هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
⭕️ بيانيه آقای مصطفی محقق داماد درباره فوت مرحوم خانم امینی
حادثه مرگ جانسوز هموطن عزیزمان مهسا امینی موجب جریحه دارشدن قلوب مردم شریف ایران شد. اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت به خاندان داغداروعموم ملت سوگوار، رخصت می طلبم که به چند نکته تاکید وتصریح نمایم؛
1⃣ دروقوع این حوادث به دنبال خاطی گشتن وحتی به مجازات خاطیان رده های پایین بسنده کردن نه درد وسوزعمومی را تسکین می بخشد و نه امیدی به عدم تکرار نظیر آن ایجاد میکند. زیرا این حوادث معلول است.
2⃣ درحادثه ننگین زندان کهریزک سال ۸۸ برغم وقوع جنایتی هولناک وننگین سرانجام به مجازات چند مباشر ضعیف منتهی شد و اسباب اقوی نه تنها معفو بلکه برخی در مقامات برتر منصوب شدند در حالیکه به یقین حادثه مزبور دال بر بی کفایتی و سوء مدیریت آنان بود و چنانچه شایسته سالاری انجام می شد از تکرار آن جلوگیری بعمل می آمد.
3⃣ امربه معروف ونهی از منکر به معنای صحیح و منطبق با تعلیمات اسلامی را هرگز کسی انکار نمی کند. ولی به یقین این دو فریضه الهی شرایطی دارد ودر رأس آنها نه تنها آشنایی بلکه آگاهی کافی و عمیق مجریان با معروف و منکر است. تشکیل این نهاد و دادن آن بدست افراد نااگاه انحرافی است روشن از تعالیم اسلامی و راهی است برای سلب آزادیهای قانونی و شرعی شهروندان. در روایت مسعده بن صدقه امام صادق (ع) فرمودند: «امربه معروف ونهی ازمنکر باید توسط کسانی انجام شود که معروف را از منکر بشناسند نه کسانی که خود هدایت نشده اند تا دیگران را هدایت کنند- وسایل ج۱۱، ص۲۰۰)
4⃣ مظهر کامل معروف تذکر خیرخواهانه و نقد قدرت حاکمه است و نه دخالت درحریم خصوصی شهروندان و منحرف ساختن افکار عمومی از وظایف اصلی آنان.
5⃣ در جامعه ای که فساد و سوء استفاده و رانت و اختلاس و ارتشا هر روز خبرش حتی از رسانه ملی بگوش میرسد و ارقامش حیرت آور است به یقین نهی از منکر معنای دیگری می یابد و موارد اهمی خواهد یافت و ترجیح اهم بر مهم روش خردمندان است.
6⃣ تأمین امنیت شهروندان اصلی ترین وظیفه قدرت حاکم است. قدرت حاکم نمیتواند با بکارگیری افراد ناآگاه و دادن لقب ارشاد و مرشد به آنان موجبات سلب آسایش گردد. اینگونه القاب شایسته صالحان علمی و عملی است.
7⃣ جرم انگاری و تعیین مجازات نسبت به اعمال و رفتار شهروندان کاربسیار دقیقی است و در جوامع پیشرفته جهان امروز همواره توسط متخصصان دانش حقوق و علوم اجتماعی و روانشناسی انجام میگیرد و در جامعه ما نیز انچه جنبه فقهی دارد بایستی توسط فقیهان عالی رتبه و واجد درجه اجتهاد مسلم انجام شود تا مبادا موضوعی که اصل و یا حدود و ثغورش جای سؤال و تردید دارد صرفا به خواسته و نظر گروه و یا فردی بر جامعه تحمیل گردد و موجبات تنفر و انزجار از شریعت سهله وسمحه احمدی را فراهم آورد.
8⃣ پاسخگوی اصلی در پیشگاه الهی و سپس ملت شریف ایران نسبت به این گونه حوادث تلخ کسانی هستند که روزی به نام امربه معروف، تهمت و افترا و دروغ پردازی و هتک حرمت و سلب کرامت و حقوق انسانی را حلال و مجاز و حتی فریضه دانستند و ازین رهگذر عالمان را ملجم و جاهلان را مکرم ساختند.
ربنا و علیک توکلنا و الیک انبنا و الیک المصیر.
🕹 سید مصطفی محقق داماد
🔻#نقد_علمی_بيانيه را در یادداشت بعد ملاحظه نمایید
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
⭕️ بيانيه آقای مصطفی محقق داماد درباره فوت مرحوم خانم امینی حادثه مرگ جانسوز هموطن عزیزمان مهسا امی
⭕️ نُه اشکال در بیانیۀ حجتالاسلام محققداماد
✍ مهدی جمشیدی
در روز گذشته، مطلب مختصری از حجتالاسلام محققداماد دربارۀ درگذشت خانم مهسا امینی منتشر شد. من در این مجال، فقط دو بند از نوشتۀ ایشان را نقد میکنم تا بر مخاطب، ضریب اتقان و استحکام منطق ایشان آشکار شود؛ چنانکه فقط بر همین دو بند، نُه اشکال مطرح کردم. باقی بماند برای وقتی دیگر.
🔻 ١. ایشان نوشته است:
«مظهر کامل معروف، تذکر خیرخواهانه و نقد قدرت حاکمه است و نه دخالت در حریم خصوصی شهروندان و منحرفساختن افکار عمومی از وظایف اصلی آنان.»
