این ریزش دیگه به ترامپو بایدن ربطی نداره
این ریزش یا یک دلیل بنیادی داره و یا تخلیه حباب
اگر فرضو بگیریم که بایدن میخاست رای بیاره فوقش بورس سه روز منفی میخورد و همه چی عادی میشد
این طور ریزشها پشتش اخباری هست که ماها نمیدونیم و معمولا اخبار بنیادی در اقتصاد باعث یه همچین ریزشهایی میشه مثه افزایش نرخ سود بانکی
الان اگه این بازار تا قبل انتخابات بخاد بریزه دیگه اهمیتی نداره ترامپ میاد یا بایدن
دنبال دلایل بنیادی باشیم
میت
انتقاد رهبر معظم انقلاب از هتک حرمت رئیس جمهور:
🔹این کار غلط بود؛ این موضوع را بطور صریح اعلام میکنم
هتک حرمت در میان مردم حرام است و نسبت به مسئولان بیشتر؛ بخصوص در میان مسئولان بالای کشور
انتقاد با اهانت متفاوت است؛ هتک حرمت، روش امریکاییها است؛ روش ما اسلامی و قرآنی است.
کشور به همکاری و اتحاد نیاز دارد.
۳/ رهبرانقلاب: بعضی از کسانی که در اثر کرونا بیکار میشوند بیمه بیکاری هم ندارند، تأمین اجتماعی وظیفه دارد که در این زمینه وارد بشود/ البته خیرین هم میتوانند کمک کنند و این از افضل قربات و نفقات است.
حضرت عیسی ( ع) میفرمایند:
مَرَوید از آن راه که روندگان آن بیشمارند.
👈مسائل سیاسی اغلب غافلگیر کننده هستند.
هم زمانی که رخ میدهند، و هم عکس العملی که بعد از رخ دادن آنها در بازارهای مالی انتظار داریم.
به ۴ سال قبل نگاه کنید:
✅انتظار داشتیم کلینتون بیاید و تحریمها را بردارد و اقتصاد رشد کند و بورس شکوفا شود.
تا آخرین لحظه هم ظاهرا کلینتون قرار بود انتخاب شود.
ناگهان ترامپ انتخاب شد و همه ترسیدند و پروندهی بورس را مختومه اعلام کردند.
نتیجه: در همین ۴ سال ترامپ، بورس چند صد درصد رشد کرد!
👈حالا هم همه فکر میکنند تا بعد انتخابات آمریکا بازار منفی است و اوضاع چنین و چنان خواهد شد فعلا میفروشند تا به خیال خود، از ریسک انتخابات آمریکا ( که اصلا وجود هم ندارد) دوری کنند و بعدا که همه چیز مشخص شد وارد بازار شوند!
اینبار هم بعید نیست همه غافلگیر شوند و درست در زمانی که همه انتظار ریزشهای بیشتر را دارند باز هم غافلگیری بازار را در واکنش به این انتخابات شاهد باشیم.
بورس، چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
در سال ۹۲ حجم و ارزش بازار بسیار پایین بود و وقتی شاخص پیک ۸۹۰۰۰ رو زد و ریخت با شاخص سازیهای زیاد نزاشتن از ۶۰۰۰۰ پایینتر بیاد اما قیمت سهما یک سوم و بعضا یک چهارم و بیشتر ریزش داشت
اما الان بازار بزرگ شده و نمیتونن شاخص سازی کنن
واسه همین درصد ریزش شاخص از سال ۹۲ بیشتر شده
میت
🔵 بسیار مهم؛ تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه (املاک، طلا، ارز و خودرو) در کمیسیون اقتصادی مجلس
📢مهدی طغیانی، نماینده مجلس تصریح کرد: این طرح هر نوع نقل و انتقال «املاک، وسایل نقلیه موتوری، طلا، زیورآلات و جواهرآلات و انواع ارز» را در کلیه نقاط کشور از جمله مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه کرده است.
🔹سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در این طرح منظور از عایدی سرمایه، مازاد قیمت زمان انتقال دارایی نسبت به قیمت زمان تملک آن است.
🔹وی همچنین افزود: در این طرح تصریح شده مالیات بر عایدی سرمایه براساس مدت تملک برای اشخاص حقیقی مطابق نرخهای زیر اعمال میشود:
املاک به استثنای اراضی بایر با نگهداری کمتر از یکسال با نرخ ۴۰ درصد، پس از یکسال سالانه سه واحد درصد نرخ کاهش مییابد و از سال دوازدهم و پس از آن با نرخ ثابت ۴ درصد.
انواع وسایل موتوری زمینی با نگهداری کمتر از یکسال با نرخ ۳۰ درصد، پس از یکسال سالانه ۱۰ واحد درصد نرخ کاهش مییابد و از سال چهارم و پس از آن با نرخ ثابت صفر درصد.
