هدایت شده از تبلیغات عجایب
⛔️فریز شدن تتر ایرانی ها در تراست ولت
📄چرا حساب تتر بعضی از کاربران ایرانی فریز شد؟
📌به تازگی روزانه شاهد خطاهای جدید در تراست ولت هستیم که همه به تتر مربوط هستن آیا به علت تحریم های موجود و همکاری تراست ولت با قانون گذاران است همینطور برخی از کاربران از فریز شدن موجودی خود خبر داده اند، به دنبال راه کار تیم ارز دیجیتال آموزشی تهیه کرده است که به شما کمک میکند که مشکلات ولت خود را رفع کنید و از فریز موجودی خود جلوگیری کنید .
اموزش را در کانال ما مشاهده کنید
https://eitaa.com/Arzeh_digitalim/33
https://eitaa.com/Arzeh_digitalim/33
هیچ دوستی مثل🍃
دوست های قدیمیت نمیشه
هی رفیق خیلی عزیزی
این گلهای زیبا
تقدیم به تک تک
شما خوبان
الهی دلتون
جای بوسه ی خدا🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🚨 اتفاق عجیب و نادر در بین سخنرانی رهبر انقلاب😳
وسط سخنرانی رهبر انقلاب، یک نفر با صدای بلند به حرف ایشان اعتراض شدید میکند😳
جمعیت حاضر، تعجب میکنند و مدام "هیس" میگویند...
اما رهبر انقلاب به سرعت..👌
🎥کلیپش اینجا سنجاق شده👇
http://eitaa.com/joinchat/3870687243Cb7696c0270
❓متن پیام:
سلام بنده در نقطه aبدنیا آمدم وتاحدود سی سالگی زندگی کردم درحال حاضر درنقطه bساکن هستم واز محل تولد اعراض نکرده ام .در نقطه cهم قصد زندگی دارم که بین دو نقطه b
وcدر حرکت باشم .
آیا نماز در نقطه cکامل است؟وانسان چند وطن می تواند داشته باشد؟سپاس
✅ پاسخ
طبق فرمایش آیت اللّه خامنهای:
برای اینکه مکانی وطن انسان محسوب شود لازم است که آنجا را برای اقامت (به طور دائم و یا بدون تعیین مدت) انتخاب نموده و در آنجا زندگی نماید؛ البته اگر قصد داشته باشد مدت مشخصی مثلاً ده سال یا پانزده سال در جائی زندگی کند صدق عرفی وطن در این صورت معلوم نیست مگر آنکه بخواهد مدت خیلی طولانی مثلاً چهل، پنجاه سال در آنجا بماند که در آن صورت آن مکان وطن او محسوب می شود.
غیر از وطن اصلی(جایی که در آن بدنیا آمده و رشد و نمو نموده) داشتن دو وطن اتخاذی اشکال ندارد ولی اگر خواست سه وطن اتخاذ کند که در هر یک در طول سال چهار ماه زندگی کند منوط به صدق عرفی وطن است وگرنه وطن سوم اشکال دارد.
【﷽】
❣✍ #عطر_ناب_خدا 💓👇
❣ @Atre_naab_khoda ✍❣
💠 ناتوانی از عمل به نذر
💬 سوال:
🔷 اگر شخصی نذر شرعی کرده باشد، مثلا هر سال محرم یک گوسفند قربانی کند ولی بعد از چند سال توانایی خرید نداشته باشد، آیا باید قرض یا وام بگیرد یا تکلیفی ندارد؟
✅ پاسخ:
🔹 آیت الله خامنه ای: اگر در بعضی از سال ها قدرت مالی برانجام نذر نداشته باشد واجب بودن نذر در آن سال ساقط می شود و ادا کردن نذر واجب نیست و لازم نیست برای انجام نذر قرض یا وام بگیرد.
🔷 مسئله: از جمله شرایط وجوب عمل به نذر این است که : نذر کننده، عاجز از انجام نذر نباشد یا برای او مشقت فراوان نداشته، باشد و الا عمل به نذر واجب نیست.
🔹 آیت الله مکارم: اگر توانايى ندارند، ساقط مى شود و اگر بتواند وام یا قرض را به راحتى ادا كند، وام یا قرض بگيرد.
