هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
در آستانه روز ۱۵ تیر و دور دوم انتخاب رئیس جمهور
دعوت رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای حضور در انتخابات و انتخاب فرد اصلح
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف و سرافراز ایران بزرگ از غرب تا شرق و از شمال تا جنوب، از ترک و کرد و لر و بلوچ و فارس و همه اقوام و مذاهب! درود خدا بر همه شما که در هماره این سرزمین به مثابه یک خانواده به هم پیوسته در این مرز پرگهر همزیستی برادرانه داشته اید. امروز به یمن تدابیر حکیمانه رهبر و پیشوای خردمند، امام خامنه ای و حضور آگاه شما در صحنه های گوناگون، ایران اسلامی با توانمندی های علمی و پیشرفت های استراتژیک، قدرت دیپلماسی ارتباط با کشورهای مختلف، پدیده عظیم طوفان الاقصی، و به رخ کشیدن اقتدار نظامی خود به قلب پادگان نظامی ابراستعمارگران غرب، یعنی اسرائیل جنایتکار، ایجاد ظرفیت هم فکر و هم آرمان جبهه بزرگ مقاومت اسلامی در مقابل دنیای استکباری، هژمون جدیدی را در دنیا رقم زده و نظم نوینی را نوید می دهد.
بی گمان در این موقیعت خطیر خلأ فقدان رئیس جمهور مجاهد و خستگی ناپذیر، شهید رئیسی که در پیدایش این موقعیت نقش ویژه داشت، مسولیت خطیر حضور ما در پای صندق رأی و انتخاب فردی اصلح که راه و برنامه پیشرفت کشور را بدون حاشیه سازی های بی حاصل به پیش بَرَد یک وظیفه سنگین و یک تکلیف ملی، دینی و اجتماعی است و بی تفاوتی در حضور یا شناخت و انتخاب شایسته ترین فرد برای جایگاه ریاست جمهوری سبب خسارت های جبران ناپذیر است.
امروز ایران یک رئیس جمهوری در تراز شهید رئیسی می خواهد. رئیس جمهوری که به مصالح ملی و یکپارچه کشور و نظام اسلامی ایمان راسخ داشته، از هرگونه بازیگری جناحی، حزبی، قومیتی، جنسیتی و وادادگی به بیگانه به دور باشد. امروز ایران مقتدر رئیس جمهوری می خواهد که نگاه راهبردی، و جامع و متوازن نسبت به همه ساحت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، شهری و روستایی، و روابط بین المللی بر اساس ارزش های ملی، فرهنگی و دینی داشته باشد. رئیس جمهوری که ظرفیت ها و فرصت های کشور رابه خوبی بشناسد و با اعتقاد به ایده «توان درونی»، بتواند با اشراف و مدیریت منسجم و مدبرانه، و دور از حاشیه سازی های فرصت سوز، زمینه رفع مشکلات و پیشرفت همه جانبه کشور را محقق سازد. رئیس جمهوری سالم در فکر، صادق در عمل، دلسوز واقعی مردم ، نه مردم فریب، عاری از نخوت و غرور، صبور و مقاوم، مهرورزِ فرودستان و قاطع و با صلابت در برابر فزون خواهی بیگانگان و فرصت طلبان و منفعت جویان. آری امروز ایران عزیز اسلامی در انتظار رئیس جمهوری است که نقطه امید و اعتماد مردم باشد همچون رئیس جمهور شهید رئیسی رضوان الله تعالی علیه.
امیدوارم که مردم فهیم و خردمند ما هشیار باشند و فریب شعارهای فریبنده و احساساتی تشنگان قدرت و ثروت، دلدادگان غرب استعمارگر و بی اعتقادان به ظرفیت و توان ملی را که عمری در کانون قدرت بوده اند و امروز با مظلوم نمایی خود را مدافع حقوق مردم نشان می دهند، نخورند و فرصت این انتخاب را به بهترین صورت برگزار و رئیس جمهوری شایسته و بایسته برگزینند. «إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم » (رعد، 11) خدا آن ملتی را سروری داد که تقدیرش بدست خویش بنوشت.
دکتر محمد باقر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
14 تیرماه 1403
یکی از ماندگارترین پیام های عاشورا که برای تمام بشریت در طول تاریخ،چه مسلمان و چه غیرمسلمان،آموزنده و زندگی سازاست، این جمله امام(ع) است که فرمودند: «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید.» امام(ع) در این جمله به این نکته اشاره می کند که انسانیت یک ملاک بسیار ارزشمند است که جدای از هر دین و مسلک که انسان ها از آن پیروی می کنند و مؤمن به خداوند که یا کافر هستند، یک گوهر درونی در وجود تمام آنهاست که به نام انسانیت که اگر هر فرد به آن مراجعه کند، می تواند راه درست و حقیقت را پیدا کند و حق و ناحق را به واسطه همین گوهر درونی تا حدود زیادی تشخیص دهد.
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢 🚍 💡
تور بازدید فناوری از واحدهای فناور حوزه روانشناسی برگزار شد
دومین تور بازدید فناوری از شرکتها و واحدهای فناور حوزه روانشناسی مستقر در خانه خلاق و نوآوری اشراق برگزار شد
🔰مشروح #خبر:
https://rihu.ac.ir/fa/news/38425
@rihu_ac_ir | همراهمان باشید
🟢پیام رهبر انقلاب به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🟢حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با سپاسگزاری از همه نامزدها و فعالان عرصهی انتخابات بر استفاده رئیسجمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامهی راه شهید رئیسی تأکید کردند./ایسنا
🔴 @research_hu
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴منتشر شده
کتاب «فن ترجمه قرآن» اثر دکتر علی فتحی
کتاب «فن ترجمه قرآن» اثر دکتر علی فتحی عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد.
🔴چکیده:
برگردان متن قـرآن کریـم، که حاوی مضامین عالی و بیانی رساسـت، به زبانی دیگر کاری بس دشوار و ظریف است. ترجمه بهطور کلی، بیش از آنکه علم باشد، هنر است. ترجمۀ قرآن نیز اگر هنرمندانه، ضابطهمند و درخور قـرآن انجام نشود، از اهداف خود دور میماند. ترجمههای قرآن بهرغـم سیر تکاملی خود، همچنان به پارهای نارساییها، ناهمواریها و کاستیها دچارند. بیشتر این نارساییها از کماعتنایی مترجمان به اصول و فنون ترجمۀ قرآن یا ناآشناییشان با این اصول نشئت میگیرد. این پژوهش بر پایۀ اصول استوار نظری ترجمه، فنون کاربردی ترجمۀ قرآن را آمـوزش میدهد. این اثر افزون بر تأمین نیاز دانشپژوهان قـرآنی، میتـواند بـرای عموم علاقهمندان به ترجمه نیز مفید واقـع شـود.
همراهمان باشید - پژوهشگاه حوزه و دانشگاه👇
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴 منتشر شد
کتاب « تمدن در قرآن» اثر دکتر رمضان محمدی عضو هیئت علمی گروه تاریخ پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه و سرکار خانم دکتر راضیه تبریزی زاده توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مشارکت مرکز پژوهشی تمدن اسلامی پیامبر اعظم(ص) منتشر شد.
چکیده:
تمدن قرآنی، تمدنی است که مفهوم، ویژگیها و تمام آموزهها و مؤلفههای آن براساس قرآن کریم شکل میگیرد. نقش تابنده و رهبری قرآن در صورتبندی تمدن اسلامی، معیاری برای پالايش دستاوردهاى تمدنی پيشين و الگویی برای تمدنهای پسین است. قرآن کریم بنیانگذار فرهنگ و تمدن اسلامی است و نظام ویژهای را برای تمدنسازی ارائه میکند که مهمترین مؤلفههای این تمدن عبارتاند از: توحیدگرایی، غایتگرایی و معادباوری، ایمان ژرف به مبدأ و معاد، خردورزی و حقیقتگرایی، قانونگرایی، عدالتمحوری، امنیت همگانی، رفاه عمومی، انسانگرایی متعالی و باور به ارزش و کرامت والای انسان، عدالت و مساوات. هر عنصر تمدنی که در قرآن از آن یاد شده، رنگ و بوی معنوی دارد. در نگاه قرآن، آغاز سراشیبی و شکست و فروپاشی تمدنها با انحطاط اخلاقی صورت میگیرد. در این نوشتار افزون بر معرفی ویژگیها و مؤلفههای تمدن در قرآن تلاش بر آن است که از اسلوبهای قرآن کریم برای طرح مباحث تمدنی بهرهگیری شود.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه👇
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
🔴عرضه و فروش جدیدترین آثار منتشر شده ما:
به اطلاع استادان، پژوهشگران و علاقهمندان آثار علوم انسانی با رویکرد اسلامی میرساند در سال 1403 کتابهای:
1. فن ترجمه قرآن اثر دکتر علی فتحی عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهشی
2. تمدن در قرآن اثر حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی و سرکار خانم دکر راضیه تبریزی زاده
توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شده است و مجموعه آثار ذیل نیز به زودی منتشر و در مجموعه نمایندگیهای فروش آثار پژوهشگاه در اقصی نقاط کشور تقدیم حضور میشود.
1. آسیب شناسی خانواده اثر دکتر محمدرضا سالاری فر و همکاران؛
2. قشربندی و نابرابریهای اجتماعی از دیدگاه متفکران مسلمان اثر دکتر حفیظ الله فولادی و دکتر داود صفا؛
3. حقوق اساسی کشورهای اسلامی اثر دکتر حسین جوان آراسته و محمد مهدی فر؛
4. آثار جانبی بازارها (تبیین دیدگاهها و بررسی آنها با نگرش اسلامی) اثر دکتر محمدحسین کرمی و سعید گودرزی
علاقهمندان محترم میتوانند به منظور خرید آثار پژوهشگاه به صورت کلی و جزئی با جناب آقای جواد گائینی رییس محترم گروه تجاری سازی و امور فناوری پژوهشگاه با شماره 02532111280 و 09124521048 هماهنگی لازم را بعمل آورند. همچنین استادان و پژوهشگران محترم میتوانند با عضویت در کانال اطلاع رسانی انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه «کتابنما» در پیام رسان «ایتا» به نشانی: https://eitaa.com/ketabnama_rihu
از به روزترین اطلاعات آثار منتشر شده ما مطلع شوند.
پژوهشگاه و دانشگاه / همراهمان باشید👇
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @ketabnama_rihu
🔴 @research_hu
.
🔴فراخوان مقاله
دوفصلنامه علمی «اسلام و روانشناسی خانواده» مقالات نظری و تجربی شما را در حوزه اسلام، معنویت و خانواده منتشر میکند.
پژوهش های انجام شده با روش های کیفی، آمیخته، آزمایشی یا با موضوع ساخت ابزار، در اولویت انتشار خواهد بود.
با استناد به مصوبه هیئت رییسه پژوهشگاه از مقالات پذیرفتهشده در 2 شماره پیش رو، در چارچوب قرارداد با پدیدآورندگان محترم حمایت مالی مناسب به عمل میآید.
🔷 علاقهمندان میتوانند مقالات علمی خود را از طریق سامانه نشریه به نشانی https://ipf.rihu.ac.ir ارسال کنند. و جهت هماهنگی های مقتضی با جناب آقای هراتیان با نشانی @Haratiyan در پیام رسان ایتا تماس حاصل فرمایید.
پژوهشگاه و دانشگاه / همراهمان باشید👇
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @ketabnama_rihu
هدایت شده از Moqadam
# مالکیت فکری
اولین رویداد ترویجی با عنوان حفظ دارایی فکری نخستین گام تجاری سازی یافته های دانشگاهیان
👈ویژه اعضای هیات علمی دانشگاهها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان تهران(وابسته به وزارت عتف)
👈همراه با ارائه گواهینامه معتبر جهت بهره مندی از امتیاز دانش/معرفت افزایی مطابق ماده ۱ آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی
🗓️۱۹ تیرماه از ساعت ۸ الی ۱۲
محل برگزاری: دانشگاه علم و صنعت ایران
لینک ثبت نام :
https://evnd.co/IJJwK
دبیرخانه سیاست گذاری، توسعه و ترویج مالکیت فکری پارک علم و فناوری البرز
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢 🔰ژورنال کلاب
📗عنوان:
بررسی نقش جنسیتی فردی، سازمانی و ملی
در احساس گناه کار والدین
🔸 ارائه دهنده: صدیقه سادات #میرداداشی
دانشجوی دکتری روانشناسی
🔸 استاد راهنما: دکتر مسعود #جانبزرگی
🗓 دوشنبه 18 تیرماه 1403 ساعت 10:30
📍پردیسان، نبش میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سالن حکمت
✅حضوری و مجازی
🌐لینک ورود به جلسه مجازی:
http://skyroom.online/ch/rihu/edu1
_____________________________
🎓مدیریت آموزشهای تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
🔴فراخوان «حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات آموزش تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم»
بنیاد ملی علم ایران با همکاری مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان اولین فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات عملی-تخصصی که تسهیلگر و مروج استفاده از هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم باشند را برگزار مینماید. انتظار میرود در این طرح، محققان پیشرو در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه تخصصی خود، دانش و یافتههای خود در این زمینه را در قالب محصولات علمی-تخصصی مختلفی نظیر دورهها و محصولات آموزشی، مجموعه دادگان، مدلهای آموزشدادهشده، پیادهسازی کدهای پایه، کتاب، ثبت اختراع، و ... ارائه نمایند.
🔴خروجیهای مورد انتظار
- محصولات آموزشی و ترویجی
- مجموعه دادگان تخصصی
- نمونه محصولات تخصصی مبتنی بر هوش مصنوعی با هدف کاربری آموزشی- تحقیقاتی
- ثبت اختراع داخلی و خارجی
- پیادهسازی روشهای پایه، کدهای منبع تخصصی، و جعبه ابزارهای خاص منظوره
- انتشارات علمی شامل مقالات در مجلات معتبر بین المللی و داخلی، کتب و ...
🔴تاریخ فراخوان
۱ خرداد الی ۵ مردادماه
🔴مبلغ حمایت
سقف مورد حمایت در این فراخوان یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. از این مبلغ تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بابت هزینه های اجرای طرح، نیروی انسانی، خرید خدمات، سفر و ...بوده و در صورت نیاز به خرید سخت افزار و امکانات فنی امکان حمایت تا سقف یک میلیارد فراهم میشود.
🔴 https://insf.org/fa/news/753/
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
🔴 الگوی بهرهبرداری عادلانه از درآمد انفال و منابع طبیعی
قرارداد اجرای مشترک طرح پژوهشی « الگوی بهرهبرداری عادلانه از درآمد انفال و منابع طبیعی» پیشنهادی دکتر ایمان حقیقی همکار پژوهشی گروه اقتصاد پژوهشکده علوم اجتماعی بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی حوزههای علمیه منعقد شد.
چکیده
بررسی متون دینی نشان میدهد که در اسلام بر حقوق نسلهای آتی در بهرهبرداری از منابع تاکید شده است و لذا بهرهبرداری از منابع طبیعی باید به گونهای باشد که ثروت طبیعی برای همه نسلها باقی بماند. در تئوری اقتصادی نیز در جهت بقای ثروت طبیعی، توصیه شده است که درآمد منابع پایانپذیر به سرمایه تبدیل شود. به این ترتیب در این زمینه تناقضی بین تئوری اقتصادی و توصیههای دین وجود ندارد. در همین راستا، کشورهای دنیا برای حفظ این ثروت اقدام به تاسیس صندوقهایی کردهاند که درآمد منابع به آن واریز میشود؛ و مدیران مالی صندوقها، این درآمد را در داراییهای مالی سرمایهگذاری میکند. در ایران برای مدیریت درآمد نفت و گاز، صندوق توسعه ملی تاسیس شده است؛ توصیه این تحقیق برای بهبود عملکرد این صندوق آن است که سودآوری اولویت اول صندوق باشد؛ استقلال صندوق از دولت حفظ شود؛ سرمایهگذاریها در داراییهای مالی خارج از کشور انجام شود؛ در صورت نیاز به سرمایهگذاری داخلی، صندوق باید از سرمایهگذاری مستقیم اجتناب نموده و تنها در اوراق مشارکت ارزی طرحها سرمایهگذاری کند؛ در نهایت برای کاهش فرصتهای رانتجویی، پایبندی به اصول سانتیاگو، شفافیت و انتشار آمار تفصیلی ضروری است.
🔴 @research_hu
هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *تازههای نشر الکترونیک*
📚نسخه الکترونیک کتاب *فلسفههای تعلیم و تربیت در تمدن اسلامی* منتشر شد.
🖌مؤلفان:
دکتر *محمد داودی* (دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
دکتر *محمد بهشتی* (دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
دکتر *سعید بهشتی* (استاد دانشگاه علامه طباطبایی)
📝 *چکیده کتاب* :
فرهنگ و تمدن اسلامی اگر بخواهد هویت ممتاز خود را حفظ کرده، به بالندگی خود ادامه دهد، گریزی از تولید فلسفة تعلیم و تربیت و علوم تربیتی خاص خود ندارد. نخستین گام در این مسیر، بازخوانی فلسفههای شکوفاشده در دامن فرهنگ و تمدن اسلامی و سازگار شده با اقتضائات آن با نگاه تعلیم وتربیتی است.
این اثر که حاصل سه طرح پژوهشی (فلسفة تعلیم و تربیت مشاء، اشراق و متعالیه) و در قالب کتاب درسی تلخیص و بازنویسی شده، گام نخست در تدوین فلسفة تعلیم و تربیت اسلامی ایرانی است که با بازخوانی این فلسفهها با نگاه تربیتی، مبانی تعلیم و تربیت برای هر مکتب فلسفی به صورت جداگانه در قالب مبانی مابعدالطبیعی، معرفتشناختی، انسانشناختی، اخلاقشناختی و جامعهشناختی تعلیم و تربیت استخراج و ارائه شده است. همچنین با استخراج دلالتهای مبانی و استخراج آرای تربیتی فیلسوفان هر مکتب، نظریة تعلیم و تربیت آنان را بهصورت مستقل در قالب مفهوم و ماهیت، اهداف، ساحتها، عوامل، مراحل تربیت و... ارائه کرده است.
💢💥عرضه در نرمافزار کتابخوان سمتا:
📕https://samta.samt.ac.ir/product/28390
---------------
🔻کتاب نما:
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♨️🔰
🔴 پذیرش دکتری 1403 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
✅از طریق برگزاری آزمون اختصاصی
✅ویژه طلاب آقا
✅رشته های #جامعه_شناسی، #مدیریت_دولتی، #اقتصاد، #علوم_قرآنی
🔰جزئیات+راهنمای #ثبت_نام:
https://rihu.ac.ir/fa/page/276
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
با فرارسیدن ماه محرم
در حوزه عاشوراپژوهی چه کتاب هایی بخوانیم؟
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن #ماه_محرم، سه کتاب در حوزه #عاشوراپژوهی معرفی کرد.
🌐مشروح خبر:
https://rihu.ac.ir/fa/news/38428
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجوی دکتری میپذیرد
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان #طلاب برادر، برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در مقطع #دکتری رشتههای اقتصاد اسلامی، جامعهشناسی فرهنگی، علوم قرآنی و مدیریت دولتی، دانشجو میپذیرد.
🌐مشروح خبر:
https://rihu.ac.ir/fa/news/38434
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir