هدایت شده از KHAMENEI.IR
✌رهبر انقلاب: به دروغ میگویند که «اختلاف ایران و آمریکا از روز سیزده آبان ۵۸ شروع شد»/ آمریکاییها از انقلاب با ملت ایران درافتادند / ساواک را چه کسی درست کرد؟
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
✏️ مبارزهی ملّت ایران با استکبار آمریکایی ناشی از سلطهگیری ظالمانهی وقیحانهی دولت آمریکا بر ملّت عزیز ما و کشور ایران عزیز ما بود.
سعی تاریخنویسان منحرفکنندهی حقایق این است که بگویند اختلاف بین ایران و آمریکا از روز سیزده آبان ۵۸ شروع شد. این دروغ است. آمریکاییها از اول انقلاب و از پیش از انقلاب و از سالها قبل از انقلاب با ملّت ایران درافتادند، هر چه توانستند علیه ملّت ایران تلاش کردند.
✏️ حالا قبل از ۲۸ مرداد سال ۳۲ هم حضور آمریکاییها و تلاش آمریکاییها داستان مفصّلی است؛ لکن آن چه که جلوی چشم همه وجود داشته است بیست و هشت مرداد است. یک حکومت ملّی مردمی در ایران بر سر کار بود آمریکاییها آمدند با خیانت به حسن اعتماد به آن دولتی که سادهلوحانه به آمریکا اعتماد کرده بود وارد میدان شدند آن دولت را سرنگون کردند حکومت ظالمانهی شاه را به وجود آوردند. ملت ایران سالهای متمادی لمس کرد دشمنی آمریکا را.
✏️ آمریکاییها در ایران کودتا کردند، در دههی ۳۰ ساواک را به وجود آوردند، مرکز شکنجه و فشار بر مبارزان و بر آزادیخواهان. چه قدر جوان، چه قدر انسان مؤمن، چه قدر انسان آزادیخواه در شکنجههای عوامل و کارگزاران جنایتکار ساواک شاه، مرکز اطلاعاتی شاه یا مردند یا ناقصالعضو شدند یا شکنجه شدند.
✏️ ساواک را کی درست کرد؟ ساواک را عوامل آمریکایی درست کردند. شیوههای شکنجه را آنها یاد دادند. دهها هزار مستشار را آوردند داخل ایران که هم مفتخوری کنند، هم دخالت کنند در امور ارتش و اطلاعات و دولت و همه چیز، هم جاسوسی کنند، هم نفوذ کنند، هم فرهنگ ملت را تغییر بدهند، سلطهی خودشان را روز به روز، سلطهی آمریکا را بر کشور زیاد کنند. ۱۴۰۳/۸/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✌رهبر انقلاب: ایران در مقابله با استکبار جهانی هیچگونه کوتاهیای نخواهد کرد/ این کار صرفاً انتقام نیست، یک مقابلهی منطقی منطبق با اخلاق و شرع و قوانین بینالمللی است
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
✏️ من قبل از آن که وارد صحبت بشوم، اشاره میکنم به مطالبی که این جوانان عزیز به عنوان پیشنهاد، به عنوان نظر در زمینهی مقابلهی با استکبار ذکر کردند، این را من عرض بکنم، همه بدانند، جوانهای عزیزمان بدانند، ما در مقابلهی با استکبار همهی آنچه که باید و شاید برای آمادگی ملت ایران انجام بگیرد، چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ تسلیحات، چه از لحاظ کارهای سیاسی، هر آنچه لازم باشد حتماً انجام میدهیم و الان هم بحمداللّه مسئولین مشغول انجام این کارها هستند.
✏️ مطمئناً ملت ایران و مسئولین کشور در حرکت کلی و جهت مقابلهی با استکبار جهانی و دستگاه جنایتکار حاکم بر نظم جهانی امروز قطعاً و انصافاً هیچگونه کوتاهی نخواهند کرد. این را مطمئن باشید.
✏️ بحث، بحث صرفاً انتقام نیست. بحث یک حرکت منطقی است، بحث مقابلهی منطبق با دین و اخلاق و شرع و قوانین بینالمللی است و ملت ایران و مسئولین کشور در این جهت هیچگونه تعلّلی و کوتاهی نخواهند کرد. این را مطمئن باشید. ۱۴۰۳/۸/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #خط_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از مُنتظِرِمنتظَر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آدمهای سگ نما در برلین خواستار به رسمیت شناخته شدن هستند‼️
⚠️رهاورد تمدن غرب 🗽
Ⓜ️ حدود ١٠٠٠ نفر که خودشون رو سگ میدونن و خواستار به رسمیت شناخته شدن حقوقشون هستن تو برلین جمع شدن و زوزه میکشن! 🇩🇪🐶🧑🏼🦱
✅ این جماعت به کرامتی که خداوند برایشان قائل شده راضی نیستند و راه رضایت شیطان را پیش گرفتهاند که ثمرهی آن ضلالت و پست و تحقیر شدن آدمی است
💠 أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
▪️آنها همچون چهارپایانند؛ بلکه گمراهتر! اینان همان غافلانند.
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
به کانال مابپیوندید 👇🌷
کانال منتظِرِ منتظَر
https://eitaa.com/montazeremontazar59
هدایت شده از Update
eitaa_6.5.12(2539).apk
56.73M
🔹 برنامه اندروید ایتا به نسخه 6.5.12 بروزرسانی شد
🔸 امکاناتی که در این نسخه به برنامه افزوده شده در لینک زیر قابل مشاهده است:
https://eitaa.com/eitaa/274
🔹 منابع رسمی برای دریافت این نسخه:
1️⃣ کافه بازار
2️⃣ مایکت
3️⃣ وبسایت رسمی ایتا
وضعیت انتخابات در آمریکا جالب شده، پیدا شدن صندوق رای و تجهیزات رسمی مربوطه کف خیابانها هر جای دنیا رخ میداد انتخابات رو کاملا زیر سوال میبرد و حتی به تعویق مینداخت، اما در آمریکا ظاهراً یک امر عادیه!
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشین یکی از اهالی گیجاو خرجیگل در اسالم تالش گیلان به دره سقوط کرده ، همه اهالی ظرف یک ساعت جمع شدن تا با همدلی و همفکری خودروی نیسان را بالا بکشند ❤️
این اتحاد ستودنی و بی نظیره 👌
تعاونوا علی البرّ والتّقوا...
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
به کانال مابپیوندید 👇🌷
کانال منتظِرِ منتظَر
https://eitaa.com/montazeremontazar59
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 عجب تیتری عجب هوشمندی...
❗️ ما خودمان این تاریخ را به چشم دیدیم که استکبار مدام ایران را تهدید میکرد همه گزینهها روی میز است!
نه تنها تهدید میکرد همسایه شرقی ما را در مدت کوتاهی کامل اشغال کرد...
همسایه غربی را اشغال کرد
شمال و جنوب ایران پایگاه زد و میگفت همه گزینهها روی میز است...
✅ امروز با درایت رهبری و جهاد شیران حیدر امروز ما به استکبار میگوییم همه گزینهها روی میز است و استکبار از ترس و انفعال به خود میلرزد!
#نظم_نوین_جهانی با رسم شکل!
@HozeTwit
هدایت شده از دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 دکتر سروش: فقه ما فقهی بریده از اخلاق است/ استاد علیدوست: هیچگاه فقه و اخلاق با یکدیگر تضاد ندارند
🔺مناظره استاد ابوالقاسم علیدوست و دکتر عبدالکریم سروش (بخش اول)
#مناظره
#جدال_احسن
#سروش
#فقه
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
هدایت شده از دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
🔺مناظره استاد ابوالقاسم علیدوست و دکتر عبدالکریم سروش (بخش اول)
🔹عبدالکریم سروش: فقه ما فقهی بریده از اخلاق است. قرنها شیعه و سنی این فقه را مبنای عمل خود قرار میدادند. بهصرف وجود نص و روایت، فتوا میدادند و گمان میکردند حتما عدالت در آن گنجانده شده است، اما در روزگار کنونی، دیگر نمیتوان به انسان مدرن گفت که اسلام خوب است، چون احکام اجاره و رهنش یا مجازاتهایش بر قوانین اروپا و آمریکا برتری دارد. با این اوصاف، چرا باید بهدنبال بسط و گسترش دادن چنین فقهی بود؟ گستره شریعت را نه از راه مراجعه به خود دین، بلکه باید براساس انتظار انسان از دین مشخص کرد.
