ریحانه
✅یادداشت ثامن(3) ❌ جنایات آمریکای رو به افول 🌀سوم) چرایی افول آمریکا 🔻الف) عوامل داخلی : آمریکا
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 چهارم) تبعات مذاکره با آمریکا
🔻طبیعی است تروریسم اقتصادی آمریکا مشکلاتی برای ایران ایجاد کرده است، لذا برخی از جریانات رسانهای و سیاسی پیشنهاد مذاکره با آمریکا را برای برون رفت از این مشکلات ارائه میدهند، حال اینکه آمریکا خود مشکل است یا راه حل مشکل، بحثی است که جداگانه باید به آن پرداخت.
اما بد نیست نگاهی اجمالی به کشورهایی بیاندازیم که از مسیر مذاکره با آمریکا به دنبال حل مشکلات و خود برآمدهاند.
🔸 مصر رویای ناتمام:
قرارداد کمپدیوید در ۱۹۷۸ که با وساطت آمریکا بین اسرائیل با مصر بسته شد و قرار شد آمریکا کمکهای اقتصادی به مصر بدهد. این باعث شد مصر از رهبری جهان عرب باز ماند و در مسیر تحقیر تا آنجا رفته که امروز با گذشت بیش از چهل سال از آن، در ورطه فلاکت اقتصادی قرار دارد.
🔹 لیبی مذاکره و مرگ:
از سال ۲۰۰۴ که قذافی به طور کامل در مذاکره با آمریکا تسلیم شد، فقط ۷ سال طول کشید که در ۲۰۱۱ قذافی در حملات گسترده آمریکا و غرب ساقط و در نهایت کشته شد و کشورش در جنگ داخلی، در آستانه تجزیه قرار گرفت.
🔸 کره شمالی، سازش و شکست مذاکرات:
کره شمالی در سه نوبت با آمریکا وارد مذاکره برای خلع سلاح هستهای در قبال دریافت کمکهای غرب برای اقتصاد و ساخت نیروگاه اتمی شد و در ۲۰۰۳ توافق اولیه نیز حاصل شد، اما به فاصله یک سال یعنی در ۲۰۰۴ آمریکا به وعده هایش عمل نکرد و کره شمالی هم به فعالیتهای سابقش برگشت. مجددا در ۲۰۰۷ مذاکرات بین کره شمالی و آمریکا آغاز شد و کره ۸۰ درصد فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد، اما خبری از عمل به وعده های آمریکا نشد و لذا کره شمالی در سال ۲۰۰۹ از این مذاکرات خارج شد. مرحله سوم هم سال پیش بود که سرنوشت مشابهی پیدا کرد.
🔹 مذاکرات ایران و آمریکا:
ایران نیز مذاکره با آمریکا را در چند نوبت تجربه کرده که اولین آن به سال ۱۳۳۰ توسط دکتر مصدق بر میگردد که نتیجه آن کودتای آمریکایی علیه وی بود. (البته در دوره پهلوی مذاکره با آمریکا زیاد بوده اما در قالب ارباب رعیتی)، بعد از آن مذاکره در خصوص گروگانهای آمریکا در لانه جاسوسی در تهران بود که آمریکا تعهد داد در قبال آزادی گروگان هایش در امور داخلی ایران مداخله نکند و داراییهای بلوکه شده ایران را آزاد کند که آمریکا به این وعده عمل نکرد. مورد دیگر، مذاکره در خصوص کمک ایران به آزادسازی گروگانهای آمریکایی در لبنان بود که قرار بود گروگان های ایرانی در لبنان نیز آزاد شوند و اموال بلوکه شده ایران آزاد شود که هیچ کدام آنها از طرف آمریکا انجام نشد.
🔺مذاکره دیگر در سال ۱۳۸۱ در موضوع طالبان بود که برای نجات مردم افغانستان از دست طالبان این مذاکرات صورت گرفت، اما پس از حصول نتیجه، آمریکا ایران را محور شرارت نامید و آخرین و آن هم در مذاکرات طولانی برجام بود که نتیجه آن بر همگان واضح است.
💯خلاصه کلام آنکه در هیچ یک از مذاکرات ایران و آمریکا، طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده و در حوزه اقتصادی هر گاه مسیر مذاکره با آمریکا را در پیش گرفتیم در نهایت اوضاع اقتصادی ایران سخت تر و پیچیده تر شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#تبعات_مذاکره
#جنایات_آمریکا
🆔 @reyhanatolnabi_HA
✅ مذاکره با ابر جنایتکار رو به افول؟
🔷 خرس زخمی قدرتمند است اما نه آنگونه که تبلیغ می شود.
🔻 الف) وقتی از جنایات آمریکا سخن میگوییم هیچ عقل سلیمی و آدم منصفی پیدا نمی شود که آنها را انکار کند و مصادیق آن از هیروشیما تا ویتنام، تا جنگ کره، تا زدن هواپیمای مسافربری ایران، تا گوانتانامو و ابوغریب، تا ...، همه در اذهان مردم جهان نقش بسته است، منتها امپراتوری رسانهای همیشه در تلاش است تا روایت دیگری از آن جنایات به دست دهد. اکنون سوال این است که مذاکره با ابر جنایتکار نظام بین الملل چه حکمی دارد؟ آیا از جنایتکار بخواهیم که در حق ما جنایت نکند؟! یا تروریسم اقتصادی را کنار بگذارد؟
🌀 ب) افول آمریکا را چه کسانی اولین بار مطرح کردند؟ نوام چامسکی، مایک شارپ، جیمی کارتر، فرید زکریا، کنت والتز، برژینسکی و دهها صاحب نظر دیگر آمریکا در حوزه های نظری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی چالش های اساسی آمریکا را با ادبیاتی همچون امپراتوری در حال سقوط، ضعف های ساختاری اقتصاد آمریکا، مرگ ایالات متحده، افول دنیای غرب و... مطرح کردند.(۱)
🔺 حال با این شرایط وخیم آمریکا که افکار عمومی آن نگران جنگ داخلی پس از انتخابات است، ترساندن ملت ایران از قدرت آمریکا چه معنایی دارد؟
چرا برخی جریانات سیاسی و رسانهای در داخل خط آمریکا هراسی را دنبال میکنند و آمریکا را قدرتمند تر از آنچه هست تصویر می کنند؟
ما باید برای منطقه پسا حضور آمریکا برنامه ریزی کنیم نه ترساندن ملت از هیمنه پوشالی آمریکا.
❌ منبع: کتاب افول موریانه وار، بارگذاری شده در کانال معیار
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#افول_موریانهوار_آمریکا
🆔 @reyhanatolnabi_HA
برجام و موشک.doc
28.2K
🌀نسخه word
🔰 سوال 28
✅ موضوع: ناکامی برجام و آزمایشهای موشکی ایران
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#برجام
#موشک
🆔 @reyhanatolnabi_HA
✅ یادداشت/
💢انتخابات آمریکایی؛ انتظارات ایرانی!
🔻 اینکه همه نظامهای سیاسی تحت تأثیر رخدادهای بینالمللی قرار میگیرند، طبیعی است. اینکه حکومتها در مقابله با رخدادهای خارج از مرزهای خود به واکنش و اتخاذ سیاستهایی روی میآورند نیز امری بدیهی است. بالطبع جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما درباره رابطه جمهوری اسلامی و متغیرهای جهانی، وضعیت از جهتی دیگر متفاوت است. چراکه در ایران از سوی یک تفکر خاص، پیشرفت که اصالتاً امری درونزاست، متوقف بر تحولات خارجی شده است. این روزها که در آستانه انتخابات آمریکا قرار گرفتهایم به طرز بیسابقه و غیرمعمول، جمع زیادی منتظرند تا بلکه نتیجه انتخابات آمریکا مشکلات اقتصادی کشور را رفع نماید!
🌀نکات تحلیلی: جدای از اینکه انعکاس این موضوع تا چه اندازه در رسانههای کشور پوشش داده میشود، اما واقعیت آن است که هیچگاه به اندازه وضعیت کنونی برای کف جامعه مسائل مربوط به انتخابات آمریکا حائز اهمیت نبوده است. سخن این نیست که حاکمیت به قضایای خارجی توجه نکند یا اینکه آن پدیدها برای مسئولین حکومت و جامعه اهمیتی نداشته باشد، نکته اساسی آن است که تحت تأثیر فضاسازی رسانهها و با پررنگ شدن نگاه مردم ایران به تحولات آمریکا برای حل مسائل داخلی، فضای جدیدی در جامعه ایرانی رخ خواهد داد که به شکل یک موج پرقدرت و پرفشار، معادلات سیاست در ایران را تا انتخابات ۱۴۰۰ تحت تأثیر قرار میدهد. این وضعیت اولاً اقتصاد کشور را به گروگان خواهد گرفت، ثانیاً انتخابات ۱۴۰۰ ایران را در مسیری مبتنی بر احساسات و پیشفرضهای غیرواقعی قرار خواهد داد و درنهایت قدرت کنشگری بخش سیاسی کشور را برای طراحی سناریوهایی مبتنی بر منافع ملی از بین خواهد برد.
