17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های شیخ حسین اسدی پیرامون حواشی ایجاد شده در مورد سخنرانی اخیر استاد رائفی پور و واکنش به اظهارات حجت الاسلام علوی
📌پن: ایشان از دوستان نزدیک شهید #آرمان_علیوردی بودند
💡 به کانال ما در ایتا بپیوندید
✏️ @Resanehassanjavanshir313 👈 عضو شوید 🙏
25.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا غصه میخوری...؟!
ما امام زمان(عج) داریم...😍
💡 کانال ما را در ایتا دنبال کنید
✏️ @Resanehassanjavanshir313 👈 عضو شوید 🙏
💠صحبت های کمتر شنیده شده از امام خامنهای در دیدار با اعضای خبرگان ۱۴۰۰/۱۲/۱۹:(دقیق بخوانید و نشر حداکثری دهید):
💠شما میبینید که شیاطین کوچک و بزرگ در صدد اغوای مردمند؛ [همان جور] که رئیسشان گفت «لَاُغوِیَنَّهُم اَجمَعین»، دائم مشغول اغواء [هستند]؛ به وسیلهی این رسانههایی که امروز دیگر خیلی آسان کرده رساندن هر حرفی را، هر دروغی را و تزیین کردن و توجیه کردن هر حرف غلطی را، دائم به اعماق ذهنیّات جامعه چیزهایی را میرسانند. اغواء میکنند دیگر؛ لَاُغوِیَنَّهُم اَجمَعین؛ برای اینکه بتوانند مردم را از آن ایمان، از آن اعتماد، از آن امید، از آن اعتماد به نفْس، از این چیزهایی که گفتیم منصرف کنند و آنها را مأیوس کنند، اعتماد به نفْس آنها را سلب کنند، اعتماد به مسئولین را از آنها سلب کنند، اتّحاد ملّی را تضعیف کنند؛ دائم در حال یک چنین کارهایی هستند؛ و این کاری است که دشمن میکند.
💠البتّه هدف این است که تودههای مردم مورد اغوا قرار بگیرند امّا وسیلهی اغوای تودههای مردم، اغوای خواص است. امروز یکی از کارهای مهم، اغوای خواصّ جامعه است، [یعنی] کسانی که عنوانی دارند و امکانی دارند و احیاناً سوادی دارند و مانند اینها. چون وقتی خواص اغوا شدند، اگر به این خواصّ اغواشده فرصت داده بشود و امکان داده بشود، راحت تودهی مردم را اغوا خواهند کرد. یکی از سنگینترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در همین زمینه در جریان است. دارند دائم با مزدورپروری، با حرامخوارسازی، با لطایفالحیل افرادی را حرامخوار میکنند؛ وقتی حرامخوار شد، مثل حیوان جلّال، دیگر خیلی مشکل میشود او را از حرامخواری دور کرد. و مزدورپروری میکنند؛ بعضیها را با تهدید، بعضیها را با تطمیع و انواع و اقسام این چیزها. خب بنابراین الان یک جنگ نرم سختی وجود دارد.
💠البتّه من این را عرض بکنم: چرا امروز جنگ نرم علیه ما این قدر سخت است؟ علّت، این است که ما قوی شدهایم؛ ما قوی شدهایم. امروز جبههی حق از لحاظ زیرساختها، از لحاظ امکانات قوی شده. امروز چالش دشمن با جبههی حق آسان نیست، کار دشواری است؛ لذاست که به جنگ نرم متوسّل میشوند و همهی تلاش خودشان را میکنند که ذهنیّات را خراب کنند؛ این به خاطر قدرت و قوّت ما است. البتّه گفتیم خواص آماجند لکن در بین خواص عدّهی زیادی، مجموعههای عظیمی از خواص بحمدالله امروز هستند ــ از پروردگانِ حوزه و دانشگاه، بخصوص جوانها ــ که اینها هم بابصیرتند، هم پُرانگیزه هستند و میتوانند به معنای واقعی کلمه یک ستونی باشند، یک استوانهی مستحکمی باشند. البتّه دشمن هم بشدّت در حال تلاش است، بشدّت در حال اثرگذاری و نفوذ است.
💠خب حالا چه کار کنیم در مقابل این حرکت دشمن؟ جهاد تبیین؛ همین که شماها هم در بیاناتتان در این دو روز، مکرّر گفتید؛ بنده هم قبلاً چند بار تا حالا تکرار کردهام و بحث جهاد تبیین را گفتهام. خب حالا چرا میگوییم جهاد، جهاد تبیین؟ این گرفته شده است از کلام امیرالمؤمنین (علیه السّلام)؛ امیرالمؤمنین در آن وصیّت معروف خودشان به حَسنین (علیهما السّلام) ــ که خطاب به آنها است، منتها میفرمایند «وَ مَن بَلَغَهُ کِتَابِی»؛ یعنی بنده و شما هم مخاطب این وصیّت هستیم ــ از جملهی چیزهایی که میفرمایند [این است]: «وَ اللَهَ اللَهَ فِی الجِهَادِ بِاَموَالِکُم وَ اَنفُسِکُم وَ اَلسِنَتِکُم فِی سَبِیلِ اللَه»؛ جهاد با السنة. حالا خوشبختانه [از میان] ملّت ما، کسانی که میتوانستند، وارد بودند، با اموالشان، با انفسشان جهاد کردند؛ الان هم دارند جهاد میکنند؛ با السنه هم باید جهاد کرد که کسانی در این بخش هم میتوانند واقعاً فعّال باشند و جهاد کنند.
💡 به کانال ما در ایتا بپیوندید👇
✏️ @Resanehassanjavanshir313 👈 عضو شوید 🙏
عناصر اصلی جنگ ادراکی:
اشتباهاتی گفتمانی در فهم جنگ ادراکی در ایران وجود دارد. علی رغم آنکه برخی به این ظرائف آگاه و معتقدند، گفتمان عمومی که در این زمینه وجود دارد، به وجوه عقلانی و سطوح آگاهی انسان ها توجه می کنند. در اینجا باید ذکر کرد که هر چند مسئله آگاهی و سپس مسئله ناخودآگاه در چنین موقعیتی بسیار مهم و کلیدی است؛ اما مفهوم پردازی و شناخت دقیق آنها نقشی مهم تر را ایفا می کند.
به همین ترتیب، مسئله «زیبایی شناسی» در سطحی بنیادی تر، آگاهی و ناخودآگاه را هدایت می کند. در این معنا، جنگ های ادراکی و شناختی به جنگ نظام های زیبایی شناسی بدل شده اند. همان طور که بسیاری از علاقه مندان به دنیای رسانه مطلع هستند، دیگر صحبت از درست/نادرست یا صادق/کاذب در جریان های رسانه ای تقریبا مفهوم خود را از دست داده است. جریان های رسانه ای با جرات و جسارت به مسئله واقعیت پشت کرده و صراحتا مدعی برجسته کردن روایت ها هستند. با این حال، روایت ها به خودی خود نمی توانند صادق یا کاذب باشند. قضاوت در مورد روایت ها بر مبنای عنصری بیرونی صورت نمی گیرد. بلکه منبع اصلی قضاوت روایت ها درون آنها و در مختصات و ویژگی های زیبایی شناختی آنهاست.
در همین زمنیه، روایت ها به دنبال دگرگون کردن کانون آگاهی های انسان ها نیستند زیرا مسئله آگاهی به شدت با مسئله موقعیت پیوند خورده و همواره در معرض شک و تردید قرار گرفتن است. مسئله ناخودآگاه نیز بیش از آنکه به تکنیک های روان شناسانه بستگی داشته باشد، به تصاویر و ایماژ هایی بستگی دارد که ذیل نظام زیبایی شناسی خاصی قرار می گیرند.
به این ترتیب، مفاهیم لطیفی چون هنر، ایماژ، تصویر و تصور، خاطره، حافظه، فرهنگ و خیال در منظومه ای به هم پیوسته عناصر اصلی جنگ ادراکی و شناختی را تشکیل می دهند. راه حفظ سلامت و زنده ماندن در این جنگ و صف آرایی نیز در تحلیل عناصر زیبایی شناختی جریان حاکم بر گفتمان های رسانه ای و شناسایی عناصر نقیض آنهاست. این مسئله همچنان که ابعادی از آگاهی بخشی و گفتمان سازی عمومی را ضروری می سازد، مسئله توجه به همنشینی عناصر فرهنگی و اجتماعی، زمان سنجی و موقعیت یابی، پیوند با تصاویر ذهنی عمومی و … را نیز در بر می گیرد. با این توصیف، مسئله قصد مندی، استدلال، ایجاد آگاهی مستقیم و شیوه های از مد افتاده جنگ های شناختی که دهه ها پیش در موقعیت های دیگری در جهان تجربه شده اند نمی توانند اثر گذار محسوب شوند. این ظرافت ها، شاید همان نکته ای باشند که می بایست بسیاری از نهاد ها، جریان ها و افراد درگیر در حوزه های رسانه و تبلیغ کشور به آن توجه کنند.
https://eitaa.com/@Resanehassanjavanshir313
بحران اخلاقی زنان بلاگر !!
زنان بلاگر را از چند جهت می توان تحلیل کرد:
اول؛ نمایش جذاب
تعدادی از زنان بلاگر برای معرفی خود از القاب مختلف استفاده می کنند که اغلب نام خودشان نیست. مثلا مامان پارمیس، دختر اصفهانی، بلاگر شیرازی، خانم آقا اسماعیل و… . آنچه در اولین اقدام از یک بلاگر انتظار می رود داشتن معرفی یا بیو خوب و جذاب است بنابراین از نقش اجتماعی و خانوادگی خود یا هویت فرهنگی و شهری استفاده می کنند تا یک هویت بلاگری بسازند. در حقیقت بازنمایی نقش اجتماعی آنان در قالب کلمات زیبا به آن ها هویتی جمعی میدهد تا بیشتر دیده شوند. این مسئله را برعکس نیز می توان دید. «همه چیز کالایی است که باید به دیدگان مردم فروخت». این اصلی است که هرگز قابل زیر پا گذاشتن نیست. در همین راستا هنجارهای مورد قبول جامعه به شکل همین کالا دیده می شوند. به عنوان نمونه آن چیزی که گاهی از یک زن انتظار می روند، مادر و همسری مهربان و اجتماعی است، بنابراین نقش همسر یا مادر بودن به عنوان کالایی ناب تبدیل می شود که باید «تصویر» این نقش را به دیگران فروخت. نکته اینجاست؛ لازم نیست در حقیقت و پستوی زندگی شخصی هم فرد مادر، همسر، معلم یا همسایه ای خوب باشد، مهم آن است که در تصویر فروخته شده دارای نقشی مثبت باشد.
دوم؛ مصرف زدگی
بلاگری از زنان می خواهد مصرف کننده باشند. اگر نگاهی به صفحات بلاگر ها داشته باشیم، زیبایی صفحات از لحاظ رنگ و چیدمان جذب کننده است. الگوی مصرف به زنان بلاگر می گوید چه نوع لباسی را بپوشند، چه رفتاری داشته باشند. برای مثال تولد گرفتن. جشن تولد رایج ترین بخش صفحات بلاگرهاست. با سناریویی تکراری! یکدست بودن رنگ لباس ها، کیک ها دو یاسه طبقه، تزئیناتی هماهنگ با لباس و دکور. هر چه قدر عکس ها خوش و اب رنگ تر باشد مخاطب بهتر می پسندد. لباس ها، جشن های مختلف(تولد، عروسی و عقد، تعیین جنسیت، طلاق، ماهگرد هاو هفته گردها، افزایش تعداد دنبال کننده و…) تفریحاتی که دارند( مکان های دیدنی خاص شهر محل زندگی شان و شهرهای دیگر) نوع خوراک و رستوران ها، ماشین ها و لوازم خانه. سونامی از مصرف زدگی به سمت مخاطبان حرکت می کند. ساختار اینستاگرام که مبتنی بر تصویر است این امکان را برای افراد فراهم می کند تا الگویی از مصرف بسازند.
بلاگرها در حال تبدیل شدن به الهه های جدید اند! رنگ ها و لباس ها را آنان تعیین می کنند. شامی که برای خود تهیه می کنند را به اشتراک می گذارند و نوعی الگوسازی رقم می خورد! در مورد مسائل اجتماعی و فرهنگی پست می گذارند یا لایو برگزار می کنند. هیچ مسئله اجتماعی و یا سیاسی از گزند آنان در امان نخواهد بود.
سوم؛ زیبایی شناسی اینستاگرامی
معیار های زیبایی در هر دوره و جامعه متفاوت است. برای مثال در ایران دوران قاجار، زنانی زیبا محسوب می شدند که ابروانی به هم پیوسته داشته اند یا درشت هیکل بودند. در کشور فرانسه خانمی زیباست که آرایشی نداشته باشد و چهره اش طبیعی باشد . شاید بتوان گفت از نظر اروپاییان بدن های درشت زیبا نیست و انحنای بدن جز معیارهای زیبایی است. الگوهای زیبایی دائما در حال تغییر هستند و در هر منطقه شکل مخصوص به خود را دارد. جهان بلاگرها اما اینگونه نیست. آنان در چارچوب پلتفرمی چون اینستاگرام در عین تکثرهای فراوان به نوعی در حال ایجاد اندامی ایده آل هستند. به تعبیر دیگر آنان در حال ایجاد نوعی زیبایی شناسی اینستاگرامی هستند. در خلال ایجاد این زیبایی شناسی، زنی زیبا خواهد بود که با معیارهای این ساختار هماهنگ باشد. هر چیزی متفاوتی عملا طرد خواهد شد.
چهارم؛ عشق هم سوژه می شود!
روابط عاشقانه به جای آنکه امری مربوط به ساحت خصوسی فرد باشد، در قالب لفاظی ها و رنگ و لعاب های فیلترها به امری برای نمایش تبدیل می شود. پایداری در رسیدن به معشوق شاید در بسیاری از تاریخ ادبیات های جهان جایگاهی والا داشته است اما اکنون و با وجود پلتفرمی چون اینستاگرام، روابط به کلمات و تصاویر کاسته شده و در پس این تصاویر حقیقتی از عنصر عشق وجود ندارد. تصویر یک رابطه عاشقانه بسیار مهم تر از رابطه افراد با یکدیگر است.
بنابراین پلتفرم اینستاگرام و دریای بی پابان فعالان در آن نه تنها برای سرگرمی است بلکه توان ایجاد نوعی جهان بینی برای فعالان و دنبال کنندگان را دارد.
https://eitaa.com/@Resanehassanjavanshir313
عمدهترين تهديدات فضاي مجازي براي امنيت ملي نظام جمهوري اسلامي ايران، نبود زيرساخت امن، پاك و مزيتساز در فضاي مجازي است. نبود اين بستر در سطح كشور، ما را با تهديدهايي بسيار جدي روبهرو كرده است. اين فضا، با بهرهگيري از فناوري رمزنگاري اطلاعات كه قرار بود حافظ حريم خصوصي و اطلاعات مردم باشد، بهعنوان بافت عملياتي تروريستها و مجرمان شناخته ميشود.
سياليت مرز، كاهش هزينه جرم، امكان واردآوردن خسارات مالي بدون رساندن آسيبهاي جسمي، سهولت تدارك، امكانات و عوامل مورد نياز براي اقدامات تروريستي، امكان هماهنگي لحظهاي عمليات تروريستي، از ديگر جذابيتهاي فضاي مجازي براي جنايتكاران است. امروز حتي پيشرفتهترين كشورهاي دنيا، از بهوجودآمدن چنين فضايي نگرانند. براي مثال، صحبتهاي خانم «ترزا مي» در اجلاس داوس نشان داد چه ميزان شبكههاي اجتماعي، موتورهاي جستوجو و پيامرسانها مورد استفاده تروريستهاست.
خسارات حضور رها و بدون ضابطه شبكههاي اجتماعي خارجي در داخل كشور جبرانناپذير است. سرقت Bigdata كشور و فروختن آن به آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي، خسارات مالي عمده به مردم، بستر تغيير سبك زندگي و انحراف خانوادهها و جوانان و بستر پولشويي و كالاي قاچاق، از جمله آنهاست.
همچنين تهديدها، تنشافزايي، ايجاد بحران و شكاف ميان سطوح جامعه و حاكميت، شناسايي نخبگان و افراد تأثيرگذار براي جذب آنها، رخنه در صفحات شخصي، كانالها و وبلاگ شخصي خبرنگاران و اعلام تمايل براي جذب هدفمند خبرنگار آزاد در محيطهاي مجازي نيز از ديگر آسيبها بهشمار ميرود.
نفوذ و فريب مسئولان و خانواده آنها در بستر فضاي مجازي، گروگانگيري اطلاعات و اخاذي، وجود كانالهاي خاص مرتبط با سرويسهاي اطلاعاتي غربي كه مروج اختلافافكني ميان مردم و مسئولان هستند، از ديگر تهديدهاي جدي فضاي مجازي است.
بههميندليل، قانونمندشدن فضاي مجازي در داخل كشور بسيار اهميت دارد، اما متأسفانه قوانين مرتبط با فضاي مجازي فعلي ناكارآمد است. پس ابتدا بايد اين قوانين اصلاح شود. سپس با راهاندازي شبكه ملي اطلاعات، ارتقاي سواد رسانه و فضاي مجازي مردم و پاسخ به دروغها، شبهات و شايعاتي كه توسط ضدانقلاب، مجرمان، تبهكاران و تروريستها و حاميانشان درباره سرويسهاي بومي در حوزه فضاي مجازي گفته ميشود، از مزيتها و فرصتهاي بسيار خوب فضاي مجازي بومي در تمام مؤلفهها و حوزهها استفاده كنيم.
https://eitaa.com/@Resanehassanjavanshir313
مسئله زیبایی شناسی در سطحی بنیادی؛ آگاهی و ناخودآگاه را هدایت می کند. با این نگاه، جنگ های ادراکی و شناختی به جنگ نظام های زیبایی شناسی بدل شده اند. همان طور که بسیاری از علاقه مندان به دنیای رسانه مطلع هستند، دیگر صحبت از درست/نادرست یا صادق/کاذب در جریان های رسانه ای تقریبا مفهوم خود را از دست داده است. جریان های رسانه ای با جرات و جسارت به مسئله واقعیت پشت کرده و صراحتا مدعی برجسته کردن روایت ها هستند. با این حال، روایت ها به خودی خود نمی توانند صادق یا کاذب باشند. قضاوت در مورد روایت ها بر مبنای عنصری بیرونی صورت نمی گیرد. بلکه منبع اصلی قضاوت روایت ها درون آنها و در مختصات و ویژگی های «زیبایی شناختی» آنهاست. در همین زمنیه، روایت ها به دنبال دگرگون کردن کانون آگاهی های انسان ها نیستند زیرا مسئله آگاهی به شدت با مسئله «موقعیت» پیوند خورده و همواره در معرض شک و تردید قرار گرفتن است... !!
https://eitaa.com/@Resanehassanjavanshir313
✡️ ابوهریره؛ مهرهٔ نفوذی یهود (١)
1️⃣ ابوهریره دوسی، یکی از شخصیتهای مرموز جریان باطل پس از شهادت رسولالله (ص) است.
2️⃣ #ابوهریره کنیهٔ اوست و نام و نسب او بسیار پیچیده و مخفی است، بهگونهای که در منابع اهلسنّت میتوان انواع و اقسام اسامی را دربارهٔ او و پدرش مشاهده نمود.
3️⃣ این گمنامی! چنان شدید است که تردیدها دربارهٔ نَسَب او را بیشتر میکند. شاید بههمین خاطر بود که ابوهریره عقیده داشت: «سه چیز کفر است: نوحهخوانی بر مُرده و گریبان دریدن و ایراد گرفتن به نَسَب دیگران»
4️⃣ آنچه بر تردیدها دربارهٔ شخصیت ابوهریره میافزاید، اشتهار وی به این کنیهٔ سُخرهآمیز [بهمعنای #همنشین_گربه] است! چرا باید بزرگترین راوی اهلسنّت، چنین کُنیهٔ پَست و سَبُکی داشته و فرهنگ حدیثی مسلمانان با چنین نامی پیوند خورده باشد؟!
5️⃣ محل سکونت او بیشتر اوقات، #دارالخلافه بود. از نکات تأملبرانگیز زندگی او اینکه، همپیمان [حلیف] #ابوبکر بود و بر پشتبام مسجد بازی چهاردهتایی [نوعی از آلات قمار] انجام میداد!!
✅ منبع:اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @Resanehassanjavanshir313
✡️ ابوهریره؛ مهرهٔ نفوذی یهود (٢)
1️⃣ در زندگی #ابوهریره شاهد مواردی هستیم که اصالت #یهودی او را تقویت میکند. یکی از این قرائن، ناشناختهبودن نَسَب اوست. یکی از شگردهای یهودیان برای #نفوذ در میان مسلمانان، نسبسازی و پیوند دادن خود با قبایل عرب است.
