فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سه شنبه ۱۲ بهمن ماه تون
🎀بخیر و شادی
🌹از خدابراتون
🎀یک روز دوست داشتنی
🌹همراه بادنیادنیاآرامش
🎀سبدسبدخیروبرکت
🌹بغل بغل خوشبختی
🎀و یک عمرسرافرازی خواهانم
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دهه_فجر
🇮🇷 فرا رسیدن ۱۲ بهمنماه، سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور و شروع دهه فجر، مظهر شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران را تبریک میگوییم.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💢 استفاده اشتراکی از دوره های آموزش مجازی
💠 سوال:
برخی مجموعه ها، دوره های آموزشی خود را ضبط کرده و به افراد می فروشند و از فروش اشتراکی خودداری می کنند، آیا جايز است پول هایمان را به یک نفر بدهیم تا آن را تهیه کرده و به ما هدیه دهد؟
✍🏻 پاسخ:
در هر حال خریدار یک نفر است و اگر فروشنده شرط کند که فقط خریدار حق استفاده از دوره آموزشی را دارد یا معامله مبنی بر این شرط واقع شود، ارائه به دیگران ـ بدون رضایت فروشنده ـ جایز نیست (البته استفاده بدون رضایت صاحب آن نیز اگر بدون شرط باشد محل اشکال است).
💢 سایت آیت الله خامنه ای/ کانال فقه و احکام
وقتی چشم امیدت به #خدا باشد
هیچ چیز آن قدرها عجیب نیست که پیش نیاید.
هیچ چیز آن قدرها عجیب نیست که دیر نپاید.
حال به همه ی موهبتهایی بیندیش که چنین دور دست به نظر می آیند و از همین حالا منتظرشان باش تا در پرتو لطف الهی و به گونه ای غیر منتظره به سراغت بیایند.
#خدا معجزات خود را از راه هایی عجیب به انجام میرساند.
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
📚 شوخی با نامحرم
❓سوال: در ارتباط با نامحرم چه شوخی هایی حلال و چه شوخی هایی حرام اند؟
✅ جواب:
به طور کلی شوخی با نامحرم که غالباً مستلزم مفسده بوده و یا خوف ارتکاب گناه در میان می باشد، جایز نیست.
#احکام
#احکام_محرم_و_نامحرم
#شوخی_با_نامحرم
🌸🍃🌼🍃🌸🍃﷽✨
🍃🌺🍃💐
🌼🍃
🌸
⁉️سوال:آیا چسباندن مژه مصنوعی برای وضو و غسل اشکال دارد؟
✅👈🏻پاسخ ازنظر رهبری
📝⇦پاسخ :چسباندن مژه مصنوعی چه دائم و چه موقت، مانع رسیدن آب به اعضای وضو و غسل است و باید قبل از وضو و غسل، هر چند مستلزم هزینه یا زحمت باشد، برطرف شود و وضو و غسل جبیره ای صحیح نیست مگر آنکه برطرف کردن در وقت نماز حرج و مشقت غیرقابل تحمل داشته باشد، که در این صورت باید وضو و غسل به صورت جبیره ای انجام شود، ولی پس از رفع عذر باید برای وضو و غسل بعدی مانع را برطرف کند، در هر حال با توجه به #زینت بودن آن، باید از نامحرم پوشانده شود.
#احکام_وضو #احکام_غسل #وجود_مانع_در_اعضای_وضو #احکام_حجاب