🔴 عناوین مقالات سال 1399 اعضای هیئت علمی گروه جامعه شناسی تا 20 دیماه
1. سنخ شناسیهای تعامل و رابطه اجتماعی؛ یک تنظیم منطقی با مروری نظام مند/ مجید کافی - غلامرضا صدیق اورعی - محمدرضا جوادی یگانه - احمد فرزانه
2. تطبیق الگوی دعوت فردی - تربیتی (فرهنگی) بر دعوت پیامبر (ص) (مطالعه موردی دعوت در مکه)/ مجید کافی
3. مدل و روش بررسی تأثیر توسعة اجتماعی بر رشد و تحقق اقتصاد مقاومتی/ مجید کافی - سیده مرضیه شعاع هاشمی خمامی - شهلا گنجی
4. اصول مواجهه با دشمن از منظر نهجالبلاغه / حفیظالله فولادی وندا - محمد نوحی
5. مقدمهای بر روش نظریه بنیانی در نظریهسازی، مطالعه نظریههای اندیشمندان حوزه علمیه نسبت به توسعه و پیشرفت فناوریهای نوین/ مهدی نصیری
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 عناوین مقالات سال 1399 دکتر محمد شجاعیان عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی تا 20 دیماه
1. عدالت توزیعی در عرصه سیاست: رویکردی دینی / محمد شجاعیان - محمد رضا طاهری
2. طرح و نقد سکولاریسم انتقادی/ محمد شجاعیان
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 کتاب درسی حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی
با تصویب شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه چاپ و نشر کتاب درسی «حسابداری ابزارها و عقود اسلامی» از مجموع دروس مصوب شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی در دستور کار معاونت پژوهشی و آموزشی و فناوری پژوهشگاه قرار گرفت.در حال حاضر این اثر در فرایند آمادهسازی قراردارد. امید است با همت همکاران محترم به زودی منتشر شده و در اختیار استادان و دانشجویان محترم مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری، مطالعات بازرگانی، اقتصاد، مالی و بانکداری اسلامی قرارداده شود.
چکیده:
حسابداری به شناسایی, ثبت و گزارش رویدادهای مالی میپردازد. واضح است که رویدادهای مالی هر محیط تجاری بنا بر شرایط اقتصادی و ارزشهای فرهنگی و دینی حاکم بر آن محیط متفاوت خواهند بود. حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی و زکات از جمله مواردی هستند که بهطور مجزا در تدوین استانداردهای گزارشگری مالی بینالمللی (IFRS) مد نظر نبودهاند و برخی نهادهای استانداردگذار اسلامی همانند سازمان حسابداری و حسابرسی برای نهادهای مالی اسلامی (AAOIFI) به ارائه استانداردهای حسابداری برای معاملات و ابزارهای مالی اسلامی میپردازند. کتاب حاضر با پرداختن به حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی از منظر استانداردهای حسابداری AAOIFI و IFRS و رویههای جاری کشور به همراه تبیین حسابداری زکات و مسئولیت اجتماعی از منظر اسلامی, تصویر جامع و بهروز از حسابداری ابزارها و عقود اسلامی فراهم میسازد. همچنین, سعی شده است با بیان دیدگاههای فقه شیعه در موارد مقتضی به غنای محتوای کتاب افزوده شود.
🔴 کانال اینستاگرامی نمایندگی فروش (حضوری و پستی) آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تهران با مدیریت جناب آقای اصغر ولیزاده
🔴 https://instagram.com/pazhoheshgah_hoze_daneshgah?igshid=1qxgyj4w1ji1d
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴فراخوان گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
به منظور بررسی علل کاهش ازدواج و افزایش طلاق و ارائه راهکارهای مواجهه با این دو آسیب اجتماعی در جامعه ایران گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری در صدد برنامه ریزی به منظور برگزاری سلسله کرسی های علمی ترویجی با محوریت سرفصلهای زیر می باشد.
🌼علل و زمینههای تأخیر ازدواج و راهکارهای برون رفت از این آسیب در ابعاد:
♦️اجتماعی فرهنگی
♦️روانشناختی و تربیتی
♦️اقتصادی
♦️حقوقی
🌼علل و زمینههای افزایش طلاق و راهکارهای برون رفت از این آسیب در ابعاد:
♦️اجتماعی فرهنگی
♦️روانشناختی و تربیتی
♦️اقتصادی
♦️حقوقی
🌼آینده پژوهی خانواده:
♦️پیش بینی وضعیت آینده ازدواج و طلاق در ایران
♦️ارایه برنامه و راهبردهایی برای افزایش ازدواج و کاهش طلاق در آینده
بدین منظور جناب آقای دکتر محمدرضا سالاری فر مدیرمحترم گروه خانواده و رییس مرکز آموزش، تحقیقات و مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از متخصصان خانواده در رشته های مختلف دعوت به عمل می آورد تا با ارائه طرح در این نشستها مشارکت نمایند
مراکز مرتبط و پژوهشگران می توانند از راه های زیر برای هماهنگی اقدام نمایند:
• کارشناس گروه پژوهشی خانواده (آقای خزاعلی): 02532111361
• دبیر اجرایی سلسله کرسی ها (خانم هاشمی): 09301373086و 02166402600
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 قرارداد مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز مدیریت حوزههای علمی خواهران منعقد شد.
در راستای شبکه سازی و توسعه تعاملات بین سازمانی، قرارداد اجرا و چاپ طرح پژوهشی «گامی به سوی تفسیر بیانی» پیشنهادی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدمحمود طیب حسینی بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران منعقد شد. این طرح پژوهشی منطبق با سرفصل مصوب اداره کل برنامه ریزی و تدوین متون مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران میباشد و حسب برآورد زمانی ارائه شده اثر یاد شده در نیمه اول سال 1400 به جامعه علمی کشور ارائه خواهد شد.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴قرارداد مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه علوم اسلامی رضوی منعقد شد.
در راستای شبکه سازی و توسعه تعاملات بین سازمانی، قرارداد اجرا و چاپ طرح پژوهشی «کلیات حقوق اسلامی» پیشنهادی حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی دانش پژوه بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه علوم اسلامی رضوی منعقد شد. حسب برآورد زمانی ارائه شده اثر یاد شده در نیمه دوم سال 1400 به جامعه علمی کشور ارائه خواهد شد.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴انجمن علمی حقوق اساسی ایران شعبه اصفهان برگزار می کند:
نشست علمی با موضوع «واکاوی تعریف حقوق عمومی»
♦️سخنران: دکتر حسین جوان آراسته عضو هئیت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️زمان: شنبه 27 دیماه 1399
♦️ساعت: 22:00
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسعود آذربایجانی دبیر علمی کنفرانس بین المللی مجازی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» گفت: کنفرانس بین المللی مجازی با عنوان «رهیات معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» با دو محور خاص برگزار میشود. نخستین موضوع، مساله کرونا است که امروزه بشر را با خود مواجه کرده است. اندیشمندان و نخبگان و طبقه نخبگانی جامعه نیز باید به صورت جدیتری وارد این موضوع شوند.
وی افزود: این کنفرانس بستری فراهم میکند که طبقات نخبگانی ما که علاقه مند به این مباحث هستند بنا بر مسئولیتهای اجتماعی خود وارد این میدان شوند، این ظرفیت را به فعلیت درآورند و با تحقیق و پژوهش و فعالیتهای میدانی نتیجه آن را عرضه کنند.
استاد تمام گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان کرد: رهیافتهای مختلفی نسبت به کرونا وجود داشته است که مسائل پزشکی و دارویی از مهمترین آنها بوده است ولی با توجه به اینکه به سمت گذار از کرونا حرکت میکنیم، ممکن است شرایط پس از کرونا را نیز درک کنیم باید به آنها توجه کنیم. پیامدهای روانشناختی و اعتقادی و کلامی و جامعه شناختی از جمله این پیامدها است.
مشروح گفتگوی ایشان را در لینک زیر مشاهده فرمایید:
🔴http://mehrnews.com/xTvnT
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴حجت الاسلام دکتر حسین جوان آراسته: قانونمداری مهمترین عامل تحقق عدالت و گسترش آن است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین جوان آراسته در جلسه هم اندیشی «راهکارهای گسترش و اجرای عدالت» ضمن اشاره به تعریف واژه عدالت گفت: عدالت به معنای دادن حق به صاحب حق (إعْطَاء کُلَّ ذِی حَقٍّ حَقَّه) و یا به معنای قرار گرفتن هر چیز در جای خودش میباشد (وَضْعُ کُلِّ شَیءٍ فی مَوْضِعِه) و خداوند جهان را عادلانه خلق کرده (بِالْعَدْلِ قامَتِ السَّماواتُ وَ الاْرْضُ) و جهان چون چشم و خط و خال و ابروست که هر چیزش به جای خویش نیکوست.
عضو هیأت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: در عالم تشریع نیز ارسال پیامبران و نزول کتابهای آسمانی با هدف تحقق قسط و عدل صورت گرفته است: «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ». در روابط اجتماعی، اجرای عدالت و گسترش آن، یکی از اهداف مهم همه دولتها به ویژه دولت اسلامی است.
وی با اشاره به بخشی از متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص عدالت، افزود: قانون اساسی کشور عزیزمان ایران، به عنوان عالیترین سند سیاسی و حقوقی، در بندهای مختلفی از اصل سوم، ایجاد امکانات عادلانه، پی ریزی اقتصاد عادلانه و ایجاد امنیت قضائی عادلانه را وظیفه دولت جمهوری اسلامی ایران دانسته است.
مشروح گفتگوی ایشان را در لینک زیر مشاهده فرمایید:
🔴http://mehrnews.com/xTxY3
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️رهبرمعظم انقلاب اسلامی:
این خود یک معجزهی اسلام است؛ یعنی فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) در عمر کوتاه خود به مقامی میرسد که سیدهی نساء عالمین است؛ یعنی از همهی زنان بزرگ و قدّیس طول تاریخ برتر است. این چه عاملی است، این چه نیروئی است، این چه قدرت متحولکنندهی عمیق درونی است که از یک انسان در این مدت کوتاه، میتواند یک چنین اقیانوس معرفت و عبودیت و قداست و عروج معنوی بسازد؟ خود این، معجزهی اسلام است.
یک جنبهی دیگر، نسل مبارک این بزرگوار است که تطبیق سورهی کوثر با فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) - اگر در آثار حدیثی ما هم نیامده باشد - یک تطبیق مصداقی درست است؛ این همه برکات بر خاندان پیغمبر، بر یکایک ائمهی هدی (علیهمالسّلام)! عالم پُر است از نغمههای دلنواز فردی و اجتماعی و دنیائی و اخروی که از این حنجرههای پاک برخاسته؛ حسینبن علی، زینب کبری، امام حسن مجتبی، امام صادق، امام سجاد؛ هر کدام از ائمه. ببینید چه غوغائی است در عالم معرفت، در عالم معنویت، در بزرگراه هدایت از کلمات این بزرگواران و درسهای آنها و معارف آنها! این نسل فاطمهی زهراست. (۱۴ تیرماه ۸۶)
⚫️Eitaa.com/mrisc_rihu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منهای_پژوهش
🔴اقتدار و اراده مصمم فرزندان ایران زمین در دفاع از حاکمیت، نظام و ارزش ها در مقابل دشمنان
رزمایش سپاه صبح امروز با شلیك انبوه موشكهای بالستیك زمین به زمین و اجرای عملیات توسط پهپادهای تهاجمی بمب افكن در منطقه عمومی كویر مركزی ایران آغاز شد
🌼دسترسی رایگان به متن مقالات منتشر شده در 181 نشریه علمی دانشگاه تهران به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در رشته های مختلف
🌼 در کانال «مپفا»
🔵 Eitaa.com/scienco
🔴 بهرهمندی از رسانهها اولین شاخص از مولفه سوم (روزآمدی و پویایی)
در مؤلفه دوم (دستآوردها) شاخص رسانهها گفته شد که یکی از دستاوردهای مراکز پژوهشی، دستاوردهای رسانهای است. یعنی میزان تولیدات رسانهای، شاخصی برای سنجش عملکرد یک مرکز علمی ـ پژوهشی است. ساخت فیلمهای کوتاه و بلند، ایجاد وبسایت، ساخت برنامههای تلوزیونی و رادیویی، داشتن خبرنامههای علمی و اجرایی، ایجاد کانالها و گروههای پیامرسانها در فضای مجازی و...
اما در این شاخص هدف دیده شدن در رسانههای عمومی و جمعی است. یعنی حضور فعال در رسانههای جمعی شامل تلویزیون، کانالهای ماهوارهای، رادیو، روزنامهها، سایتهای خبری، مجلات، و خبرگزاریها.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اگر چه در هر دو شاخص رسانهای (رسانه به مثابه دستاورد و به مثابه کانال ارتباطی) فعال است، اما فعالیت آن به حد مطلوب نرسیده است. امید است با تلاشهای پیگیر و مجددانه، هم تولیدات رسانهای پژوهشگاه و هم حضور به موقع و روزآمدش در رسانههای عمومی بهبود یابد.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦پیام رسان پژوهشگاه در ایتا:
@rihu_ac_ir
♦کانال تلگرامی پژوهش
T.me/majidkafiresearch
🔵به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی؛ تاکنون 102 عنوان از آثار پژوهشگاه به 12 زبان زنده دنیا ترجمه و منتشر شده یا در شرف انتشار می باشند. از این تعداد، 83 اثر به طور قطعی ترجمه و منتشر شده اند و 19 اثر نیز در مرحله آماده سازی جهت انتشار می باشند. این آثار تاکنون به زبان های انگلیسی، عربی، روسی، اردو، ترکی استانبولی، آذری، اندونزیایی، بوسنیایی، فرانسه، چینی، آلمانی و اسپانیولی ترجمه و منتشر شده اند.
♦️آثار ترجمه و منتشر شده قطعی 83 عنوان:
♦️آثار در مرحله آمادهسازی 10 عنوان
♦️آثار در مرحله ترجمه 9 عنوان
🔵ناشران بین المللی منتشر کننده آثار پژوهشگاه عبارتند از:
♦️انتشارات بین المللی المصطفی 40 عنوان
♦️مرکز الحضاره لتنمیه الفکر الاسلامی؛ لبنان 14 عنوان
♦️بخش بین المللی سازمان سمت 14 عنوان
♦️موسسه فرهنگی امین مالزی با همکاری کالج اسلامی لندن 10 عنوان
♦️بنیاد مطالعات اسلامی روسیه 4 عنوان
♦️موسسه علمی پژوهشی ابن سینا؛ سارایوو 4 عنوان
♦️انتشارات بین المللی الرسول هندوستان 4 عنوان
♦️مرکز مطالعات اسلامی استراتژیک عتبه شریفه عباسیه عراق عنوان 4 عنوان
♦️شورای عالی مقاومت اسلامی حزب الله لبنان 3 عنوان
♦️پژوهشگاه بین المللی المصطفی 2 عنوان
♦️انتشارات دایره المعارف فقه اسلامی 1 عنوان
♦️دانشگاه توبینگن آلمان 1 عنوان
♦️موسسه نسیم رحمت1 عنوان
🌼از همراهی همیشگی شما سپاسگزاریم
🔴Eitaa.com/mrisc_rihu