#شهید_ابوالقاسم_وطن_پور
▫️نام پدر: محمد علی
▫️محل تولد: تهران
▫️تاریخ تولد: ۱۳۴۵/۱۱/۰۱
▫️محل شهادت: ماووت
▫️تاریخ شهادت: ۱۳۶۶/۱۰/۲۴
#زندگینامه
یکم بهمن ۱۳۴۵، در شهر تهران به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، کشاورز بود و مادرش بانو نام داشت. تا دوم متوسطه درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم دی ۱۳۶۶، در ماووت عراق بر اثر اصابت ترکش به پا، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای روستای داکان از توابع شهر تاکستان واقع است.
#سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔰 #فرازی_از_وصیتنامه
#شهید
«همیشه به فرامین اسلام عمل کنید.
🌷سپاس و ستایش مخصوص پروردگار بزرگی است که آفرینندهی جانها و پدیدآورندهی آسمانها و زمین است.
🌷پروردگارا! نمیدانم و نمیتوانم در مدح و ستایش تو چه بگویم و چه بنویسم؛ چون تو همه چیز هستى و زبان من بسى قاصر که بتواند در ستایش تو لب به سخن بگشاید.
🌷پروردگارا! خودت بهتر میدانى که من هیچم در مقابلت؛ تو مرا از هیچ به وجود آوردى تا بتوانم خودم را بشناسم و دلیل به وجود آمدنم را بفهمم؛ ولى از آن جایی که من دائما در فکر هواهاى نفسانى بودم، از تو بسیار فاصله گرفتم؛ ولی تو به طرفم آمدى.
🌷پروردگارا! من غرق در منجلاب هواى نفس شدم و باز تو مرا فراموش نکردى؛ من بد کردم، نافرمانى کردم، ستم کردم؛ اما تو نسبت به من، رحم و عطوفت نشان دادى.
🌷پروردگارا! گناهانم به قدرى بر دوشم سنگینى میکند که اگر قرار بود در این دنیا عذاب ببینم فشارش مرا به زیر زمین میبرد؛ پس از تو عاجزانه و محتاجانه میخواهم گناهانم را بیامرزى و از در خانهی رحمتت مرا ناامید برنگردانى.
🌷خدایا! جز تو کسى نمیتواند مرا بیامرزد؛ پس مرا بیامرز تا در روز قیامت نزد رسولان، امامان و شهدا روسیاه نباشم.
#سالروز_شهادت
#شهید_ابوالقاسم_وطن_پور
#روحمان_با_یادش_شاد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#مشرح_عملیات
#عملیات_بیت_المقدس_۲ با رمز «یا زهرا (سلام الله علیها)» در ساعت۱ و ۱۵ دقیقه ۲۵ دی ماه ۱۳۶۶ برای آزاد سازی ارتفاعات غرب شهر ماووت عراق در منطقهای به وسعت ۱۳۰ کیلومتر مربع آغاز شد و این عملیات در سختترین وضعیت جوی در میان برف و سرما توسط یگانهای سپاه ادامه پیدا کرد.
این عملیات در محور ارتفاع قمیش در منطقه عملیاتی سلیمانیه عراق به صورت گسترده به فرماندهی سپاه و با حضور رزمندگان اسلام انجام شد. این عملیات تا روز دوم بهمن سال ۶۶ در منطقه عمومی ارتفاعات قمیش و سلیمانیه با فرماندهی سپاه ادامه یافت که ازنوع هجوم سپاهیان اسلام علیه دشمن بعثی بود.
فشار به مواضع دشمن
درحالی که تلاشهای ایران برای یافتن ضمانتی درجهت دستیابی به حقوق خود در مفاد قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت به نتیجهای نرسیده بود رزمندگان سپاه اسلام برآن شدند تا ضمن یک عملیات گسترده درمنطقهای کوهستانی و سرد، دشمن بعثی را در منگنهای جنگی قرار دهند. دراین عملیات رستههای پیاده، زرهی وتوپخانه ایران حضور داشتند و عراق نیز رستههای پیاده، زرهی، کماندویی و گارد ریاست جمهوری خود را به همراه داشت.
