فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙چرا برخی از فرزندان متدیّنها مثل پدر و مادر نیستند؟
🔴 #استاد_عالی
@ReyhanatoRasoul97
1_106205581.mp3
3.19M
زندگی من تویی حسین ...
دلخوشی من به خدا تویی حسین ...
@ReyhanatoRasoul97
#توصیه_های_رهبر_انقلاب_به_هیئات_مذهبی
#قسمت_ششم
۶- #سبک_و_آهنگ_مداحی
درباره ی سبک هایی هم که مداحان برای سرودها و نوحه های خود در ایام ولادت و شهادت انتخاب میکنند نیز ایشان توصیه ها و نکاتی دارند. اولین نکته ای که ایشان راجع به سبک روی آن تأکید دارند، «#توجه_به_موسیقی_اصیل_ایرانی» است؛ ایشان معتقدند بسیاری از گوشه های موسیقی ایرانی برگرفته از مرثیه ها و مداحی ها است. یعنی بسیاری از موسیقی هایی که الان مرسوم است و آهنگسازان ما در دستگاه های مختلف می سازند، برگرفته از مرثیه های مداحی های قدیمی در ایران است. بنابراین مداحان می توانند از این موسیقی اصیل سنتی ایران که اتفاقاً دارای تنوع زیادی هم هست برای ساخت سبک ها و آهنگ های خود استفاده کنند: «ما در قدیم از زبان موسیقی دان های معروف شنیده بودیم که می گفتند موسیقی اصیل ایرانی را نوحه خوان و شبیه خوان ها حفظ کرده اند؛ موافق خوان، مخالف خوان، علی اکبرخوان، قاسم خوان. هر کدام یک دستگاهی را به اینها می دادند که باید در آن دستگاه بخوانند. این موجب شد که موسیقی نانوشته ی ایرانی - که نه نُت داشت، نه نوشته داشت و نه چیز دیگری داشت - بتواند برسد به دست کسانی که اینها را با نُت و شیوه های جدید بتوانند ثبت و ضبط کنند.
۱۳۸۶/۴/۱۴
نکته ی بعدی «#پرهیز_از_تقلید_غلط_از_سبک_های_غربی» است. ایشان معتقدند از سبک های غربی باید پرهیز شود و در جاهای مختلفی بر این موضوع تأکید کردهاند: «خواننده ی جلسه ی مداحی، ناگهان بیاید آهنگ های اروپائی را - آن هم به شکل غلط و نابلد بنا کند خواندن؛ سبک هائی که فرض کنید حالا فلان خواننده ی غربی یا مقلد عربِ آن غربی یک وقتی خوانده، ما این را از او یاد بگیریم و بنا کنیم خواندن! که قبل از انقلاب هم متأسفانه همین کارها را کردند. موسیقی اصیل ایرانی را که می توانست نوع حلال هم داشته باشد - البته همان موسیقی اصیل، یک نوعش هم حرام است؛ فرقی بین ایرانی و غیر ایرانی نیست - همان را هم ضایع کردند. البته بعد از انقلاب بهتر شد؛ اما حالا مثلاً مداح یا خواننده ی ما بیاید در رادیو و تلویزیون به تقلید - آن هم غلط - آهنگ غربی یا آهنگ مجالس لهو را در مجلس ایمان و در مجلس معنویت تکرار کند، این درست نیست؛ این غلط است.
۱۳۸۶/۴/۱۴
به همین دلیل هم ایشان به مداحان توصیه می کنند که خودشان آهنگ بسازند: «#خودتان_آهنگ_بسازید. این همه ذوق و این همه هنر وجود دارد. یقیناً در جمع علاقه مندان به این جریان کسانی هستند که می توانند آهنگ های خوبِ مخصوص مداحی بسازند؛ آهنگ عزا، آهنگ شادی
۱۳۸۴/۵/۵
@ReyhanatoRasoul97
#توصیه_های_رهبر_انقلاب_به_هیئات_مذهبی
#قسمت_هفتم
#توصیه_رهبر_انقلاب_درباره_مراسم_حسینیه_امام_خمینی
حضرت آقا درباره ی جلسات حسینیه چند نکته را هم تذکر داده اند؛ مثلاً این که گفته اند چون مردم از یکی دو ساعت قبل از شروع جلسه به این جا می آیند و می نشینند، برنامه ها طوری تنظیم شود که #وقت_مردم_تلف_نشود. به همین خاطر دفتر مقام معظم رهبری برنامه ی نماز های ظهر و عصر ماه مبارک رمضان را این گونه تنظیم کرده که از یک ساعت قبل از اذان ظهر برنامه ی قرائت قرآن شروع شود. یا در ایام محرم و فاطمیه، آقای فلاح زاده از نیم ساعت قبل از اذان می آیند و مسائل شرعی را مطرح می کنند. این باعث می شود که وقت مردم بیهوده نگذرد.
7_ #در_جلساتتان_کتاب_بخوانید
ایشان یک بار خودشان به من فرمودند که در این جلساتی که دارید، بعضی از کتاب های خوب را بیاورید و از روی آنها برای حاضران بخوانید. حالا ممکن است این کتاب ها خاطرات رزمندگان باشد یا غیره. این باعث می شود که افراد به کتاب خواندن عادت کنند. چون مردم عموماً عادت ندارند به کتاب خواندن. ما هم با توجه به همین مسأله در جلسات خودمان، بعضا این کار را انجام میدادیم.
@ReyhanatoRasoul97
🔴 #سبک_زندگی_شهدا
💠وقتی میومد خونه نمیذاشت کار کنم. زهرا رو میذاشت روی پاهاش و با دست به پسرمون #غذا میداد. با #مهربونی میگفت: «شما از صبح تا حالا به اندازه کافی زحمت کشیدی». #مهمون هم که میومد، پذیرایی با خودش بود. دوستاش به شوخی میگفتند: «مهندس که نباید تو خونه کار کنه!» میگفت: من که از حضرت علی (ع) بالاتر نیستم مگه به حضرت زهرا (س) #کمک نمیکردند؟
📙شهاب، صفحه۷۴
#باز_پنجشنبه_و_یاد_شهدا_با_صلوات
#شهید_آقاسی_زاده
@ReyhanatoRasoul97