هدایت شده از ریحانة النبی
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در انتخابات پیش رو بصیرت است که کشور را میسازد.
@shahidhasanikaregar1
روز ۲۹ فروردین سالروز ولادت ابرمردجهان و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی؛ حضرت آیت ا... امام خامنه ای و نیز روز گرامیداشت ارتش جمهوری اسلامی ایران بر ملّت بزرگ ایران و جبهه گسترده مقاومت اسلامی و آزادگان و مستضعفان جهان مبارک باد.
میلاد رهبر عزیزم حضرت آقا مبارک
میلاد بهترین خلق خدا در عصر غیبت مبارک
🆔 @reyhanesarogh
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
⛔️ ابزار غرب برای مهندسی مذاکره‼️
🔻 رهبر معظم انقلاب در اولین روز از ماه مبارک رمضان در ارتباط تصویری با محفل انس با قرآن کریم فرمودند: که هدف آمریکاییها از تأکید و اصرار بر مذاکره، تلاش برای تحمیل یک حرف باطل است
🔹نظام سلطه در اوج سبوعیت و ناجوانمردی در میدان مذاکره از ابزارهای مؤثر زیر جهت مهندسی مذاکره و تحمیل حرف باطل بهره میگیرد:
۱- تمسک و استناد به قواعد و قوانین بینالمللی
۲- انجام عملیات سنگین تبلیغاتی و روانی علیه کشور هدف و ایجاد موج نگرانی بینالمللی و معرفی کشور هدف بهعنوان تهدید صلح بینالملل
۳- همراهی سایر کشورهای همسو و منزوی سازی کشور هدف
٤- استفاده از ظالمانهترین و غیرانسانی ترین روشهای اعمال فشار از جمله تحریمهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و...
۵- تهدید کشور هدف به اعمال خشونت و دخالت فیزیکی و نظامی در امور کشور هدف
۶- ایجاد جو روانی و تکثیر تخم نفاق و دوقطبی سازی در مردم کشور هدف به منظور به تسلیم کشاندن آن کشور از طریق مطالبه مردمی
۷. بزرگنمایی خطر کشور هدف برای جامعه جهانی و کشاندن آن کشور به فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد.
۸. خسته کردن مردم کشور هدف از طریق طولانی کردن زمان مذاکرات به سالها و دههها و مقصر معرفی کردن دولت کشور هدف به عدم انجام تعهدات خود نسبت به جامعه جهانی.
۹- افزایش انتظارات و خواستههای ظالمانه از کشور هدف به حوزههای جدید.
۱۰- دوقطبی سازی ادراکی نظیر «مذاکره یا تحریم»، «مذاکره یا فروپاشی»، «مذاکره یا جنگ» و... با هدف مرعوب سازی مردم و احزاب سیاسی
۱۱- گرفتن تدریجی تمام اقتدار و توانمندیهای دفاعی کشور هدف در میدان مذاکره.
#زمانه
@reyhanesarogh
🔷صلابت ایران مولود ایستادگی نیروهای مسلح بهویژه ارتش است
🔸سردار سلیمانی گفت: آنچه مسبب صلابت، پایداری و عزت ایران مقتدر اسلامی است، مولود ایستادگی و ایثارگریهای فرزندان رشید و برومند این مرز و بوم در نیروهای مسلح خصوصاً ارتش قهرمان است.
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
@reyhanesarogh
🔴 دولت فعال، مجلس بیحال و قانون لگد مال
✍️ #محمدصادق_کوشکی
🔹 دولت روحانی با تمام قدرت به تخریب بنیانهای کشور و تکمیل پروژه نفوذ مشغول است و تا آخرین روز هم دست از کار بر نخواهد داشت، مثلا :
🔸 داروی ویژه انجام ام. آر. آی بیماران در کشور نایاب شده و انجام ام. آر. آی بیماران انجام نمی شود. آن هم در حالی که این دارو در گمرک مانده و ترخیص نمی شود!
✅ یک نفوذی انگلیس که سابقه همکاری با شبکه های ضدانقلاب فارسی زبان لندنی را داشته و مدتها به حمایت از گروههای تکفیری سوریه مشغول بوده با حمایت عوامل جبهه مشارکت و با زیر پا گذاشتن همه قوانین در همین روزها به عنوان هیات علمی در دانشگاه تهران استخدام شده است!
🔹 در طول 3 سال اخیر، رژیم صهیونیستی، در 4 نوبت به برنامه هسته ای ما ضربه زده و در هیچ یک از موارد وزارت اطلاعات موفق به کشف و خنثی کردن این عملیاتها نشده است!
🔸 و در تمام این احوال مجلس محترم مشغول تماشاست و انگار نه انگار که در قبال این خیانتها و جنایتها مسئولیتی دارد. و بماند که «جنابان قالیباف و زاکانی و سایر پدر خوانده های اصول گرایی» که مانع استیضاح روحانی شده و عملا دست اورا برای تکمیل خیانتها و جنایتها باز گذاشتند، شریک جرائم روحانی اند و بی حالی و خنثی شدن مجلس در این روزهای بحرانی، دستپخت همین دوستان است!
💢 دوستانی که حال و حوصله سوال از وزیر اطلاعات بابت ضربه های پی در پی به برنامه هسته ای را هم ندارند و زورشان نمی رسد تا در برابر استخدام غيرقانونی مزدور سعودیها در دانشگاه تهران بایستند.
🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿
@reyhanesarogh
▪️سردار حجازی به لقاءالله پیوست▪️
روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای از عروج "سردار سرتیپ پاسدار سید محمد حسینزاده حجازی" جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پس از سالها مجاهدت و تلاش خستگیناپذیر در عرصههای مختلف پاسداری از انقلاب و نظام اسلامی، بر اثر عارضه قلبی خبر داد.
@reyhanesarogh
سردار سرتیپ پاسدار سید محمد حسین زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از سالها مجاهدت و تلاش های خستگی ناپذیر و مخلصانه در عرصههای مختلف پاسداری از انقلاب و خدمت به نظام و میهن اسلامی در اثر عارضه قلبی به ملکوت اعلی پیوست.
آن سردار مومن، انقلابی و ولایتمدار در زمره فرماندهان و مجاهدان شاخص هشت سال دفاع مقدس بود که به ویژه نقش سترگ و ماندگاری در حوزه جذب ، سازماندهی و اعزام رزمندگان اسلام به جبهه های نبرد حق علیه باطل و مصاف با ارتش بعثی صدام و مزدوران استکبار جهانی در جنگ تحمیلی ایفا کرد.
مرحوم سردار حجازی پس از دفاع مقدس در سپاه و بسیج و نیز ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیتهای خطیر و مهمی عهدهدار شد که از جمله آنها میتوان به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج به مدت ۱۰ سال ، ریاست ستاد مشترک سپاه ، جانشین فرمانده کل سپاه و معاونت آماد ، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح اشاره کرد .
سردار حجازی که در کارنامه خود مدتی مسئولیت سپاه در لبنان را داشت در سالهای اخیر تجارب ارزنده خود را برای یاری بخشی به مدافعین حرم و کمک به جبهه مقاومت اسلامی در عرصه مقابله با داعش و تروریسم تکفیری به کار گرفت و پس از شهادت سردار دلها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی به پیشنهاد سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه ، با حکم سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، به سمت جانشینی فرماندهی این نوع منصوب و از خدمات ارزنده ای به یادگار گذارد.
@reyhanessrogh
ٺجلێ خُداسٺ دَر نگاهشـ°
ڪھ اینگـۆنهـ
مایہۍ آرامـش دلهاسٺ|🙂☘
#شهیدابراهیمهادی🌺
تولدتون مبارک هادی دلها 😍😍😍😍
@reyhanesarogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بهار قرآن
✍رهبر انقلاب: شما در زندگی باید با شجاعت حرکت کنید؛ با اعتمادبهنفس حرکت کنید؛ این حالت شجاعت و اعتمادبهنفس، در ارتباط با خدا به دست میآید. سعی کنید نماز را اوّل وقت بخوانید، با توجّه بخوانید. ۹۵/۰۹/۲
@reyhanesarogh
🔰تذکر مهم رهبر انقلاب درباره ی عمل به توصیه های مسئولین بهداشت و درمان؛ کرونا را شوخی نگیرید
✍حضرت آیتالله خامنهای: آمارهای تلخ و تکاندهنده، بایستی همهی ما را هشیار و بیدار کند؛ با بیماری شوخی نکنیم. بایستی مسئولین به طور قاطع کاری که باید انجام بدهند، انجام بدهند؛ یعنی این حدودی که لازم است و متخصّصین و کارشناسان مسئله -پزشکان و مسئولین امور بهداشت و درمان و مانند اینها- مشخّص میکنند، بر طبق گفتهی آنها عمل بشود.
۴۰۰/۱/۲۵
🌙 @reyhanesarogh
#تحیلی_مهم👇👇
🔴مذاکرات وین، امتداد روحانی تا ۱۴۰۸
🔹تیم مذاکره کننده با عجلهای زیاد در حال تن دادن به توافقی در وین است که دستاورد آن امتداد روحانی تا ۱۴۰۸ خواهد شد.
🔹در این مذاکرات تحریمها به ۳ دسته قابل رفع زمانمند و موقت، غیر قابل رفع و قابل مذاکره در آینده تقسیم شده و زمینه برای فشارهای تحریمی آتی و برجامهای منطقهای و موشکی فراهم شده است. قرار است برخی از تحریمها به صورت موقت، زمانمند و تمدیدپذیر در بازههای زمانی ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه رفع و نه لغو شود. همچنین طرف آمریکایی صرفاً با راستی آزمایی یک هفتهای موافقت کرده در حالیکه بر اساس نظر کارشناسان راستی آزمایی فقط در معاملات نفتی حدود ۳ تا ۶ ماه زمان میبرد، پس عملاً تیم مذاکره کننده به یک راستی آزمایی غیر واقعی و "نمادین" تن داده تا به زعم خود خطوط قرمز تعیین شده را رعایت کرده و منتقدین را راضی کند!
🔹بر این اساس، توافق وین برای ایران آورده خاصی نداشته و صرفاً ابزار و مستمسک مدیریت افکار عمومی را برای جریان غربگرا فراهم میکند تا با آن بتوانند دولت خود را تا ۱۴۰۸ امتداد دهند. از سویی طرف آمریکایی با این توافق ضمن زمانمند کردن تحریمها و دست یافتن به مکانیزم ماشه از طریق بازگشت به برجام، عملاً مدیریت اقتصاد ایران را در دست گرفته و به یک ابزار شرطیساز مجهز خواهد شد که میتواند با آن به مدیریت و دستکاری صحنه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران پرداخته و زمینه تحمیل برجامهای موشکی و منطقهای را فراهم کند!
غربگرایان انتظار دارند با شرطی شدن افکار عمومی، مخالفت مجلس و سایر نهادهای قانونی با این توافق، به ابزاری جهت مدیریت ادراک تبدیل گردد و برای کاندیدای غربگرا پُلی به سمت پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ شود و عملا یک بازی دو سر برد را برای آنها فراهم کند!
🔹با این اوصاف میتوان گفت عملاً توافق وین پروژه تدوام دولت فعلی و تحقق "تا ۱۴۰۸ با امتداد روحانی" برای طرف ایرانی و برجامهای موشکی و منطقهای برای طرف آمریکایی است.
#رضاسراج
@reyhanesarogh
🌀اخبار ویژه👇
🔰 هراس از محبوبیت رئیسی و یک گاف کارگزارانی عجیب!
✍روزنامه حزب کارگزاران میگوید: رئيسی اگر قصد نامزدی در انتخابات را دارد، باید نامزدی ظریف را هم تضمین کند!
✅روزنامه سازندگی در تیتر یک خود با ایجاد تردید علیه نامزدی رئیسی و طرح این سوال که «رئیسی بیاید یا نیاید» نوشت: «سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات بشود یا نشود؟» این شاید مهمترین پرسشی است که نه فقط در جبهه اصولگرایی بیپاسخ مانده است، بلکه در جبهه اصلاحطلبان نیز به آن میاندیشند که آیا رئيس قوه قضائیه باید ردای قضاوت را کنار نهد و پا در انتخابات ریاستجمهوری و کار اجرایی بگذارد یا در همان مسند بماند؟
✅واقعیت این است که با آنکه دو ماه بیشتر به انتخابات ریاستجمهوری نمانده است، هم جبهه اصلاحطلبان آشفته حال است و هم جبهه اصولگرایان. اصلاحطلبان به واسطه آنکه فیلترینگ و رد صلاحیت شورای نگهبان، بینامزد ماندهاند و در ماندهاند که چه فردی را معرفی کنند تا از فقیهان و حقوقدانان آن شورای 12 نفره عبور کند. کفه اصلا برابر نیست. با این حال این در آشفتهبازار سیاسی، تنها یک نامزد است که به نظر میرسد که قدرت رایآوری او بیش از دیگران است: «سیدابراهیم رئيسی».
❇️❇️حضور اصلاحپذیر رئيسی در قوه قضائیه، آنچنان امیدوارکننده بود که او توانست نظرهای بسیاری را به خود جلب کند. او که 16 میلیون رای از خرداد 96 در توشه خود داشت، نه تنها آنها را حفظ کرد بلکه به زعم برخی از هواداران و اصولگرایان توانسته است که آن را نیز ارتقا دهد. با این حال، اگرچه به نظر میرسد راه برای او هموار است، اما مخاطراتی هم پیشرو دارد.
مهمترین رقیب ابراهیم رئيسی در انتخابات ریاستجمهوری 1400، هیچیک از نامزدهای انتخاباتی (البته به جز ظریف) نیستند. رقیب اصلی او مشارکت پایین مردم در انتخابات است. نگرانی، ناراحتی و بیاعتمادی مردم که حاصل تحریم بسیار سنگین آمریکا، ناکارآمدی دولت و ضربههای پیدرپی اصولگرایان و کارشکنیهای آنها بوده، وضعیت را به آن مرز رسانده است که بسیاری ابایی از اینکه بگویند در انتخابات آتی رای نمیدهند، ندارند.
❇️❇️❇️در چنین وضعیتی، آیا ابراهیم رئیسی با توشه 16 میلیونی و عملکردی که قابل دفاع بوده، میتواند پا در رقابتی بگذارد که چشمانداز محکم و روشنی برایش متصور نیست؟ اگر او کمتر از 16 میلیون رای سابق نصیبش شود، وضعیت او بهتر خواهد شد؟
🌈🌈🌈سید ابراهیم رئیسی در یک صورت میتواند طوفانی از آرا به پا کند. رقابت سختی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان دربگیرد. از این سو محمدجواد ظریف و از آنسو ابراهیم رئیسی. دو نفر معتمد نظام اما با دو دیدگاه بسیار متفاوت. در این وضعیت وزنه تقریبا برابر است. هم اصلاحطلبان با نامزد خود پا به انتخابات میگذارند و هم اصولگرایان با حداکثر توان خود. به زعم ما، اگر ابراهیم رئیسی قصد آن دارد که در انتخابات شرکت کند، برای کمک به خود، باید رقیب خود را نیز به میدان رقابت ترغیب کند و پای محمدجواد ظریف را نیز به این میدان باز کند.
✳️👈تحلیل ارگان کارگزاران از یکسو، از هراس فراگیر مدعیان اصلاحطلبی درباره افزایش چشمگیر محبوبیت آقای رئيسی و از طرف دیگر، از تهیدستی جبهه اصلاحطلبان حکایت میکند.
روزنامه سازندگی و گردانندگان کارگزارانی آن باید توضیح دهند چگونه یک دیپلمات (با کارنامه پرحاشیه و ضعیف) را برای ریاستجمهوری پیشنهاد میکنند و حال آنکه او فاقد کمترین سابقه گذشته در مدیریت اقتصادی و برنامهریزی است؟ آنها چطور ظریف را پیشنهاد میکنند در حالی که در دو سال اخیر، بارها روحانی را - با کارنامه و سوابقی به مراتب نزدیکتر به کار دولت - فاقد کفایت و تجربه خواندند و گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، بهتر از وضعیت فعلی اقتصاد را مدیریت میکرد؟!
🔰🔰🔰اما درباره رای و محبوبیت آقای رئيسی باید خاطرنشان کرد که طبق نظرسنجیهای دولتی، میزان محبوبیت وی در دو سال اخیر به اعتبار کارنامه جدیدش بسیار بالاتر رفته و جزو محبوبترین شخصیتها در کشور قرار دارد
@reyhanesarogh