🔰🖤روح شهید رئیسی عزیز که بی ادعا خدمت کرد به نظام، شاد
ای کاش رسانه 😔
شاهکار دولت شهید جمهور در اتمام خط آهن رشت-کاسپین، و اتصال ریلی خلیج فارس به کاسپین،از منظر خنثی کردن توطئه دورن آمریکایی و خاندان علی اف برای وابسته کردن اتصال ترانزیتی ایران و روسیه به جغرافیای ج. آذربایجان جهت امتیازگیری کریدوری در سیونیک و پیشبرد فتنه های قومی بسیار مهم است.
@resanehbaz
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید؛تکه ای از یک مستند درباره اهمیت افتتاح خط آهن رشت -کاسپین، در این کلیپ، ابعاد اهمیت راهبردی مسیر دریایی کاسپین را در میان مسیرهای چهارگانه اتصال ترانزیتی ایران به روسیه در چارچوب دالان شمال- جنوب ببینید.
@resanehbaz
🗳 یادش به خیر داغ ترین مناظره تاریخ انتخابات در جمهوری اسلامی ایران مربوط بود به سال ۱۳۸۸ که کاندیدها دو نفره روبروی هم می نشستن و بحث و جدال شکل می گرفت
یادم هست مناظره احمدی نژاد و میرحسین موسوی مردم را مانند یک مسابقه فوتبال پای تلویزیون ها کشانده بود و مردم در مورد مناظرات در خیابان ها و مترو بحث می کردن.
تنها عیب مناظرات آن سال، بی اخلاقی بسیار بود که اصلا با روح خدمت در جمهوری اسلامی همخوانی نداشت
مناظره های امشب خیلی یخ بود 😁
@resanehbaz
♻️قابل توجه اهالی رسانه
🔰بررسی وضعیت رسانه ای اصلاح طلبان نشان می دهد، آن ها از همه ظرفیت خود برای پزشکیان در حال استفاده می باشند.
🔸 برای بیدار کردن رای های خاموش، دو گانه دولت خاتمی و احمدی نژاد را در سیاست گفتاری خود قرار داده اند.
🔸پزشکیان را ادامه دهنده دولت خاتمی می دانند نه روحانی
🔸از هر دعوا و مناقشه ای برای بیدار کردن رای های خاموش استقبال می کنند. رای های خاموشی که در چند انتخابات قبلی خودشان تبلیغ به رای ندادن می کردند.
به همین دلیل بی محابا در نشست ها و برنامه ها و ... از حافظه ضعیف مردم استفاده کرده دروغ می گویند تا دعوا شکل بگیرد.
🔸پیشبینی می کنند که انتخابات ۱۴۰۳ پر شور تر از انتخابات سال ۹۲ برگزار خواهد شد
@resanehbaz
رسانه باز/ Resanehbaz
♻️قابل توجه اهالی رسانه 🔰بررسی وضعیت رسانه ای اصلاح طلبان نشان می دهد، آن ها از همه ظرفیت خود برای
✍با توجه به متن بالا، خواندن این مطلب کیهان خالی از لطف نیست
راستیآزمایی ادعای مسعود پزشکیان
🔰وضعیت اقتصادی دولت اصلاحات به روایت روزنامههای حامی اصلاحات: زنان و مردان فقیر کودکان خود را برای نجات از مرگ و گرسنگی میفروشند
🔸مسعود پزشکیان، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در بخشی از مناظره شب گذشته گفت: من وزیر دولت خاتمی بودم، کلاه خودتان را قاضی کنید، در دوران خاتمی اوضاع سفره مردم بهتر بود یا در دوران آقای رییسی؟ مردم اینها را با پوست و گوشت خودشان احساس میکنند.
🔸ما کلاهمان را قاضی کردیم و برای راستیآزمایی ادعای ایشان در تصویرسازی رؤیایی وضعیت اقتصادی در دولت اصلاحات به مطبوعات آن زمان مراجعه کردیم. این مقاله روزنامه شرق (روزنامه همسو با دولت اصلاحات) یکی از صدها مقالاتی است که آن زمان در نقد دولت اصلاحات به دلیل رنج اقتصادی و معیشتی مردم نوشته شده است که قسمتی از آن را بازنشر میکنیم:
🔺اصلاحطلبانی که در اقتصاد از الگوی "کارگزاران سازندگی" پیروی میکردند، ندیدند که زنان و مردان فقیر "کودکان" خود را برای نجات از مرگ و گرسنگی "میفروشند". آنها آنقدر در کشاکش "پروژه لیبرال دمکراسی" غرق شده بودند که با تمام وجود از "دولت اصلاحات" با تمام "عیب و ایرادهای اقتصادی" حمایت کردند.
🔺جبهه لیبرال دمکراسی بعد از تلاشهای نفسگیر شش ساله در انتخابات شوراها و مجلس هفتم، ضربه خورد و از آنجا که منشا ضربهها را شناسایی نکرد، در انتخابات ریاست جمهوری نهم ناکدان شد.
🔺سرمشق آقای خاتمی گفتمان دمکراسی در حوزه قدرت حاکم و استراتژی اصلی او "چانهزنی در بالا" بود. کسانی که در بالا مشغول چانهزنی بودند، در فرایند تحلیل هزینه و فایده از عرصه عمومی "غافل" شدند.
🔺شاید تقصیری نداشتند، زیرا گفتمان لیبرال دمکراسی که روزنامههای دوم خردادی در آن بستر متولد شدند، در حال تغییر بود و دوره اصلاحات و پروژه "دمکراسی نیمبند و بیارتباط با زندگی فرودستان و تهیدستان" رو به فرجام میرفت.
🔺پروژه دمکراسی در دولت اصلاحات، پروژهای ناتمام بود و همانطور که طرحهای عمرانی کشور از دوره سازندگی برای دوره اصلاحات به ارث رسیدند، "دمکراسی نیمبند" و "شکاف طبقاتی" نیز، مرده ریگ ایامی بود که خواسته یا ناخواسته در خرداد ۷۶ به فرجام رسید.
🔺«غالب شدن مدل سوئد شرقی». حمید احراری. روزنامه شرق. یکشنبه ۲۶ تیر ۱۳۸۴. شماره ۵۲۵. صفحه۶.
🔸واقعا اگر دوره اصلاحات به گفته آقای پزشکیان اینقدر طلایی و فوقالعاده بود پس چرا در انتخابات سال ۱۳۸۴ مصطفی معین به عنوان نماینده آن دولت و با حمایت محمد خاتمی نتوانست پیروزی در انتخابات را برای مدعیان اصلاحات تَکرار کند و چرا مردم به جریانی ۱۸۰ درجه مخالف با دولت اصلاحات رأی دادند؟
@resanehbaz
♻️آیا سلبریتی ها وارد گود حمایت از پزشکیان می شوند؟
🔰رسانه باز/Resanehbaz بررسی می کند:
🔸هنرمندان دیروز که سلبریتی های امروز به حساب می آیند در رقابت میان اصلاح طلب ها و اصول گرایان، همواره سمت اصلاح طلب ها را گرفته اند.
( این که چرا این طور شده نیاز به گسترش بحث دارد، البته فرصتش در این مقال نیست.
اما علیالحساب نقش سرمایه گذاری اصلاح طلب ها در عرصه هنر و سلبریتی پروری برای داشتن پایگاههای مردمی، امکان آسان حذف یا اضافه سلبریتی ها با همین سرمایه گذاری، مشهود و پررنگ است. )
🔸در انتخابات اخیر اما وضعیت کمی با دوره های قبلی فرق می کند.
حمایت گسترده سلبریتی ها در اغتشاشات "ززا" از اغتشاشگران، که آن ها را مردم می نامیدند، تلخ کردن کام هم صنف هایشان با فشار آوردن برای تحریم جشنواره فجر، فیلم کوتاه و ... و عدم حمایت از تیم ملی ایران در جام جهانی قطر، باعث شده است تا آن ها در کوچکترین واکنش های اجتماعی مورد قضاوت قرار بگیرند.
به طور مثال محسن تنابنده که از حامیان ززا بود و از تلویزیون قهر کرده بود وقتی در ازای دریافت پول فراوان، برای ساخت پایتخت با تلویزیون قرارداد بست مورد فحش و ناسزا طرفداران ززا قرار گرفت. اما پول کار خودش را کرد تا تنابنده فحش ها را به جان بخرد.
🔸بررسی خط فکری و سوابق حمایتی سلبریتی ها که انتخابات سال ۹۲ اوج آن بود، نشان می دهد در شرایط عادی، باید از پزشکیان به صورت گسترده حمایت کنند.
اینکه چرا سلبریتی ها تا کنون از پزشکیان حمایت نکرده اند، بخاطر عملکردشان در سال ۱۴۰۱ و جنش ززا بوده است.
بیشتر آن ها تمایل به پزشکیان دارند، البته تعدادی هم تمایل به قالیباف.
قالیباف را از این جهت می گویند که #دکتر_جلیلی رای نیاورد.
🔸ترس سلبریتی ها برای حمایت علنی از پزشکیان زمانی خواهد ریخت که اولین نفرشان چراغ حمایت را روشن کند.
آن وقت دومینووار حمایت از پزشکیان را اعلام میکنند.
باید دید در این هفته که هفته طلایی تبلیغات به حساب می آید ستاد پزشکیان آیا می تواند با پول اولین سلبریتی را وادار به حمایت از خود کند یا خیر؟
@resanehbaz
حمایت میرحسین موسوی از پزشکیان را در روزهای پایانی منتهی به انتخابات متصور هستیم.
@resanehbaz
مصطفی پورمحمدی شاید خودش نه اصلاح طلب به حساب بیاید نه اصولگرا.
اما ایوبی رئیس ستاد انتخابیش از دوم خردادی های تیر شناخته می شود. این میزان هماهنگی در گفتار بین پزشکیان و پورمحمدی به خاطر ایوبی می باشد که توانسته با زیرکی خاص، پورمحمدی ساده لوح را تبدیل به نامزد پوششی پزشکیان کند
@resanehbaz
جنگ با حزب الله؟
♻️رسانه باز بررسی می کند
🔰بررسی رسانه ای، رسانه های اسرائیلی و فضا سازی هایی که انجام می دهند نشان می دهد، جنگ بین حزب الله لبنان و اسرائیل قریبالوقوع است.
کسی چه می داند، شاید هفتم اکتبر آغازی بر پایان اسرائیل باشد
@resanehbaz
قالیباف کنار برود یا جلیلی؟
روزهای اول بعد از اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان، بحثی میان انقلابیون وجود داشت که باید کاندیدهای محترم به یک گزینه واحد برسند.
اما اکنون به مرور مشخص شده است انصراف هریک از کاندیداهای محترم به سود جبهه رقیب می باشد.
بررسی ها نشان می دهد تمام طرفداران آقای قالیباف بعد از انصراف ایشان به دکتر جلیلی رای نخواهند داد و تمام طرفداران جناب جلیلی هم بعد از انصراف ایشان به دکتر قالیباف رای نخواهند داد.
هر چند ممکن است طرفداران جلیلی که به قالیباف رای نمی دهند، آرای خود را به سایر نامزدهای انقلابی مانند زاکانی یا قاضی زاده هاشمی سرریز کنند اما برخی طرفداران قالیباف که به جلیلی رای نمی دهند احتمال می رود رای خود را به سمت پزشکیان سرریز کنند.
آرای جناب قالیباف در نظر سنجی ها پایین تر از دکتر جلیلی می باشد.
طرفداران پزشکیان هنوز تصمیم به رای نگرفته اند.
تا اینجای کار اگر یک گزینه بین آقای جلیلی و قالیباف انصراف بدهد و صد در صد آرای کاندید منصرف، به سمت کاندید باقیمانده سرریز شود انتخابات در دور اول به سمت جبهه انقلاب پایان خواهد پذیرفت.
اما اگر ریزش شدید اتفاق بیفتد و آرا به سمت کاندیدهای دیگر سرریز بشود انتخابات قطعا به دور دوم کشیده می شود و اگر این اتفاق بیفتد دور دوم سختی را خواهیم داشت.
چون دوقطبی سازی انتخابات از تخصص جبهه اصلاحات می باشد و احتمالا رای های خاموش بسیاری به سمت پزشکیان خواهد آمد.
هم اکنون آرای روستاییانی که در هیچ نظر سنجی شرکت نکرده اند و مشخص نیست به کدام شخص رای می دهند، تعیین کننده است
@resanehbaz
خاتمی از پزشکیان حمایت کرد
رفقا در کنار تلاش برای پیروزی، از دعا هم غافل نشوید
@resanehbaz
🗳 مشهد مقدس؛ مقصد نهایی دو کاندیدای شاخص جبهه انقلاب...
با توجه به اینکه آقایان سعید #جلیلی و باقر #قالیباف در روز چهارشنبه ۶ تیر در مشهد اجرای برنامه شان قطعی شده ، گمانه زنی ها حکایت از حضور این دو نفر در کنار مزار شهید آیت الله رئیسی و تجدید بیعت با آن شهید عزیز داشته و به احتمال زیاد ضمن حضور در یک مراسم مشترک در سالن شهید بهشتی مشهد ان شاءالله یکی از این عزیزان به نفع دیگری کنار خواهد کشید و شامگاه ششم تیر ماه در مشهد مقدس شاهد اجماع نیروهای انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ خواهیم بود.
@resanehbaz