بسماللهالرحمنالرحیم
جناب آقای روحانی
رئیس جمهور اسلامی ایران و رئیس شورای عالی امنیّت ملّی (دامت توفیقاته)
با سلام و تحیّت؛
اکنون که موافقتنامهی موسوم به «برجام» پس از بررسیهای دقیق و مسئولانه در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ویژه و دیگر کمیسیونها و نیز در شورای عالی امنیّت ملّی، سرانجام از مجاری قانونی عبور کرده و در انتظار اعلام نظر اینجانب است، لازم میدانم نکاتی را یادآور شوم تا جنابعالی و دیگر دستاندرکارانِ مستقیم و غیرمستقیم آن، فرصتهای کافی برای رعایت و حفظ منافع ملّی و مصالح عالیهی کشور در اختیار داشته باشید.
۱) پیش از هر چیز لازم میدانم از همهی دستاندرکاران این فرایند پرچالش، در همهی دورهها از جمله هیئت مذاکرهکنندهی اخیر که در توضیح نقاط مثبت و در اصلِ تثبیت آن نقاط همهی سعی ممکن خود را به کار بردند، و نیز از منتقدانی که با ریزبینیِ قابل تحسین، نقاط ضعف آن را به همهی ما یادآور شدند و مخصوصاً از رئیس و اعضای کمیسیون ویژهی مجلس و نیز از اعضای عالیمقام شورای عالی امنیّت ملّی که با درج ملاحظات مهمّ خود، برخی از نقاط خلأ را پوشش دادند، و سرانجام از رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با تصویب طرحی محتاطانه، راه درست اجرا را به دولت ارائه کردند، و نیز از رسانهی ملی و نویسندگان مطبوعات کشور که با همهی اختلافنظرها، در مجموع تصویر کاملی از این موافقتنامه در برابر افکار عمومی نهادند، قدردانی خود را اعلام دارم. این مجموعهی پر حجم کار و تلاش و فکر در مسئلهای که گمان میرود از جملهی مسائل به یاد ماندنی و عبرتآموز جمهوری اسلامی باشد، در خور تقدیر و مایهی خرسندی است. به همین دلیل با اطمینان میتوان گفت که پاداش الهی برای این نقش آفرینیهای مسئولانه، مشتمل بر نصرت و رحمت و هدایت ذات حضرت حق خواهد بود، انشاءالله؛ زیرا وعدهی نصرت الهی در برابر نصرت دین او، تخلّفناپذیر است.
۲) جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعاً دانستهاید که دولت ایالات آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند. اظهارات رئیسجمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازیِ جمهوری اسلامی را ندارد، خیلی زود با طرفداریاش از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی، خلاف واقع از آب درآمد و تهدیدهای صریح وی به حملهی نظامی و حتّی هستهای –که میتواند به کیفرخواست مبسوطی علیه وی در دادگاههای بینالمللی منتهی شود– پرده از نیّت واقعی سران آمریکا برداشت. صاحبنظران سیاسی عالَم و افکار عمومی بسیاری از ملّتها، بوضوح تشخیص میدهند که عامل این خصومت تمامنشدنی، ماهیّت و هویّت جمهوری اسلامی ایران است که برخاسته از انقلاب اسلامی است. ایستادگی بر مواضع بر حقّ اسلامی در مخالفت با نظام سلطه و استکبار، ایستادگی در برابر زیادهطلبی و دستاندازی به ملّتهای ضعیف، افشای حمایت آمریکا از دیکتاتوریهای قرون وسطائی و سرکوب ملّتهای مستقل، دفاع بیوقفه از ملّت فلسطین و گروههای مقاومت میهنی، فریاد منطقی و دنیاپسند بر سر رژیم غاصب صهیونیست، قلمهای عمدهای را تشکیل میدهند که دشمنی رژیم ایالات متّحدهی آمریکا را بر ضدّ جمهوری اسلامی، برای آنان اجتنابناپذیر کرده است؛ و این دشمنی تا هنگامی که جمهوری اسلامی با قدرت درونی و پایدار خود، آنان را مأیوس کند ادامه خواهد داشت.
چگونگی رفتار و گفتار دولت آمریکا در مسئلهی هستهای و مذاکرات طولانی و ملالآور آن، نشان داد که این نیز یکی از حلقههای زنجیرهی دشمنی عنادآمیز آنان با جمهوری اسلامی است. فریبکاری آنان در دوگانگی میان اظهارات اوّلیّهی آنان که با نیّت قبول مذاکرهی مستقیم از سوی ایران انجام میشد، با نقض عهدهای مکرّر آنان در طول مذاکرات دوساله و همراهی آنان با خواستههای رژیم صهیونیستی و دیپلماسی زورگویانهی آنان در رابطه با دولتها و مؤسّسات اروپاییِ دخیل در مذاکرات، همه نشاندهندهی آن است که ورود فریبکارانهی آمریکا در مذاکرات هستهای، نه با نیّت حلوفصل عادلانه، که با غرض پیشبرد هدفهای خصمانهی خود دربارهی جمهوری اسلامی صورت گرفته است.
بیشک حفظ هوشیاری نسبت به نیّات خصمانهی دولت آمریکا و ایستادگیهایی که بر اثر آن در طول مسیر مذاکرات از سوی مسئولان جمهوری اسلامی به کار رفت، توانست در موارد متعدّدی، از ورود زیانهای سنگین جلوگیری کند. با این حال، محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود
۳) بندهای نهگانهی قانون اخیر مجلس و ملاحظات دهگانهی ذیل مصوّبهی شورای عالی امنیّت ملّی، حاوی نکات مفید و مؤثّر است که باید رعایت شود، با این حال برخی نکات لازم دیگر نیز هست که همراه با تأکید بر تعدادی از آنچه در آن دو سند آمده است، اعلام میگردد.
اوّلاً: از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریمهای ظالمانهی اقتصادی و مالی صورت گرفته است و اجرائی شدن آن در برجام به بعد از اقدامهای ایران موکول گردیده، لازم است تضمینهای قوی و کافی برای جلوگیری از تخلّف طرفهای مقابل، تدارک شود، که از جملهی آن اعلام کتبی رئیسجمهور آمریکا و اتّحادیهی اروپا مبنی بر لغو تحریمها است. در اعلام اتّحادیهی اروپا و رئیسجمهور آمریکا، باید تصریح شود که این تحریمها بکلّی برداشته شده است. هرگونه اظهاری مبنی بر اینکه ساختار تحریمها باقی خواهد ماند، بهمنزلهی نقض برجام است.
ثانیاً: در سراسر دورهی هشتساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای (از جمله بهانههای تکراری و خودساختهی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبهی مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.
ثالثاً: اقدامات مربوط به آنچه در دو بند بعدی آمده است، تنها هنگامی آغاز خواهد شد که آژانس، پایان پروندهی موضوعات حال و گذشته (PMD) را اعلام نماید.
رابعاً: اقدام در مورد نوسازی کارخانهی اراک با حفظ هویّت سنگین آن، تنها در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد قطعی و مطمئن دربارهی طرح جایگزین و تضمین کافی برای اجرای آن منعقد شده باشد.
خامساً: معاملهی اورانیوم غنیشدهی موجود در برابر کیک زرد با دولت خارجی در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد مطمئن دراینباره همراه با تضمین کافی منعقد شده باشد. معامله و تبادل مزبور، باید بتدریج و در دفعات متعدّد باشد.
سادساً: مطابق مصوّبهی مجلس، طرح و تمهیدات لازم برای توسعهی میانمدّت صنعت انرژی اتمی که شامل روش پیشرفت در مقاطع مختلف از هماکنون تا پانزده سال و منتهی به ۱۹۰ هزار سو است، تهیّه و با دقّت در شورای عالی امنیّت ملّی بررسی شود. این طرح باید هرگونه نگرانی ناشی از برخی مطالب در ضمائم برجام را برطرف کند.
سابعاً: سازمان انرژی اتمی، تحقیق و توسعه در ابعاد مختلف را در مقام اجرا بهگونهای ساماندهی کند که در پایان دورهی هشتساله هیچ کمبود فنّاوری برای ایجاد غنیسازیِ مورد قبول در برجام وجود نداشته باشد.
ثامناً: توجّه شود که در موارد ابهام سند برجام، تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است.
تاسعاً: وجود پیچیدگیها و ابهامها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلّفات و فریبکاری در طرف مقابل بویژه آمریکا، ایجاب میکند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند، برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهّدات طرف مقابل و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است، تشکیل شود. ترکیب و وظایف این هیئت باید در شورای عالی امنیّت ملّی تعیین و تصویب شود.
با توجّه به آنچه ذکر شد، مصوبهی جلسهی ۶۳۴ مورخ ۹۴/۵/۱۹ شورای عالی امنیّت ملّی با رعایت موارد یاد شده تأیید میشود.
در خاتمه همانطور که در جلسات متعدّد به آنجناب و دیگر مسئولان دولتی یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کردهام، رفع تحریمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملّت ایران کار لازمی است، لیکن گشایش اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدّی گرفتن و پیگیری همهجانبهی اقتصاد مقاومتی میسّر نخواهد شـد. امید است که مراقبت شود که این مقصود با جدّیّت تمام دنبال شود و بخصوص به تقویت تولید ملّی توجّه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمایید که وضعیّت پس از برداشته شدن تحریمها، به واردات بیرویّه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جدّاً پرهیز شود.
توفیقات جنابعالی و دیگر دستاندرکاران را از خداوند متعال مسئلت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ مهرماه ۹۴
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
بسماللهالرحمنالرحیم جناب آقای روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران و رئیس شورای عالی امنیّت ملّی (دام
نشرمجدد توضیحات مقدماتی آقاو شروط نه گانه رهبری برای پذیرش برجام👆
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 یک نکته راجع به درس خواندن!
❗️ درس را جدی بگیرید! درس #فقه را جدی بگیرید!
🔹 عالم دین یعنی کسی که میداند چطور حرف دین را استخراج کند؛ #اجتهاد یعنی چگونگی استخراج معارف دین از منابعش!
این یک متد است!
و تفاوتی نمیکند در طهارت باشد یا در صلات یا در بابهای دیگر!
🔹 طلبه روشنفکر امروزی #حق ندارد بگوید ول کن بابا این درسها چیه!!!
#باید درس خواند!
من در ایام مبارزات هم میگفتم: بی مایه فطیر است!
من به شاگردانم که مدام میگفتند آخر چه فایده دارد این کفایه و مکاسب خواندن، میگفتم:
اگر درس نخوانید نمیتوانید به درد نظام اسلامی بخورید نمیتوانید به مردم چیز یاد بدید!
💬 امام خامنهای
@HozeTwit
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دست نوشته شهید سلیمانی در وصف لحظهای که میخواست وارد ضریح مطهر حضرت زینب شود
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
مجلس شورای اسلامی با حمایت دولت در اقدامی کم سابقه، بررسی #رتبه_بندی_معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد و در راستای حمایت از حقوق آنان، یکشنبه یک اسفند، به این لایحه رسیدگی خواهد کرد.
ضد انقلاب در روزهای گذشته، تلاش کرده بود با جعل یک نامه از رئیسی، آرامش معلمان را به هم بزند.
@bisimchimedia
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
✅ دریچه نگاه
🔰 وقتی به امام جامعه مینگریم میبینیم در حوزه پزشکی میفرمایند:
🔹محور خدمات سلامت و پزشکی منطقه شده ایم.
🔹[قبلاً] برای کوچکترین عمل جرّاحی، کسانی که میتوانستند و پولش را داشتند میرفتند خارج؛ امروز از کشورهای منطقه برای پیچیدهترین جرّاحیها افراد میآیند ایران.
🔹 در قضایای گوناگون پزشکیهای پیچیده، عملهای جرّاحی بسیار دشوار، در قضیّهی ناباروری، در قضیّهی سلّولهای بنیادی و بخشهای مهمّ علمی گوناگون پیشرفت کرده ایم
🔹در این قضیّهی کرونا، دانشمندان جوان کشور بلافاصله مشغول فعّالیّت شدند؛ خب ما از نزدیک مطّلع بودیم که چه کار دارند میکنند. به مجرّد اینکه این مسئله مطرح شد که یک واکسنی برای این باید تولید بشود، از جاهای مختلف، در بخشهای مختلف، مشغول کار شدند که حالا میبینید محصولش انواع واکسنها در داخل کشور است که مردم استفاده کردند و کشور بی نیاز شد از اینکه دست حاجت به سمت این و آن دراز کند و دیگران منّت بگذارند چند عدد واکسن را یا بدهند یا ندهند، که نمیدادند اگر چنانچه خودمان تولید نمیکردیم. این همان نیاز نقد است که احساس میکنند نیاز کشور است، آن را تولید میکنند.
◀️ اما وقتی به کلام برخی #مثلا انقلابیون، #مثلا متخصصین در حوزه پزشکی نگاه میکنیم میبینیم مدام با لجنپراکنیها، دروغپردازیها، تهمتزدنها که به ارکان انقلاب تهمت میزنند و میگویند:
▪️ وزارت کشتار جمعی!! ( اگه شبکه بهداشت ما کشتار جمعی هست پس چطور محور سلامت و درمان منطقه شده؟!)
▪️ از پزشکی نوین تعریف طب استعماری میکنند و میگویند باید بصورت 100 درصدی کنار گذاشته شود!!!
▪️ شبکه بهداشت را تابع 100 درصدی صهیونیستها معرفی میکنند!!!
▪️ و صدهها دروغ و تهمت دیگر!!!
✅ مهم است که ما به عنوان یک ولایتمدارِ انقلابی ایران را از #دریچهِ_نگاه ولایت ببینیم یا اغیار
#جهاد_تبیین
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
✅ پاسخ رهبری به افرادی که در حال ترسیم چهره ای سیاه، نفوذ زده و منحرف شده از ایرانِ انقلابی هستند:
🔰 البتّه انسان از بعضی میشنود که انقلاب از هدفهای خودش دور شده؛ نه، این جور نیست. اگر کشور از هدفهای انقلاب دور شده بود، دشمنان انقلاب این قدر دشمنی با نظام کشور و جمهوری اسلامی و ایران اسلامی نمیکردند؛ خود این دشمنیها نشانهی این است که کشور و نظام اسلامی به هدفها وفادار بوده و پایبند به این هدفها بوده. حالا انسان میشنود که افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبستهاند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم.
۱۴۰۰/۱۱/۲۸
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی
#جهاد_تبیین
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
✅ خروجی اتاقهای فکر دشمن
🔰 با نگاه من، آن طور که بنده اوضاع را مشاهده میکنم، دشمن ملّت را هدف گرفته، #افکار_عمومی را هدف گرفته، فکر جوانها را هدف گرفته؛ #میلیاردها_دلار دارند خرج میکنند، در این اتاقهای فکرشان -به اصطلاحِ خودشان اتاقهای فکر و گروههای اندیشهورز- دارند تلاش میکنند برای اینکه ملّت ایران را و بخصوص جوانها را از این راه برگردانند. و وسیلهای که آنها دنبال میکنند فعلاً دو وسیله است: یکی فشارهای اقتصادی است برای اینکه مردم را به تنگ بیاورند و از نظام اسلامی جدا کنند، یکی هم لجنپراکنی است؛ لجنپراکنیها، دروغپردازیها، تهمت زدنها، که به #ارکان_انقلاب تهمت میزنند، به ابعاض(۸) انقلاب تهمت میزنند، به مراکزی که در پیشرفت انقلاب تأثیر دارند تهمت میزنند. یک روز به مجلس شورای اسلامی، یک روز به شورای نگهبان، یک روز به سپاه؛ امروز نوبت سپاه است، به سپاه تهمت بزنند، لجنپراکنی کنند و در ضمن به شهید بزرگ و بزرگواری مثل شهید سلیمانی. اگر جرئت میکردند، از خشم مردم و عکسالعمل مردم نمیترسیدند، به امام هم اهانت میکردند؛ منتها خب جرئت نمیکنند و میدانند که عکسالعمل مردم تند است در مقابل این.
🔸بنابراین، این دو وسیله در اختیار دشمن است برای جدا کردن مردم از نظام؛ برای دستکاری کردن فکر مردم و اندیشهی مردم، دشمن این دو راه را در پیش گرفته: فشار اقتصادی -که یکی از طرقش همین تحریم و مانند اینها است- یکی هم لجنپراکنی و دروغپردازیهای رسانهای؛ یعنی دشمنیِ اقتصادی، دشمنیِ رسانهای.
۱۴۰۰/۱۱/۲۸
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی
#جهاد_تبیین
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
👌 دو کلام حرف خودمانی درباره دولت آقای رئیسی
🔰دولت ایراد دارد ؟
بله
🔰دولت عالی هست و بی نقص؟
خیر
🔰از همه کارهای دولت راضی هستید؟
خیر
🔰 آیا دولت به همه وعده هایی که داده عمل کرده؟
خیر
👈👈پس چرا طرفدار دولت هستید و به منتقدین اعتراض دارید؟
✅ اما جواب:
اولا هیچوقت نگفتیم دولت همه جوره خوب است و جای نقد ندارد، اما باید کمی زرنگ باشیم و فرق بین نقد و تخریب را بدانیم.
👈 نه حرف من ، نه حرف شما، برگردیم به حرفهای رهبری درباب ادب و شیوه نقد کردن دولت که در پست https://eitaa.com/ma_va_o/12250 مقداری از بیانات ایشان را آوردیم.
🔸حال شما نگاه کنید به برخی کانال هایی که داعیه انقلابی گری و تبعیت از رهبری دارند، ببینید چطور زبان به تخریب دولت گشوده اند و نام این کار خود را نقد هم گذاشته اند!!!
کدام نقد؟
👈👈آیا طبق بیانات رهبری نقد کرده اند؟👉👉
پس چرا حتی یکی از کارهای مثبت دولت را نمی گویند؟
وقتی مدام بد کسی را بگویی و هیچ از خوبی نگویی، نام این کار تخریب است و حرام، نه نقد حلال !
👌اما چرا ما کمتر نقدهای دولت را می گوییم
دلیل❓❓
🌀 امروز دولت محترم که واقعا رویه انقلابی دارد و کسی نمی تواند آن را انکار کند، با سه دسته مخالف سرسخت و جدی روبروست
1️⃣ ضدانقلابها که دشمن همیشگی هر دولت انقلابی ای هستند ( حرفهای روح الله زم که می گفت نباید بگذاریم رئیسی روی کار بیاید را فراموش نکنیم)
2️⃣اصلاح طلبان و کارگزاران و... که با تفکر انقلابی مشکل دارند و هم اکنون با سانسور و تقطیع ، شدیدا در حال تخریب دولت هستند
3️⃣افردی که داعیه انقلابی گری دارند اما به خاطر اینکه دولت محترم حرف آنها در قضیه #واکسن و #انتصاب این و آن گوش نداده ، کینه شدیدی از دولت دارند و در پوشش نقد در حال تخریب دولت هستند و همانطور که با بیانات رهبری مقایسه فرمودید هیچ بویی از توصیه ها و دستورات رهبری در نقدهای آنان نیست.
❎ حال شما بفرمائید اگر ما هم زبان به نقد همه جانبه دولت بگشاییم و چیزی از خوبی های دولت نگوییم، چگونه مردم به انقلاب و جریان انقلاب امیدوار باشند ؟ چگونه در انتخابات های بعدی به مردم بگوییم به جریان انقلابی رای دهید؟
اما وقتی شما در کنار نقد منصفانه ، خوبی ها و نکات مثبت را هم بگویید و دلایل اینکه دولت نتوانسته در برخی جاها خوب عمل کند را برای مردم تشریح کنید، قطعا روحیه امید در دل مردم زنده خواهد ماند و این همان چیزی هست که رهبری معظم بارها و بارها از ما خواسته که به مردم امید دهیم.
💠 شمایی که تا همین چند ماه قبل به مردم میگفتی به این دولت رای دهید و الان شدیدا در حال کوبیدن دولت هستی، چطور میخواهی در انتخابات های آتی دوباره به مردم بگویی به جریان انقلاب رای دهند؟
جواب مردم به این درخواست شما این است : خودت که مبلغ رای به این جریان بودی، حالا شدی مخالفش، من دیگر برای چه دوباره به این جریان رای دهم ؟
👌اما وقتی خوبی ها را هم در کنار نقدها بگویید آن وقت دلیل محکم دارید که چرا دوباره دارید جریان انقلاب را در انتخاباتهای بعدی تبلیغ می کنید
💠 آنانی که داعیه انقلابی گری دارند و مدام در حال تخریب دولت هستند، آیا به فراز پایانی سخنان رهبری در جمع فعالان اقتصادی هم رجوع کرده اند که آنجا حضرت آقا فرمودند دولت مردان واقعا در حال کار هستند ؟
👌ما از این دولت حمایت می کنیم ، چون هم روحیه انقلابی گری در آنان می بینیم و هم روحیه فساد ستیزی ، مشکلاتی هست ولی حرکات خوبی هم شده، اما وقتی دشمن شبانه روز در حال کوبیدن دولت هست، آیا منصفانه است که ما هم همصدا با آنان شویم ؟
❇️کمی تدبیر و عقلانیت هم بد نیست، نقد بکنید ، اما خوبی ها را هم بگویید تا فرق باشد میان زبان نقد انقلابی با زبان نقد دشمن
✍️ احسان عبادی
@ma_va_o