♻️کاری که رسانه داره با ما انجام می ده
🔸حافظه مردم ضعیف هستش. رسانه ها قدرت وارونه کردن حقایق را دارند.
ترامپ زمانی اعلام کرده بود داعش را آمریکا بوجود آورده است.
🔸همان ترامپ #حاج_قاسم را که فرمانده نبرد با داعش بود ترور کرد،
🔸به رسانه هایشان گفت به جهان بگویید او تروریست بوده است، ما داعش را نابود کردیم.
🔸رسانه قوی که داشته باشیم بر ذهن ها حکومت می کنی...
🔸برای داشتن #رسانه_قوی باید اقدام فوری انجام دهیم، افراد غیر متخصص که رسانه را نمی شناسند اما کرسی های تصمیم گیر و تصمیم ساز را اشغال کرده اند باید حذف شوند.
♻️آقا فرمودند جنگ جنگ رسانه ای است، هرکس رسانه قوی تری داشته باشد در اهدافی که دارد _ هر هدفی _ موفق تر خواهد بود.
🔸آیا گوش شنوایی هست؟
✍#محمدزارع
@resanehbaz
ملتی که ریشه درخاک داره از بین رفتنی نیست
از بین رفتنی اون ملت غاصبیه که تمام تاریخ آواره بوده و هست و خواهد بود انشاءالله
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ندا داد جبرئیل که اینک شمایید
و وحشت دنیای بی علی😭🖤
#یاامیرالمؤمنین
@resanehbaz
♻️ ماجرای سرهنگ جوانمردی و شباهت برخی ابعاد رسانه ای آن به پروژه مهسا امینی! خطر بزرگ در کمین است!
🔸طبق روال معمول، متأسفانه این روزها هم شاهد چالش مجازی دیگری به نام مشروعیت یا عدم مشروعیت حکم قصاص سرهنگ جوانمردی فرمانده انتظامی بندر انزلی به دلیل تیراندازی در ناآرامیهای سال گذشته از سوی برخی ها هستیم. اینترنشنال و سربازانش خواهان اعدام او و برخی دغدغه مندان داخلی هم خواهان نقض این حکم هستند و وجه اشتراک هر دو گروه هم قضاوت مبتنی بر جهل در امور قضایی و کیفیات حاکم بر پرونده است (البته گروه اول معاند و گروه دوم دلسوز نظام هستند).
🔸اول سخنی با قوه قضائیه: این شخصیت حقوقی تقریباً در هیچ یک از چالشهای اجتماعی مربوط به حوزه قضا آنگونه که باید مبادرت به تزریق اطلاعات و شفافیتهای لازم به عوام و خواص ننموده تا آنجا که رهبر معظم انقلاب در تیرماه سال ۱۴۰۲ و در جلسه سالانه با مسئولین عالی این دستگاه خواستار تقویت بُعد رسانهای این رکن مهمِ نظام شد و عمق این ضعف را تا آنجا دانست که با شوخ طبعی بیان نمود که: «اخبار قوه قضائیه بعد از خبر آسفالت شدن جاده فلان شهر پخش میشود!»
🔸مگر معظم له لزوم حفظ آرامش اذهان عمومی را یکی از مصادیق مهم حقوق عامه که مسئولین قضایی باید اقدامات مقتضی را در خصوص آن انجام دهند معرفی نکرد؟ البته تا قبل از این هم ناگفته پیدا بود که تزریق اطلاعات صحیح به جامعه یکی از مصادیق حکم حکومتی ایشان مبنی بر جهاد تبیین در شعار سال ۱۴۰۱ به شمار می رفت. متأسفانه این سکوت مرگبار و عدم ارائه نقشی فعال در فضای رسانهای همیشه به ضرر کل نظام و دستاوردهایی بوده که حاصل خون شهدا است.