این عملیات از معدود عملیاتهای لشکرهای سپاه (بعد از عملیات والفجر ۴) در طول هشت سال دفاع مقدس در منطقه غرب کشور در فصل زمستان بود، که بعضی روزهای آن دما به ۲۰ درجه زیر صفر هم میرسید. قرارگاه تاکتیکی این عملیات در موقعیت صف «پشت ارتفاعات قشن» دایر شد و کارهای شناسایی را آغاز کرد. نیروهای سپاه و بسیج در این عملیات میبایست از رودخانه قله چولان عبور میکردند و ادامه مسیر تا زیر ارتفاعات قمیش که پوشیده از برف بود را ادامه میدادند.
راپِل، وسیله عبور رزمندگان
با کمک تیم راپل پادگان امام علی (ع) تهران، رزمندگان در شرایط بسیار سخت و خطرناک، و بصورت ابتکاری، با سیم بکسل و ابزارهای لازم پلی را بر روی رودخانه خروشان نصب کردند نظر به اینکه احداث پل به صورت ضربتی و با حداقل امکانات صورت گرفته بود (در زیر پای دشمن) و طول آن به بیش از ۲۰۰ متر میرسید و ارتفاع تا لبه آب رودخانه بیش از ۴۰ متر بود جهت رعایت احتیاط ظرفیت عبوری را حداکثر ۱۰ نفر مشخص کردند و ۱۰ نفر ۱۰ نفر از پل عبور میکردند و همین مسئله باعث طولانی شدن عبور گردانها از پل میشد. احداث این پل باعث شد تا یکی از یگانهای سپاه (لشکر ۳۱ عاشورا) جهت عبور گردانهایش از این پل استفاده کند.
عملیات در اوج سرمای زمستان کردستان
یگانهای خودی علاوه بر مشکلاتی که برای استقرار داشتند، هنگام پیشروی و رسیدن به مواضع دشمن نیز با دشواریهای بسیاری مواجه بودند، چنان که رزمندگان مسیرهای طولانی را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در میان برف و کوهستان طی میکردند و تراکم برف در برخی محورها سبب شده بود تا نیروها علاوه بر دشمن، به نوعی با طبیعت و سرمای کشنده منطقه نیز مبارزه کنند.
عملیات بیت المقدس۲ در دو مرحله طرحریزی شده بود. در مرحله اول قرار بود ارتفاعات «یولان»، «دستهرمدان»، یالهای «کوجارو» و «الاغلو» تصرف شده و سپس در مرحله دوم پیشروی به سوی کوههای «مرکبه» و «قیوان» ادامه پیدا کند.
نتایج خوب برای مردم و رزمندگان اسلام
در بیت المقدس۲ بیش از۴۰ ارتفاع از جمله «اورال»، «کلاله»، «هرمدان»، «بین دورا»، «شیخ محمد» و «یولان» و چند روستای منطقه آزاد شد و دهها دستگاه تانک و نفربر، دهها قبضه خمپارهانداز و ضدهوایی، دهها دستگاه خودروی نظامی و مهندسی و۲ رادار رازیت ( ثبت فاصله توپخانه نیروی خودی تا مواضع شلیک دشمن ) منهدم شد.
عراق در این عملیات۵ تیپ و گردان خود را از دست داد و تعداد کشته و زخمیها و اسرای دشمن بالغ بر۵۴۰۰ نفر بود. غنایم این عملیات عبارت بود از ۱۵ دستگاه تانک و نفربر زرهی،۷۶ قبضه خمپارهانداز و۱۷ قبضه توپ ضدهوایی،۷۵ دستگاه خودرو، تعداد زیادی انواع دستگاههای مخابراتی، مقدار زیادی انواع سلاح سبک و مهمات.
موقعیت منطقه عملیاتی
رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران به عبور از موانع طبیعی و مصنوعی بسیار سخت از قبیل کوههای صعبالعبور پوشیده از برف، رودخانه خروشان قلاچولان، میادین متعدد مین، تلههای انفجاری، سنگرهای کمین و سیمهای خاردار؛ یورش بیامان خود را به موضع دشمن آغاز میکنند. عرض رودخانه قلا چولان ۴۰ متر است که رزمندگان در برودت بالای منطقه غرب از میان آبهای خروشان آن عبور میکنند. درحالی که براثر بارندگی شدید، رودخانه قلاچولان طغیان کرده بود و یک متر و نیم برف نیز منطقه را سفیدپوش کرده بود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
مرحله اول عملیات
با هجوم رزمندگان اسلام، نیروهای عراقی مستقر در ارتفاعات مشرف بر شهر ماووت، پس از دادن تلفات زیاد و انهدام چندین دستگاه تانک و نفربر، تعداد زیادی دستگاههای مهندسی، ۴۰ دستگاه خودرو، ۲۰ قبضه خمپارهانداز، راه فرار را در پیش میگیرند. یگان مهندسی ـ رزمی با توجه به موقعیت کوهستانی منطقه و به سبب صعبالعبور بودن آن، در عملیّات نصر ۸ برای تدارک رزمندگان جادهای را احداث کرده بود از نیروهای عملکننده در عملیّات بیتالمقدس ۲ با استفاده از آن جاده، از توان رزمی بالاتری برخوردار میشدند.
قوای اسلام پس از درهم کوبیدن تیپ های ۸۳ و ۶۰۳ پیاده، گردان یکم تیپ ۴۱۲، یک گردان تانک، یکم تیپ ۸۱، کماندویی لشکر ۳۹ و گردان ۵۳ توپخانه عراق، مواضع آنها را تسخیر میکنند که تعداد زیادی کشته، زخمی و اسیر از آنها برجای میماند. بدینترتیب، دشمن از ارتفاعات غربی مشرف بر شهر ماووت عقب رانده میشود.
رزمندگان اسلام با حمله به نیروهای دشمن در دشت جنوبی ماووت و شکستن خطوط دفاعی آنها، تا عمق سه کیلومتری پیشروی و تعدادی از نیروهای دشمن را کشته و زخمی میکنند و نفرات باقیمانده از دشمن به مناطق اطراف میگریزند. طی تهاجم رزمندگان اسلام در این دو محور، علاوه بر کشته و زخمی شدن ۱۵۰۰ نفر و اسارت ۵۵۰ تن از جمله ۳۰ افسر و ۱۰۰ درجهدار دشمن، ۲۹ ارتفاع، ۵ روستا و ۱۱۰ کیلومتر مربع از سرزمین های عراق آزاد میشود.
با روشنایی هوا، اهداف از پیش تعیین شده در این عملیّات، حاصل میشود و سربازان شکستخورده عراق چشم امید خود را به آسمان میدوزند تا با کمک نیروی هوایی مانع پیروزی قوای اسلام شوند، امّا بارش برف مانع پرواز هر هواپیمایی میشود. رزمندگان اسلام پس از دفع هر نوع تحرکی از سوی دشمن، به تثبیت موقعیت خود میپردازند. با وارد شدن نیروهای کمکی به منطقه، مقدمه هجوم دوباره فراهم میآید.
مرحله دوم عملیات
دومین مرحله این عملییات در تاریخ ۲۷ دی ۶۶ و در شرایط سخت سرما و یخبندان منطقه به مرحله اجرا درمیآید و در ساعات اولیه، تیپ ۱ کماندویی از سپاه یکم، تیپ ۳ نیروی مخصوص گارد ریاست جمهوری و گردان کماندویی از لشکر ۴۱ عراق مورد تهاجم سخت قرار میگیرند و ضربات جبران ناپذیری بر آنها وارد میآید. در این مرحله دره مهم قامیش همراه با ارتفاعات ۱۱۰۰، ۱۱۵۵، ۱۲۸۶، ۱۸۳۷ و ۱۷۸۷ آزاد میشوند و علاوه بر ۲۰۰۰ کشته و زخمی، ۲۰۰ تن دیگر به اسارت رزمندگان درمیآیند که بدین ترتیب از ابتدای عملیّات، تلفات ارتش عراق به ۳۵۰۰ کشته و زخمی و تعداد اسرا به ۷۵۰ تن میرسد.
مرحله سوم عملیات
در مرحله سوّم رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران پس از پاتکهای عراق در مرحله دوّم این عملیّات در شرایط سخت سرما و یخبندان منطقه با قلبی مملو از عشق و ارادهای پولادین از رودخانه عریض و خروشان «ذابالصغیر» و دیگر موانع میگذرند و بر دشمن یورش میبرند و طی نبردی بی امان بیش از ۵۰۰ تن از نیروهای دشمن را کشته یا زخمی میکنند و تعداد ۱۵۰ نفر از آنها را به اسارت درمیآورند. طی این حمله، قله ۱۷۷۵ از ارتفاعات ویسی، و یال ارتباطی و قله ارتباطی ویولان به ویسی آزاد میشوند. شهر قلعهدیزة عراق به همراه روستاهای گناو، عسیاوی و کنگاوی در دید مستقیم رزمندگان و جاده اصلی پاسگاه گناو به قلعهدیزه در تیررس آنها واقع میشود.
همچنین چند روستا و ارتفاع مهم کرکوک (مرتفعترین قله منطقه) به تصرف رزمندگان در میآیند و نیز رزمندگان موفق میشوند مقادیر قابل توجهی جنگافزار و وسایل تدارکاتی و نظامی را به غنیمت بگیرند و بخش زیادی از آنها را منهدم سازند. دشمن شکست خورده به خاطر شرایط نامساعد جوّی موفق نمیشود از نیروی هوایی خود استفاده کند و تنها امید و اتکایش به نیروهای پیاده است که با جمعآوری نیروهای پراکنده، چند پاتک پیاپی را به اجرا در می آورد.
تمام پاتکهای دشمن با مقابله و عکسالعمل ضدپاتک رزمندگان دفع شده و دشمن پس از دریافت ضربات سخت، به عقب رانده میشود. درحالی که نیروهای عراق به خاطر تحمل تلفات و خسارات متعدد، ناتوان و فرسوده است و فرصت هرگونه تعرض و تصمیمگیری از آنها سلب شده است، رادیو بغداد دم از پیروزی میزند و به نیروهای عراقی که تا عمق ۴۰ کیلومتری خاک خود عقب نشستهاند درود میفرستد.این تمجیدها و تحسینها، نمیتواند روحیه از دسترفته سربازان وحشتزده عراق را بازگرداند.
#ادامه 👇
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
سازمانهای رزم بسیج و سپاه
وضعیت خاص جغرافیایی منطقه و وجود رودخانه قلعه چولان میان ارتفاع آمدین و ارتفاعات دولبشک، الاغلو و قمیش، عملاً منطقه عملیات را به دو محور جداگانه تقسیم میکرد، به همین دلیل، جهت آمادهسازی و انجام عملیات در منطقه، دو قرارگاه در نظر گرفته شد. علاوه بر این، کثرت یگانهای عملکننده ایجاد میکرد، تا هدایت عملیات به طور جداگانه به عهده دو فرمانده و دو قرارگاه گذاشته شود. بنابراین، قرارگاههای نجف و قدس برای آمادهسازی و انجام عملیات بیتالمقدس۲ انتخاب شدند.
قرارگاه نجف در محور قمیش و قرارگاه قدس در محور آمدین، اقدامات خود را آغاز کردند.
الف : در محور آمدین، قرارگاه قدس با استعداد ۴۷ گردان و با یگانهای زیر کار شناسایی و آمادهسازی منطقه را آغاز کرد:
لشکرهای ۱۰ سیدالشهدا با ۱۵گردان؛ ۲۷ حضرت رسول(ص) با ۸ گردان؛ ۳۱ عاشورا با ۸ گردان؛ ۳۲ انصارالحسین همدان با ۷ گردان؛ ۵۲ قدس گیلان با ۵ گردان؛ ۵۷حضرت ابوالفضل(ع) با ۴ گردان و تیپ زرهی ۲۰ رمضان با ۲ گروهان تانک خشایار حضور داشتند.
ب : درمحور قمیش نیز، قرارگاه نجف با استعداد ۵۷ گردان و با ترکیبی از یگانهای زیر اقدامات شناسایی و آمادهسازی منطقه را آغاز کرد:
لشکرهای ۵نصر خراسان با ۱۲گردان؛ ۲۱ امامرضا(ع) خراسان با ۱۰ گردان؛ ۵۵شهدا، با ۶ گردان و تیپهای ۱۲ قائم(عج) با ۵ گردان؛ ۱۸ الغدیر یزد با ۵ گردان؛ ۳۵ امام حسن(ع) با ۸ گردان و ۴۸ فتح با ۵ گردان در عملیات حاضر شدند.
در مجموع، استعداد دو قرارگاه با حضور ۱۵ یگان به ۱۰۴گردان رسید که با توجه به محورهای عملیات، مأموریت هر یک از قرارگاهها و یگانها تعیین شد.همزمان با تعیین مأموریت یگانها و بررسی جزئیات بیشتر طرح مانور، یگانها، کارشناسایی وضعیت دشمن در منطقه و آمادهسازی منطقه و نیروها را آغاز کردند. اگر چه آمادهسازی منطقه و حضور نیروها در محورهای عملیات به دلیل شرایط سخت منطقه به آهستگی صورت میگرفت و شرایط مطلوب فراهم نشده بود، اما با وجود مشکلات فراوان، یگانها در ۲۵ دی ۱۳۶۶ آماده عملیات شدند.
وضعیت دشمن
تحرک نیروهای خودی در منطقه فاو و اجرای عملیات بزرگ سالانه در منطقه جنوب، سبب گردید تا دشمن توجه ذهنی و تمرکز نیروهای خود را به منطقه جنوب معطوف کند. وضعیت فصلی در منطقه شمال غرب نیز به گونهای بود که دشمن با توجه به سوابق عملیاتهای پیشین رزمندگان اسلام در این منطقه، امکان عملیات جدی و گسترده را پیشبینی نمیکرد.
در مجموع این عوامل منجر به غافلگیری دشمن شد. حتی پس از اجرای مرحله اول عملیات، دشمن همچنان از انتقال نیروی متناسب با این عملیات به منطقه امتناع کرد. تنها پس از آغاز مرحله دوم عملیات و با پیشروی به سمت محور اصلی عملیات، دشمن در این منطقه حضور پیدا کرد و تدریجاً به انتقال یگانهای جدید و یگانهای احتیاط سپاه یکم و سپاه دوم و همچنین دو تیپ ۶۶ و ۶۸ نیروی مخصوص از لشکر گارد، اقدام کرد. نیروهای دشمن که از ابتدا تا انتهای عملیات به منطقه وارد شدند مجموعاً ۸ تیپ و ۴ گردان بودند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
#پیشنهاد_دانلود
#اینفوگرافی #عملیات_بیت_المقدس_۲
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_شهید
#شهید_علیرضا_هاشمی_نژاد
🔸نام ونام خانوادگی: علیرضا هاشمی نژاد 🔸تاریخ تولد ۱۳۴۱/۴/۵
🔸تاریخ شهادت۱۳۶۵/۱۰/۲۵
🔸محل تولد: نوبندگان فسا
🔸نحوه شهادت👇
همانگونه که خود تا آخرين قطره خون در راه احياي کلمه الله تلاش کرد . دوستان و آشنايان را سفارش به استقامت نمود و خواستار دفع شر متجاوز و حاکم شدن نظام اسلامي در ايران اسلامي شده است .
اينگونه بود که سرانجام در تاريخ 25 دی ماه 1365 در شلمچه در عملیات کربلای 5 همچون پرنده آسمان عشق و زائر لقاء الله و گلبرگهاي بوستان عاشقان حق و منتظران فجر بوسه زد و به سوی معبود شتافت
پيکر پاک و مطهر شهيد گرانقدر عليرضا هاشمي نژاد در تاريخ 16 بهمن ماه 1365 بر دوش امت حزب الله در شيراز تشييع و در گلستان دارالرحمه به خاک سپرده شد
#سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
معرفی #عملیات_کربلای_۵
این عملیات در محور شلمچه - کانال ماهی آغاز شد و 70 روز به طول انجامید که در آن رزمندگان با عبور از منطقه شلمچه و کانال ماهی، به دروازههای بصره رسیدند.
منطقه شلمچه به لحاظ اهمیت سیاسی و نظامی، یکی از معابر شهر بصره به شمار می رفت و در صورت تسلط بر این منطقه، برتری نیروهای نظامی ایران در جنگ به اثبات می رسید.
آزاد سازی ۱۵۰ کیلومتر مربع از خاک کشور، تصرف جزایر مهم بوآرین، فیاض، امالطویل، تصرف شهرک دوعیجی، رودخانه دوعیجی، نهر جاسم و قسمتی از جاده شلمچه بصره از جمله مهمترین دستاوردهای این عملیات بود.
در این عملیات بيش از 80 فروند هواپيما، 700 دستگاه تانک و نفربر و 81 تيپ و گردان مستقل دشمن منهدم و تعداد 40 هزار کشته و زخمي و 2 هزار و 700 سرباز عراقی اسير شدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
#پیشنهاد_دانلود
سخنان #شهید_سپهبد_قاسم_سلیمانی پیرامون #عملیات_کربلای_5
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از محتوای روایتگری راویان
#شهدای_عراقی #عملیات_کربلای_5!
تصویری که این روزها در فضای مجازی عراق مورد توجه قرار گرفته است:
شهدای عراقی #تیپ_حمزه ۹ بدر که در عملیات کربلای ۵ در کنار برادران ایرانی خودشان به شهادت رسیدند...
قابل ذکر است که هزاران عراقی مقیم ایران که با #رژیم_صدام مشکل داشتند در سالهای #دفاع_مقدس در کنار بسیج و #سپاه و #ارتش بر علیه رژیم صدام جنگیدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
روز 26 دی ماه 1360 نماز صبح را در مسجد اقامه کرد سپس راهی منزل شد، در بین راه متوجه شد برخی افراد ضدانقلاب در تعقیب او هستند به همین دلیل مسیرش را به سمت منزل یکی از بستگانش تغییر داد اما منافقین او را تعقیب و دستگیر و به رگبار بستند، یکی از عوامل ضد انقلاب قساوت را از حد گذراند و بر پیکر نیمه جان این شهید بزرگوار رحم نکرد و سرنیزهای در سینهاش فرو کرد.
مردم که متوجه شدند به سرعت پیکر نیمهجان ملامحمد را به مسجد بردند و در محراب مسجد گذاشتند، این شهید بزرگوار بعد از دعوت مردم به حرکت در مسیر حق و به زبان آوردن شهادتین، چشمانش را بر هم نهاد و شربت شیرین شهادت را نوشید.
مردم پیکر شهید ملامحمد را در حیاط مسجد جامع این روستا در کنار باباشیخ و شیخ عبدالسلام ذبیحی به خاک سپردند.
#وصیت_نامه شهید
"نظر به این که شربت مرگ را باید هر جانداری بچشد و البته این امری الهی است، لیکن خانواده و تبار اینجانب محمد ذبیحی فرزند مرحوم ملانجمالدین همگان میدانند که نسل به نسل به راهنمایی مسلمانان پرداخته است، اکنون سه چهار ماه است که عدهای آشکار و پنهان علیه من دست به رفتارهای ناپسند میزنند.
بارها کتبا و شفاها مرا تهدید کردهاند که اگر درباره قرآن و دین خدا تبلیغ کنید، گلوله تحویل میگیرید، من از این تهدیدات باکی ندارم البته آنان چند بار مرا اسیر کردهاند و جمعه 11 آبان ماه 58 ساعت 1:30 صبح به منزلم تیراندازی کردند.
آنها دست از کارهای هولناکشان برنمیدارند هرچند بارها گفته و بازهم میگویم و مینویسم که اگر به دلیلی بجز بیماری از دنیا بروم به وسیله دشمنان اسلام است، به دست گروهکهایی که از دین خدا و قرآن بیزار هستند. مردم مواظب باشند به بیراهه نروند و حق و باطل را از هم تمییز کنند تا روز جزا مواخذه نشوند و دچار عذاب الهی نشوند".
#پیام_شهید
شهید ملاذبیحی در 25 دی ماه 1360 در آخرین خطبه نماز جمعه در جمع نمازگزاران چنین گفت: "من کشته میشوم و با شما خداحافظی میکنم اما دینتان را حفظ کنید شهادت من حتمی است و با شما خداحافظی میکنم، اما دینتان را حفظ کنید شهادت من حتمی است، اما شما هوشیار باشید! دین خود را حفظ کنید و از تهدید سرسپردگان اجنبی نترسید! بالاخره روزی جمهوری اسلامی میآید و بر تمام منطقه حاکمیت مییابد و شما را از بند کفر و نفاق نجات خواهد بخشید.
این شهید بزرگوار چندین بار به دست گروهکها اسیر شد اما هر بار با پایمردی مردم آزاد میشد تا اینکه در 26 دی ماه 1360 بعد از نماز صبح در مسجد جامع بیساران به دست گروهکها ترور شد و پیکر وی در همان مسجد به خاک سپرده شد.
#شهدای_روحانی
#شهدای_اهل_سنت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
✍امام خامنه ای :
👈محمدرضا مثل یک نوکر و مأمور آمریکا در ایران عمل میکرد، یک نوکر وابسته در راس یک حکومت!
۷۳/۱۱/۱۴
👈کسانیکه خیال میکنند قدرتشان ابدی است، محمدرضا را ببینند که چگونه خدای متعال نابودشان میکند!
۸۲/۹/۲۵
#سلامتی_فرمانده_کل_قوا_صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: بچهها اسم فلان بازیکن را میدانند اما رئیسعلی دلواری و نادر مهدوی را نمیشناسند .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔰رهبر معظّم انقلاب:
ما یاد #رئیس_علی_دلواری را از این جهت گرامی می داریم که این مرد شجاع، در راه اعتقاد دینی خود، تنها و در غربت با دشمنان جنگید؛ این برای ما چیز با ارزشی است...
(با توجّه به دغدغه رهبری راجع به روشنگری ابعاد تاریخی و شخصیتی رئیس علی دلواری امروز چند پست رو راجع به این رزمنده مجاهد تقدیم می کنیم.)👆
رئیس علی دلواری قهرمان مبارزه با #استعمار انگلیس است و ملت ایران همانند شهید رئیس علی دلواری که در مقابل #انگلیس ایستادگی کرد، امروز در برابر قدرت های متجاوز به سرکردگی آمریکا ایستاده است و از دشمنان خود هیچ واهمه ای در دل ندارد.
بدون تردید با تفضل خداوند بر ملت های مسلمان، اسلام کاخ های جاهلیت را در تمام دنیا ویران خواهد کرد و مظلومان را نجات خواهد داد.
کشور پهناور #ایران اسلامی در راه سعادت، آزادگی، رفع محرومیت ها و به کارگیری استعدادهای عظیم و نهفته به حرکت خود ادامه می دهد و در این مسیر مردم خوب ما باید با روحیه انقلابی و تأسی به احکام نورانی قرآن و اسلام تلاش خود را در راه آبادانی کشور عزیز ایران به کار گیرند.
بخشی از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار اعضای ستاد کنگره شهید رئیس علی دلواری ۱۳۸۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | بیگانگان ملت ما را تحقیر میکردند اما رییسعلیها فکر نکردند که با دست خالی نمیشود کاری کرد؛ مردان خدا اینطورند...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
✴ روزی که #رئیس_علی #ایران را دوباره زنده کرد.
🔸انگلیسیها با چهار ناو جنگی 10 اوت از بوشهر به سمت دلوار حرکت کردند تا به خیال خود رئیسعلی، این جوان ۳۳ ساله و کدخدای ده کوچک دلوار را که مایهی عذاب مدامشان شده بود، سرکوب کنند. اما چیز دیگری رخ داد. رئیس علی، تنها با حدود 30 تا 40 تفنگچی در دلوار داشت. خان دیگری هم به کمک وی نیامد. شاید تعدادی از تفنگچیان سایر خوانین خود رأساً به وی پیوسته باشند امّا با این وجود اندکی نیرو، کنار ساحل سنگر ساخت و موضع گرفت. جلوترین سنگر هم سنگر خودش بود. بر فرازش پرچم سرخی بر چوبی زرد که رویش نوشته بود: «نصر من الله و فتح قريب»
🔸به دلیل بدی آب و هوا حمله انگلیسیها و حرکت از کشتی به سمت ساحل 13 اوت شروع شد. دست خدا با باد و موجی که به راه انداخت، قایقهای انگلیسی را در حالی که بنا داشتند در شمال دلواریها به ساحل برسند، مقابل دلواریها به ساحل نزدیک کرد. دلواریها هم از ساحل هدف قرارشان دادند و دهها تن از انگلیسیها را به هلاکت رساندند سپس آتش توپخانه کشتیهای انگلیسی روی مواضع دلواریها در ساحل آغاز شد. دلیران تنگسیر به دلوار نو عقب نشستند، انگلیسیها ابتدا وارد دلوار کهنه و بعد نخلستان شدند و به ناوهایشان دستور بمباران مواضع دلواریها را دادند.
🔸کشتیها به جای مئضع دلواریها نخلستان یعنی محل تجمع نیروهای ملکه را زیر آتش توپ گرفتند، متجاوزین زیر آتش توپخانه خود و تلفاتی که دادند سازمان رزمشان از هم پاشید و شروع به عقب نشینی به سمت سنگرهای ساحلی کردند در این هنگام رئیسعلی هم دستور داد از پشت تعقیبشان کرده و به آنها شلیک کنند، او مدام میگفت هندی نزنید فقط سفید بزنید. خودش هم یک افسر ارشد نیروی دریایی به نام ناخدا سوم بلومفیلد را به ضرب گلوله کشت، همچنین فرمانده ارتش انگلیسی، میجر وینتل را نیز هدف قرار داد که گلوله از کلاهخودش گذشت و جان به در برد، وینتل در این نبرد از ناحیه دستوپا مجروح شد. شب هنگام خالو حسین بردخونی با 150 تفنگچی دشتی به تنگستانیها ملحق شد.
🔸این جنگ سه روز ادامه داشت و در 16 اوت، 25 مرداد 1294 ش با شکست مفتضحانه استعمارگران انگلیسی به پایان رسید. آنها با حدود 550 نفر کشته که اجساد را هم نتوانستند با خود ببرند و در نخلستانهای دلوار به جا ماند، دست از پا درازتر، مقابل تعداد اندکی تفنگچی پابرهنه ولی با ایمان با فرماندهی رئیسعلی تنگسیری دلواری قهرمان شکست خورده به بوشهر بازگشتند. «کم من فئة قليلة غلبن فئة كثيره و الله مع الصابرين» (بقره؛ 249). این شکست امپراطوری بریتانیا اعتماد به نفس از دست رفته ایرانیان را به ایشان برگرداند، در پارهای از شهرهای ایران جشن و سرور برپا شد.
🔸نیلستروم افسر سوئدیِ مسئول در ژاندارمری فارس، فضای شیراز را اینگونه توصیف میکند: «رئیسعلی بخروشیده است. امروز شیراز در سیلاب نام رئیسعلی دلواری غرق بود. شاید بیشتر پسرهایی را که امروز به دنیا آمدهاند رئیسعلی بنامند... انگار همه قیام دارند. رئیسعلی دوباره مردم را زنده کرده است».
✳به برکت انقلاب اسلامی رئیسعلیهای زیادی تاکنون به عرصه جنگ و سیاست در ایران و کشورهای حامی محور مقاومت پا به عرصه عالم هستی گذاشتهاند، قطعا در *گام دوم انقلاب اسلامی* پیشانی استکبار جهانی به زمین خواهد خورد و کاخ سفید را به حسینیه امام حسین (ع) تبدیل خواهیم کرد و آنگاه منتظر قدوم خلیفة الله خواهیم بود؛ «أليس صبح القريب».
✍ غلامرضا خزایی
منابع:
1⃣سید قاسم یاحسینی، رئیسعلی دلواری، نشر شیرازه، صص 164-152
2⃣گوستاو نیلستروم، «یادداشتهای گوستاو نیلستروم»، ترجمه افشین پرتو، ص96
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani