⭕️ #اعلام_زمان_قمردرعقرب ⭕️
از پنجشنبه ۲۵ مرداد ماه ساعت حدود ۱۳ وارد #قمردرعقرب میشویم و در روز شنبه ۲۷ مرداد ، حدود ساعت ۲۲ اتمام #قمردرعقرب میباشد.
⇜در طول این مدت از انجام امور اساسی، مهم و زیر بنایی زندگی بپرهیزید.
♦️ مخصوصا عقد و ازدواج، انعقاد نطفه فرزند، سفر، شروع کار جدید ، امور لباس
⇜اگر در این مدت مجبور به انجام کاری بودید صدقه دادن ، خواندن آیت الکرسی و توکل بر خدای متعال را فراموش نکنید.
♦️ نکته: (برخی بزرگان ، صبر نمودن برای امور مهم را تا حدود دو روز بعد از قمردرعقرب نیز سفارش نموده اند)
🔔 اطلاع رسانی کنید🔴
🆔 @resule10
به رسم هر روز صبح با سلام
بر ارباب بی کفن روز مون رو شروع کنیم
اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَیْكَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما. بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَعَلى عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
التماس دعا ......روز خوبی داشته باشید.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
#عمل_زیبای
💬سوال:
آیا عمل زيبایی صورت بخاطر بد قيافه بودن اشکال شرعی دارد⁉️⁉️
✍پاسخ:
✅اگر ضرر قابل توجهی نداشته باشدو همراه با لمس ونگاه حرام نباشد اشکال ندارد درغیر این صورت جایز نیست.
🆔 @resule10 📚
#مهدویت
💬سوال:
لطفا با آیات قرآن طولاني بودن عمر امام زمان(ع) را ثابت کنید⁉️⁉️⁉️
✍پاسخ:
✅در قرآن نامی از امام عصر علیه السلام برده نشده است تا طولانی بودن عمر ایشان بیان شده باشد.
فقط در قرآن ادله ای وجود دارد که میتوان عمر طولانی را اثبات کرد ، )فرقی نمیکند برای چه کسی باشد و قرآن با صراحت از امکان عمر طولانی خبر داده است)مثلا اصحاب کهف سیصد سال زنده بودند و خواب بودند.
و یا در مورد حضرت نوح علیه السلاممیفرماید : وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا نُوحاً إِلى قَوْمِهِ فَلَبِثَ فيهِمْ أَلْفَ سَنَةٍ إِلاَّ خَمْسينَ عاماً فَأَخَذَهُمُ الطُّوفانُ وَ هُمْ ظالِمُونَ (عنکبوت،14)
و ما نوح را به سوى قومش فرستاديم و او در ميان آنها هزار سال الّا پنجاه سال درنگ كرد امّا سرانجام طوفان آنها را فروگرفت درحالىكه ظالم بودند.
در این مدت دعوت حضرت نوح (علیه السلام) (پس از رسالت و پیش از طوفان) 950 سال بیان شده است و اگر مدت زندگی آن حضرت را پیش از رسالت و بعد از طوفان بر آن بیفزاییم قطعا از مرز هزار سال خواهد گذشت در برخی از احادیث عمر نوح 2500 سال بیان شده است.
و در مورد حضرت عیسی (علیه السلام) می فرماید:
... هرگز او را نکشتند و به دار نیاویختند، بلکه امر به آنها مشتبه شد. آنها که درباره او اختلاف کردند در شک و تردید هستند، به علم و یقین نرسیده اند، از ظن و کمان پیروی می کنند، به یقین او را نکشتند، بلکه خداوند او را به سوی خود بالا برد، که خداوند توانا و فرزانه است(نساء 157)
و آیه ای در قرآن هست که نه تنها از عمر طولانی بلکه از امکان عمر جاویدان خبر می دهد و آن آیه مربوط به حضرت یونس است آنجا که می فرماید:لَلَبِثَ في بَطْنِهِ إِلى يَوْمِ يُبْعَثُونَ (صافات،144)
اگر او یونس در شکم ماهی تسبیح نمی گفت، تا روز رستاخیز در شکم ماهی می ماند.
این آیه صریح است در این که عمر بسیار طولانی (از عصر یونس تا روز رستاخیز) که در اصطلاح زیست شناسان عمر جاویدان نامیده می شود برای انسان و ماهی از نظر قرآن کریم امکان پذیر است.
🆔 @resule10 🌹
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
توجه 🔴🔴🔴
با سلام ، خدمت همراهان عزیز عارض هستم که ، نماز و روزه وختم قرآن برای اموات انجام میشود ، برای سفارش و کسب اطلاعات بیشتر پی وی در خدمتم
@hajtohid
#فوت_صاحب_مال
💬سوال:
اگر در گذشته، پولى را از كسى برداشته باشيم و اكنون از دنيا رفته است ؛ چگونه آن را جبران كنيم⁉️⁉️⁉️
✅پاسخ:
📝آيات عظام امام، بهجت، صافى و نورى:
وارثان او را مى شناسيد، بايد به هر طريق ممكن، به آنها برسانيد و اگر از پيدا كردن آنان مأيوسيد، بايد آن را با اجازه مجتهد از طرف آنها به فقير صدقه دهيد.
آيات عظام تبريزى، خامنه اى، سيستانى، فاضل، مكارم و وحيد:
اگر وارثان او را مى شناسيد، بايد به هر طريق ممكن، به آنها برسانيد و اگر از پيدا كردن آنان مأيوسيد، بايد آن را از طرف آنها به فقير صدقه دهيد و احتياط واجب آن است كه با اجازه مجتهد باشد.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
به رسم هر روز صبح با سلام
بر ارباب بی کفن روز مون رو شروع کنیم
اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَیْكَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما. بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَعَلى عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
التماس دعا ......روز خوبی داشته باشید.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
💬سوال:
آيا مسيحيان هم مي توانند به بهشت روند؟ آنها امامان و پيامبراني را قبول ندارند و نماز و روزه نميگيرند آيا آنها هم به بهشت ميروند؟
✍پاسخ:
✅ در ابتدا بايد اشاره شود : با توجه به آيات 15 و 16 سوره مبارکه هود عليه السلام و نيز آياتي که عمل صالح را شرط ورود به بهشت مي دانند، اين نتيجه به دست مي آيد: عملي نجات بخش است و بهشت جاويدان را در پي خواهد داشت که داراي اين دو عنصر باشد:
حُسن فعلي و حُسن فاعلي؛ يعني هم عمل، عملي باشد که در فرهنگ ديني مقبول است و هم کننده کار آن را با نيت الهي و قصد قربت انجام داده باشد. از آيات قرآن کريم به دست مي آيد تنها عقيده و باوري نجات بخش است که مقبول درگاه الهي باشد و آن نيست جز باور به معارف دين اسلام است.
إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلامُ (آل عمران/19)
بي ترديد دينِ [واقعى كه همه پيامبران، مُبلّغ آن بودند] نزد خدا اسلام است.
اسلام در اينجا عبارت است از تسليم شدن در برابر بيانى كه از پروردگار عالم در مورد عقايد و اعمال و يا در مورد معارف و احكام صادر مىشود.[1]
و نيز مي فرمايد:
وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلامِ ديناً فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرينَ (آل عمران/85)
و هركه جز اسلام، دينى طلب كند، هرگز از او پذيرفته نمىشود و او در آخرت از زيانكاران خواهد بود.
بنابراين هر مکتب و عقيده اي که در آن سخني از فرامين الهي نباشد و تسليم بودن محض در برابر تمام آنچه او فرموده است معني نداشته باشد ، مکتبي نيست که انسان با باور به آموزه هاي آن بتواند به قرب الهي و بهشت جاويدان دست پيدا کند.
با اين قيد، تمام اديان و مکاتب غير الهي يکسره باطل اعلام شده و کنار گذاشته مي شوند؛ مي ماند اديان الهي. در بين اديان الهي هم، قرآن کريم فقط اسلام به معناي دين خاتم را برگزيده و بقيه را با صراحتِ تمام مردود اعلام کرده است. اين بيانيه سه بار در قرآن کريم ديده مي شود:
در آيات 33 سوره توبه، 28 سوره فتح و 9 سوره صف که فرمود:
هُوَ الَّذي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ
اوست كه پيامبرش را به همراه هدايت الهي و دين حق فرستاد، تا آن را بر همه اديان چيره گرداند.
در اين آيات مراد از «دين حق»، دين اسلام و عقايد و احكام آن است كه با واقع و حق انطباق دارد. بنابراين معناي آيه اين مي شود: خدا آن كسى است كه رسول خود محمد (صلي الله عليه و آله) را با هدايت- و يا با آيات و معجزات- و با دينى كه با فطرت و حقيقت آفرينش منطبق است، فرستاد تا آن را بر ساير اديان غلبه دهد.[2]
پي نوشت:
1. الميزان 3/121
2. الميزان 9/247
🆔 @resule10
💬سوال:
همسر من فقط خرج مخارج زندگي را ميدهد. من دوست دارم به من و فرزندانم پول تو جيبي بدهد. اما ايشون به من و بچه ها پول تو جيبي نميدهد.
