هدایت شده از haman
https://eitaa.com/international_club
کانال مطالعات زن و خانواده در ایران و عرصه بین الملل
رهاورد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه.pdf
2.22M
به اطلاع استادان، پژوهشگران و علاقهمندان همکاری با حوزه صفی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می رساند. رویکردها، اولویتها، ساختار حوزه صفی و نمایی از فعالیتها و رویدادهای پژوهشگاه در جزوه «رهاورد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» تقدیم حضور شده است.
علاقهمندان محترم می توانند ضمن ملاحظه جزوه پیوست، پیشنهادهای پژوهشی خود را متناسب با رویکردها و اولویتهای تبیین شده و مأموریت پژوهشی گروه های پانزده گانه پژوهشگاه ارائه نمایند تا پس از سپری شدن فرایند تصویب خواهی در شوراهای علمی گروه های ذیربط، اقدامات مقتضی به منظور ترسیم مسیر همکاری با ایشان صورت پذیرد.
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بین المللی پژوهشگاه
...........
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی به چاپ «هجدهم» رسید.
......................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ: کتاب خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی اثر حجت الاسلام دکتر محمدرضا سالاری فر عضو هیئت علمی و مدیر گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری به چاپ هجدهم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1385 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال خوب مخاطبین از این اثر علمی مجموع نسخه های منتشر شده آن در چاپ هجدهم به 55500 نسخه می رسد.
روانشناسی در قرآن «مفاهیم و آموزهها» به چاپ «هفدهم» رسید.
....................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب روانشناسی در قرآن اثر حجت الاسلام دکتر محمد کاویانی که با همکاری حجت الاسلام علی احمد پناهی از اعضای هیئت علمی گروه روانشناسی پژوهشکده علوم رفتاری نگارش یافته است به چاپ هفدهم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1393 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال خوب مخاطبین از این اثر علمی مجموع تیراژ نسخه های منتشر شده آن در چاپ هفدهم به 30.000 نسخه می رسد.
🔴 چاپ نوزدهم
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب روانشناسی در قرآن اثر حجت الاسلام دکتر محمد کاویانی که با همکاری حجت الاسلام علی احمد پناهی از اعضای هیئت علمی گروه روانشناسی پژوهشکده علوم رفتاری نگارش یافته است به چاپ نوزدهم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1393 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال خوب مخاطبین از این اثر علمی مجموع تیراژ نسخه های منتشر شده آن در چاپ نوزدهم به 33.000 نسخه می رسد.
خانواده در اسلام به چاپ یازدهم رسید.
.................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب خانواده در اسلام اثر حجت الاسلام حسین بستان عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی به چاپ یازدهم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1393 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال مخاطبین از این اثر علمی مجموع تیراژ نسخه های منتشر شده آن در چاپ یازهم بالغ بر 30.000 نسخه می رسد.
نمودار توزیع آثار منتشر شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تفکیک گروههای پژوهشی
...................
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
در اواخر سال 1398 ، تحلیل محتوای 530 اثرمنتشر شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برمبنای اسناد بالادستی بویژه اساسنامه و سند راهبردی مصوب؛ تحت مدیریت معاون محترم پژوهشی، آموزشی و فناوری جناب آقای دکتر مجید کافی در دستور کار قرار گرفت. نتیجه حاصل از تحلیل محتوای 500 اثر از آثار پژوهشی منتشر شده پژوهشگاه که با همت مدیران، ،مولفین و کارشناسان ستادی انجام گردید به شرح ذیل ارائه می شود:
1. 96 عنوان از عناوین منتشر شده به مقایسه دیدگاه های اسلامی با دیدگاه های غیر اسلامی پرداخته است؛
2. 111 عنوان از عناوین منتشر شده با محور یت استنباط موضوعات علوم انسانی از منابع اسلامی (قرآن و سنت) نگارش یافته است؛
3. 45 عنوان از عناوین منتشر شده، موضوع بازسازی و ارتقای روش و روش شناسی علوم انسانی اسلامی را مورد پژوهش قرارداده اند؛
4. 129 عنوان از عناوین منتشر شده با رویکرد نقد و بررسی (پژوهش انتقادی) نگارش یافته اند؛
5. 130 عنوان از عناوین منتشر شده بر محوریت تولید اثر علمی با یکی از روش های علوم اسلامی متمرکز شده است؛
6. 114 عنوان از عناوین منتشر شده استخراج اندیشۀ اندیشمندان مسلمان را مورد کنکاش قرارداده اند؛
7. 36 عنوان از عناوین منتشر شده در پاسخ به شبهات با تأکید بر منابع دینی نگارش یافته اند.
