May 11
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ سخنان ماندگار شهید آیت الله رئیسی در مورد کتاب و کتابخوانی
⚫️ @reaserch_hu
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
کرسی ترویجی
بسترهای اجتماعی توسعه و تکوین فناوری از منظر جامعه شناختی؛
ارائه کنندگان:
🔹دکتر معز #خادم حسینی، هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران؛
🔹دکتر مهدی #نصیری، هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
ناقدان:
🔸دکتر مصطفی #تقوی، مدیر گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف؛
🔸دکتر رحمان #شریف زاده؛ هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)
🔸دکتر مجید #کافی هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دبیر :
🔸دکتر حمید #امیرچقماقی، محقق فلسفه و کلام؛
🗓یکشنبه ۶ خرداد 1403 ساعت ۱۶.۳۰ الی ۱۸.۳۰
📍دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، تالار شریعتی
🌐 جلسه مجازی:
https://vroom.ut.ac.ir/social5/
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
🔴برنامه درسی «فلسفه حقوق بشر» تصویب شد.
برنامه درسی پیشنهادی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مبنی بر تأسیس رشته «فلسفه حقوق بشر» در مقطع دکترا در جلسه شماره 965 شورای برنامه ریزی و آموزش عالی تصویب و به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ابلاغ شد.
🔴معرفی:
دانش فلسفه حقوق بشر (The Philosophy of Human Rights) یکی از شاخههای حکمت عملی و یکی از انواع فلسفههای مضاف بوده و در حقیقت، در امتداد فلسفه نظری مطرح میشود. این دانش به تبیین عقلی حقوق بشر در حوزههای مختلف زندگی مردم، از جمله حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... پرداخته و به عنوان سنجهای برای تعیین بایستههای قوانین وضعی بالادستی کشورها، مثل قانون اساسی و نیز قوانین عادی بالادستی و ارزیابی آن قوانین در راستای فهم، تامین و اجرای عدالت به کار میرود.
رویکرد اسلامی دانش فلسفه حقوق بشر، افزون بر ابتنای آن بر مبانی فلسفه اسلامی، بر انسانشناسی اسلامی و نیز بر قوانین عقلی (قانون طبیعی) حاکم بر وجود انسان مبتنی است. این دانش، همانند دانش فلسفه حق(ها)، یکی از پایههای ساخت تمدن نوین اسلامی بوده و بدون آگاهی عمیق از محتوای آن و کاربست آن محتوا، تمدن نوین اسلامی به معنای واقعی کلمه، شکوفا نخواهد شد؛ زیرا مجموعه گزارههای بنیادین این دانش زیربنای شناخت عدالت در مورد بشر و اجرای آن در جامعه است.
🔴با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
🔴عضویت در کارگروه مدیریت شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی
با استناد به ابلاغیه شماره 43068/ق قائم مقام محترم وزیر علوم تحقیقات و فناوری در علوم انسانی جناب آقای دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیئت علمی گروه مدیریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان عضو کارگروه مدیریت شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک، موفقیت روزافزون ایشان را در پیشبرد اهداف عالیه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و تحقق اولویتها و سیاستهای راهبردی شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی از ایزد منان مسئلت مینماییم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.
🔴 @research_hu
🔴عضویت در کارگروه علوم اجتماعی شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی
با استناد به ابلاغیه شماره 43020/ق قائم مقام محترم وزیر علوم تحقیقات و فناوری در علوم انسانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسین بستان عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عضویت کارگروه علوم اجتماعی شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک موفقیت روزافزون ایشان را در پیشبرد اهداف عالیه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» وتحقق اولویتها و سیاستهای شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی از ایزد منان مسئلت مینماییم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴@research_hu
🔴انتخاب دبیر دبیرخانه منطقه 4 پژوهشی کشور
پیرو جلسه مورخ 29/2/1403 مجمع دانشگاههای عضو دبیرخانه منطقه 4 پژوهشی کشور، جناب آقای دکتر آرش قربانی چقامارانی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی سینای همدان به عنوان دبیر دبیرخانه منطقه 4 پژوهشی کشور با حداکثر آراء انتخاب شد.
مراکز آموزش عالی منطقه 4 پژوهشی کشور، مشتمل بر مراکز آموزش عالی فعال در استانهای همدان، مرکزی، قزوین و قم میباشد و بیش از 25 دانشگاه، دانشکده، پژوهشگاه، پارک علم و فناوری و مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی فعال در استانهای یادشده را پوشش میدهد.
ضمن عرض تبریک خدمت جناب آقای دکتر قربانی و سپاس از اهتمام قابل تقدیر ایشان در ایجاد شبکه معاونان پژوهش و فناوری، فراهمسازی زمینه مشارکت فعال و مؤثر دانشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی عضو ، تحقق اهداف، برنامهها و تبادل تجربیات و هم افزایی امکانات در اختیار، موفقیت روزافزون ایشان و همکاران محترم دانشگاه بوعلی سینای همدان را از خداوند متعال خواهانیم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴@research_hu
🔴 سلسله کارگاههای ویرایش و درستنویسی
🔴شیوه استناددهی درونمتنی APA
🔴 هدف کارگاه
یکی از شاخصههای نوشتههای علمی بهرهگیری از منابع معتبر و داشتن ارجاعات مناسب به آنهاست. به همین سبب، امروزه شیوه درستِ استناد و ارجاع، بخشی از آیین پژوهش به شمار میرود و در ارزیابی مقالات و کتابها، درستی ارجاعات یکی از مواردی است از توسط داوران بررسی میشود تا از سرقت علمی پیشگیری شود. ارجاعدهی صحیح، یعنی برای جلوگیری از سرقت علمی و ادبی، خواننده را به منابعی که از آنها استفاده کردهایم، ارجاع دهیم. با توجه به اینکه امروزه، استفاده از سبک استنادی انجمن روان شناسی آمریکا (APA) در بیشتر مراکز علمی و دانشگاهی کشور پذیرفته شده، ضرورت دارد تا ریزهکاریهای این نوع استناد، به صورت دقیق آموزش داده شود تا افزون بر یکسانسازی ارجاعات، کیفیت علمی نوشتهها نیز افزایش یابد.
♦️مخاطبان: دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، اعضای هئیت علمی، محققان، ویراستاران
♦️تاریخ برگزاری: پنجشنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۹
♦️آدرس: شهرک پردیسان، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️نکته: کارگاه بهصورت حضوری برگزار میشود و به شرکتکنندگان گواهی معتبر مورد تأیید وزارت علوم اعطا خواهدشد.
لینک ثبتنام:
https://edu.rihu.ac.ir/
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴@research_hu
.
🔴رییس گروه مدیریت دبیرخانه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزههای علمیه و نظام اسلامی منصوب شد.
بنا بر حکم حضرت آیت الله علیرضا اعرافی مدیر محترم حوزههای علمیه کشور و رییس محترم شورای سیاستگذاری دبیرخانه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزههای علمیه و نظام اسلامی، جناب آقای دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیئت علمی گروه مدیریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان رییس گروه علمی «مدیریت» دبیرخانه منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک، موفقیت روزافزون ایشان را در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» از ایزد منان مسئلت مینماییم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
.
🔴سامانه ارائه اطلاعات پروژه های تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی
www.etebar14.ir
با هدف جهت دهی حمایتهای مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان بر اساس بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانشبنیان شرکتهای دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه از اعتبار مالیاتی برخوردار میشوند. به این نحو که معادل هزینههای انجام شده در پروژههای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکتهای دارای پروانه بهرهبرداری یا مجوز فعالیت از مراجع ذیربط اعطا میشود و معادل آن از مالیات بر عملکرد مربوط به سال انجام هزینه مذکور یا سالهای بعد کسر میشود.
