🔺علیرغم شایعات روزهای اخیر درباره احتمال کاندیداتوری حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی برای انتخابات ریاستجمهوری، حجتالاسلام یاسر خمینی امروز اعلام کرد که تصمیم سیدحسن خمینی برای عدم کاندیداتوری قطعی شده است و ایشان یقیناً نامزد انتخابات ریاستجمهوری نمیشود.
🔺سیدیاسر خمینی در گفتوگو با جماران اعلام کرده: یاسر خمینی: ایشان «سیدحسن خمینی» با تردید درحال مشورت و بررسی بودند تا اینکه امروز به دیدن رهبری رفتند که طی این ملاقات، رهبر انقلاب کاندیداتوری ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بیان اینکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود می دانند، از ایشان خواستند که در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکنند.
🗳 کانال حامیان سید ابراهیم رئیسی
⭕️ نقوی حسینی، رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی در شهرستان های استان تهران در انتخابات سال ۹۲ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹اگر ابراهیم رئیسی نامزد شود و به انتخابات بیاید، نامزدهای اصولگرایان و سعید جلیلی از او حمایت خواهند کرد، در غیر این صورت فکر میکنم جلیلی وارد میدان خواهد شد
#دولتجوانمومنانقلابی
🗳 کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
✌️🏻بسم الله الرحمن الرحیم✌️🏻
🔸پویش مردمی دعوت از آقای #رئیسی
#رای_ما 🗳
#انتخاب_اصلح 👌🏻
#سید_ابراهیم_رئیسی ✌️🏻🇮🇷
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال حامیان سید ابراهیم رئیسی
🔴امیرآبادی: مردم تبلیغات کذب علیه رییسی را درک کردند
🔺عضو هیات رییسه مجلس:
🔹در انتخابات سال ۱۳۹۶ تخریبهای بسیار شدیدی علیه رییس دستگاه قضا شکل گرفت.
🔹مثلا گفتند اگر رییسی بیاید دیوارکشی میکند و دلار به ۵ هزار تومان میرسد، مذاکرات عقیم میماند و خلاصه فضاسازی صورت گرفت که گویی اگر رأی به روحانی تکرار نشود، کار کشور تمام است!
🔹در حال حاضر و طبق نظرسنجیها رییسی با فاصله، صدرنشین نظرسنجیهاست، یعنی مهمترین مولفه لازم را که رای فراگیر اقشار مختلف مردمی است، دارد.
🔹بیدلیل نیست که محبوبیت آقای رییسی در کشور به بالاترین سطح رسیده است؛ چون مردم او را مرد عمل دیدهاند و کذب بودن تبلیغات تخریبی ۴ سال قبل را درک کردهاند.
🔹ما فرصت نداریم و نیازمند تشکیل دولتی قوی، مورد اعتماد، کاربلد و پاکدست هستیم که بررسیهای ما نشان میدهد شخصیتی غیر از آیتالله رییسی نمیتواند چنین دولتی را تشکیل دهد.
🇮🇷 کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
#سیدابراهیم_رئیسی و مسئله ثبات و اقتدار سیاسی
🔻🔻🔻
در ایام داغ منتهی به #انتخابات۱۴۰۰، اذهان محافل سیاسی داخلی و خارجی متوجه مردی است که میتوان از او بعنوان عنصر تعیین کننده در انتخابات آتی یاد کرد.
کسی که عدم اعلان تصمیم نهایی او برای کاندیداتوری، فرآیند تصمیم گیری تمام جریانها و کاندیداها را متوقف کرده است!
همه منتظر اعلام تصمیم نهایی سیدابراهیم رئیسی هستند؛ از قالیباف و جلیلی گرفته تا لاریجانی و ظریف و دیگران!
اهمیت حضور آقای رئیسی در انتخابات آتی، نشانگر اقبال اجتماعی به او و تاثیراتی است که کاندیداتوری و احیانا انتخاب او میتواند بر سپهر سیاسی کشور برجای بگذارد!
کشور ما بعد از نزدیک یک دهه کارشکنی و غربگرایی افراطی و بیعرضگی مفرط برخی کارگزاران اجرایی، عملا حال و روز ایام پس از قطعنامه را پیدا کرده!
روزگاری دشوار که برای برون رفت از آن چارهای نبود جز بر سر کار آمدن یک دولت اقتدارگرا.
البته آقای هاشمی علیرغم خدمات فراوان، به مرور از نسخه بومی و آرمانهای انقلابی فاصله گرفت و عملا بجای پیوند زدن آن خدمات متراکم به هویت انقلابی، بستر غربزدگی را مهیا ساخت و راه ترمیدور انقلاب را گشود.
او با این اشتباه راهبردی، شیرینی مجاهدتهای کارگزاران نظام در عرصه سازندگی و پیشرفت را به واسطه پیوستهای وارداتی، به تجربهای تلخ مبدل ساخت که نارضایتیهای اجتماعی و تورم سرسام آور را در پی داشت.
اکنون ما در کشوری پرنعمت و با متخصصان فراوان و نیروی انسانی خدوم و مردمی نجیب و نازنین زندگی میکنیم که وضعیت جنگ زده پیدا کرده است!
با این تفاوت که وضعیت امروز ایران برخلاف دهه شصت، بیش از آنکه به تهاجم ناجوانمردانه خارجی مربوط باشد، به ناکارآمدی و غربگرایی افراطی دولتمردان مربوط است. سهم کارشکنیها و خرابکاری جواسیس و نفوذیها هم جای خودش!
اکنون اقتدار و ثبات سیاسی، مهمترین عاملی است که در پشتیبانی و مانع زدایی از تولید و گره گشودن از کار فروبسته معیشت مردم، میتواند نقش آفرین باشد.
اگر مدیری لایق و مقتدر بر ریاست قوه مجریه تکیه بزند، مدیران نالایق و قاچاقچی و دلال و دزد و بوقچی بیگانه، هیچکدام جرأت نمیکنند با نان سفره مردم بازی کنند. پا بر گلوی مردم بفشارند.
هر روز قیمت دلار و ارز و نان و لبنیات و مرغ و میوه، رشد نجومی نمیکند!
نه فقط در فضای داخلی، که این اقتدار و ثبات در روابط خارجی هم مؤثر است؛ هم سرمایهگذاری خارجی را تحت الشعاع قرار میدهد، هم دولتها را.
دولتی که مردمش او را به اعوجاج و مواضع سست میشناسند، هرگز در خارج نیز وجه ای نخواهد داشت؛ چنانکه دولت اعتدال نه فقط غربیها را که همسایگان و برخی شریک های استراتژیک مانند چین و روسیه را نیز از دست داد و اگر تدبیر رهبری عزیز نمیبود، سرنوشت روابط خارجی ایران مشخص نبود.
حضور جناب آقای رئیسی در کسوت ریاست جمهوری، گرچه به معنای ایجاد مدینه فاضله( آنهم یکشبه) نیست و قطعا نارساییهای متراکم برجای مانده از جریان غربگرا به زودی رفع نمیشود، اما حتما و قطعا در ایجاد ثبات و اقتدار، به عنوان دو عمال راهبردی در ایجاد جهش اقتصادی و سیاسی، بسیار تعیین کننده است. چه اینکه در #انهدام_ساختارهای_فسادزا و پالایش مدیران نالایق، اشرافی و غیرمردمی نیز اثر مستقیم دارد.
در این باب گفتنیهای بیشتری وجود دارد که به مرور خواهیم نگاشت. انشالله.
۱۴۰۰.۱.۲۵
کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در خانوادهای روحانی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود. پدر ایشان حجة الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین علیهمالسلام میرسد. سید ابراهیم در 5 سالگی پدر خود را از دست داد
(۱)
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی اداره میشد، تحصیل نمود.
(۲)
حجة الاسلام سید ابراهیم رئیسی در حوزة علمیة قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را نزد آیتالله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیتالله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را نزد آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیتالله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیتالله طاهری خرمآبادی و کفایه را نزد آیتالله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیتالله احمد بهشتی و یک دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را نزد آیت الله نوری همدانی آموخت.
(۳)
حجة الاسلام سید ابراهیم رئیسی، خارج اصول را نزد آیت الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه را نزد آیت الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنهای رهبر معظم انفلاب تلمذ نمود. و با اتمام دوره سطح حوزه, توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.
(۴)