🔸قوه قضائیه باید پاسخ دهد که چرا در این مسأله و دیگر مسائل سابق، در جنگ روایتها سینه خود را سیبل تیرهای زهرآگین دشمن نمودهاست؟ این سکوت منطق و دلیل خاصی داشته و یا ناشی از تغافل بوده است؟ پرواضح است که برخی تصمیمات قضایی نه فقط جنبه قانونی و فنی، بلکه جنبه سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی دارند که چالشهای موجود در فضای مجازی در خصوص پرونده صدرالذکر نیز حکایت از این امر دارد.
🔸بنابراین ریاست محترم قوه قضائیه سریعاً باید به فرموده رهبر معظم انقلاب جامه عمل پوشانده و یک کمیته تخصصی در خصوص پاسخگویی به چالشهای اجتماعی قضایی (بخوانید نقشه های دشمن) تدارک ببیند و داشتن یک سخنگو که آن هم در آنجا که باید سخنی نمی گوید هیچ دردی را دوا نمیکند.
🔸دوم سخنی با دلسوزان مجازی: از شما انتظار بیشتری میرود. اگر بخواهیم «غیرمنطقی» بحث کنیم باید بپرسیم که چرا همان دفاعی را که از عملکرد یکی از بازوهای نظام (نیروی انتظامی) در ماجرای خانم مهسا امینی انجام دادید حالا هم چشم بسته در خصوص یکی از ارکان نظام (قوه قضائیه) انجام نمیدهید؟ چگونه قوه قضائیه مثل آب خوردن به خاطر مسألهای که از آن شناختی نداریم زیر سوال میبریم؟ متأسفانه در ماجرای خانم امینی هم معاندین کمی همین منطق را به کار گرفتند.
🔸میگویند چرا در اغتشاشات سال قبل برخی مخلین آزاد شدند؟ خب پاسخ روشن است: قانون! میپرسند چرا یک یا دو نفر از فعالین حوزه امنیت محکوم شده اند؟ باز هم پاسخ روشن است: قانون و تخطی از قانون! البته بحث تخصصی است و نباید کلیشه ای صحبت کرد.
🔸یک بار هم به جای دشمن خودمان را سرزنش کنیم! خطای شناختی و غرق شدن در امواج حاصل از طوفان مُهلک فضای مجازی نه برای معاندین و نه برای خودمان شاخ و دُم ندارد! همین اظهارنظرهای سهل اندیشانه و فاقد پشتوانه تخصصی حکایت از این امر دارد.
🔸یک روز نظام زیر سوال میرودکه چرا در پرونده شهیدان عجمیان و علی وردی همه کسانی که حتی کوچکترین نقشی در ماجرا داشته و مثلاً آن عزیزان را فقط یک هُل داده اند اعدام نمیشوند (امری سهل اندیشانه و خلاف قانون و شرع) و روزی دیگر در نقطه مقابل گفته می شود که قانون هیچ ارزشی ندارد و حتی تخطی فاحش از آن باید برای برخی ها دارای مسئولیت صفر درصدی باشد!
🔸در هر دو حالت برای نظام ایجاد هزینه می شود. البته مرادم از نگارش این مطلب فقط نقد این رفتار خطرناک مجازی بود نه ورود در پروندهای که گفته شد زیرا امکان تخطی ضابطین از قانون امر تازهای نیست که بخواهم در این مقطع زمانی به لحاظ تخصصی به آن بپردازیم.
🔸کمپین «نه به اعدام» دقیقاً همان کمپین معاندین نظام در خصوص سوژههای مورد نظر خود است. مجازات قتل عمد «قصاص» نفس است نه «اعدام» که مربوط به محاربین و خائنین ملی است! نهایتاً درست این بود که کمپینی با عنوان «اخذ رضایت از اولیا دم» تشکیل دهید تا اینگونه در زمین دشمن بازی نشود، بازی بسیار خطرناکی که در آینده می تواند با سوژههای جدید آن وَرِ آبی تجدید قوا کرده و به میدان بیاید و این رفتار امروز مانعی است در جهت سینه سپر کردن فردا در مقابل آن!
✍علی جهانبخش، قاضی دادگستری
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سالروز شهادت اولین شمس آسمان ولایت حضرت علی (ع) تسلیت باد.
🔸صحبتهای عمیق شهید آوینی در خصوص حضرت علی (ع) و ابهت معرفتی ایشان
@resanehbaz
♻️ #رسانه های دشمن با امیرالمؤمنین علیه السلام و امام حسن علیه السلام چه کردند؟
🔸 پژوهشگر تاریخ اسلام در گفتگو با ایسنا: یکی از مهمترین مواردی که توانست حکومت امام علی (ع) را از پا در آورد گوش سپردن مردم کوفه به رسانه دشمن بود.
🔸حجت الاسلام طباخیان در نشست شبهای بندگی با موضوع نقش آفرینی خواص پس از شهادت امام علی (ع) بیان کرد: امام حسن (ع) پس از شهادت امام علی (ع) برای مردم خطبهای خواندند و به مردم گفتند زمانی بیعت شما واقعی است که مرا اولیالامر بدانند.
🔸وی افزود: در ادامه امام حسن (ع) به نکته دیگری اشاره کردند که بیان میکند ای مردم احتیاط کنید، شنیدههایتان را به پچپچهای شیطان نسپارید که شیطان دشمن آشکار است. امام بیان میکنند اگر با من بیعت میکنید که در میان جنگ کنار من بجنگید تا زمانی که در قلبتان به من یقین نداشته باشید فایده ندارد یا به تعبیری بیعت به زور بازو نیست بلکه به یقین درون قلب است.
🔸حجت الاسلام طباخیان یادآور شد: "عبیدالله بن عباس" از یاران امام علی (ع) و نزدیکترین افراد به ایشان بود؛ فرمانده امام درجنگ ها و آنقدر مورد اعتماد امام بود که اگر کسی برای مذاکره با دشمن انتخاب میشد این فرد بود که حتی خانواده خود را در این راه از دست داده بود.
🔸وی ادامه داد: این فرد کسی بود که پس از شهادت حضرت علی (ع) مردم را به بیعت با امام حسن (ع) دعوت کرد اما همین فرد برای امام حسن (ع) نامه مینویسد که که روش پدرت رو تکرار نکن و همین فرد در جنگ امام حسن (ع) با معاویه، قبل از جنگ به مذاکره فراخوانده شد و معاویه توانست او را از جنگ منصرف کند.
🔸کارشناس حوزوی اضافه کرد: برخی افراد به راحتی لفظ "خودفروخته" را برای اون به کار میبرند درحالی که اینطور نیست، عیب او این بود که گوشش با تحلیل دشمن بود؛ در آن زمان شایعات در جامعه پخش شد مبتی براینکه امام حسن (ع) امام صلح است و صلح برای هر دو طرف بهتر است به طوری که این موضوع در ذهن افراد جامعه تزریق شد بدون اینکه بدانند این زمزمه شیطان است بنابراین دیگر چارهای برای امام نماند.
🔸وی تأکید کرد: این نشان میدهد که ممکن است افراد به ظاهر خوب، متدین و دوستدار ولی باشند اما گوششان با رسانههای دشمن باشد، همین عیب سبب مدیریت ذهن آنها توسط دشمن و تسلط برآنها میشود همانند اتفاقی که برای عبیدالله بن عباس افتاد.
🔸حجتالاسلام طباخیان در جمع بندی مواردی که سبب دگرگونی مردم کوفه را در یاری امام علی (ع) شده بود عنوان کرد: یکی از مسایلی که به حکومت امیرالمؤمنین (ع) ضربات سهمگین وارد کرد مسایل فرهنگی بود که پیشنیان زمینه آن را ایجاد کرده بودند و گریبان حکومت امام علی (ع) را گرفت؛ دومین مورد این بود که مردم کوفه امام را معصوم و قابل اطاعت نمیدیدند.
🔸وی گفت: سومین مورد هم گوش سپردن مردم کوفه به رسانه معاویه بود به طوری که بذر شک نسبت به امیرالمؤمنین (ع) در دل آنها کاشته شده بود و دیگر با ولی فقیه تطابق نداشتند. جامعه امروز ما هم باید حواسش را جمع کند زیرا اگر این موارد توانست حکومت مستحکم امیرالمؤمنین (ع) را از پا درآورد بقیه جوامع نیز باید نگران باشند
#رسانه_قوی
@resanehbaz
♻️ رسانه های ما در شرایط بحرانی
🔸امروز حادثه تلخ دیگری در سوریه برای مستشاران نظامی ایران رقم خورده است. در این حمله، حداقل ۶ نفر از پاسدارانمان به شهادت رسیدند. که در بین آنها نام سردار زاهدی عزیز هم بچشم می خورد.
🌹ضمن عرض تسلیت به همه هموطنان عزیز بخصوص خانواده این شهدای بزرگوار
🔸اما نگاهی به وضعیت انتشار اخبار حادثه در رسانه های داخلی کشورمان، بازهم بههمریختگی نگاه رسانه ها بصورت محسوس قابل لمس است.
🔸همین الان که این مطلب را می نویسم حتی کارشناس های دعوت شده به شبکه خبر هم دچار تناقضات روایتی و خطی هستند.
🔸عده ای درباره این واقعه می گویند حمله به سفارت ، خاک ایران و عده ای می گویند ساختمان کناری سفارت.
🔸از نظر خیلی ها تفاوتی وجود ندارد اما از نظر قانون بین المللی و حتی قانون ایران، نحوه پاسخگویی به هرکدام متفاوت خواهد بود.
🔸سیاست کلان کشور برای برخورد با اسرائیل، خط رسانه های داخلی در کشور را مشخص می کند.
🔸وقتی سیاست کلی نظام برای مواجهه با بحران، به موقع به رسانه ها ترسد، هرکدام با تحلیل خود مطلبی را منتشر می کنند و اتفاقی که می افتد، سردرگمی مخاطبان و ماهیگیری رسانه های بیگانه از آب گل آلود است.
در نهایت افکار عمومی از دست رسانه های داخلی خارج و به سمت رسانه های بیگانه سوق پیدا می کنند.
🔸به طور کلی سیاست مشخصی برای رسانه ها در شرایط بحرانی نیاز است.
🔸چه جایگاه حقوقی ای در ایران متولی رسانه ها در شرایط بحرانی است؟
🔸تا این جایگاه حقوقی را نشناسیم، رسانه ها در شرایط بحرانی به بحران بیشتر خدمت می کنند تا به کنترل اوضاع.
@resanehbaz
♻️ خبر زیر را بخوانید👇
____
فوری
رویترز در خبری فوری مدعی شد: پایگاههای موشکی سپاه پاسداران به حالت آماده باش ۱۰۰ درصدی درآمد.
____
🔸فعلا با استفاده کلمه فوری در خبر کاری ندارم:
✍ اولا، نمی دانم رویترز از کجا این همه اطلاعات محرمانه نظامی از ما دارد. که از نظر رسانه های داخلی ما آنقدر معتبر است و سریع بازنشر می دهند.
دوم، رویترز مگر همان رسانه ای نیست که در آستانه اغتشاشات موسوم به مهسا امینی بر طبل فوت رهبری و کلی خالیبندی های دیگه می کوبید؟ چرا رسانه ای که تا این حد اخبار دروغ زده باز هم منبع خبری برخی رسانه ها می شود؟
♻️ و اما نکته اصلی
نقل قول از رسانه های دیگر اگرچه یک تکنیک رسانه ای برای اعتبار بخشی به خبر محسوب می شود اما توجه کنیم این تکنیک اگر خیلی زیاد شود باعث می شود مخاطب با خود بگوید خوب من کلا اخبارم را از همان مرجع برداشت می کنم.
استفاده بیش از حد از این تکنیک باعث سوق دادن مخاطب به سمت رسانه های بیگانه می شود.
بهره گیری از این تکنیک در ایران آنقدر زیاد شده است که رسانه های داخلی حتی خبر سفر وزیر امور خارجه کشورمان را از زبان رسانه های دیگر مانند الجزیره و ... روایت می کنند.
🔸علتش چیست؟
آیا هماهنگی روابط عمومی ها با رسانه ها ضعیف است؟
آیا جستجو کنندگان خبر در خبرگزاریها بجای جستجوی خبر در سایت های رسمی ارگان ها، دائما در سایت های خارجی دنبال خبر می گردند؟
آیا اعتبار خبرگزاریهای داخلی زیر سوال است و فکر می کنند مخاطب روایت آنها را قبول ندارد؟
و...
#رسانه_قوی
#رسانه
@resanehbaz
#بازنشر به دلیل اهمیت بالا
♻️ امروز تأثیرگذاری رسانه در عقب راندن دشمن، بیش از موشک و پهپاد است
✏️ رهبر انقلاب: امروز در دنیا چالشها و درگیریها چالشهای رسانهای است. بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و مانند اینها تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر میگذارند و دلها را تحت تأثیر قرار میدهند، ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهند. جنگ، جنگ رسانهای است؛ هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد ــ هر هدفی ــ موفّقتر خواهد بود.
بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
✍این سخنان رهبر عزیز آنقدر مهم است که اگر بارها بازنشر دهیم باز کم است.
ای کاش حالا که بازار عکس نوشت های میدان ولیعصر داغ است، این سخن با همان وسعت چاپ می شد تا همه مسولین هر روز و هر ثانیه آن را ببیند، مرور کنند و آن ها که با رسانه سر و کار ندارند اما روی صندلی های تصمیم گیر رسانه صرفا بخاطر آشنایان و ... نشسته اند برای شغل داشتن به صندلی دیگری فکر میکردند
@resanehbaz
🌹 پیکر شهدای دمشق فردا به تهران انتقال مییابد و روز جمعه مصادف با روز قدس در تهران تشییع میشوند.
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 به قول شیخ محمود الحسنات (روحانی فلسطینی) :
اگر ۳۰ هزار شهید، ۷۰ هزار مجروح و ۲ میلیون بی خانمان فلسطینی نتوانند امت را برانگیزند، سخنان ما دیگر چه تأثیری خواهد داشت؟ دیگر چه بگوییم و به چه کسی بگوییم؟
امشب دعا برای مردم مظلوم و ستمدیده غزه و فلسطین و دعا برای نابودی سگ هار و نجس منطقه را فراموش نکنید
#شب_قدر
#مجازات_پشیمان_کننده
@resanehbaz
💢 برخی خبرنگاران وابسته به حاکمیت از احتمال پاسخگویی قریبالوقوع (امشب) ایران به جنایت اسرائیل خبر می دهند
گزارش هایی از شنیده شدن صدای انفجار در جولان اشغالی هم دریافت شده است. این که ارتباطی به ایران دارد یا نه در حال بررسی میباشد.
@resanehbaz
رسانه باز/ Resanehbaz
💢 برخی خبرنگاران وابسته به حاکمیت از احتمال پاسخگویی قریبالوقوع (امشب) ایران به جنایت اسرائیل خبر م
🚨منتشرشده در کانال وابسته به حزب الله لبنان
#مهم 🚩 | أفادت مصادر إخبارية عن تحركات عسكرية في مواقع صواريخ الحرس الثوري الإيراني / ساعة الصفر للهجوم على إسرائيل قريبة
#مهم 🚩 | منابع خبری از تحرکات نظامی در سایت های موشکی سپاه پاسداران خبر می دهند/ ساعت صفر حمله به اسرائیل نزدیک است.
✍ظاهرا دلیل احتمال پاسخ امشب ایران به اسرائیل این خبر می باشد.
من بعید می دانم
اولا معلوم نیست رسانه فوق از چه منبعی این خبر را منتشر کرده است
دوما ایران تمایلی به مشخص شدن ساعت صفر عملیات خود ندارد.
اما با توجه به پیام رهبری احتمال پاسخ سریع ایران هم وجود دارد
باید منتظر باشیم
@resanehbaz
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤روضه امام علی(ع) توسط رهبر عزیزمان
@abuhossein
🌇 انتشار گسترده پوستر های حزبالله لبنان موجی از وحشت را در میان رسانههای صهیونیست ایجاد کرده است
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبد گنهکارت دلش بی قراره
بنده ات به غیر از تو کسی رو نداره
#محمود_کریمی🎙
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ رسانه با واقعیت چه می کند؟
📹 ببینید؛ نکته بسیار مهمی که استاد رحیمپور ازغدی به آن اشاره کردند: حضرت عیسی فلسطینی است اما در فیلمها او را اروپایی نشان میدهند
@resanehbaz
♻️ درباره ميکروب سياسي یا آنفولانزاي نيويورکي چه می دانید؟
آنفولانزاي نيويورکي، ششمين دکترين از سلسله دکترين هاي آمريکا عليه ايران از سال 1380 تاکنون است .
سر آغاز رونمايي از دکترين آنفولانزاي نيويورکي در روز دوم فروردين سال 1386 رقم خورد که آن روز ، کميسيون مالي کنگره آمريکا با دعوت از مسئول دفتر ايران وزارت امور خارجه آمريکا (معاون وزير امور خارجه ) آقاي "نيکلاس برنز" سوال شد: رفتار آينده آمريکا در برابر ايران چگونه خواهد بود؟
سوالی که پاسخ آن دکترين جديد آمريکا نسبت به ايران را تشريح نمود.
"برنز" با اذعان به اين که اتحاد و انسجام و در صحنه بودن مردم ايران، خنثي کننده دکترين هاي سابق ايالات متحده بوده است و دکترين جديد ايالات متحده را حمله به اين مسئله ( اتحاد و انسجام ملی) دانست.
لذا راه حل ارائه شده توسط نيکلاس برنز در کنگره ،با موضوع پاشاندن بذر نفرت در قلب مردم ايران مطرح شد و نام "آنفولانزاي نيويورکي" را به خود گرفت.
ويروس آنفولانزاي نيويورکي، شهروند ايراني را در پنج محور مورد هدف قرار مي دهد:
1⃣ ايجاد نفرت از اسلام با روش شماتت مدام اسلام
🔺با عنوان کردن مسايلي تحت عنوان دفاع از حقوق زنان،برخي احکام و آموزه هاي اسلامي را بر خلاف حقوق و آزادي هاي زنان نشان مي دهند. مثلاً با بيان موضوع تعدد زوجات و سهم الارث زن و مسايلي از اين دست سعي بر اين دارند تا چهره اي تبعيض آلود از احکام اسلامي نمايش دهند. و يا در ابعادي بزرگتر با ايجاد روح اسلام هراسي در جوامع ، چهره خشني از اسلام نشان دهند که در نهايت موجب نفرت از اسلام در ميان مردم جهان گردد.
2⃣ نفرت از ايرانيت با شماتت ايرانيت
🔺شروع بارز اين وجه از آنفولانزاي نيويورکي، ساخت و اکران فيلم ضد ايراني 300 بود. همچنين سريال پر بيننده و پر طرفدار 24 که دو فصل از اين سريال به ايران اختصاص دارد. رفتار غير انساني و متفاوت با ايرانيان در فرودگاه هاي کشور هاي مختلف ، بازرسي و انگشت نگاري از ايرانيان و...