پروژه تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی مجموعهای از فعالیتهای فناورانه است که سطح فناوری محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از پروژههای تحقیق و توسعه باید در حوزه فناوریهای بالا یا متوسط به بالا منطبق با فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان یا معیارهای تفصیلی منتشر شده برای کالاها و خدمات دانش بنیان باشد. همچنین لازم است محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از آن در سطح صنایع مربوطه در کشور جدید باشد. هزینهکرد در پروژههای تایید شده مطابق آییننامه و دستورالعمل اجرایی این برنامه در سرفصلهای فضای کار اختصاصی تحقیق وتوسعه، ماشینآلات و تجهیزات، نیروی انسانی، مواد اولیه و قطعات مصرفی، تاییدیه ها و استانداردها و همکاری فناورانه به عنوان هزینهکرد تحقیق و توسعه مورد پذیرش خواهد بود.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
دستور العمل اجرایی بند «س » ماده 132 قانون مالیاتهای مستقیم موضوع ماده 31 قانون موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور
ماده 1- معادل هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی اشخاص حقوقی خصوصی و تعارض در واحدهای تولیدی و صنعتی دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه های ذیربط که درآمد ( فروش) ناخالص ابزاری حاصل از فعالیت تولیدی و معدلی آنها در سال انجام هزینه از مبلغ پنج میلیارد ( 5000000000) کمتر نباشد، با رعایت شرایط زیر حداکثر به میزان ده درصد ( 10%) مالیات ابزاری سال انجام هزینه بخشوده میشود:
1- شخص حقوقی خصوصی و تعاونی در زمان انجام هزینه دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذیربط باشد.
2- قرارتحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاه ها یا مراکز پژوهشی و آموزش عالی دارای مجوز قطعی از وزارتخانه های علوم و تحقیقات و فناوری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد شده باشد.
فعالیت آنها به هر دلیلی خاتمه یابد، هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی انجام شده بابت قرارداد مذکور با رعایت سایر مفاد این دستور العمل مشمول بخشودگی موضوع این دستور العمل می باشد.
3- قراردادهای تحقیقاتی، پژوهشی در چارچوب نقشه جامع علمی کشور به تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیده باشد. و در سامانه اطلاعات کشوری علوم، تحقیقات و فن آوری ( عتف ) ثبت شود.
تبصره 2- تغییر نقشه جامع علمی کشور، مانع از برخورداری از بخشودگی مالیاتی یاد شده باری طرح های تحقیقاتی و پژوهشی که پیش از آن درچارچوب نقشه جامع علمی کشور به تایید رسیده است نخواهد بود.
4- گزارش پیشرفت سالانه قرارداد تحقیقاتی و پژوهشی به تصویب شورای پژوهش دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مربوطه ( مجری طرف قرارداد) رسیده باشد.
5- فهرست طرح یا طرح های تحقیقاتی موضوع این دستور العمل که قبلا به تایید مرجع مربوطه رسیده باشد به ادارها مور مالیاتی مربوطه تسلیم گردد.
6- هزینه های انجام شده طرح یا طرح های تحقیقاتی باید در چارچوب مواد 147 و148 قانون مالیاتهای مستقیم صورت گرفته باشد.
ماده 2- بخشودگی مالیاتی مزبور صرفا در خصوص هزینه های حاصل از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی با رعایت مندرج در بندهای فوق الذکر می باشد وقابل تسری به هزینه های حاصل از سایر فعالیت های اشخاص مذکور و همچنین طرح های تحقیقاتی و پژوهشی که قبل ازلازم الاجرا شدن این قانون اجرای آن ها آغاز گردیده است نخواهد بود.
ماده 3- معادل مبلغ منظور شده هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی به حساب مالیات اشخاص صدر الذکر، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته نخواهد شد.
ماده 4- وزارتخانه های علوم، تحقیقاتی و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیرخانه ستاد راهبری اجرای نقشه جامعه علمی کشور و شورای پژوهشی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی ویا آموزش عالی موظف اند امکان دسترسی بر خط ( آنلاین) به فهرست مجوزها و تاییدیه های صادره را برای سازمان امورمالیاتی کشور فراهم آورند.
ماده 5- درآمد حاصل از فروش ضایعات کالی تولیدی و خدمات انجام شده به وسیله ماشین آلات تولیدی نیز جز درآمد حاصل از فعالیت تولید محسوب میگردد.
ماده 6- بخشودگی موضوع این بند صرفا در خصوص اشخاص حقوقی خصوصی و تعاونی می باشد و به سایر اشخاص و همچنین اشخاصی که بیش از50% سهام یا سهم الشرکه آنها مجتمعا یا منفردا متعلق به دولت و یا نهادهای عمومی غیر دولتی باشد، تسری ندارد.
ماده 7- با توجه به بند « ت » ماده 133 قانون مالیاتهای مستقیم، عدم تسلیم اظهار نظر در موعد مقرر قانونی موجب محرومیت از بخشودگی این دستور العمل خواهد شد.