خاطر نشان می سازد برخی آثار منتشر شده، دو یا سه رویکرد و اولویت پژوهشی پژوهشگاه را مبنای پژوهش خود قرارداده اند.
.............
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
نشریات علمی، از سریعترین راههای ارتباط علمی و دسترسی به پیشرفتهای جدید علمی هستند. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که تولید علم دینی را اصیلترین رسالت خود میداند، این بزرگراه ارتباطی را قدر دانسته و جدیدترین دستاوردهای علمیاش را قبل از چاپ کتاب، از این طریق در اختیار علاقهمندان قرار داده تا تعاملی موثر را با جامعه مخاطبین خود برقرار نماید. از مجموع 15 گروه پژوهشی، 6 گروه اقدام به انتشار مجله نمودهاند؛ 5 مورد از نشریات پژوهشگاه دارای اعتبار علمی پژوهشی و 1 مورد علمی تخصصی است. تازهترین شماره نشریات منتشر شده و همچنین آرشیو شمارههای پیشین نشریات در سامانه جامع نشریات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دسترس جامعه علمی کشور است. معرفی نشریه به زبان انگلیسی و فارسی، نحوه ارسال مقالات، معرفی داوران، پیگیری وضعیت مقالات ارسالی از سوی نویسندگان و آرشیو مقلات نشریات به زبان انگلیسی از جمله امکانات این سامانه میباشد. علاقهمندان به منظور مشاهده و آشنایی با این سامانه میتوانند به نشانی http://journals.rihu.ac.ir مراجعه نمایند
خاطر نشان میسازد طرح استانداردسازی پرتال نشریات و تهیه نسخه انگلیسی این پرتال به عنوان بخشی از پروژه بینالمللی سازی نشریات پژوهشگاه در راستای تحقق شناسههای عملکردی مراکز پژوهشی در بخش بینالملل و با هدف ارتقاء جایگاه پژوهشگاه در عرصه جهانی تولید علم در دستور کار معاونت پژوهشی، آموزشی و فناوری است و تاکنون توفیقات قابل توجهی از جمله نمایه سازی نشریات پژوهشگاه در پایگاههای معتبر بین المللی از محل اجرای این پروژه حاصل شده است.
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه مدیریت به شماره 99/220/1559 مورخ 99/3/24 طرح تدوین درسنامه عدالت مبنای برنامه ریزی برای توسعه و پیشرفت منطبق با سرفصلهای مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری پیشنهادی سرکارخانم دکتر محبویه رشیدی درینی آغاز گردید. این درسنامه در پاسخ به نیاز دانشجویان مقاطع مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی نگارش و تدوین می یابد. برخی فصول این طرح پژوهشی عبارتند از:
1. معانی و ماهیت پیشرفت اسلامی
2. بررسی و تجزیه و تحلیل الگوها و نظریات متعارف توسعه
3. نسبت پیشرفت با مفاهیم بنیادی دیگر نظیر عدالت و ...
