلات رفتاری در کودکان
✅ ترور شخصیت
هنگامی که والدین بر روی فرزندان خود اسم می گذارند و آنان را با همان اسامی صدا می زنند. ممکن است مشکلات عاطفی و رفتاری در کودکان ایجاد کنند. کودکان نسبت به این مساله خیلی حساس هستند؛ گاهی اوقات والدین از این القاب برای ترور شخصیت کودک استفاده می کنند، ولی ممکن است گهگاهی بدون اینکه منظور خاصی داشته باشند از این القاب استفاده نمایند. این لغات ممکن است منعکس کننده خشم پدر یا مادر نسبت به کودک باشد، اما معمولا نه تنها باعث بهبود اوضاع نمی شود، بلکه آن را وخیم تر نیز می کند.
✅روش های نادرست و بی حاصل تنبیه کردن
مساله تنبیه کردن بیش از سایر موضوعات برای والدین سر درگمی و دلواپسی به وجود می آورد. کتک زدن یا نزدن؟ بیشتر والدین تا قبل از این که کودک شان به سن دو سالگی برسد، به خوبی به این سوال پاسخ می دهند. از یک طرف می شنوند که اگر کودک کار خطایی انجام دهد و تنبیه نشود لوس بار می آید، و از طرف دیگر می شنوند که تنبیه بدنی کاری ظالمانه است و باعث می شود کودک از نظر روانی آسیب ببیند. متخصصان نیز با تنبیه بدنی مخالفند. با این حال فقط در مواردی کارساز است که به طور صحیح از آن استفاده شود. تنبیه کردن هنگامی بیشترین کارایی را خواهد داشت که کودک را بلافاصله پس از انجام دادن کار یا تکرار آن به حد لازم و متناسب با رفتار بد او تنبیه کرد. در غیر این صورت نمی توان تنبیه را عاملی بازدارنده دانست. اما بیشتر والدین بدین نحو از کتک زدن استفاده نمی کنند.
✅تهدیدهایی که هیچ گاه عملی نمی شود
"صبر کن بابایت بیاید خانه" هنگامی که کودک به کرات تهدیداتی را از والدین خود می شنود ولی به ندرت عواقب کاذب خود را می بیند، باید گفت تهدید به تنبیه کردن مبدل به روشی نامناسب و بی حاصل برای مهار رفتار کودک می شود. گاهی اوقات این تهدیدها حتی به کودک این جرات و شهامت را می دهد تا پدر و مادر خود را در آن محدوده امتحان کند و صبر و تحمل آنان را بسنجد.
📚منبع:کتاب👈دامهایی که والدین در آنها گرفتار میشوند
📝نویسنده:👈متیو ساندرز
📋ترجمه:👈نوشین شمس
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
هدایت شده از کافه تعامل ⚘
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااااام و درود
به همراهان عزیز کانال کافه تعامل و کانالهایی که توفیق خادمیشان
نصیب ما شده. 🍃🌹🍃
در روز زیارتی امام رضا علیهالسّلام، به نیابت از امام زمان عجلاللهفرجه و شما، نائب الزيارة هستیم.
#امام_زمان
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
☕️@cafe_taamol
📚@tollabe_shahid
🔺@jz_resane
🔻@resane_rafiq110
🔺@resane_besaznafrosh
🔻@resane_annabb
🔺@resane_bakelasbash
🔻@resane_bakelasbash
🔺@resane_aqayeomid
🔻@resane_rahatbepors
🔺@resane_talakhanoom
🔻@resane_realislam
🔺@resane_yavashakibedonim
🔻@resane_honarmand
🔴تکنیک های مقابله با پرخاشگری کودکان
✨در هر مرحله کنترل پرخاشگری، کودک را تشویق کنید
یک جدول مخصوص روی یخچال یا روی دیوار اتاق خواب کودک بزنید و زمانی که موفق شد عصبانیتش را کنترل کند، با یک برچسب رنگی به او جایزه بدهید. حدود 2/5 تا 3 سالگی بهترین سن برای استفاده از این روش در برخورد با کودک پرخاشگر است. در این سن، برخی از کودکان شروع به درک مفهوم پاداش میکنند و احتمالا با چیزی به سادگی یک برچسب انگیزه میگیرند. همچنین به رفتار خوب بچهها پاداش دهید، همیشه هدیه و جایزه لازم نیست. تعریف و تمجید به تنهایی قدرتمند هستند. روی اهداف مالی یا مادی تمرکز نکنید. در عوض، جوایزی مانند نیم ساعت وقت ویژه برای بازی کردن با دوستانش، در نظر گرفتن یک حق انتخاب ویژه در مورد شام خانواده یا فیلمی که در شب خانواده قصد دارند تماشا کنند، از جمله راهکارهای موثر در زمینه رفتار با کودک پرخاشگر است.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
سلااااام عزیزان دلم. همراهان مهربون و گرم و صمیمی کانال😘
یلدای همگیتون مبااااارک🍉🍉🍉
شب زیبا و پرخاطره ای رو در کنار عزیزانتون براتون آرزومندم☺️❤️