آيا اين درست است⁉️⁉️⁉️
✍️پاسخ:
✅رفتار همسرتان بويژه در مسائل مالي باعث ناراحتي شما شده است. البته به لطف الهي همسرتان زياد مشکل خساست ندارند و مايحتاج منزل را به اندازه ي کافي تهيه مي کنند ولي ما نيز با شما هم نظريم که به زنان مي تواند مبلغي پول به عنوان پول توجيبي براي رفع نيازهاي شخصي شان در اختيار داشته باشند.
معمولا اگر خانم به همسرش محبت کند، از رفتارهاي خوب همسرش تعريف کند، مرد به راحتي براي همسرش هزينه مي کند. لحن سوال شما به گونه اي است که احساس ميکنيم نوعي صراحت لهجه و شتاب و عجله در روحيه شما هست.
مناسب است کمي با متانت و نرم خويي با همسرتان گفتگو کنيد. مثلا بطور مستقيم نگوييد که من پول توجيبي نياز دارم، بلکه 30 دقيقه با ايشان صحبت کنيد و برايش توضيح دهيد که چقدر او را دوست داريد و خوشحاليد که مي توانيد به او تکيه کنيد، بعد بگوييد که دوست داريد مبلغي ولو کم به عنوان پول هفتگي يا ماهانه در اختيار داشته باشيد.
بايد دانست که همواره مرد دوست دارد قهرمان و شواليه زندگي همسرش باشد و او را از مشکلات نجات دهد. به ياد داشته باشيد، جزئيات خيلي مهم است، با افزودن چنين جزئياتي، فضاي صحبت لطيف و پرمحبت مي شود.
اگر همسرتان با پول توجيبي شما موافقت کرد پيش از خريد هر وسيله اي براي منزل يا براي خودتان با همسرتان مشورت کنيد. با وجود اختلاف نظر، مشورت کردن ضروري است تا پس از خريد با لجبازي او روبه رو نشويد. به اين ترتيب، مانع از بروز جنجال مي شويد.
موفق باشيد.
🆔 @resule10
💬سوال:
بهترین راه برای جبران گناهان چیست؟
✍پاسخ:
✅شاید بهترین راه جبران گناه - بعد از توبه - آن باشد که انسان تلاش کند تا با تمام توان با همان اعضایی که مرتکب گناه شده، اطاعت خدا نماید و به استغفار و توبه زبانی و یا پشیمانی قلبی بسنده نکند.
🍀 در روایت است که فردی همواره ذکر استغفار را بر زبان جاری میکرد. امام علی (علیهالسّلام) با تندی به او فرمود: آیا میدانی شرایط استغفار چیست؟! استغفار درجهای است که افراد بلندمرتبه بدان خواهند رسید. و آن شش مرحله دارد:
1⃣ از آنچه در گذشته از تو سرزده است نادم و پشیمان باشی.
2⃣ تصمیم جدی بگیری که هرگز به آن گناه بازگشت نکنی.
3⃣ حقوق همه مردم را رد کنی تا خدا را ملاقات کنی در حالیکه از حقوق مردم پاک باشی.
4⃣ هر واجبی از واجبات الهی را که ترک و ضایع نمودی انجام دهی و حق آنرا ادا نمایی.
5⃣گوشتی که از حرام بر بدنت روییده را با ریاضت و عبادت؛ مانند روزه و بیداری شب، ذوب کنی تا دوباره گوشت بروید.
6⃣ به جسم و بدنت سختی عبادت را بچشانی چنانچه به او شیرینی گناه و معصیت را چشانیدهای.
📚 نهج البلاغة،ص۵۴۹.
🆔 @resule10 📚
#استمنا_در_شرایط_خاص
💬سوال:
برخى از روان شناسان، استمنا را در شرايطى كه امكان حفظ تعادل روحى سالم وجود ندارد، توجيه مى كنند ؛ نظر مراجع چيست⁉️⁉️⁉️
✅پاسخ:
📝همه مراجع:
استمنا در هر شرايطى حرام است ؛ مگر در جايى كه براى معالجه و درمان بوده و درمان آن نيز تنها منحصر به استمنا باشد.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f