2️⃣ همچنین وی دو بسته مو از دو سوی سرش آویزان میکرد. قبلاً، علامت یهودی بودنِ #ذؤابه را [در شرححال زید بن ثابت] بررسی کردیم.
3️⃣ قرینهٔ دیگر، ارتباط شکبرانگیز ابوهریره با #یهودیان سرشناس است. او غیر از رسولالله (ص) تنها از تعداد محدودی از صحابه روایت دارد که مشاهدهٔ نام یهودیانی چون #کعبالاحبار و #عبدالله_بن_سلام در این میان قابل تأمل است.
4️⃣ ابنکثیر موارد فراوانی را در تفسیرش مشخص کرده که جزء #اسرائیلیات امثالِ کعبالاحبار است، اما در کتب حدیثی اهلسنّت توسط ابوهریره، به رسولخدا (ص) نسبت داده شده است!
5️⃣ مدت حضور ابوهریره در محضر پیامبر (ص)، «یکسال و نُه ماه» بود. با این حال، از وی در کتابهای حدیثی اهل تسنن تعداد ۵۳۷۴ روایت نقل شده است! در حالیکه مجموع روایات #صحاح_ستّه اهل تسنن، بعد از حذف مکررات، ۹۸۰۰ روایت میشود!
✅ منبع:اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @Resanehassanjavanshir313
✡️ دربارهٔ جورج دبلیو بوش
1⃣ در صفحهٔ ١۶ نشریهٔ یهودیان، بهنام «تقویم یهودی برای سربازان و ملوانان» که توسط «انجمن ملی رفاهی یهودیان» به چاپ رسیده است، اسامی تعدادی از #افسران_یهودی آمریکایی را که در #جنگ_انقلاب علیه انگلیس شرکت کردهاند، ذکر کرده است.
2⃣ در سطرهای پنجم و ششم این صفحه، نام سرگرد جورج بوش، سرگرد لوئیس بوش و سرگرد سالومون بوش که از وابستگان #جورج_بوش میباشند، دیده میشود.
3⃣ البته در این صفحه، از داد و ستد مالی عامل #روچیلدها بهنام #حییم_سالومون با دولت آمریکا نیز یاد شده است.
4⃣ در هر صورت، بسیاری از سردمداران آمریکا (غیر از یهودیان آشکار)، از #یهودیان_مخفی هستند، ولی آنرا پنهان نمودهاند تا راحتتر بتوانند جولان دهند.
✍️ نویسنده: سیدهاشم میرلوحی
✅منبع: اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @Resanehassanjavanshir313
✡️ یهودیان و القاء محور شرارت
1⃣ اگر میبینید که #جورج_بوش در متن سخنرانی سالانهٔ خود، ایران را #محور_شرارت میخواند، علت این بوده است که #دیوید_فروم یهودی متن سخنرانیهای او را مینوشت.
2⃣ (تذکر: اصطلاح «محور شرّ» به «دیوید فروم» نسبت داده میشود که در ابتدا «محور تنفّر» و سپس به «محور شرّ» تغییر کرد. این تغییر در برخی از منابع به «مایکل گرسون» یهودیتبار، یکی دیگر از نویسندگان سخنرانی بوش نیز نسبت داده شده که البته تغییری در اصل ماجرا ایجاد نمیکند.)
3⃣ همچنین اگر میبینید که وزارت جنگ آمریکا طرح حمله به کشورهای مختلف را میریزد و به آنها حمله میکند، علت این است که یهودیانی مانند #پل_ولفوویتز و #ریچارد_پرل و #داگلاس_فیث و #داو_زخاییم در وزارت جنگ آمریکا بوده و در راستای اهداف یهودیان و اسرائیل حرکت میکردند.
4⃣ یهودیانی که نام بردیم، تنها نمونهای از کسانی هستند که در کابینهٔ جورج بوش (مانند #جاشوا_بولتن معاون رئیس هیئت دولت) و در کاخ سفید (مانند #کن_ملمن رئیس امور سیاسی کاخ سفید) و همچنین بهعنوان سفیر آمریکا در کشورهای مختلف فعالیت داشتند.
✍️ نویسنده: سیدهاشم میرلوحی
✅منبع: اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @Resanehassanjavanshir313