🔺نکته نهایی: راه علاج در شرایط فعلی چندان ساده نیست. تلقی ایجاد توسعه در ایران به خارج و حل مسائل از این طریق، عقبه فکری طولانی دارد. برخی ناکارآمدیها و سیاستها نیز دراینباره نقش تعیینکننده دارند. شاید اصلیترین عامل نیز همین باشد. بااینحال اما در کوتاهمدت باید کارهایی کرد. مثلاً در خصوص نحوه مواجهه با پیروزی احتمالی بایدن، بخش سیاسی کشور هیچگونه سیگنال غلطی نباید به طرف پیروز در انتخابات آمریکا منتقل کنند. از طرف دیگر رسانههای ایران و جامعه تحلیلگر کشور، ضرورت دارد فضای مطلوب و موردنیاز را برای افکار عمومی ترسیم کنند. در اینجا کم اثر کردن آثار سیاسی و روانی انتخابات آمریکا در بخشهای مختلف کشور مورد نظر است؛ اما مهمترین و راهبردیترین توصیه، طراحی و پیگیری ابتکارات بومی برای پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی و معیشتی است.
✍️نویسنده : عزیز غضنفری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#انتخابات_آمریکا
🆔 @reyhanatolnabi_HA
28.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: « مروری بر جنایات آمریکا علیه مردم ایران »
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#جنایات_آمریکا
🆔 @reyhanatolnabi_HA
یادداشت.doc
39.9K
🌀#یادداشت/
🔰نسخه word
✅موضوع: اهانت به ساحت مقدس حضرت ختمی مرتبت (ص) و نکتههایی برای تبیین
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#پیامبر_مهربانی
#مکرون_گستاخ
🆔 @reyhanatolnabi_HA
💢حق الناس💢
•[آیت الله نجابت نقل میکند وقتی که بنده خدمت آیت الله قاضی مشرف شدم فرمودند: «هر حقی که هر کسی به گردن تو دارد باید ادا کنی.»]•
ادامه مطلب در تصویر بالا...
🆔 @reyhanatolnabi_HA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| #کلیپ
🔸دعای هفتم صحیفه سجادیه
💥حاج محمود کریمی
🆔 @reyhanatolnabi_HA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف ۱۰ هزار میلیارد تومان کالای احتکار
🔹معاون بازرسی سازمان صمت تهران: در ۴ هزار بازرسی مشترک، ۱۰ هزار میلیارد تومان کالای احتکار شده کشف شده است.
#اقتصادی
#احتکار
🆔 @reyhanatolnabi_HA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سین مثل سرباز...
🌼 به بهانه ی ۱۳ آبان
🔴 #استکبار_ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا:
1⃣ #استکبار به چه معناست؟
🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ #سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ #وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🔟 تکلیف مبارزه با استکبار بعد از مذاکره چیست؟
🔹 مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🆔 @reyhanatolnabi_HA
✅#عکس_نوشت
⭕️ موضوع: کمک های مومنانه
💠 #امام_خامنهای: جوانان مومن و صالح مانند روزهای اول دوباره پا در رکاب خدمت رسانی کنند و برای کمک به بهتر شدن اوضاع وارد میدان شوند.۱۳۹۹/۰۸/۰۳
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#دوباره_میآییم
#رزمایش_مومنانه
🆔 @reyhanatolnabi_HA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافیک
💢در روز ۱۳ آبان ۵۷ چه گذشت ؟
❌مروری کوتاه بر مهمترین رویداد استکبار ستیزانه
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#استکبار_ستیزی
#سیزده_آبان
#سراب_آمریکا
🆔 @reyhanatolnabi_HA
🔻دشمن را به اشتباه محاسباتی نیندازیم.
🔷چالشیترین انتخابات آمریکا تا دو روز دیگر برگزار میشود. رقابتها جدی و تنگاتنگ و حتی خونین جلو میرود.
🔶سیستم انتخاباتی آمریکا بهگونهای است که نمیتوان گفت چه کسی پیروز نهایی است؛ اما مهمتر از آن نگاهی است که از بیرون به این انتخابات میشود. گاهی پیامها و سیگنالهایی از ایران در پوشش بخش رسانهای بهظاهر خصوصی و حزبی ارسال میشود که میتواند فراتر از رأی آوری هرکدام از نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه، پیام ضعف و ترس تلقی شده و تصمیمگیران آمریکایی را به اشتباه راهبردی در خصوص ایران بیندازد.
ادامه مطلب👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/325824
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @reyhanatolnabi_HA