و همچنین داراییها مربوط تصریح شده در این قانون (املاک، طلا، زیورآلات و انواع ارز خارجی و رمز دار) با نگهداری کمتر از یکسال ۳۰ درصد و با نگهداری تا دو سال ۲۰ درصد و با نگهداری بیش از دو سال ۱۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه اعمال میشود.
آقای طغیانی همچنین گفت: در این طرح همچنین شهرداریهای کل کشور موظف شدند، اراضی بایر حریم شهری مربوطه را به صورت سالانه به اداره مالیاتی صلاحیتدار معرفی کنند که با این اقدام ۳۰ درصد درآمد حاصل از مالیات موضوع (بند ب) ماده ۴ به شهرداریها اختصاص مییابد.
📌سخنگوی کمیسیون اقتصاد مجلس تصریح کرد: این طرح دارای ۹ ماده با تبصرههای متعدد است، امیدواریم با بررسی آن در صحن علنی و تصویب نمایندگان گام مهمی در جهت موضوع اصلاح مالیاتها مستقیم در کشور برداشته شود.
_صداوسیما
@TsePress
در صورت تصویب، بورس مشمول عایدی بر سرمایه نیست. یک بستر بزرگ برای هدایت نقدینگی به بورس شکل خواهد گرفت
بورس, چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
#حجم_حساس
برخی سهم ها هستند که به برخی حجم ها حساس هستند.
یعنی هر وقت این حجم ها در آن ها ثبت می شود درست فردای آن روز برای سهم موردنظر اتفاقاتی می افتد و احتمالا دستخوش تغییر روند می شود:
#شپنا حجم بالای ۶۰۰ میلیون برگه سهم
#شبندر حجم بالای ۱۶۰ میلیون برگه سهم
#شتران حجم بالای ۳۰۰ میلیون برگه سهم
#وبملت حجم بالای ۱ میلیارد برگه سهم
#وتجارت حجم بالای ۲/۵ میلیارد برگه سهم
#وبصادر حجم بالای ۱/۵ میلیارد برگه سهم
#فولاد حجم بالای ۴۰۰ میلیون برگه سهم
#فملی حجم بالای ۳۰۰ میلیون برگه سهم
#خساپا حجم بالای ۲ میلیارد برگه سهم
#خودرو حجم بالای ۲/۵ میلیارد برگه سهم
ادیبی
سخنی بدون تعارف:
از نظر بنده بنیادی کارهای کلاسیک (در مورد کلاسیک و مدرن توضیح میدم) در این رالی صعودی و نزولی بازار بدترین عملکرد رو داشتن نتنها در سبدهای خودشون بلکه حتی در راهنمایی مردم در کانال هاشون.
اما چرا؟
چون حوالی اسفند فروردین و اردیبهشت همه یکصدا میگفتند رشد بازار بدون حساب کتاب است ... بعد ها مشخص شد بازار دلار رو پیشخور کرده و در نهایت دلار اومد بالا و الان همون افراد مدام در مورد ارزندگی بازار مینویسند ! این چه نوع تحلیلی است که از رشد بازار جا میمونه و وقتی بازار میریزه میگه ارزنده است اما همچنان بازار میره پایین. بیشتر شبیه داستان گویی است و این واثعیت رو باید قبول کرد. نه به تحصیلات ربط داره نه به تعداد کتب اقتصادی که خونده شده و نه به تعداد فالوور و ...
بنده اصلا نمیگم قصد و غرضی در کار بوده ... خیر ... متد تحلیلی شون مشکل داره به نظر من! به همین دلیل هم از لفظ کلاسیک در ابتدای متن استفاده کردم.
بنده اصلا و به هیچ وجه مخالف تحلیل بنیادی نیستم اما تحلیل بنیادی به شکلی که جا افتاده در بازار اصلا نباید به این شکل مورد توجه باشه. مفروضات این تحلیل ها از خودشون مهم تره درصورتی که این مفروضات براحتی میتونن دستخوش تغییرات بزرگ بشن.
صورت های مالی شرکت ها باید با روش هایی آماری مدل بشه و سپس به ارزش گذاری پرداخته بشه. برای مفروضات هم مثل نرخ دلار باید دوباره مدل سازی آماری بشه. به این میشه گفت "تحلیل بنیادی نوین یا مدرن". این مباحث اصلا ساده نیست و از عهده بسیاری از دوستان تحلیلگر و سلبریتی خارجه به همین خاطر همیشه به یک اکسل ساده اکتفا میشه و نتیجه اش میشه جاماندن از بازار در روند "سوپر صعودی" و البته سهامداری در بازار نزولی فعلی.
میدونم این متن رو میخونن و پیش خودشون میگن راست میگه مهدی. ممکن هم هست مواردی رو مودبانه یا غیر مودبانه در رد حرف من عمومی مطرح کنن. ما اینجا دنبال ممبر نیستیم. انتقادات مودبانه رو غنیمت میشماریم چون به رشدمون کمک میکنه.
مهدی راد