📚 استفتاء از سایت آیت الله خامنه ای، کد استفتاء: استفتاء: p2nyn9k
📚 استفتاء از سایت آیت الله مکارم، کد رهگیری : 142_29_07_92
#ږښـᰔـاݪِـᰔـہٖٺَمـᰔـاݦݥـᰔـڔاڄـᰔـع👇
💟•▹∝ @Resule10 ∝◃•💟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
از #اعدام_های وحشتناک تاریخ چه میدانید ؟ این کانال بدون #سانسور به شرح وقایع تاریخی پرداخته و هر لحظه امکان داره فیلتر بشه 👇🔞
https://eitaa.com/joinchat/1121518071Cc47b33eadd
https://eitaa.com/joinchat/1121518071Cc47b33eadd
جراتشو نداری نیا☝️
🔴❌🔴😱😱🔴❌🔴
🌹 رساله تمام مراجع🌹
از #اعدام_های وحشتناک تاریخ چه میدانید ؟ این کانال بدون #سانسور به شرح وقایع تاریخی پرداخته و هر لحظ
❌ #هشداااااااااااااااااار ❌
به افراد دچار مشکل قلبی توصیه نمیشود
❓متن پیام:
سلام وقت بخیر ، میشه طریقه خواندن نماز جماعت بفرمایید ؟ بطور کامل و دقیق
✅ پاسخ
موقع نیت اگر نمازصبح باشد چنین نیت کند: (( دو رکعت نماز صبح اقتداء می کنم به امام جماعت قربة الی الله)). و اگر نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا باشد، نیت کند که سه رکعت نماز مغرب یا چهار رکعت نماز ظهر یا عصر یا عشا را اقتداء می کنم به امام جماعت قربة الی الله و لازم نیست که این نیت را با زبان بگوید، بلکه اگر قصدش همین باشد و با همین قصد تکبیرة الاحرام بگوید و اقتدا کند، صحیح است.
و هم چنین در رکعت اول و دوم نماز اگر رکعت اول و دوم نماز امام هم باشد، ماموم (یعنی کسی که به جماعت اقتدا نموده است) نباید حمد و سوره را بخواند که توضیح داده می شود.
نماز جماعت از نظر شرایط و احکام به طور خلاصه چنین است:
الف: شرایط نماز جماعت .
در نماز جماعت، شرايط زير بايد مراعات شود:
۱. مأموم از امام جلوتر نايستد، و احتياط واجب آن است كمى عقبتر بايستد.
۲. جايگاه امام جماعت از جايگاه مأمومين، بالاتر نباشد. (مقدار كم و سراشيبى مختصر مانعى ندارد).
۳. فاصله امام و مأموم و فاصله صفها، زياد نباشد،
۴. بين امام و مأموم و همچنين بين صفها، چيزى مانند ديوار يا پرده مانع نباشد، ولى نصب پرده و مانند آن بين صفِ مردها و زن ها اشكال ندارد.
ب: پيوستن به نماز جماعت (اقتدا كردن)
در هر ركعت، تنها در بين قرائت و در ركوع مىتوان به «امام» اقتدا كرد، پس اگر به ركوع امام جماعت نرسد، بايد در ركعت بعد اقتدا كند، و اگر بعد از اقتدا به ركوع امام جماعت هم برسد، نماز جماعت صحیح است و يك ركعت به حساب مىآيد.
ج: حالت هاى مختلف براى پيوستن ( یعنی اقتداء) به نماز جماعت.
اگر در رکعت اول امام اقتداء کند.
۱. در بين قرائت: مأموم حمد و سوره را نمىخواند و بقيّه اعمال را با امام جماعت بجا مىآورد.
۲. در ركوع: ركوع و بقيّه اعمال را با امام جماعت بجا مىآورد.
اگر در رکعت دوم امام اقتدا کند.
۱. در بين قرائت: مأموم حمد و سوره را نمىخواند و با امام، قنوت و ركوع و سجده را بجا مىآورد و آنگاه كه امام جماعت تشهّد مىخواند، بنا بر احتياط واجب بايد به صورت نيمخيز، بنشيند و اگر نماز دو ركعتى است بعد از سلام امام يك ركعت ديگر به تنهايى بخواند و نماز را تمام كند و اگر سه يا چهار ركعتى است، در ركعت دوم كه امام جماعت در ركعت سوم مىباشد، حمد و سوره را خودش آهسته بخواند و آنگاه كه امام جماعت ركعت سوم را تمام كرد، و براى ركعت چهارم برمىخيزد، مأموم بايد پس از دو سجده، تشهّد بخواند، و براى خواندن ركعت سوم برخيزد و در ركعت آخر نماز كه امام جماعت با تشهّد و سلام، نماز را به پايان مىبرد او نيمخيز مىنشيند، سپس يك ركعت ديگر را خودش مىخواند.
۲. در ركوع: ركوع را با امام جماعت بجا مىآورد و بقيّه نماز را همانگونه كه گفته شد، انجام مىدهد.
اگر در رکعت سوم امام اقتداء کند.
۱. در بين قرائت: زمانى كه مىداند اگر اقتدا كند، براى خواندنِ حمد و سوره و يا حمد تنها وقت دارد، مىتواند اقتدا كند و بايد حمد و سوره و اگر امام به ركوع رفت فقط حمد را بخواند، ولى اگر مىداند فرصت ندارد، بايد صبر كند تا امام جماعت به ركوع رود، سپس به او اقتدا كند.
۲. در ركوع: چنانچه در ركوع اقتدا كند، ركوع را با امام بجا مىآورد و حمد و سوره براى آن ركعت لازم نيست و بقيه نماز را همانگونه كه قبلًا بيان شد بجا مىآورد.
اگر در رکعت چهارم اقتداء کند.
۱. در بين قرائت: حكم اقتدا در ركعت سوم را دارد، و آنگاه كه امام جماعت در ركعت آخر نماز براى تشهّد و سلام مىنشيند، مأموم بطور نيمخيز بنشيند تا تشهّد و سلام امام جماعت تمام شود و سپس برخيزد و بقيّه نماز را خودش بخواند.
۲. در ركوع: ركوع و سجدهها را با امام بجا مىآورد، (اكنون ركعت چهارم امام و ركعت اوّل مأموم است) و بقيّه نماز را همانگونه كه در مسئله قبل گذشت، انجام مىدهد.
احكام نماز جماعت
اگر امام جماعت يكى از نمازهاى يوميّه را مىخواند، هر كدام از نمازهاى يوميّه را مىتوان به او اقتدا كرد، بنا بر اين اگر امام، نماز عصر را مىخواند، مأموم مىتواند، نماز ظهر را به او اقتدا كند، و اگر مأموم پس از آنكه نماز ظهر را خواند، جماعت برپا شود مىتواند، نماز عصر را به ظهر امام اقتدا كند.
مأموم مىتواند نماز قضاى خود را به نماز اداى امام، اقتدا كند، هرچند قضاى ديگر نمازهاى يوميّه باشد، مثلًا امام جماعت نماز ظهر را مىخواند و او قضاى نماز صبح را.
مأموم نبايد تكبيرةالإحرام را پيش از امام بگويد.
مأموم، بايد غير از حمد و سوره همه چيز نماز را خودش بخواند، ولى اگر ركعت اوّل يا دوم او، همراه ركعت سوم يا چهارم امام باشد، بايد حمد و سوره را نيز خودش بخواند.
⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱
#احکـ📚ــام نمــ📿ــاز / مسجــ🕌ــد
💢 نماز در مساجد مختلف 😇
┘◄ مساله :
✍ بسیاری از نمازگزاران، عادت دارند نمازهای یومیه خود را در مسجدی خاص و محلی ثابت، بجا میآورند؛ درحالیکه مستحب است انسان نمازش را در مکانهای مختلف و مساجد متعددی بخواند که در قیامت همه آن اماکن و مساجد به نفع او شهادت دهند.١
١: العروةالوثقی، ج۱، ص۵۹۶، م۶.
📚احکام مسجد ص۵٢
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درد دل های یک مادر بخاطر چهرش 😔
⚡️دمش گرم چه تصمیم عاقلانه ای گرفت⚡️
✅برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کن👇👇👇
https://hamkadeh.com/landings/YRa5Y
https://hamkadeh.com/landings/YRa5Y
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا