نگارش و انتشار مقاله در مجلات بيناالمللي (ISI) و علمي پژوهشي (دومين دوره)
زمان: شنبهها ساعت 17 در ده جلسه
استادان:
🔴دکتر فاطمه توفیقی (دانش آموخته دانشگاه گلاسکو و صاحبنظر، نویسنده و مترجم، و مدرس دانشگاه و صاحب آثار علمی در قالب کتاب و مقاله به زبانهای انگلیسی و فارسی)،
🔴جناب اقای حامد فیاضی (كارشناس باتجربه و دبير علمي دو مجله انگيسي معتبر آی.اس.آی)
🔴جناب آقای آقامحمدی مدیر موسسه موفق «الف پلاس» که در زمینه ترجمه و انتشار مقالات به زبان انگلیسی سوابق و تجارب ارزندهای دارند)،
🔴 دكتر بهروز حدادي (نويسنده و مترجم).
در اين كارگاهها كل فرآيند علمي و مشكلات و موانع انتشار مقاله و نيز شگردهاي مختلف كلاهبرداري از نويسندگان توسط دلالان علمي توضيح داده ميشود.
🔸لینک گروهها و کانالهای مرتبط با برنامه طلوع
☜لینک کانال ایتا: https://eitaa.com/Tolouwomen
☜لینک کانال تلگرام: https://t.me/Tolouwomen
☜لینک اینستاگرام: https://instagram.com/tolouwomen
☜ارتباط با مدیر علمی برنامه: fw.studies@gmail.com
هدایت شده از پژوهشگاه ما ...
🔴 به زودی منتشر می شود:
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ، درسنامه آشنایی با کلیات حقوق شهروندی اثر ارزشمند حجتالاسلام و المسلمین سیدجواد راثی ورعی مدیر و عضو هئیت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زودی منتشر می شود.
این اثر به سفارش دستیار ویژه وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در امور حقوق شهروندی و نماینده وزارت علوم در ستاد حقوق بشر، نگارش یافته و تقدیم جامعه علمی کشور می شود.
چکیده
«آشنایی با کلیات حقوق شهروندی» با هدفِ آشنایی شهروندان، به ویژه دانشجویان وپژوهشگران رشتههای دانشگاهی در دورههای مختلف، با حقوق شهروندیِ مندرج در قانون اساسی وسایر قوانین و مقرّرات جمهوری اسلامی است که برگرفته از فرهنگ اسلامی ـ ایرانی میباشد. در جامعه اسلامی نیز مثل بسیاری از جوامع، «حقوق شهروندی» همراه با «مسئولیتهای شهروندی» نسبت به یکدیگر وحکومت معنا ومفهوم داشته وموجب دستیابی به اهداف میشود. کتاب یک مقدمه وسه فصل دارد. فصل اول: «مبانی»، و«منابع حقوق شهروندی در حوزههای بینالملل، وداخلی وملی»؛ فصل دوم: «حقوق مدنی و سیاسی»، «حقوق اقتصادی واجتماعی»، «حقوق فرهنگی» و«حق بر محیط زیست و صلح»، وفصل سوم: بررسی «حقوق شهروندی در مقام عمل». آشنایی با ساختارها ونهادهای مرتبط با این حقوق، در دو عرصه قانونگذاری ونهادسازی؛ حقوق شهروندی در حوزه عمومی وخصوصی؛ وفرایندهای شکلی ودادرسی در احقاق حقوق شهروندی؛ و بررسی چالشهای نظری و عملی، از جمله مباحث این متن آموزشی است.
🔵https://eitaa.com/mrisc_rihu
هدایت شده از پژوهشگاه ما ...
🔴 به زودی منتشر میشود:
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ، کتاب درآمدی بر قشربندی و نابرابریهای اجتماعی از منظر نهجالبلاغه اثر ارزشمند دکتر حفیظ اله فولادی عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و جناب آقای حامد توانا با مشارکت بنیاد بین المللی نهجالبلاغه به زودی منتشر و تقدیم علاقهمندان میشود.
چکیده:
از آنجا که نابرابریهای اجتماعی از ابتدای زندگی اجتماعی بشر، دامنگیر جامعه انسانی بوده، این کتاب در صدد است آن را از منظر نهجالبلاغه که دربرگیرنده عصاره سخنان حضرت علی علیهالسلام است، بررسی کرده و برداشت خود را از نگاه دینی درباره نابرابریهای اجتماعی ارائه دهد. به نظر میرسد امیر مؤمنان علی علیهالسلام با توجه به نگاه الهی و توحیدیاش که جهان و انسان و جامعه را در تحت ربوبیت خدای متعال میبیند، از یک سو نابرابریهای طبیعی و اختلافات ظاهری ساختاری جامعه و کارکردهای آن را منشأ انتظام جوامع بشری و محل آزمونهای الهی دانسته و از سوی دیگر بر لزوم مبارزه با نابرابریهای تحمیلی ناشی از ظلم و تعدّی برخی افراد و گروهها تأکید کرده و عملا به عرصه تقابل با آنها وارد میشود. کتاب با ارائه نکات جدیدی در بحث از عوامل شکلدهنده و نیز پیامدهای ناشی از نابرابریهای اجتماعی، مطالب درخورتوجهی را در اختیار مخاطب قرار میدهد.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
🔴 به زودی منتشر می شود:
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ:
کتاب «آموزه ولایت و امامت در پرتو قرآن کریم» اثر حجت الاسلام دکتر محمد اسعدی عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت منتشر می شود.
🔴 چکیده
نگارنده کتاب سعی دارد در این اثر پژوهشی بر روش تفسيري قرآني به سبک تفسیر موضوعی تأكيد نماید؛ هرچند منظرهاي كلامي، فقهي و عرفاني را نيز به مثابة تجارب ارزشمند عالمان اسلامي مغفول نمیگذارد و نوع شناختهاي قرآني را در کنار نتايج آراي كلامي، فقهي و عرفاني به حسب هر بحث، خواهد دید.
ويژگيهاي اين اثر از ديد نگارنده عبارت است از: 1. تأكيد بر منظر تفسيري قرآني در كنار توجه به نتايج بررسيهاي ديگر؛ 2. پيروي از ساختار منطقي و چهارمرحلهاي نظام ولايت و امامت در منظومة انديشة ديني مذهبي با تحليل مسألة ولايت به عنوان زيرساخت بحث امامت در باور شيعي در مرحلة نخست، بررسي مسايل امامت عامه به مثابة تجلي ولايت الهي در مرحلة دوم، پژوهش در پشتوانههاي قرآني امامت خاصه در مرحلة سوم و توجه ويژه به مسألة مهدويت به مثابة آخرين تجلي ولايت الهي و تحلیل غیبت امام در مرحلة چهارم؛ 3. تفكيك ميان نگاه تفسيري با نگاه تأويلي در مقام شناخت دلالتهای قرآني در حوزه امامت؛ 4. توجه به شبهات و پرسشهاي مهم زمانه؛ 5. رویکرد پژوهشی در کنار بعد آموزشي با تكيه بر پژوهش¬های تکمیلی هر درس. 6. توجه به روش آموزش فعّال به جای تدوین خودآموز.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 به زودی منتشر میشود:
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ درسنامه معناشناسی(2) اثر ارزشمند دکتر علیرضا قائمی نیا به زودی مننتشر می شود. این اثر پژوهشی به سفارش مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور نگارش و تقدیم استادان و دانشجویان محترم میشود.
🔴 چکیده
معناشناسی (زبانی) Semantics یکی از شاخههای مهم زبانشناسی است که در قرن بیستم به استقلال رسیده است. این دانش به بررسی علمی معنا میپردازد و از این رو، «دانش معنا» نام گرفته است. اگر چه قدمت مباحث آن به دوره یونان میرسد و در میراث علمی مسلمانان و در علوم مختلف اسلامی؛ از قبیل علم اصول، فقه و فلسفه و عرفان و ادبیات، هم از همان اوایل مباحث و مسایل معناشناختی مطرح بوده، اما تدوین و طرح این دانش در عصر جدید تفاوتهای مهمی با دوران گذشته دارد. نظاممندی و روشمندی و ابتنا بر مبانی زبانشناختی خاص، چهره جدیدی به آن داده است. همچنین، این دانش تأثیر فراوانی در مطالعات دینی و فهم و بررسی متون دینی بر جای گذاشته است. در جند دهة اخیر تحقیقات معناشناختی گستردهای بر اساس جریان ها و روشهای معناشناختی در مطالعات قرآنی صورت گرفته است. این اثر دو جلدی به عنوان درسنامهای برای رشتههای علوم قرآن و حدیث جهت آشنایی با مبانی و روشهای این دانش تدوین شده است.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
🔴 معرفی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
..........................................
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در مدت فعالیت بیش از یک دهه خود اقدام های مؤثری را در حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور انجام داده است؛ در حال حاضر این صندوق با بیش از بیست و شش هزار عضو هیأت علمی دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط است. عمده فعالیتهای این صندوق در حوزههای: حمایت از طرحهای پژوهشی، پسادکتری، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، انجام میگیرد.
مهمترین عامل تأثیرگذار در فعالیتهای صندوق، حمایتهای مقام معظم رهبری و تأکید معظمله بر ادامه فعالیت صندوق در سالهای نخست تأسیس بوده است. استقبال دانشگاهیان و پژوهشگران از اقدامات حمایتی، ضرورت توسعه فعالیتهای صندوق را دوچندان ساخته است. در حال حاضر صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور توزیع جغرافیایی عادلانه امکانات حمایتی خود در شهرستانها را با جدیت پیگیری میکند؛ زیرا معتقد است که مراکز پژوهشی و دانشگاههای شهرستانها نیز میبایست از امکانات این صندوق همانند دانشگاهیان مقیم تهران بهرهمند شوند.
علاقهمندان می توانند به منظور ارائه طرح پژوهشی و برخورداری از حمایتهای صندوق به نشانی زیر مراجعه نمایند
🔵https://rtms.insf.org/
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴پایگاه جامع علوم ادبی
دسترسی آسان به آثار آقای استاد جواد کاشانی .
صوت صرف ساده - بداءة النحو:
🔴 http://www.bookdin.ir/
....................................
🔵 @javadkashani
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
✅ آخرین یادداشت وبلاگ شهید #فخریزاده:
ضرورت احیای #فلسفه_اسلامی
🔹شهید محسن فخریزاده، دانشمند بزرگ هستهای را تقریبا از سال ۱۳۸۷ میشناختم، با وبلاگش: #عرفان_و_فلسفه؛ که در آن از رابطه فیزیک با فلسفه و عرفان و #فلسفه_فیزیک مینوشت
🔹بخشی از آخرین یادداشت او درباره ضرورت احیای فلسفه اسلامی:
🔸«آیا فلسفه اسلامی در دوران حاضر با محیط پیرامون خود تعامل دارد؟ در حل کدام مسئله علمی تلاش کرده است؟ هر علمی اعم از علوم انسانی و علوم تجربی؟ اساسا فیلسوفان این عصر تن به رویارویی جدی با مسائل سنگین علمی می دهند؟
🔸چند مقاله داریم که به نقد تفسیرهای فلسفی ناشی از علوم بر اساس مبانی فلسفه اسلامی پرداخته باشد؟ این فلسفه چقدر تأثیر پذیرفته است. روایت فلسفه امروز با روایت ملاصدرا تفاوتی کرده است؟
🔸هنوز مقولات عشر با همان شکل و ترتیب و عناوین نقل می شود. هنوز از عبارات سدههای قبل استفاده می شود. فلسفه اکنون همان است که ملای شیرازی می فرمود، شاید بعضی از مثال های آن تغییر یافته باشد.
🔸مقایسه کنیم با فلسفه در مغرب زمین. چه تعامل چدی با علوم دارد. چالش ایجاد میکند و چالش میپذیرد؛ در پی این چالش ها نحله های مختلف به وجود آمده است. و مدام در حال رشد است. تأثیر جدی بر علوم دارد و اساسا علاوه بر تأثیر بر روند پیشرفت علوم نقش انطباق یافتههای این علوم را با نحوه زندگی مردم بر عهده گرفته است ...»
وبلاگ شهید دکتر فخری زاده: http://www.mfakhrizadeh.blogfa.com
《محفل زمانه شناسی》
هدایت شده از پژوهشگاه ما ...
🔴 به زودی منتشر میشود:
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ، کتاب درآمدی بر قشربندی و نابرابریهای اجتماعی از منظر نهجالبلاغه اثر ارزشمند دکتر حفیظ اله فولادی عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و جناب آقای حامد توانا با مشارکت بنیاد بین المللی نهجالبلاغه به زودی منتشر و تقدیم علاقهمندان میشود.
چکیده:
از آنجا که نابرابریهای اجتماعی از ابتدای زندگی اجتماعی بشر، دامنگیر جامعه انسانی بوده، این کتاب در صدد است آن را از منظر نهجالبلاغه که دربرگیرنده عصاره سخنان حضرت علی علیهالسلام است، بررسی کرده و برداشت خود را از نگاه دینی درباره نابرابریهای اجتماعی ارائه دهد. به نظر میرسد امیر مؤمنان علی علیهالسلام با توجه به نگاه الهی و توحیدیاش که جهان و انسان و جامعه را در تحت ربوبیت خدای متعال میبیند، از یک سو نابرابریهای طبیعی و اختلافات ظاهری ساختاری جامعه و کارکردهای آن را منشأ انتظام جوامع بشری و محل آزمونهای الهی دانسته و از سوی دیگر بر لزوم مبارزه با نابرابریهای تحمیلی ناشی از ظلم و تعدّی برخی افراد و گروهها تأکید کرده و عملا به عرصه تقابل با آنها وارد میشود. کتاب با ارائه نکات جدیدی در بحث از عوامل شکلدهنده و نیز پیامدهای ناشی از نابرابریهای اجتماعی، مطالب درخورتوجهی را در اختیار مخاطب قرار میدهد.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه ما ...
🔴 بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار می کند:
♦️نشست علمی تحلیل مناظرات امام رضا در عیون اخبار الرضا از منظر روش شناسی
♦️سخنران: دکتر مجید کافی عضو هئیت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️زمان: 11 آذرماه 1399
♦️ساعت:19
🔗 لینک ورود به جلسه
🌐 aparat.com/jahad.qom/live
🌐 webinar.razavi.ir/qom
🌐https://www.aparat.com/qomislamic/live
-------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
هدایت شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
از سوی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران:
💢همایش بینالمللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» برگزار میشود
🔍 مشروح خبر در 👇
https://www.msrt.ir/fa/news/58422/
♻️ با ما همراه باشید
🆔 https://eitaa.com/msrt_ir ✅
بیحجاب آرامش را از سایرین سلب میکند
حجت الاسلام بستان، عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
🔹بیحجابی یک درد است و جامعه مثل مریضی است که در حال درد کشیدن است.
🔹افرادی که اول صبح با چهرههای بزک کرده بانوان روبهرو میشوند به فعالیتهای روزمرهشان لطمه میخورد و نظم اجتماعی مختل میشود
🔹برخی از افراد کنترلهای درونی دارند ولی غالب افراد نمیتوانند مقاومت کنند و وارد جنبههای رفتاری و انحرافات عملی میشوند.
🔹البته آسیبها در سطح آسیبهای جنسی باقی نخواهد ماند و به سایر حواس لطمه میزند./رسا
🔴asriran.com
@MyAsriran
🔵https://www.instagram.com/p/CINxM0zlQmC/?igshid=xbncd4x9j7c9
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار می شود:
🔴نشست علمی روش نظریه سازی در علوم انسانی بر اساس مدل اجتهادی
♦️سخنران: دکتر حسین بستان عضو هئیت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️زمان: 15 آذر 1399
♦️ساعت: 13 الی 16
لینک ورود:
🔴http://www.skyroom.online/ch/isuw99/webinar
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
معاون محترم پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه ضمن سپاس و قدردانی از خدمات ارزشمند برادر گرامی جناب آقای ابوالفضل احمدی طی حکمی جناب آقای محمد ساجدی را به عنوان سرپرست کتابخانه، مرکز اسناد و مدارک علمی و اطلاع رسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب نمودند.
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بین المللی ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای برادر گرامی جناب آقای محمدساجدی، توفیقات روزافزون برادر گرامی جناب آقای ابوالفضل احمدی را از ایزد منان مسئلت دارد.
🔴 به چاپ پانزدهم رسید
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ؛ کتاب فلسفه روانشناسی ونقد آن اثر ماریو بونژه و روبن آردیلا ترجمه دکتر محمد جواد زارعان و همکاران به چاپ پانزدهم رسید. این کتاب اولین بار در سال 1388 ترجمه و پس از تلخیص و نقد و اضافاتی تحت نظارت علمی حضرت آیت الله سیدمحمد غروی توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر گردید.
چکیده:
ارائه رویکرد زیستی در فلسفه روانشناسی و تبیین مسائل امروز روانشناختی بر اساس آن، تلاشی است که بونژه و همکارش در این کتاب دنبال میکنند. رویکردی که طی آن «نفس» افسانه خوانده میشود، دوگانه بودن نفس و بدن ایدهای کهنه انگاشته میشود و رابطه نفس و بدن، صرفاً بر اساس فرضیه «این همانی» به معنای یکی پنداشتن پدیدههای روانی و پدیدههای مغزی تحلیل میگردد. در این رویکرد روان زیستشناختی، بر اساس دو مبنای هستی شناختیِ «مادهگرایی حدوثی» و «واقعگرایی» و دو اصل « فرایند تکاملی زیستیِ» و «ضرورت مطالعه علمی تجربی انسان» انسان و حیوان یکی قلمداد شده و با استفاده از روششناسی علمی تجربی و عصب زیست شناسی، رویکردهای ذهنگرایی، رفتارگرایی، پردازش اطلاعات، به عنوان مصادیق «روانشناسیِ منهای مغز» مردود شناخته شده و کارکردهای روانی پایه و برتر فرایندهای زیستی معرفی میشوند. تلاش مترجمان در بخش نقد هر یک از فصلهای کتاب حاضر بر این است تا موارد مهم و اساسی را از نگاه عقلی و نقلی ارزیابی کنند.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
یکی از این کارشناسان، جناب حجت الاسلام حسین بستان بود که گفتوگوی وی در تاریخ 9 آذرماه ذیل شماره نهم این پرونده با عنوان رابطه بدحجابی و سلب آرامش جامعه منتشر گردید. پس از انتشار این گفتوگو و بازخوردهایی که در سایتهای دیگر داشت، جناب دکتر مجید کافی تصمیم گرفتند در تکمیل سخنان حجت الاسلام بستان با خبرگزاری رسا به گفتوگو بپردازند.
دکتر مجید کافی، دانش آموخته حوزه علمیه و عضو هیأت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا با اشاره به مهمتر بودن عفاف نسبت به حجاب گفت: سال گذشته همایشی در آستان قدس با موضوع اولویت حجاب از عفاف برگزار کردیم؛ در آن نشست مطرح شد که اگر عفت در بین مردم رایج شود، به تبعیت از آن حجاب نیز درست میشود و در واقع عفاف عامتر است.
وی ضمن تأیید سخنان حجت الاسلام بستان اظهار داشت: در کلیت بحث این نکته که بدحجابی و آرایش غلیظ زنان تأثیرات مخربی را به دنبال خواهد داشت شکی نیست ولی اینکه این نکته نسبت به همه مردان صدق کند سخن درستی نیست.
این جامعه شناس افزود: برخی از مردان جامعه اصلا به زنها نگاه شهوتآلود ندارند و به مراودات طبیعی انسانی میپردازند؛ فارغ از نگاه جنسیتی رفتار میکنند و درنتیجه از آرامش روحی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه قرآن کریم زنان و مردان را توأمان به عفت فرامیخواند تصریح کرد: ما نباید فقط زنان را به حجاب امر کنیم بلکه باید عفت نگاه را نیز در مردان تقویت کنیم؛ نباید تفسیر جنسیتی بشود و در رفع آسیبهای اجتماعی، باید علاوه بر زنان به مردان نیز پرداخته شود.
طی چند روز گذشته که پرونده «میراث مادری» را اندازی شد، کارشناسان حوزوی و دانشگاهی نهایت همکاری را با سرویس فرهنگی و اجتماعی داشته و وقت خود را پیرامون موضوعات مختلف حجاب در اختیار ما قرار دادهاند.
یکی از این کارشناسان، جناب حجت الاسلام حسین بستان بود که گفتوگوی وی در تاریخ 9 آذرماه ذیل شماره نهم این پرونده با عنوان رابطه بدحجابی و سلب آرامش جامعه منتشر گردید. پس از انتشار این گفتوگو و بازخوردهایی که در سایتهای دیگر داشت، جناب دکتر مجید کافی تصمیم گرفتند در تکمیل سخنان حجت الاسلام بستان با خبرگزاری رسا به گفتوگو بپردازند.
دکتر مجید کافی، دانش آموخته حوزه علمیه و عضو هیأت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا با اشاره به مهمتر بودن عفاف نسبت به حجاب گفت: سال گذشته همایشی در آستان قدس با موضوع اولویت حجاب از عفاف برگزار کردیم؛ در آن نشست مطرح شد که اگر عفت در بین مردم رایج شود، به تبعیت از آن حجاب نیز درست میشود و در واقع عفاف عامتر است.
طی چند روز گذشته که پرونده «میراث مادری» را اندازی شد، کارشناسان حوزوی و دانشگاهی نهایت همکاری را با سرویس فرهنگی و اجتماعی داشته و وقت خود را پیرامون موضوعات مختلف حجاب در اختیار ما قرار دادهاند.
یکی از این کارشناسان، جناب حجت الاسلام حسین بستان بود که گفتوگوی وی در تاریخ 9 آذرماه ذیل شماره نهم این پرونده با عنوان رابطه بدحجابی و سلب آرامش جامعه منتشر گردید. پس از انتشار این گفتوگو و بازخوردهایی که در سایتهای دیگر داشت، جناب دکتر مجید کافی تصمیم گرفتند در تکمیل سخنان حجت الاسلام بستان با خبرگزاری رسا به گفتوگو بپردازند.
دکتر مجید کافی، دانش آموخته حوزه علمیه و عضو هیأت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا با اشاره به مهمتر بودن عفاف نسبت به حجاب گفت: سال گذشته همایشی در آستان قدس با موضوع اولویت حجاب از عفاف برگزار کردیم؛ در آن نشست مطرح شد که اگر عفت در بین مردم رایج شود، به تبعیت از آن حجاب نیز درست میشود و در واقع عفاف عامتر است.
متن کامل مصاحبه دکتر مجید کافی را در سایت رسا نیوز به نشانی زیر ملاحظه فرمایید
https://rasanews.ir/fa/news/669614/
🔴شاخصهای کارکردی و اثربخشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
.........................................
شاخصهای کارکردی و اثربخشی پژوهشگاه را می توان در چهار محور طبقه بندی نمود:
♦️1.منابع؛
♦️2.خروجیها؛
♦️3. روزآمدی و پو یایی؛
♦️4. اثرگذاری.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦️کانال تلگرامی پژوهش(دکتر مجید کافی)
T.me/majidkafiresearch
🔴 منابع:
منظور از منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مجموعه ورودیهایی هستند که در پژوهشگاه با پژوهش، به خروجیهای اثرگذار می رسند.
این ورودیها عبارتند از:
♦️1. اعضای هیات علمی، محققان همکار، اعضای بیرونی شوراهای علمی گروه ها و سرانجام منابع انسانی غیر هیات علمی؛
♦️2. منابع مالی؛
♦️3. ارتباط با وزارتخانه های همسو، بخشهای مختلف حاکمیتی و سیاستگذاری کشور؛
♦️4. ارتباط با دانشگاهها، وزارتخانه علوم تحقیقات و فن آوری، بخشهای مختلف علمی و پژوهشی کشور؛
♦️5. رسانه ها و فضای مجازی.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦️کانال تلگرامی پژوهش(دکتر مجید کافی)
T.me/majidkafiresearch
آیت الله اعرافی: مجلس شورای اسلامی طرح هایش را با مشورت حوزه ارایه کند
🔹مدیر حوزههای علمیه کشور در خصوص تعامل هرچه بهتر مجلس شورای اسلامی با شورای نگهبان و مسائل مربوط به طرحها و لوایح مربوط به زنان و خانواده گفت: ضروری است طرحها و لوایح مجلس شورای اسلامی از نظر مبانی شرعی با مشورت حوزه علمیه تهیه و تنظیم شود.
https://www.asriran.com/003BRV
@MyAsriran
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
🔴منابع انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
پژوهشهای پژوهشگاه محصول تلاشهای علمی و فکری اعضای هیات علمی و پژوهشگران همکار است. نشاط، شادابی، قدرت فکر و تحلیل، نگاه انتقادی و هوش بالای محققان و پژوهشگران است که به افزایش کیفیت پژوهشها منجر میشود.
پژوهشگاه از ابتدا در صدد بوده است که افراد نخبهای را جذب کند که افزون بر این ویژگیها، هم دانشآموخته حوزه علمیه و هم متخصص در یکی از رشتههای علوم انسانی باشند تا قدرت تحلیل بالا در راستای بازسازی علوم انسانی را داشته باشند. اگر چه این مطلوب نیز مد نظر بوده است که پژوهشگران این عرصه صرفا منحصر به رشتة علمی خاص خود نبوده باشند و بتوانند نگاهی بینرشتهای به موضوعات داشته باشند. همچنین امروزه با توجه به نسل سوم دانشگاهها که در آن ارتباط با جامعه و صنعت مورد توجه است، باید اعضای هیات علمی و پژوهشگران همکار نگاهی راهبردی و برنامهای نیز به موضوعات داشته باشند.
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦️کانال تلگرامی پژوهش(دکتر مجید کافی)
T.me/majidkafiresearch
🔴پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار میکند:
پژوهشگاه حوزه و د انشگاه به مناسبت گرامیداشت روز 27آذر روز «وحدت حوزه و دانشگاه» نشست تخصصی «همکاری علمی حوزه و دانشگاه در راستای بازسازی و تحول علوم انسانی» را برگزار می کند.
در این نشست علمی که به صورت مجازی در هفته پژوهش و سالروز شهادت آیت لله دکتر محمد مفتح مصادف با روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار میشود رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، مدیر حوزههای علمیه کشور، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه، معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه، رییس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه ابعاد توسعه همکاری علمی حوزه و دانشگاه به منظور بازسازی و تحول علوم انسانی را بررسی مینمایند.
لینک ورود به جلسه:
🔵 https://conf.rihu.ac.ir/webinar
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦️کانال تلگرامی پژوهش(دکتر مجید کافی)
T.me/majidkafiresearch
🔴پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار میکند:
پژوهشگاه حوزه و د انشگاه به مناسبت گرامیداشت روز 27آذر روز «وحدت حوزه و دانشگاه» نشست تخصصی «همکاری علمی حوزه و دانشگاه در راستای بازسازی و تحول علوم انسانی» را برگزار می کند.
♦️سخنران: دکتر علیمحمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️ موضوع: رسالت و ماموریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در راستای تحول و بازسازی علوم انسانی
♦️زمان: 27 آذرماه 1399
♦️ساعت 9 الی 9:30
♦️مکان: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
لینک ورود به جلسه:
🔵 https://conf.rihu.ac.ir/webinar
---------------------------------------
♦️گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦️کانال تلگرامی پژوهش(دکتر مجید کافی)
T.me/majidkafiresearch