4. نظریه ها و دیدگاه ها و الگوهای اسلامی پیشرفت
5. جایگاه و نقش علمی و فناوری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در فرایند پیشرفت اسلامی
6. برنامه ریزی برای پیشرفت اسلامی در آیات و روایات یا آموزه های دینی
7. بررسی و نقد تجربه و الگوهای کشورهای اسلامی در قلمرو پیشرفت
8. بررسی مقایسه ای پیشرفت اسلامی و توسعه غربی
9. ارزیابی پیشرفت کشورهای جهان در چارچوب نظریه پیشرفت اسلامی
10. بررسی و نقد چگونگی برنامه ریزی توسعه و پیشرفت در کشورهای اسلامی
ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، آقا امام رضا علیه اسلام مبارکباد.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
روز 14 تیر، روز گرامیداشت اهل قلم، بر تمامی اهل رسانه و قلم و پژوهشگران عرصه علم و دین بویژه اعضای هیأت علمی و پژوهشگران همکار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مبارک باد.
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بین المللی
............
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
بنا بر پیشنهاد رئیس محترم پژوهشکده علوم اجتماعی و تأیید معاون محترم پژوهشی، آموزش و فناوری انتصاب جناب آقای دکتر «ابوالفضل گائینی» به عنوان مدیر گروه مدیریت تمدید و حکم ایشان توسط مقام محترم ریاست پژوهشگاه جناب آقای دکتر علیمحمد حکیمیان صادر شد.
ضمن عرض تبریک، توفیقات روزافزون جناب آقای دکتر ابوالفضل گائینی را از ایزد منان مسئلت می نماییم.
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بین المللی
هدایت شده از Valizadeh.M
❇️ به ما بپیوندید ❇️
📌 ایتا 👈 https://eitaa.com/joinchat/1503854639Cab31e2c096
🔶🔷🔺🔺🔺🔺🔶🔷
یک کانال مرجع
با 4 شاخصه:
#مفید
#جذاب
#دسته_اول
#کوتاه
هدایت شده از Valizadeh.M
🔻
🍃🌸« در مسیر ناب تربیت » را دنبال کنید🍃🌸
کانالی برای ارائه #نکات_ناب_تربیتی
🌻 تربیت فردی، خانوادگی و اجتماعی
💠 اعتلای تربیت #فکری و #رفتاری
✅ به ما بپیوندید
┏━━🔸🔷🔸━━┓
@masiretarbiat
┗━━🔸🔷🔸━━┛
📌 ایتا 👈 https://eitaa.com/joinchat/4060610613Cd429cc9f64
🔶🔷🔺🔺🔺🔺🔶🔷
فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی به چاپ پنجم رسید.
......................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی اثر جناب آقای دکتر محمد تقی ایمان استاد تمام و عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه شیراز و پژوهشگر همکار گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ پنجم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1391 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال مخاطبین از این اثر علمی مجموع تیراژ نسخه های منتشر شده آن در چاپ پنجم بالغ بر 5000 نسخه می رسد.
درآمدی بر روانشناسی دین به چاپ هفدهم رسید
.......................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب درآمدی بر روانشناسی دین اثر حجت السلام دکتر مسعود آذربایجانی عضو هیئت علمی و استاد تمام گروه روانشناسی و حجت الاسلام سیدمهدی موسوی اصل پژوهشگر همکار گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ هفدهم رسید.اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1385 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال خوب مخاطبین از این اثر علمی مجموع نسخه های منتشر شده آن در چاپ هجدهم به 50.000 نسخه می رسد.
سیره تربیتی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) به چاپ پانزدهم رسید
........................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب «سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) » اثر حجت الاسلام دکتر محمد داودی عضو هیئت علمی و دکتر سیدعلی حسینی زاده اعضای هیئت علمی گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری به چاپ پانزدهم رسید. اولین نوبت چاپ این اثر ارزشمند پژوهشی در سال 1389 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شد. با توجه به استقبال خوب مخاطبین از این اثر علمی مجموع تیراژ نسخه های منتشر شده آن در چاپ هفدهم به 53.000 نسخه می رسد.
«سیری در تاریخ تمدن اسلام و ایران» منتشر شد
....................................
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
اثر پژوهشی سیری در تاریخ تمدن اسلام و ایران تألیف آقایان علی نصر اصفهانی و حسین عزیزی توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت منتشر شد.
این اثر پژوهشی با رویکرد بازسازی و ارتقای روش و روش شناسی علوم انسانی اسلامی مبتنی بر استخراج اندیشه اندیشمندان مسلمان به عنوان متن درسی سرفصل مصوب تاریخ فرهنگ و معارف اسلامی دروس عمومی معارف اسلامی رشته تاریخ مقطع کارشناسی نگاشته شده است و می تواند به عنوان منبع درسی برای سرفصل درسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی رشته تاریخ مقطع کارشناسی ارشد مورد بهره برداری استادان معزز و دانشجویان گرامی قرار گیرد.
از جمله نوآوری های این اثر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
1. توجه به سؤالهای روز افزون دانشجویان در باره فتوحات صدر اسلام و نقش فتوحات در بسترسازی تمدن بزرگ اسلامی،
2. توجه به دیدگاه های دانشمندان و صاحب نظران و بهره مندی و گزینش انتقادی از آراء آنان در سراسر کتاب،
3. جایگاه اجتماعی زنان در عصر پیامبر و خلفا و نقش تاریخی و علمی زنان در دوران تمدن اسلامی،
4. جایگاه تمدنی امامان شیعه و نقش مسلمانان در گسترش علوم غیر اسلامی،
5. استناد و بهرمندی گسترده از منابع کهن و نیز تحقیقات جدید،
6. تلاش برای تولید یک اثر تحقیقی و پرهیز از تقلید،
7. پرهیز از هرگونه گزینش و قضاوتی که متأثیر از غلو یا تعصب ملی و مذهبی و هر روش یا طرح هر مبحثی که به اختلافات مذهبی یا قومی دامن بزند
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می کند؛ نخستین کنفرانس بین المللی «نقش معرفت دینی در علوم انسانی»
........................
کنفرانس نقش معرفت دینی در علوم انسانی از گفتگو تا تأسیس علم دینی با نگرش غالب فلسفه علمی و مشارکت تمامی ادیان با تأکید بر دین اسلام در پی اهداف زیر می باشد:
1. آشنایی با دستاوردهای پژوهشی و روششناسی انجام یافته پیرامون مطالعات دین و علوم انسانی؛
2. جلب توجه جامعه علمی به صورت ترویج و توسعه مطالعات دین و علوم انسانی؛
3. راهاندازی دبیرخانه دائمی مطالعات دین و علوم انسانی؛
4. بهرهگیری از نتایج کنفرانس در بخشهای آموزشی، پژوهشی و نهادهای اجتماعی
محورهای همایش:
1. دین و رویکرد پارادایمی به علوم انسانی؛
2. دین و شاخههای علوم انسانی؛
3. وضعیتشناسی مطالعات دین و علوم انسانی
4. معنویت و علوم انسانی
ارسال چکیده: 99/05/15
ارسال اصل مقاله: 99/06/15
زمان برگزاری: اول 99/08/01
........
Http://rhc.rihu.ac.ir/fa
........
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
First international conference on
"The role of religious knowledge in humanities:
From negotiation to the establishment of religious science"
Date: October, 22nd, 2020
Aban , 1st , 1399
Conference themes:
*Religion and the paradigmatic approach to humanities
*Religion and branches of humanities
*Status of religion studies and humanities
*Spirituality and humanities
Deadlines
Abstract deadlines: August, 5th, 2020
Full paper deadline: September, 5th, 2020
Conference date: October, 22nd, 2020
http://rhc.rihu.ac.ir/fa
Email: rhc@rihu.ac.ir
Place: Research Institute for Hawzah and University, Qom, Tehran, Iran
Tel: +982532111204