eitaa logo
ریحانه النبی
127 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.6هزار ویدیو
188 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 کردآمریکاخصم روزی هوس حمله ور گشتند به صحرای طبس ناگهان در جنگ با طوفان شن خویش را دیدند که افتادند پس مالک ایران صاحبش، صاحب زمان چه باک است از حمله مور و مگس 🗓پنجم ارديبهشت 1359 يكی از روزهای حساس و سرنوشت ساز و به يادماندنی در تاريخ ايران اسلامی است. در اين روز بزرگ يک بار ديگر خداوند قهار به ياری ناخدای انقلاب آمد؛ چرا كه خود در قرآن شريفش فرموده: «إن تنصرواالله ينصركم و يثبت اقدامكم» و وعده او تخلف ناپذير است.
✍شرح واقعه؛ 🔻آمریکاییان پس از اشغال لانه جاسوسی به انواع روشها متوسل شدند تا ایران را وادار به تسلیم کنند. ایران اسلامی رسماً از سوی امریکا و اقمار این کشور تحریم اقتصادی و سیاسی شد. مردم ایران با الهام از رهنمودهای امام خمینی(ره) دوران سخت محاصره را آغاز کردند؛ اما حاضر به تسلیم نشدند. طرح عملیات آزاد کردن جاسوسان بازداشت‏ شده با واقعه شگفت و معجزه ‏آسا در صحرای طبس ایران، با شکست مواجه شد. روز 4 اردیبهشت 59، شش فروند هواپیمای نظامی C130، در یکی از پایگاه های سابق نظامی امریکا در بیابانی واقع‏ در شرق ایران فرود آمدند. قرار بود هواپیماها پس از سوختگیری و رسیدن هشت فروند هلی‏کوپتر عملیاتی و نفربر، به تهران پرواز کنند و با همکاری عوامل نفوذی، بیت امام و مراکز حساس دیگر را بمباران کنند. ناگهان طوفانی سهمگین، شنهای روان را در صحرا به حرکت درآورد. تعدادی از هلیکوپترها ناگزیر به بازگشت به ناو نیمیتس شدند و چند فروند نیز در بیابان های اطراف به ناچار فرود اضطراری داشتند. یکی از آنها با هواپیمای فرود آمده برخورد کرد و هر دو منفجر شدند. در واقعه طبس هشت نفر از متجاوزین نظامی امریکا کشته شدند و جیمی کارتر، رئیس جمهور وقت امریکا عملیات را شکست‏ خورده و ناتمام متوقف ساخت. ✅امام خمینی (ره) پس از این واقعه فرمود: «نباید بیدار شوند آنهایی که به معنویات توجه ندارند و به این غیب ایمان نیاوردند، (چه کسی) این هلیکوپترهای آقای کارتر را که می‏‌خواستند به ایران بیایند، ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند، شن‌ها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست». ایشان گفتند: «تجربه کنند باز لیکن ما نباید مغرور شویم، من به ملت ایران عرض می‌کنم مغرور نشوید، تمام قدرت قدرت خداست و باید به او اتکال کنید».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره افطار ماه مبارک رمضان بود که عکسی برای من ارسال کرد. پرسیدم: آقامهدی موضوع این عکس چیه؟ گفت: سفره افطار مدافعان حرم را ببین همسرم. این عکس در دست تو بماند به امانت. تا آن زمان که من شهید شدم، آن وقت به کسانی نشان بده که می‌گویند: «هر کسی بره سوریه نونش تو روغنه» نشان بده و بگو: این سفره افطار مدافعان حرم هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
30_ahd_01.mp3
1.82M
☀️تجدید عهد روزانه با امام زمان عجل الله فرجه ❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ ╰┅┅┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Joze 24-Aghaie Tahdir_1395-8-18-9-49.mp3
32.37M
📖 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 🌺 🎙استاد معتز آقایی «در 33 دقیقه یک جزء تلاوت کنیم» 📩 خوشبختی؛ یعنی:به نیابت از امام زمانمان💖 هر روز قرآن بخوانیم.... 🔻تقدیم می کنیم به؛ ❣روح مطهر شهید فخری زاده و شهدای هسته ای ایران زمین 🗓هر روز در کانال ❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ ╰┅┅┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅┅┅╯
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://www.aparat.com/v/Buo1d تفسیر کوتاه قرآنی بر اساس مباحث مهدوی، جزء بیست و چهارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا