eitaa logo
گروه فرهنگی ریحانه ولایت⁦^ ^⁩
173 دنبال‌کننده
515 عکس
417 ویدیو
1 فایل
در کنار هم جمع شده ایم به امید قدمی براۍ ظهور منجی،که عالم را دگرگون خواهد کرد🌏💫.• زیرمجموعه پویش فرشتگان سرزمین من🌸 خراسان جنوبی-قاین • تأسیس گروه: 1399/11/14 • ادمین: @Atekee • شماره حساب گروه: 💳 6063 7311 1050 0445 زهرا اصغرپور
مشاهده در ایتا
دانلود
<< شب و روز ششم محرم >> حضرت قاسم، پسر امام حسن (پسر امام علی) بود که در اوائل سال 48 هجری قمری به دنیا آمدند حضرت قاسم ‏علیه السلام از نظر ظاهری شباهت بسیاری به پدر بزرگوارش امام حسن ‏علیه السلام داشت به طوری که امام حسین (ع ) را به یاد برادرش می انداخت. چهره حضرت قاسم بسیار زیبا و دل ‏انگیز بود و او را به پاره‏ ی ماه یا ستاره‏ ی زیبا تشبیه می کردند. شب عاشورا، امام حسین(ع) به اصحاب فرمود:فردا همه ی شما کشته خواهید شد، قاسم(ع) نزد عمویش آمد و عرض کرد:عمو جان من هم فردا کشته خواهم شد؟ امام او را به سینه اش چسباند و فرمود:مرگ در نظر تو چگونه است؟ قاسم(ع) جواب داد:از عسل شیرین تر است. امام به او فرمود:تو بعد از بلایی عظیم کشته می شوی و عبدالله شیرخوار هم شهید می شود. بعد از آن که قاسم ع از امام حسین ع اذن جهاد گرفت ، راهی میدان شد . حمیدبن مسلم نقل می کند:پسری را دیدم که برای جنگ از خیمه ها بیرون آمد، گویی رخسارش همچون پاره ی ماه بود، شمشیری در دست و پیراهن و شلواری بر تن و نعلینی در پای خود داشت که بند یکی از آنها پاره شده بود و فراموش نمی کنم که بند نعلین چپش بود... سپس عمروبن سعد بن نفیل اَزُدی گفت:به خدا سوگند به این پسر حمله می کنم، گفتم سبحان الله این چه قصد و اراده ای است که نموده ای؟ این گروهی که پیرامون او را فراگرفته اند، برای او بس است آن مرد گفت:سوگند به خدا، بر او می تازم. پس بر قاسم (ع) تاخت تا آنگاه که شمشیری بر فرق مبارک آن مظلوم زد و سر او را شکافت.💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شب در این لباس عزایت مرا بخر 🏴 شاید به چشم مادرت آیم با این لباس 🥀
|در کربلا چه گذشت ... اولین محاصره فرات در کربلا: [@reyhanehvelayat]
ـ1⃣ـ نامه‌عبیدالله‌بن‌زیاد‌ در روزِ‌ششم‌ِ‌محرم به دستِ‌عمر‌سعد رسید. در این روز ابن‌زیاد لشکری بالغ بر پنج‌هزار‌سرباز‌ِ‌تازه‌نفس با فرماندهی عمرو‌بن‌حجاج به کربلا فرستاده بود.
-2⃣ـ عمر‌بن‌سعد هم به عمروبن‌حجاج دستور داد فرات را در محاصره خودش بگیرد و او هم با سربازانش، کمربندی در حاشیه فرات به وجود آورد تا هیچ کسی از یارانِ‌امام‌حسین‌علیه‌السلام نتواند از آب استفاده کند.
ـ3⃣ـ در برخی منابع نوشته شده است که در فاصله‌ی شب‌هایِ‌چهارم‌ تا ششمِ‌ماه‌محرم، میان‌امام‌حسین‌علیه‌السلام و عمر‌بن سعد صحبت هایی انجام می‌شد، بدون حضور هیچ کدام از یاران دو‌طرف، البته گزارشی اعلام کرده است که دریکی از صحبت‌ها، چند نفر از خانواده‌امام‌علیه‌السلام و نزدیکان با فاصله حضور داشته اند.
ـ4⃣ـ خولی‌بن‌یزید‌اصبحی که دشمنی و کینه سختی با اهل‌بیت‌پیامبر‌اسلام‌صلی‌الله‌علیه و امام‌حسین‌علیه‌السلام داشت، برای ابن‌زیاد از این گفت‌و‌گو گزارشی ارسال کرد تا او بر عمر‌سعد سخت‌ بگیرد و کار به آزار و شهادت اباعبدالله‌علیه‌السلام بینجامد.
-5⃣ـ طبق گزارش‌ِخولی، به ابن‌زیاد هشدار داده شده بود و گفته بود عمر‌سعد با لشکر حسین‌علیه‌السلام رأفت و مهربانی دارد!
ـ6⃣ـ عمر‌بن‌سعد‌ با دریافت نامه از ابن‌زیاد، حجر‌بن‌حر را به همراه چهار‌هزارسوار بر آبراه‌غاضریه فرستاد تا مانع استفاده اباعبدالله‌علیه‌السلام و یاران آن حضرت از آب شوند.
ـ7⃣ـ در این روز جناب حبیب ابن مظاهر به خدمت امام‌علیه‌السلام رسید و گفت: «ای فرزندِ‌رسول‌ِخدا! در این نزدیکی طایفه ای از بنی‌اسد ساکن هستند‌‌.اگر به من اجازه دهی به سراغِ‌آنها بروم و آنها را به سویِ‌تو دعوت کنم. شاید خدایِ‌متعال با حضور طایفهِ‌بنی‌اسد، شرِاین‌گروه را از تو دفع کند.»
ـ8⃣ـ امام‌حسین‌علیه‌السلام به او اجازه داد و حبیب شبانه از خیمه بیرون رفته و به سراغ طایفه‌بنی‌اسد رفت و از میانِ‌آنها، عبدالله‌بن‌بشیر و سپس باقی مرد‌های‌قبیله اعلامِ‌آمادگی کردند؛ اما وقتی دیدند حریف لشکرِ‌عمر‌سعد نمی‌شوند، پراکنده گشتند و شبانه کوچ کردند تا مبادا عمر‌سعد به آنها حمله کنند.