🔴رییس گروه مدیریت دبیرخانه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزههای علمیه و نظام اسلامی منصوب شد.
بنا بر حکم حضرت آیت الله علیرضا اعرافی مدیر محترم حوزههای علمیه کشور و رییس محترم شورای سیاستگذاری دبیرخانه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزههای علمیه و نظام اسلامی، جناب آقای دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیئت علمی گروه مدیریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان رییس گروه علمی «مدیریت» دبیرخانه منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک، موفقیت روزافزون ایشان را در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» از ایزد منان مسئلت مینماییم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
.
🔴سامانه ارائه اطلاعات پروژه های تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی
www.etebar14.ir
با هدف جهت دهی حمایتهای مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان بر اساس بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانشبنیان شرکتهای دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه از اعتبار مالیاتی برخوردار میشوند. به این نحو که معادل هزینههای انجام شده در پروژههای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکتهای دارای پروانه بهرهبرداری یا مجوز فعالیت از مراجع ذیربط اعطا میشود و معادل آن از مالیات بر عملکرد مربوط به سال انجام هزینه مذکور یا سالهای بعد کسر میشود.
پروژه تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی مجموعهای از فعالیتهای فناورانه است که سطح فناوری محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از پروژههای تحقیق و توسعه باید در حوزه فناوریهای بالا یا متوسط به بالا منطبق با فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان یا معیارهای تفصیلی منتشر شده برای کالاها و خدمات دانش بنیان باشد. همچنین لازم است محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از آن در سطح صنایع مربوطه در کشور جدید باشد. هزینهکرد در پروژههای تایید شده مطابق آییننامه و دستورالعمل اجرایی این برنامه در سرفصلهای فضای کار اختصاصی تحقیق وتوسعه، ماشینآلات و تجهیزات، نیروی انسانی، مواد اولیه و قطعات مصرفی، تاییدیه ها و استانداردها و همکاری فناورانه به عنوان هزینهکرد تحقیق و توسعه مورد پذیرش خواهد بود.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
دستور العمل اجرایی بند «س » ماده 132 قانون مالیاتهای مستقیم موضوع ماده 31 قانون موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور
ماده 1- معادل هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی اشخاص حقوقی خصوصی و تعارض در واحدهای تولیدی و صنعتی دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه های ذیربط که درآمد ( فروش) ناخالص ابزاری حاصل از فعالیت تولیدی و معدلی آنها در سال انجام هزینه از مبلغ پنج میلیارد ( 5000000000) کمتر نباشد، با رعایت شرایط زیر حداکثر به میزان ده درصد ( 10%) مالیات ابزاری سال انجام هزینه بخشوده میشود:
1- شخص حقوقی خصوصی و تعاونی در زمان انجام هزینه دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذیربط باشد.
2- قرارتحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاه ها یا مراکز پژوهشی و آموزش عالی دارای مجوز قطعی از وزارتخانه های علوم و تحقیقات و فناوری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد شده باشد.
فعالیت آنها به هر دلیلی خاتمه یابد، هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی انجام شده بابت قرارداد مذکور با رعایت سایر مفاد این دستور العمل مشمول بخشودگی موضوع این دستور العمل می باشد.
3- قراردادهای تحقیقاتی، پژوهشی در چارچوب نقشه جامع علمی کشور به تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیده باشد. و در سامانه اطلاعات کشوری علوم، تحقیقات و فن آوری ( عتف ) ثبت شود.
تبصره 2- تغییر نقشه جامع علمی کشور، مانع از برخورداری از بخشودگی مالیاتی یاد شده باری طرح های تحقیقاتی و پژوهشی که پیش از آن درچارچوب نقشه جامع علمی کشور به تایید رسیده است نخواهد بود.
4- گزارش پیشرفت سالانه قرارداد تحقیقاتی و پژوهشی به تصویب شورای پژوهش دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مربوطه ( مجری طرف قرارداد) رسیده باشد.
5- فهرست طرح یا طرح های تحقیقاتی موضوع این دستور العمل که قبلا به تایید مرجع مربوطه رسیده باشد به ادارها مور مالیاتی مربوطه تسلیم گردد.
6- هزینه های انجام شده طرح یا طرح های تحقیقاتی باید در چارچوب مواد 147 و148 قانون مالیاتهای مستقیم صورت گرفته باشد.
ماده 2- بخشودگی مالیاتی مزبور صرفا در خصوص هزینه های حاصل از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی با رعایت مندرج در بندهای فوق الذکر می باشد وقابل تسری به هزینه های حاصل از سایر فعالیت های اشخاص مذکور و همچنین طرح های تحقیقاتی و پژوهشی که قبل ازلازم الاجرا شدن این قانون اجرای آن ها آغاز گردیده است نخواهد بود.
ماده 3- معادل مبلغ منظور شده هزینه های تحقیقاتی و پژوهشی به حساب مالیات اشخاص صدر الذکر، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته نخواهد شد.
ماده 4- وزارتخانه های علوم، تحقیقاتی و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیرخانه ستاد راهبری اجرای نقشه جامعه علمی کشور و شورای پژوهشی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی ویا آموزش عالی موظف اند امکان دسترسی بر خط ( آنلاین) به فهرست مجوزها و تاییدیه های صادره را برای سازمان امورمالیاتی کشور فراهم آورند.
ماده 5- درآمد حاصل از فروش ضایعات کالی تولیدی و خدمات انجام شده به وسیله ماشین آلات تولیدی نیز جز درآمد حاصل از فعالیت تولید محسوب میگردد.
ماده 6- بخشودگی موضوع این بند صرفا در خصوص اشخاص حقوقی خصوصی و تعاونی می باشد و به سایر اشخاص و همچنین اشخاصی که بیش از50% سهام یا سهم الشرکه آنها مجتمعا یا منفردا متعلق به دولت و یا نهادهای عمومی غیر دولتی باشد، تسری ندارد.
ماده 7- با توجه به بند « ت » ماده 133 قانون مالیاتهای مستقیم، عدم تسلیم اظهار نظر در موعد مقرر قانونی موجب محرومیت از بخشودگی این دستور العمل خواهد شد.
🔴ماده 13 ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان
ماده ۱۳- با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه که با یکی از واحدهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی مرتبط، با اولویت استان محل استقرار آن صنعت یا واحد تولیدی، تفاهمنامه همکاری منعقد نمایند، قراردادهای تحقیق و توسعه مربوط با این تفاهمنامه ها، مشمول مزایای طرح شده در بند «ب» ماده (۱۱) این قانون نیز می گردند. همچنین تمامی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی موظفند کارگروه ارتباط با صنعت و معدن را با حضور نمایندگان صنعت و یا واحدهای تولیدی، با اولویت استان محل استقرار آن دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی، تشکیل دهند.
🔴 @research_hu
🔴دوره "پسادکتری تحقیقات بنیادی"
در این دوره، محقق پسادکتری بهعنوان همکار طرح یا پروژه تحقیقاتی فرد میزبان با مرتبه استادی یا دانشیاری در یکی از دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی اعم از دولتی و غیر دولتی (وابسته به وزارتین یا وابسته به سایر دستگاههای اجرایی) دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارتین و یا مجلس شورای اسلامی فعالیت میکند. طرح یا پروژه مورد نظر باید بنیادی، در مرز دانش و در راستای اولویتهای ابلاغی شورای عالی عتف و مورد تأیید موسسه باشد. دستاوردها اساساً باید شامل انتشار مقاله در نشریات معتبر، تألیف کتاب، ثبت اختراع تأییدشده، ارائه نظریه در کرسیهای نظریهپردازی و نقد و مناظره (ویژه علوم انسانی و هنر) یا اثر بدیع و ارزنده هنری باشد.
*آییننامه جذب و بکارگیری محققان پسادکتری را مطالعه نمودهام و متقاضی ثبتنام در دوره "پسادکتری تحقیقات بنیادی" میباشم.
🔴 https://rtms.insf.org/ProposalStart.php?id=102
🔴 @research_hu
حمایت های مالیاتی از قراردادهای پژوهشی.pdf
1.65M
فایل ارائه شده توسط دکتر بهزاد نسب در چهلمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
مأموریت گرایی در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی.pdf
549.3K
فایل ارائه شده توسط مهندس امیری در چهلمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
هدایت شده از ارتباط صنعت و دانشگاه
معاون پژوهشی وزیر علوم:
💢رایزنان علمی اولویتهای پژوهشی و فناوری کشور را در تعاملات لحاظ کنند
🔹معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: رایزنان علمی اولویتهای پژوهشی و فناوری کشور را در تعاملات خود با دانشگاهها و مراکز علمی دنیا لحاظ کنند.
مشروح خبر در لینک زیر:
https://www.msrt.ir/fa/news/85671
♻️ لینک گروه در بله:
ble.ir/join/YTM0MTc0OD
🔵 لینک کانال در ایتا:
@industry_msrt
🔴 عضویت دکتر مجید کافی در کمیسیون تخصصی علوم انسانی، اسلامی و اجتماعی شورای عالی عتف
پیرو ابلاغیه شماره 0349/02/3 جناب آقای دکتر پیمان صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم و دبیرمحترم شورای عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر مجید کافی عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مدت 4 سال به عنوان عضو حقیقی کمیسیون تخصصی علوم انسانی، اسلامی و اجتماعی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک، موفقیت روز افزون ایشان را در تحقق اهداف و سیاستهای کلان علوم و فناوری کشور و پیشبرد برنامهها و مأموریتهای شورای عالی عتف از ایزد منان مسئلت مینماییم.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
🔴فراخوان حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریتگرا
🔴بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی که به صورت مأموریتگرا و در راستای حل مسائل استانی و ملی گام برمیدارند، بهطور ویژه حمایت نماید. در این راستا فراخوان دوم برنامه «حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریتگرا» به شرح ذیل اعلام می شود.
🔴توضیحات فراخوان
در این برنامه تفاهمنامهای بین رئیس دانشگاه / مؤسسه پژوهشی و رئیس بنیاد ملی علم ایران حداکثر در ۵ حوزه پژوهشی اعلام شده در بند حوزههای اولویتدار، امضا خواهد شد. لازم است حوزههای پژوهشی با عنوان مأموریتهای ویژه در ارتباط با بنیاد ملی علم ایران به تصویب هیئترئیسه دانشگاه رسیده یا از سوی وزارت یا سازمان متبوع ابلاغ شده باشد. حمایتها شامل کرسی پژوهشی، طرح پژوهشی، طرح پسادکتری، رساله دکتری و پایاننامه کارشناسی ارشد بوده و میزان حمایت نسبت به طرحهای عادی بنیاد ملی علم تا ۵۰ درصد بیشتر خواهد بود.
🔴حوزههای اولویتدار
آب، اقتصاد، انرژی، محیط زیست، آسیبهای اجتماعی، مهاجرت نخبگان و موضوعات پیشنهادی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی در راستای حل مسائل استانی و منطقهای
🔴تاریخ فراخوان
مهلت فراخوان از تاریخ ۰۶/۰۳/۱۴۰۳ تا ۰۶/۰۴/۱۴۰۳ میباشد.
🔴علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت: https://insf.org/ بنیاد علم ایران مراجعه نمایند.
با عضویت در «پژوهشگاه ما» از به روزترین خبرها و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مطلع شوید.👇
🔴 @research_hu
.
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔰📚
به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره)🔰
📚 معرفی مجموعه #کتاب های مرتبط با #امام_خمینی(ره) که توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شده است:
🔸سبک رهبری #امام_خمینی(ره) (مدیریت)
🔸#رهبری خدمتگزار (جلد اول) (مدیریت)
🔸#رهبری خدمتگزار (جلد دوم) (مدیریت)
🔸الگوی رهبری #امام_خمینی(ره) (مدیریت)
🔸آرای دانشمندان مسلمان در تعلیم و تربیت(جلد 6) #امام_خمینی(ره) (علوم تربیتی)
🔸مفهوم اطلاق در نظریه ولایت مطلقه فقیه از دیدگاه #امام_خمینی(ره) (حقوق و فقه اجتماعی)
🌐دسترسی به اطلاعات آثار (فایل رایگان 30 صفحه اول و...)
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در #مکه مکرمه عنوان شد:
امام خمینی(ره) پرتوی تابان از شعاع وجودی پیامبر اکرم(ص) در عصر حاضر
ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما در یک برش استثنایی از تاریخ جهان هستیم که این برش را امام خمینی(ره) پدید آورد، گفت: انقلاب اسلامی #امام_خمینی(ره) نقشه غرب را درهم ریخت و مانع تحقق هدفهای استعماری آنها در این دوره شد؛ همچنان که امام از بدو تأسیس اسرائیل نقشه استعمار غرب را شناخت و علیه آن موضع گیری شدید کرد.
🌐مشروح #سخنرانی
https://rihu.ac.ir/fa/news/38404
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
✨ «درمان معنوی خداسو» برای روانشناسان متخصص ترکیه
توسط دکتر مسعود #جانبزرگی، استاد تمام روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ؛
@GOD_OSP_profJanbozorgi
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
⚫️اِنَّالِلَه وَاِنَّااِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ
برادر گرامی جناب آقای دکتر سیدعدنان اسلامی
تحمل سوگ فقدان پدر، صبری الهی را می طلبد ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید. برای آن عزیز سفر کرده غفران الهی و برای بازماندگان معزز صبری جمیل، از درگاه ایزد منان مسئلت مینماییم.
از طرف همکاران شما در مدیریت پژوهش و نوآوری
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
دکتر #کافی در گفتوگو با خبرگزاری ابنا مطرح کرد:
نگاه به تبلیغ معارف اهلبیت(ع) در فضای مجازی با هدف تمدنسازی است/ اقتضائات تبیین فرهنگ تشیع در عصر حاضر
فضای مجازی امروزه تمدنساز است یا میتوان گفت که یکی از مؤلفههای تمدن در آینده است. بنابراین هرچه بهتر بتوانیم در فضای مجازی اعم از تبلیغ، دفاع و تبیین کار کنیم، جزو تمدن نوین میشود.
🌐مشروح گفتگو
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
تور فناوری بازدید از واحدهای فناور حوزه مدیریت برگزار شد
اولین تور فناوری بازدید از شرکتها و واحدهای فناور حوزه مدیریت مستقر در پارک علم و فناوری استان قم در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد
🔰مشروح #خبر:
https://rihu.ac.ir/fa/news/38407
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir