#ادامه_معرفی_عملیات
يك پيروزي ديگر بامشاركت معارضان كرد عراقي
عمليات «فتح10» نيز مانند ساير سلسله عملياتهاي فتح در عمق جبهه شمالي دشمن و مشخصاً در محور شمال شرقي استان كردنشين «اربيل عراق»، با مشاركت معارضان كرد عراقي به اجرا درآمد.
نيروهاي خودي در شامگاه13 شهريورماه 1366 ، با رمز «يا اباعبدالله الحسين(ع)» ، بطور نامنظم و با حملهاي محدود، مواضع خودي را به قصد انهدام نيروهاي دشمن بر بلنديهاي منطقه ترك كردند.
آنها با رعايت اصل استتار و غافلگيري ،همزمان با اعلام رمز عمليات به نابودي 36 پايگاه حفاظتي و مقر فرماندهي گردان «خفيفه» در بلنديهاي منطقه پرداختند.
همچنين قواي ايراني و معارضين عراقي توانستند 15 دستگاه خودروي نظامي،3 قبضه توپ ضدهوايي،3 زاغه مهمات،4 دستگاه خودروي مهندسي و چندين قضبه انواع سلاحهاي نيمه سنگين دشمن را نابود نمايند.
در اين عمليات دهها دستگاه خودرو، دهها قبضه سلاح انفرادي، مقداري مهمات و چند قبضه توپ ضدهوايي دشمن توسط رزمندگان اسلام به غنيمت گرفته شد.
همچنين تعداد500 نفر از نيروهاي دشمن كشته و زخمي شدند و دهها نفر به اسارت درآمدند
کشته و زخمی شدن 500 بعثی در عملیات فتح 10
در 13 شهریورماه سال 1366 در منطقه اربیل عراق رزمندگان اسلام در یک عملیات چریکی به نام فتح 10 با رمز یا اباعبدالله الحسین(ع) توانستند ضربه سنگینی به رژیم بعث عراق وارد کنند.
عملیات چریکی فتح 10 در ساعت 1:45 دقیقه بامداد روز 13شهریور سال 1366 با رمز مقدس "یا ابا عبدالله الحسین(ع)" در منطقه سیدکان شمال شرقی منطقه اربیل عراق و با اهداف تداوم گسترش نبرد نیروهای مبارز عراق، پاسخگویی به شرارتهای رژیم بعثی در بمباران مراکز غیرنظامی ایران، گلوله باران روستاهای کردنشین به مرحله اجرا درآمد.
رزمندگان تحت امر قرارگاه رمضان متشکل از تیپ 58 مالک اشتر، نیروی زمینی سپاه، مجاهدین مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق و پیشمرگان حزب الله کرد، همزمان با ایام شهادت سالار شهیدان حسین بن علی(ع) با استفاده از اصل غافلگیری به مواضع نیروهای عراق در ارتفاعات شمال شرقی استان اربیل یورش بردند.
در این عملیات تعداد 500 تن از نیروهای دشمن کشته و زخمی شدند و دهها نفر از جمله ستوان عبدالعزیز نفل معاون توپخانه لشکر 33 سپاه پنجم به اسارت درآمدند.
همچنین رزمندگان طی این عملیات، پنج ارتفاع را پاکسازی کردند و 36 پایگاه حفاظتی و کمین دشمن را منهدم کردند و مقداری از تجهیزات رزمی و خودرو نظامی و ضدهوایی دشمن را به غنیمت درآوردند.
نتایج عملیات
انهدام نیروهای دشمن روی ارتفاعات 1636، 1962، 1185، 1198، 1096
انهدام 36 پایگاه حفاظتی و کمین در منطقه – انهدام مقر فرماندهی گردان خفیفه
انهدام 15 دستگاه خودرو نظامی، سه قبضه توپ ضدهوایی، سه زاغه مهمات، چهار دستگاه خودرو مهندسی و چندین قبضه انواع سلاح نیمه سنگین
مناطق آزادشده:
انهدام نيروهاي دشمن روي ارتفاعات 1636، 1962، 1185، 1198، 1096، انهدام 36 پايگاه حفاظتي و كمين در منطقه، انهدام مقر فرماندهي گردان خفيفه.
تجهيزات منهدم شده دشمن:
15 دستگاه خودرو نظامي، سه قبضه توپ ضدهوايي، سه زاغه مهمات، چهار دستگاه خودرو مهندسي و چندين قبضه انواع سلاح نيمه سنگين است.
خلاصه گزارش عملیات :
نام عمليات: فتح 10 (نامنظم)
زمان عملیات : 13 شهریور ماه 66
مکان عملیات : منطقه سیدکان شمال شرقی اربیل عراق
رمز عمليات: يا اباعبدالله الحسين
مكان اجرا: محور شمال شرقي استان اربيل عراق - محور شمالي جنگ
ارگانهاي عملكننده: رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و افراد معارض كرد عراق
اهداف عمليات: انهدام نيروي دشمن بر بلنديهاي منطقه
تلفات دشمن (كشته، زخمي و اسير) : 500
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
در تاریخ سیزدهم شهریور 1390 در #ارتفاعات_جاسوسان منطقه #سردشت(میرآباد_آلواتان) و در درگیری مستقیم با گروهک تروریستی #پژاک 13 تن از دلاورمردان #یگان_ویژه_صابرین سپاه(نخبه ترین رسته تکاوری دنیا) به نام های
سردار شهید محمد جعفرخان(محل دفن قزوین)،
شهید محمد محرابی پناه، (محل دفن آران و بیدگل کاشان)،
شهید علی بریهی (محل دفن روستای میثم تمار شوش دانیال)،
شهید مجتبی بابایی زاده (محل دفن اندیمشک)،
شهید سید محمود موسوی (محل دفن بابل)،
شهید مسلم احمدی پناه(محل دفن فرادنبه بروجن)،
شهید حسین رضایی (محل دفن قروه کردستان)،
شهید محمد منتظر قائم (محل دفن نکا)،
شهید صمد امیدپور (محل دفن امامزاده هاشم،رشت)،
شهید حسن حسین پور (محل دفن قزوین)،
شهید یوسف فدایی نژاد (محل دفن سروان سنگر رشت)،
شهید مصطفی صفری تبار (محل دفن بابل)،
شهید محمد غفاری (محل دفن همدان)
به درجه رفیع #شهادت نائل آمدند.
شادی شهدا و امام شهدا #صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🇮🇷 زندگی نامه #شهيد_علي_اوسطي
حجت الاسلام شيخ علي اوسطي در سال 1310 ش در تهران به دنيا آمد. وي پس از مرگ پدرش در كودكي، صبحها در معادن سنگ و آهك كار ميكرد و شبها به تحصيل ميپرداخت. اوسطي بعدها راهي حوزه علميه قم شد و به ادامه تحصيل در علوم اسلامي پرداخت. او پس از شروع مبارزه مجدد و جدي مردم با رژيم سلطنتي در سال 1356 ش، همراه ديگران به مبارزات خياباني پرداخت و با سنگ و فلاخن با كماندوهاي شاه ميجنگيد، از اين رو به "شيخ فلاخن انداز" معروف شده بود. وي در سال 1356، در مقابله با رژيم شاه به همراه مردم دست به راهپيمايي زد و همچنين مراسم چهلم شهداي 19 دي قم را به همراه ديگران اجرا كرد. در سال 57، بارها با سربازان شاه جنگيد و رشادتها نشان داد تا اين كه در 13 شهريور 1357 ش برابر با عيد سعيد فطر، بر اثر اصابت گلوله كماندوها، در قم به شهادت رسيد .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
یکماه آخر حال وهواش بیشتر عوض شده بود،
همیشه میگفت بهترین وبزرگترین آرزوی من شهادته،
ولی اول میخوام تا جایی که جون تو تنمه بُکُشم بعدشهیدبشم...
روزای آخر انگار دیگه منو نمیدید
دیگه کمیل بوی زمینی ها رو نمیداد
دو روز قبل از شهادتش بهم پیامک داد و گفت اگه شهید شدم مواظب خودت باش و حضرت زینب رو الگوی صبرت قرار بده,
مشکلات زیادی در پیش داری...
من منتظرت میمونم توی بهشت...
👈به نقل از همسر شهید
.🌹شهید مصطفی (کمیل) صفری تبار
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🗓۱۴ شهریور سالروزشهادت مجتهدمجاهد
🏳دادستان کل انقلاب اسلامی
🏳آیت الله #شیخ_علی_قدوسی
🏴توسطسازماننحسمنافقین
💠امام خمینی:
چقدر به ایشان اتهام میزدند که مردم را میکشد در حالیکه چقدر از او شکایت میشد که در بیتالمال محتاط است! ۶۰/۶/۱۷
💠امام خامنه ای :
نگذارید چهره شهید گرانقدری مثل شهید قدوسی در زیر غبار فراموشیها پنهان بماند. متاسفانه من میبینم که از شهید قدوسی یاد زیاد نمیشود!
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
انتصاب #شهید_آیت_الله_قدوسی
به سمت #دادستان_کل_کشور در خاطرات هاشمی رفسنجانی
از همان روزهای اول بعد از انقلاب که ما برای اداره کشور احتیاج به #مدیر_و_مدبّر داشتیم، از چهره هایی که #خیلی_زود توجه همه را جلب کرد، مرحوم #شهیدقدوسی بود و یکی از جاهایی که خیلی بی سر و سامان بود، مسأله زندانها و محاکمات و بازداشتها بود. چون درهای همه زندانها باز شده بود، زندانیها فرار کرده بودند و همه زندانیهای سیاسی آزاد شده بودند. و همین جوری مردم، سران رژیم شاه و کله گنده ها را گرفته، بازداشت و زندانی می کردند؛ نه زندان معینی بود و نه مسئولی داشت.
#امام در میان دوستان ما، آقای قدوسی را برای #سامان_دادن به این وضعیت مناسب تشخیص دادند. دستور دادند ایشان مسئول این کار شدند و همان، کم کم منجر به تشکیل دادستان کل انقلاب شد.
◀◀ کتاب امام خمینی (س) به روایت هاشمی رفسنجانی
صفحه295
#قاضی_انقلابی
#شهیدقدوسی
#استاد_اخلاق
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
زندگینامه #قاضی_انقلابی
#شهید_آیت_الله_علی_قدوسی
( دادستان کل کشور )
12 مرداد سال 1306 زمانی که هنوز بیش از دو سال از روی کار آمدن رضا خان نگذشته بود ، در شهر #نهاوند پسری در خانواده ای #روحانی متولد شد . وی را که آخرین فرزند خانواده بود علی نامیدند.
#پدرش یکی از روحانیون برجسته ، صاحب علم و #اجتهاد و تقوا بود.
دوران خردسالی شهید تحت تعلیم پدری عالم و باتقوا و مادری متدین و پرهیزگار سپری شد.
در آن برهه زمانی ، درس خواندن در مدارس جدید که با تحول آموزش از شکل سنتی به سبک اروپایی همراه شده بود ، برای فرزند یک روحانی معروف کار ساده ای نبود زیرا خانواده های مذهبی ترجیح می دادند که فرزندانشان در همان مکتبخانه های قدیمی تعلیم ببینند تا از انحراف فکری و اخلاقی مصون بمانند . ولی شهید قدوسی با #شکستن این سنت و روش ، وارد این مدارس شده و با پشتکار و زحمت بسیار توانست دروس ابتدایی را با موفقیت پشت سر گذارده و تا سال سوم دبیرستان پیشروی نماید.
او در این زمان دچار یک #انقلاب_فکری شده و تصمیم می گیرد که برای یادگیری دروس اسلامی به #قم عزیمت نماید.لذا در #سال1321 وارد حوزه علمیه شده و مشغول فراگیری دروس اسلامی می شود . ابتدای ورودش به حوزه با سختی و غربت همراه بود.اما هیچ کدام باعث نشد که او از تحصیل علوم دینی و رشد علمی باز بماند.
در همان زمان جریان ضدیت حزب توده و جبهه ملی با روحانیت پیش آمد و او از کسانی بود که به #مخالفت_شدید با آنها پرداخت.
شهید آیت الله قدوسی بعداز سالها تتلمذ نزد استاد علامه مورد توجه ایشان واقع شده و #استادش علامه طباطبایی او را به #دامادی می پذیرد
پس از کودتای 28 مرداد به دروس خود در حوزه ادامه داد.درس خارج را نزد آیت الله بروجردی و امام خمینی ( ره ) و دروس فلسفه را نزد علامه طباطبایی فرا گرفته و از جمله شاگردان اصول فلسفه و روش رئالیسم ایشان بود.البته ناگفته نماند که اکثر شاگردان این دروس به شهادت رسیدند.
با پیش آمدن مسئله #کاپیتولاسیون در 4 آبان 1343 و سخنرانی کوبنده امام خمینی ( ره ) در اعتراض به این مسئله که منجر به دستگیری ایشان در 13 آبان و تبعید به ترکیه گردید، جامعه مدرسین با اعتراض شدید اقدام به انتشار اعلامیه ها و نشریات مخفی نمود
اما به علت شدت اختناق و فشار وارده از سوی رژیم استبداد ، شاگردان دلسوخته امام از جمله شهید قدوسی را بر آن داشت که کیفیت مبارزه را متناسب با وضع پراختناق تغییر دهند . این امر مقدمه تشکیل یک #گروه_سازمان_یافته_و_مخفی از مدرسین و اساتید حوزه شد . این تشکیلات مخفی به بهانه بررسی و اصلاح امور حوزه برگزار میشد ولیکن به طراحی مبارزه با رژیم شاه می پرداخت.شهید قدوسی از #موسسین این تشکل بود از دیگر فعالان این تشکیلات می توان به چهره هایی چون رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای ، آیت الله ربانی و آقای منتظری (که وی متاسفانه بعدها انحراف پیدا کرد) اشاره نمود.
در حدود #سال1344 این جمعیت توسط ساواک شناسایی و تمام روحانیونی که در آن بودند از جمله شهید قدوسی #دستگیروزندانی شدند.
یکی از فصول درخشان شهید قدوسی #تاسیس_مدرسه_حقانی بود که با همیاری جمعی از اساتیدهمچون؛ آیت الله جنتی ، آیت الله مصباح و شهید آیت الله دکتر بهشتی انجام گرفت . تاسیس این مدرسه نه تنها یک حرکت صرفا فرهنگی ، علمی و تربیتی نبود بلکه همان طور که بعدها معلوم شد یک حرکت سیاسی دقیق و حساب شده ای بود که بعد از قیام 15 خرداد و تبعید امام به وقوع پیوست.
شهید قدوسی بدون غرور و با تواضع به دنبال اساتید می رفت و گاهی برای راضی کردن یک استاد ، #ده_بار به وی رجوع میکرد.حرکت مدرسه حقانی باعث شد شماری از طلاب و فضلای عالم ، متقی و آگاه به زمان تربیت شده و سرمایه ای عظیم برای انقلاب اسلامی گردند.
ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اعضای فعال #کمیته_استقبال بودند و به فرمان امام ( ره ) ماموریت پیدا کردند تا در #دادگاههای_انقلاب که در تهران تشکیل می گردید حضور بهم رسانده و متصدی مقام قضاوت گردند.پس از گذشت چند ماه از انقلاب دادگاه های انقلاب بی نظم و با مشکلات زیادی درگیر بود که این امر مسئولین را واداشت تا برای این وضعیت راه حلی بیابند.اولین قدم برای این مسئله قرار دادن مدیر دلسوز و مقتدر در راس دادگاه ها بود که طی حکمی #از_سوی_امام(ره) شهید قدوسی به سمت دادستانی کل کشور منصوب شدند .
سرانجام این #پارسای_پرتلاش ، پس ازسالها مجاهدت وتلاش شبانه روزی در #14شهریور ماه سال 1360 با انفجار بمبی که توسط منافقین در دادستانی انقلاب کار گذاشته بود به درجه رفیع شهادت نائل شدندو باردیگر تاریخ،برگ خونین دیگری از دفتر مبارزات تشیع و انقلاب را ورق زد و پس از شهادت برای تشییع به قم منتقل شده و در جوار حرم ملکوتی #حضرت_معصومه(س) آرمید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شهیـد ڪه شوے🕊
یڪبار شهیـد میشوے🕊
مـادرشهیـد ڪه باشے صد بار💔
و
مـادر شهیـد مفقودالاثر ڪه باشے هرثانیـہ💔
باز آئینہ،آب، سینےو چاےو نباٺ
باز پنجشنبہو یادشهدا با #صلواٺ
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهدای_ترور
در پانزدهم شهریور ماه سال 1361-با انفجار بمب در زیر پل ورودی پارکینگ #وزارت_صنایع واقع در خیابان خیام توسط #منافقین ، ده ها تن از هموطنان زنده در #آتش سوختند.
#جنایات_منافقین
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهدای_ترور
#جنایات_منافقین
۱۵ شهریور ۱۳۶۱ خیابان خیام تهران
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۵ شهریور سالروز شهادت مدافع حرم خوزستانی #شهید_عادل_سعد
همسر شهید :
زمانی که شهید سعد سوریه بود من خواب دیده بودم که برام یک مقنعه ساتن سبز رنگ خیلی قشنگ آوردن، واقعا زیبا بود. وقتی پوشیدمش، صورتم کامل نورانی شده بود. وقتی تماس گرفت گفتم عادل خوابت رو دیدم. پرسید و خوابم رو براش تعریف کردم. گفت این هدیه شهادت من به تو هست، گفتم به این حرف رو نزن. تو تازه رفتی سوریه و به من قول دادی که برگردی. قول شهادت نداده بودی؛ این حرفهارو نزن. گفت نه شوخی میکنم. بعد از تماس عکسی برام فرستاد که یک پرچم سبز بهش هدیه داده بودن، وقتی دیدمش هم جنس همون مقنعه بود که توی خواب دیده بودم. پرچم حرم حضرت زینب (س) بود که اونجا بهش هدیه داده بودن و گفت همون پرچم رو گذاشتم کنار برات بیارمش. پیش خودم گفتم این خوابم تعبیر شد. بعد از شهادت ایشون، اون پرچم رو برای من آوردن.
#سالروزشهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌷شهید مدافع وطن #مصطفی_صفری_تبار
ولادت: 1367/03/09(بابل/بیشه)
شهادت: 1390/06/13
#فرازی_ازوصیتنامه شهید:
حجاب را رعایت کنند چون شهدای ما برای حفظ ناموس و حفظ اسلام شهید شدند تا حتی یک تار موی ناموس آنها را نا محرم نگاه نکند چه برسد به اینکه بیگانه ها بخواهند نگاه کج به آنها داشته باشند .
منظورم از حجاب این است که حتی یک تار موی خود را در معرض دید نامحرم قرار ندهید.
دوم اینکه فرزندان خود را طوری تربیت کنید که با روحیه ایثار و انفاق وگذشت از جان خود در راه خداوند تبارک و تعالی بزرگ شوند
#یادش_باصلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔶دلاوری ازتبـــارکردهـــا🔶
پاسدار #شهید_حسیـن_رضایی
✴در خانه ای روستایی در طوغان از توابع شهرستان قروه استان کردستان در خانواده حاج زوارعلی رضایی پسری به دنیا آمد که نام او را حسین گذاشتند.✴
✨تاریخچه روستای کوچک طوغان و مردان بزرگی که در این روستا زندگی کردند، به گونه ای بود که در سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان، این روستا به عنوان روستای نمونه ایثارگری شناخته شد.
حسین، دوران ابتدایی را در مدرسه زادگاه خود سپری کرد و پس از طی مقطع راهنمایی در سال ۱۳۷۴ وارد دبیرستان سپاه پاسداران سنندج شد و بعد از فراغت از تحصیل در مقطع متوسطه در سال ۱۳۷۸ به دانشگاه امام حسین(ع) تهران رفت.
پس از جذب در سپاه پاسداران و طی مراحل آموزش مقدماتی رزمی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۱ در سپاه کردستان به خدمت مشغول شد.
سال ۸۱ بود که بهمراه تعداد دیگری از جوانان کرد توسط یگان ویژه صابرین نیروی زمینی سپاه، جذب و مجددا به تهران نقل مکان کرد.
طی دوره های اموزشی در یگان ویژه صابرین آنقدر سخت هست که هر کسی نتواند دوره را به پایان برساند اما همین تمرینات سخت و پیچیده در مناطق مختلف کشور از حسین و دوستانش رزمندگانی ورزیده و دلیر ساخت.
وی در اوایل سال ۱۳۸۳ ازدواج کرد و ثمره این ازدواج پاک دو فرزند به نامهای “محمدطه” و “تارا” بود که محمدطه در زمان شهادت پدر چهار سال و تارا تنها ۲۵ روز داشت.
🔘با شروع درگیریهای سپاه با گروهک تروریستی پژاک در شمالغرب، ماموریت جدید حسین و دوستانش در یگان ویژه سپاه آغاز می شود. ماموریتی که برای حسین، پایانی باشکوه داشت : شهادت .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani