الــان در مهمــونی حضـور داریــم که کوچک تر ها روی مبــل نشستن و بزرگ تر روی زمیــن.. 😑😐
(کــوچــک تر منظورم دو سه سالــه نیست هـا بلکه ۱۶.۱۷.۱۸.۲٠ساله هست).
ادب من اینــطور تعریف شده بزرگ تری وارد مجلس شد؛ به پاش بلنــد بشم، و اگر جایی نداره یا روی مبل نشستم یا بالای مجلس، جــامو بــدم به بزرگ ترم.. ☺️😌
#ادب_در_دیــن_مــا 💧🌟
در عصر رسول گرامی اسلام، پیرمردی خدمت حضرت رسید. کسانی که در محضر او بودند، احترامش نکردند و در جای دادن به او کندی و سهلانگاری کردند. پیامبر اسلام از این رفتار خلاف ادب آنان ناراحت شد و به آنان فرمود. «لَیْسَ منّا مَن لَمْ یُوَقر الْکَبیرَ و یرَحمُ الصَّغیرَ؛ هر که بزرگ تر را محترم ندارد و به کوچک تر رحم نکند، از ما نیست»
کــاش کمــی در باب ادب و اخلاق اســلامی آگاهی پیدا کنیم، تا همه جا بهشــت بشـه 😌
علی (ع) در وصیت به امام حسن (ع) فرمودند :
#ادب ، مایه باروری عقل و تزکیه قلب و زینت زبان و راهنمای انسان به اخلاق پسندیده است، اگر #ادب همراه انسان نباشد او حیوانی رها شده بیش نیست ، خداوند به #ادب خیر دهد کوچک را آقایی میبخشد،پس در جستجوی #ادب باش تا شخصیت و ثروت بدست آوری ، هرکس پی #ادب باشد به وسیله آن چیره میشود کسی که آن را رها کند بر او چیره میشوند و حمله می آورند.
لاتَخَف وَ لاتَحزَن
علی (ع) در وصیت به امام حسن (ع) فرمودند : #ادب ، مایه باروری عقل و تزکیه قلب و زینت زبان و راهنمای
اینــم از وصیت بـابـا حیــدر عزیزمــون 😍
« (امام کاظم) به باب الحوائج معروف هستند؛ برای اینکه هیچ توسل کنندهای در برآورده شدن خواستهاش از ایشان نا امید نشده است.»
+ امــشب شبِ حاجت دارهاست 🙂🙃
انتساب عنوان باب الحوائج به امام کاظم (ع) در برخی از روایات اهل سنت نیز به چشم میخورد.
به عنوان مثال ابن حجر هیتمی در کتابش این چنین شرح میدهد:
«وی به سبب گذشت و بردباری بسیارش، کاظم نامیده شد و در نزد عراقیان به باب قضاء الحوائج عندالله " یعنی درِ برآوردنِ نیازها نزد خدا " معروف بود»
+ 🙃🙂 ای رفع کننده حاجات