eitaa logo
#ما_ملت_شهادتیم #کانال_رسمی_حسن_جوانشیر #سواد رسانه_جنگ_شناختی _کتاب_خوانی_صوتی
112 دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
11.3هزار ویدیو
1.1هزار فایل
«افسران جنگ نرم» به وسط میدان بیایند و از ظرفیت فضای مجازی برای امید آفرینی، توصیه به حق و بصیرت آفرینی استفاده کنند. راه ارتباطی با ادمین کانال: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">Email:hassanjavanshir34147@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 راهکار شکار چگونه باید سازمانی‌ها را شناسایی کرد؟ وظیفه سازمانی‌ها ‎ است. وقتی همه روسری دارند، می‌توان مطمئن بود روسری انداخته‌ها سازمانی‌اند. وقتی کشف حجاب شیوع پیدا می‌کند، مأموریت آنان می‌شود ترویج بی‌لباسی. با شیوع پوشش‌های زننده، مأموریت سازمانی‌ها می‌شود ترویج فحشای خیابانی. ‏مدیران و کارکنان نهادهای انتظامی و امنیتی متاسفانه عموما تا در بازجویی به چیزی نرسند و یا در بولتن نخوانند متوجه خط دشمن نمی‌شوند. همین یک شاخص را اگر در مجموعه تحرکات سیاسی، فرهنگی و امنیتی در نظر داشته باشند،‌ خیلی بهتر می‌توانند سرشاخه‌ها و شبکه‌ها را شناسایی و متلاشی کنند. ۱۴۰۲/۲/۱۳
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤐 خودافشایی و راهکارهای مقابله با آن 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است. •┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈• ✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
45.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «رسانه های آمریکا چگونه از اسرائیل محافظت می کنند؟» ▪️این ویدئو گزارشی از پوشش یک‌جانبه و جهت‌دار اخبار مربوط به حمله صهیونیست‌ها به پس از هفتم اکتبر 2023 در رسانه‌های آمریکایی است. اینکه این رسانه ها چگونه از تکنیکهای عملیات روانی مثل از فلسطینیان، حملات رژیم صهیونیستی، نسبت به صحت داشتن گفته های مقامات اسراییلی، رسانه های غربی در کشتار کودکان فلسطینی، حماس و داعش و ... برای پیش برد اهداف دولتهای غربی در جنگ غزه بهره می برند و نه تنها استقلال عمل ندارند بلکه ابزار دست سیاستمدارانشان هستند. انگلستان، فرانسه، آلمان، کانادا و سایر اعضای سازمان ناتو و رسانه هایشان آمریکا را در اشائه این هیستری جمعی همراهی می‌کنند.
❌گاف امنیتی فرمانده یگان جاسوسی رژیم صهیونیستی❌ 💢به نقل از الجزیره، تحقیقات منتشر شده از سوی گاردین نشان می‌دهد که یوسی سارئیل فرمانده یگان موسوم به در یک گاف امنیتی خود را در اینترنت کرده است. 🔻بر اساس گزارش گاردین، سارئیل یک شماره از مدارک هویتی خود را بعد از انتشار نسخه الکترونیکی نوشته‌اش در سایت در این سایت جای گذاشته است. 🔺این نخستین باری نیست که مقامات و عناصر ارتش و سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی چنین گاف‌های امنیتی می‌دهند. پیش از این نیز گزارش شده بود که تعدادی سند رسمی و ارتش رژیم صهیونیستی در یک عملیات از یکی از پادگان‌های این رژیم به سرقت رفته است. 💬رژیم صهیونیستی علاوه بر شکستها و آسیب پذیری های امنیتی و نظامی ، آسیب پذیری‌ها و شکست‌های اطلاعاتی خود را نیز تا حد امکان می کند. ضربات متعددی در طول سالیان گذشته به زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل وارد شده اما سانسور شدید خبری و رسانه‌ای در داخل سرزمین‌های اشغالی مانع پرداخت رسانه‌ای به آنها برای جلوگیری از شکست هیمنه دولت اسرائیل در میان می شود؛ هرچند به نظر می رسد این اقدام رژیم صهیونیستی تلاش مذبوحانه ای بیش نیست.
🔷اصلاح قانون ضد جاسوسی چین 🔹در آوریل 2023، اصلاح قانون ضد جاسوسی جمهوری خلق چین توسط مجلس این کشور تصویب شد و از اول جولای لازم‌الاجرا گشت. نسخه‌ی جدید این قانون، را برای مبارزه با جاسوسی گسترش می‌دهد و بر در این رابطه تأکید می‌کند. 🔹قانون بازنگری‌شده، دولتی را ملزم می‌کند تا از محافظت کنند که « دولتی نیستند، اما در صورت افشا، نامطلوب خاصی ایجاد می‌کنند». هم چنین قانون جدید آنلاین را ملزم به همکاری در و رسیدگی به پرونده‌های مشکوک به افشای اسرار دولتی می‌کند. 🔹بخشی از قانون جدید به آگاهی عمومی در مورد خطرات جاسوسی اختصاص یافته است و صراحتاً از همه‎ی و می‌خواهد که از اقدامات ضد جاسوسی دولت حمایت کنند و تصریح می‌کند که همه‌ی سازمان‌ها در کشور باید سهم خود از ضد جاسوسی را بر عهده بگیرند. 🔹علاوه بر این، جمعی مانند ، تلویزیونی و اینترنتی را موظف می‌کند «در مورد ضد جاسوسی‌، و هدفمند انجام دهند».
🌐استفاده‌ی اسرائیل از هوش مصنوعی در حمله به حماس 💠گاردین به نقل از منابع آگاه خبر داد که ارتش اسرائیل از سیستم «لاوندر» برای تعیین ۳۷۰۰۰ هدف مرتبط با جنبش فلسطینی در جریان حملات به استفاده کرده و در عین حال میزان تلفات غیرنظامی قابل قبول در این حملات را تعیین کرده است. 💠این سیستم، با هدف شخم زدن شخصی دو میلیون شهروند غزه به منظور تهیه‌ی فهرستی از افراد مظنون به همکاری با شاخه‌های نظامی حماس و جهاد اسلامی فلسطین طراحی شده است. 💠لوندر با از ، در فضای مجازی، تصاویر و تحرکات فرد، مشخصات مشترک را شناسایی کرده و سپس در جامعه‌ی آماری گسترده‌تری به‌دنبال آن مشخصات مشترک می‌گردد و به افراد شناسایی شده بین صفر تا ۱۰۰ نمره می‌دهد. هر چه نمره بالاتر باشد، سوژه بدون هیچ بررسی به بلامنازع این هوش مصنوعی بدل می‌شود! 💠این نشریه نوشته است که به محض شناسایی، اهداف با نمره پایین با یک هوش مصنوعی دیگر به نام «گاسپل» در خانه‌شان شده و با غیرهدایت‌شونده یا «بمب کودن» هدف قرار می‌گیرند ولی برای ارشد حماس دقیق‌تر استفاده می‌شود. 💠به اذعان یکی دیگر از منابع، زمانی که یک هدف شناسایی و دستور ترور صادر می‌شود، فرماندهان ارتش اسراییل تصمیم می‌گیرند که چه تعداد غیرنظامی برای از بین بردن هدف اصلی، قابل قبول است. به گفته‌ی او، این عدد نوسان دارد، اما به طور کلی در ابتدای جنگ، ۲۰ قربانی غیرنظامی مجاز بود و حالا این رقم به ۱۰۰ قربانی غیر نظامی افزایش یافته است. 💠ارتش رژیم صهیونیستی به طور علنی به وجود چنین سامانه‌ای اذعان نکرده، اما به استفاده از نرم‌افزار‌های مشابه در جریان عملیات‌های قبلی در غزه شهرت دارد.
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 تحلیل فیلم : مستند خط خزنده 🔸جهت دهی افکار عمومی توسط سایتها و شبکه های اجتماعی چگونه صورت می گیرد؟