🔸ابوالقاسم علیدوست: هیچگاه فقه و اخلاق با یکدیگر تضاد ندارند و اگر در جایی چنین ادعایی شود، یا آن گزاره اخلاقی نیست و یا دین درباره آن چنین حکمی نداده است. وقتی از بسط و گسترش فقه صحبت میکنیم، منظورمان هواپیماسازی اسلامی و... نیست. احکام رهن، اجاره و... نیز لزوما برای دعوت دیگران به اسلام نوشته نشده است. اگر بهعنوان دو مسلمان با یکدیگر گفتگو میکنیم، انتظارمان از شریعت را آیات و روایات معتبری که بیانگر مقاصد و اهداف شریعت هستند، مشخص خواهند کرد. در کنار انتظار انسان از دین، انتظار خالق از مخلوق نیز اهمیت دارد.
🔸ابوالقاسم علیدوست: اگر گمان شود که مطلبی از دین با اخلاق ناسازگار است، یا آن گزاره اخلاقی نیست و یا دین درباره آن چنین حکمی نداده است. منظور از بسط و گسترش فقه، شیمی اسلامی و... نیست. احکام رهن، اجاره و... نیز لزوما برای دعوت به اسلام نوشته نشدهاند. در کنار انتظار انسان از دین، انتظار خالق از مخلوق نیز اهمیت دارد. انتظار ما مسلمانان از دین را آیات و روایات معتبری که بیانگر اهداف شریعت هستند، مشخص میکنند.
🎥 مشاهده قسمت اول: شریعت و عقلانیت: گستره فقه:
https://azad.im/table/140
#مناظره
#جدال_احسن
#سروش
#فقه
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
هدایت شده از دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
🔰 به بهانهی مناظرهی جدید آیتالله ابوالقاسم علیدوست با دکتر سروش:
▫️جوانههای امیدبخش گفتوگوی علمی در فصل خزان باورهای دینی
🔹آنانی که در محافل دانشگاهی زیست بلندمدت داشته و یا با فضای نخبگانی جامعه ارتباط دارند، نسبت به بیانگیزگی در باورهای دینی جوانان نگرانی جدی دارند.
🔹این بیانگیزگی که دلایل مختلفی از جمله تغییر نسلی دارد تاثیر مستقیمی هم با فضای رسانه و فضای مجازی داشته و عملا شبهات فکری، بسیار فراتر از پاسخها و آموزهها در ذهن جامعه جا باز کردهاست. این شبهات گاه منشأ سیاسی داشته و گاه خاستگاه فکری و اندیشهای. اما هرچه که هست به تهدید اصلی جامعه تبدیل شدهاست.اگرچه در این میان بخشی از جامعه از جمله جوانان همچنان پایبند به دینداری و انجام مناسک مختلف دینی هستند، اما تردیدها و شبهات در لایههای درونی جامعه نفوذ نگرانکنندهای داشته است.
🔹در این بین اما همیشه این سوال مطرح بودهاست که بزرگان فکر و اندیشهی دینی که مورد سوال قرار گرفتهاند به چه میزان وارد پاسخ به شبهات و برگزاری مناظرهها شدهاند؟ آیا شرط و شروطها و رعایت شانیتها و سایر حواشی بر ادای تکلیف دینی و اجتماعی آنان غلبه کردهاست؟این در حالی است که طراحان شبهات به بهانههای مختلف از حضور در محافل و عرصههای جامعه از جمله فضای مجازی ابائی ندارند و به صورت جدی در این میادین حاضر هستند و همین امر، استدلال قدیمی «الباطل یموت بترک ذکره» را هم عملا از بین می برد.
🔹با وجود تمامی نگرانیهای مطرح شده اما در این سوی دفاع از دین و عرصههای آن از جمله فقه و کلام اساتیدی هم هستند که تلاش و کوشش خود را برای فهم شبهات و مواجههی علمی با آن گذاشتهاند. این دو اصل مهم یعنی «فهم شبهه» و «مواجههی علمی» با آن نیازمند مبانی علمی بسیار مستحکم و تجربیات بزرگی در عرصهی بحث و گفتوگو است.
🔹برخی از این مناظرههای صورت گرفته همچنان در اذهان عمومی حوزویان و دانشگاهیان خاطرهانگیز است. از جمله بحثهای مکتوب و پاسخهای علمی دو چهرهی حوزوی، آیتالله شیخ جواد فاضل لنکرانی و آیتالله علیدوست. در کنار این بحثها و مناظرههای برون حوزوی، مناظرهی درون حوزوی پیرامون اقتصاد اسلامی هم نشان داد فضای دینی و اندیشهای نیازمند شدید بحث و گفتوگوی محترمانه و علمی است.
🔹در این روزها که فضای عمومی جامعه مشغول اتفاقات ناگوار حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و جنگ مستقیم ایران و این رژیم جنایتکار است اما اخباری از برگزاری یک مناظرهی جدی رودرو به گوش میرسد. مناظرهای که نشان میدهد هیاهوی اخبار جنگ نباید بر تلاش دینی و علمی سایه افکند. چه آنکه باورهای دینی و مستحکم اعتقادی است که میتواند در روزهای جنگ با دشمن حرف نخست را بزند.
🔹این مناظره که به زودی در سه قسمت منتشر خواهد شد فصل جدیدی از گفتوگوهای دو سویه را باز میکند. مناظرهای مبتنی بر رعایت احترام و دوری از حواشی برای رسیدن به پاسخهای منطقی و مستدل.
🔗 ملاحظه فیلم و متن مناظره در:
https://eitaa.com/alidost_fiqh/5918
#مناظره
#جدال_احسن
#دکتر_سروش
#فقه
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
❇️قاعده جواز المحاربة بکل مایرجی به الفتح
🔹یکی از قواعدی که در برخی متون فقهی قدما وارد شده است «جواز المحاربة بکل مایرجی به الفتح» است. به عنوان نمونه، ابن زهره در غنیة النزوع چنین میگوید:
«و يجوز قتال العدو بكل ما يرجى به الفتح من نار و منجنيق و غير هما و إن كان فيما بينهم مسلمون، إلا إلقاء السم، فإنه لا يجوز أن يلقى في ديارهم، و لا يقاتل في الأشهر الحرم من يرى لها حرمة من الكفار إلا أن يبدأوا فيها بالقتال»
📚غنیة النزوع، ص 201
یا محقق حلی چنین میگوید:
«و يجوز محاربة العدو بالحصار و منع السابلة دخولا و خروجا و بالمجانيق و هدم الحصون و البيوت و كل ما يرجى به الفتح».
📚شرائع الاسلام، ج1 ص 283
🔹و همچنین علامه حلی (قواعد الاحکام، ج1 ص 485) صاحب جواهر (جواهرالکلام، ج21 ص 65) صاحب ریاض (ریاض المسائل، ج8 ص 69) این قاعده را مطرح کرده اند. هرچند این قاعده، مستندی از نصوص قرآنی و روایی ندارد، اما استنباط فقهای متقدم و متأخر بر این است که به غیر از مواردی مانند «القاء سم» که نهی صریح نبوی دارد، میتوان به غرض حصول فتح و ظفر بر دشمن از هر آن چیزی که این هدف را تأمین میکند استفاده کرد.
@alfigh_alosul
#فقه_مقاومت
🕌 گفتمان فقه مضاف حوزه خراسان
🆔 @feqhemozaf_khorasan