#پویش
#به_یاد_کاپشن_صورتی💝
#برای_ایران_قوی ✊
دوقلوها رو ببینین😍😘
•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
@reyhaneh_shou_urmiyeh
حق👌👌
مخاطب
دخترای سرزمینم که باشهدا زندگی میکنن🤚
@reyhaneh_shou_urmiyeh
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاقبت روضه ومولودی😂😂
دلتون شاد
#طنز
•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
@reyhaneh_shou_urmiyeh
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صفای باغ هستی، نیک کاریست
چه رونق، باغ بیرنگ و صفا را..🌸
به نومیدی، در شفقت گشودن
بس است امید رحمت، پارسا را..🌱
امام صادق (ع) میفرمایند:"کشت کنید و درخت بنشانید به خدا قسم آدمیان کاری برتر و پاک تر از این نکرده اند"
۱۵ اسفند روز درختکاری گرامی باد🌳
#روز_درختکاری
🆔 @Clad_girls | دختران چادری
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
🔴 یه خبر ویژه ... 🎉
💌 این خبر مخصوص دانش آموزان و معلمین عزیزه‼️
بنا به درخواست مکرر شما و با پیگیری های ما، بالاخره کانالمونو توی #شاد راه اندازی کردیم 😍
🌸 دختــران چــادری🌸 را در #شاد دنبال و به دوستانتون معرفی کنید 👇👇
📌 https://shad.ir/clad_girls
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی #ماه_رمضان
✘ تفاوت روزهی محترمانه با روزهی
عاشقانه !
منبع : جلسه اول از مبحث پرتویی از اسرار روزه
@reyhaneh_shou_urmiyeh
عِـــــلـیـٰـــا•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
شهید قاسم کاظمی از تبار رئیس علی •{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}• @reyhaneh_shou
زندگینامه:
روحانی شهید حاج قاسم کاظمی در سال ۱۳۴۴ در خانواده ای مذهبی و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در روستای چاه پهن از توابع شهرستان دیّر دیده به جهان گشود. دوران کودکی را با محبت اهل بیت (ع) سپری کرد و در سن ۷ سالگی پا به وادی علم و ادب، یعنی مدرسه گذاشت و دوران ابتدایی را با جدیت و موفقیت پشت سپری نمود و از دانش آموزان ممتاز مدرسه به شمار می رفت. شهید کاظمی، علاوه بر تحصیل، به علت فقر مادی به کار جهت امرار معاش خویش و خانواده نیز می پرداخت. از آنجا که این شهید عزیز علاقه زیادی به متون دینی داشت و در خفقان رژیم پهلوی با مطالعه کتاب های شهید مطهری و دکتر شریعتی، سعی در بالا بردن آگاهی و سطح علمی خود نمود.
با آغاز مبارزات مردم ایران علیه رژیم پهلوی، شهید نیز به سیل عظیم مخالفان پیوست و به مبارزه علیه آن رژیم پرداخت.
از آنجایی که به علوم دینی علاقه داشت به جرگه ی طلّاب علوم دینی درآمد تا بتواند چراغی جهت هدایت مردم در این برهه از دوران زندگی خود باشد.
با شروع جنگ تحمیلی و حمله عراق به سرزمین اسلامی، ایران، شهید کاظمی با پیوستن به صف بسیجیان و حضور در جبهه و ارشاد و راهنمایی جوانات، جهت حضور در صحنه ی نبرد علیه دژخیمان بعثی عراق، تلاش فراوان نمود و خود نیز در عملیات های مختلف از جمله طریق القدس، والفجر ۸ و … حضور پر شور داشت.
شهید در پشت جبهه، در آذربایجان غربی، به عنوان دادیار دادسرای پاسداران سنندج و دادسرای پاسداران عمومی ارومیه فعالتی می نمود.
شهید در زمان حضور خود در جبهه، از نواحی مختلف بدن دچار مصدومیت گردید . با عشق و علاقه ای که به خاندان عصمت و طهارت داتش، توانست دوبار به زیارت عمه سادات، حضرت زینب کبری (س) مشرف شود و جهت تکمیل فرایض دینی و پاک شدن از معاصی و پیوستن به معبود، به مکه معظمه و مدینه منوره مشرف گردید.
پس از بازگشت از خانه خدا و زیارت ائمه بقیع (ع) با قلبی پر از عشق به خدا، برا پیوستن به دوستان و رزمندگان عاشق خدا، عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد و ثمره این حضور، پیوستن به لقاء پروردگار در کربلای خون رنگ ایران، شلمچه خونین در عملیات کربلای ۵ و در تاریخ ۱۲/۱/۱۳۶۶ بود.
•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
@reyhaneh_shou_urmiyeh
عِـــــلـیـٰـــا•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
شهید قاسم کاظمی از تبار رئیس علی •{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}• @reyhaneh_shou
محل مزار: ارومیه
#ارومیه
•{فِـرِشـتـگـٰانِسَرزَمیــنِمــَن•ارومـیه}•
@reyhaneh_shou_urmiyeh