سوال: اگر در بین نماز، اتصال جماعت قطع شود (برای مثال: کسانی که در سمت راست و چپ و جلو هستند، نمازشان شکسته باشد و در رکعت دوم سلام دهند) آیا نماز بقیه به جماعت صحیح است؟
پاسخ: اگر نماز همه کسانی که در صف جلو هستند، تمام شود، در صورتی که فاصله بیش از حد مجاز نباشد، نماز صف بعد به طور جماعت صحیح است و اگر بیشتر باشد (که معمولا چنین است) چنانچه افراد صف جلو بعد از خواندن دو رکعت نماز، فورا برای خواندن دو رکعت بعدی اقتدا کنند، نماز افراد صف های بعدی اشکال ندارد.
توجه:
1. اتصال به نماز جماعت یا از صف جلو است یا از مأموم سمت راست و یا از مأموم سمت چپ و نباید فاصله با این سه طرف به اندازه یک متر برسد. [نباید بیشتر از یک گام باشد]
2. اگر از یک طرف اتصال برقرار باشد، کافی است.
به سید می گفتن :
اینا کی هستن ميـٰاری هيئت
بهشون مسئوليت میدی ؟!
میگفت : کسی کهِ تو راه نیست ،
اگه بیـٰاد توی مجلس اهلبیت و
یه گوشه بشینه و شما بهش بهـٰا ندی ،
میرهِ و دیگه هم بر نمی گـرده !
امـٰا وقتی تَحویلِش بگیری
جذب همین راه میشه
#شهیدسیدمجتبیعلمدار
📚 ارتباط در دوران نامزدی
❓سوال: اگر دختر و پسر قصد ازدواج داشته و برای آشنایی هرچه بیشتر با هم ارتباط پیامکی یا تلفنی یا در اماکنی مثل پارک با هم دیدار داشته باشند، مشکل دارد؟
✅ جواب: تا زمانی که عقد ازدواج خوانده نشده است، نامحرم هستند و هرگونه ارتباطی که خارج از ضوابط و احکام شرعی باشد و یا مفسدهای بر آن مترتب باشد، جایز نیست.
بر هر زن و مرد مکلفی شرعاً واجب است حریم ضوابط شرعی و مقررات اسلامی را دقیقاً مراعات کند و از هرگونه رفتاری که ترس وقوع در حرام در آن است و یا موجب فتنه و فساد می شود، جداً پرهیز کند.
#احکام
#احکام_محرم_و_نامحرم
#احکام_خانواده
📚 وظیفه نماز گزار هنگام شک مبطل
❓سوال: اگر هنگام نماز يكى از شك هايى كه نماز را باطل مى كند، برای کسی پيش آيد آیا می تواند در همان لحظه نماز را رها کند؟
✅ جواب: بنابر احتیاط نمى تواند بلافاصله نماز را رها كند بلکه باید قدرى فكر كند تا شك پابرجا شود (يعنى يقين يا گمان به يك طرف پيدا نكند) و آنگاه رها كردن نماز مانعى ندارد.
🏷 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام
#احکام_نماز
#شکیات_نماز
D1737474T13310741(Web).Mp3
516.7K