3⃣ نفرت از نظام جمهوري اسلامي با شماتت جمهوري اسلامي
🔺شرمسارسازي ايرانيان از نظام سياسي و اجتماعي شان؛ و با پر رنگ کردن نقاط ضعف و کاستي هاي نظام جمهوري اسلامي
4⃣ نفرت از مسئولين با شماتت مسئولين
🔺 شايد بتوان اين محور از دکترين آنفلوانزاي نيويورکي را موفق ترين بخش آن ذکر کرد که بعد ها در پروژه آژاکس 2 و کودتاي توييتري 88 اين استراتژي رنگ و روي کامل تري به خود گرفت و به موفقيت نسبي رسيد.
5⃣ نفرت از همديگر با شماتت همديگر
🔺 نهادينه کردن بذر نفرت بين مردم همراه با هدايت رسانه اي تا جايي که ايران به خط نهايي فروپاشي ملي و انحطاط اجتماعي برسد.
🔸حوزه تهديد در استراتژي آنفولانزاي نيويورکي تهديد نرم است. و مساله آن تصرف قلب ها و ذهن هاست. از حيث ساز و کارهاي عمليات رواني ، تحکيمي و تثبيتي نيست بلکه ترديدي، تحذيري و سلبي است. لذا به وسيله نفرتي که در قلب ايجاد مي شود ابتدا به ساکن درونيات قلب را از حيث گزاره هاي بي ثبات سازي به هم مي زند و سپس تصرف قلب صورت مي پذيرد. به همين طريق، عملکرد اين ميکروب سياسي- فرهنگي به وسيله شبهه براي ذهن انجام مي شود و تصرف ذهن صورت مي پذيرد. و در اينجا تهديد نرم آنفولانزاي نيويورکي فعليت مي يابد.
🔸در جريان فتنه اي که در سال 88 رخ داد ، شاهد عملياتي شدن بعد سوم وچهارم آنفولانزاي نيويورکي (نفرت از نظام جمهوري اسلامي و همچنين نفرت از مسئولين ) به همراه پروژه آژاکس بوديم که طي آن بذر نفرت از رهبران ايراني با شماتت رهبران صورت گرفت.
🔸اما این پایان کار این ویروس نبود. ماجرای گرانی بنزین در سال 98، دعوت از مردم برای ورود به بورس، گرانی لحظه ای قیمت دلار، ناتوانی دولت در مهار تورم، ناتوانی دولت در مهار بیماری همه گیر کرونا و ... که به دلیل ناکارآمدی دولت حسن روحانی، از سال 96 تا 1400 بر موج گسترش این ویروس افزود و آن را در سطح کشور، فراگیر کرد.
اکنون اگرچه جلوی گسترش بیشتر ویروس آنفولانزای نیویورکی گرفته شده است اما هنوز بسیاری از افراد درگیر، بهبود و التیام نیافته اند.
@resanehbaz
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 رهبر انقلاب، امروز عصر در دیدار رمضانی مسئولان نظام: به چالش تحمیلی حجاب باید از ابعاد فقهی و قانونی و ملاحظات جانبی آن نگریسته شود.
✏️ مسئولان بخشهای مختلف در این زمینه مسئولیت دارند و باید به مسئولیت خود عمل کنند. ۱۴۰۳/۱/۱۵
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ #رسانه_قوی لازمه یک حکومت است
📹 ببینید؛ وقتی رهبری از عملکرد #رسانه ها راضی نیستن و خودشون شخصا کار رسانه ها رو انجام می دن
@resanehbaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نمیدونم سابقه داشته آقا بعد کلی سخنرانی و اتمام جلسه یکدفعه بین نماز بلند شن و دوباره مطلبی بگن یا ن؟!
ولی معلوم حرف مهمی بوده....
#روز_قدس
@resanehbaz
♻️ستون طنز گفت و شنود روزنامه کیهان
با موضوع ترس اسرائیل از حملات احتمالی ایران
@resanehbaz