1⃣ اینکه امری «مظهر کامل» باشد به معنی «ترکِ مظاهرِ ناقص» نیست، بلکه تنها بر ترجیح و فضیلت آن دلالت دارد و لازمۀ این نیز، طرّاحی یک «ترکیب ضریببندیشده» نسبت به معروفها و منکرهاست. رویکرد «وزندهی» از تفکّر یکپارچهانگاریِ نظام اجتماعی برمیخیزد و رویکرد «وانهادن» از تفکّر بخشینگری و جزءاندیشی. «درهمتنیدگیِ تکوینی» و «تداخلِ حداکثریِ» خُردهنظامهای اجتماعی، رهیافتی فراتر از وزندهی را برنمیتابد، و ترک و تعطیل یکی به نفع دیگری، تداوم بیتعادلی را در پی دارد.
2⃣ روشن است که «تذکر خیرخواهانه و نقد قدرت حاکمه»، وظیفۀ «نیروی انتظامی» نیست!
3⃣ مگر این باب، «مسدود» و «متروک» است که ایشان به آن دعوت کرده است؟! روزانه دهها مصاحبه و یادداشت در فضای مجازی منتشر میشود که سرشار از نقادیِ «صدر تا ذیل قدرت» است؛ چنانکه دامنۀ این نقادیها، حتّی شخص «رهبر انقلاب» را نیز دربرمیگیرد. همین نوشتۀ کوتاه ایشان، متضمّنِ «نقد نسبت به حاکمیّت» است؛ آن هم نقدهایی بنیادین و اغلب ناصواب.
4⃣ ایشان مخاطب را به معروفی میخواند که خود، «تارک» آن است؛ چنانکه در طول هشتسال حاکمیّت دولت تکنوکراتها، با وجود آن همه مشقّت و مصیبت که بر مردم رفت، ایشان «سکوت» اختیار کرد و به دلیل همسوییِ سیاسی با سیاستمدارانِ مستقر در قدرت، «مماشات» را بر «مطالبه» ترجیح داد. مردم، این «دوگانگیها» و «تناقضها» را در منطق عملیِ ایشان مییابند و برنمیتابند.
5⃣ کدام کتاب فقهی یا حقوقی، «جامعه» را «حریم خصوصیِ شهروندان» معرفی کرده است؟! آیا پلیس امنیّت اخلاقی، به «خانههای مردم» میرود و بیحجابان را شکار میکند؟! اگر «جامعه» نیز جزو «حریم خصوصی» است، پس «حریم عمومی» کجاست؟!
6⃣ نظام جمهوری اسلامی را متهم کردهاید که در پی «منحرفساختن افکار عمومی از وظایف اصلیاش» است. وظایف اصلیِ دولت اسلامی چه هستند؟ اگر اقتصاد است که باید گفت رهبر انقلاب بیش از ده سال است که بر اقتصاد تکیه کردهاند و در سیاستهای کلّی برنامۀ هفتم نیز - که چندی پیش منتشر شد - نقطۀ اصلی را «پیشرفت اقتصادیِ مبتنی بر عدالت» معرفی کردند. در طول سی سال زعامت آیتالله خامنهای، ایشان حتّی یک سخنرانی یا بیانیۀ اختصاصی دربارۀ حجاب نداشتهاند، امّا در مقابل، دهها دغدغۀ مبسوط و مؤکّد دربارۀ «اقتصاد» و «فساد» و «تبعیض» و «عدالت» و «فقر» ارائه کردهاند. چرا به عرضۀ کجروایت از کارنامۀ نظام جمهوری اسلامی تمایل دارید؟!
🔻 ٢. ایشان نوشته است:
«در جامعهای که فساد و سوءاستفاده و رانت و اختلاس و ارتشا، هر روز خبرش حتّی از رسانۀ ملی به گوش میرسد و ارقامش حیرتآور است، بهیقین، نهیازمنکر، معنای دیگری مییابد و موارد اهمی خواهد یافت و ترجیح اهم بر مهم، روش خردمندان است.»
1⃣ این فسادها چه ریشهای دارند؟ آیا حاصل پیوند ثروت و قدرت در «دولت سازندگی» نیستند؟ و آیا «فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی» از سوی رهبر انقلاب در میانۀ حاکمیّت «دولت اصلاحات» صادر نشد و این دولت در مقام اجرا، تعلّل نورزید؟ و آیا این حجم از مفاسد در «دولت اعتدالگرا» که جریان شما آن را نماینده و جایگزین خویش معرفی کرد، شکل نگرفت؟ چشم بر معاصی آن دولتِ فسادخیز فروبستید و امروز برای اجرانشدن قانون حجاب و عفاف، فسادهای برآمده از عملکرد دیروزِ دولتِ مؤیّدِ خویش را بهانه میکنید؟! توقع دارید که مردم، این منطق سست را از شما بپذیرند؟
2⃣ قاعدۀ «ترجیح اهم بر مهم»، همیشه بر «وانهادن و ترک مهم» دلالت ندارد، بلکه در بسیاری از مواقع به این معنی است که باید توان و بضاعت را بهگونهای «توزیع» کرد که «سهم اصلی»، نصیب اهم شود.
3⃣ آیا امروز، اینگونه نیست؟! خبرهای متعدّدی که دربارۀ فساد و سوءاستفاده و رانت و اختلاس و ارتشا میشنوید، خبرهای «برخوردهای گسترده» با این امور نیستند؟! و اگر چنین است، این امر نشانۀ «اهتمام» و «جدّیّتِ» نظام نیست؟! بهراستی، امروز مسألۀ اصلیِ نظام جمهوری اسلامی، حجاب است یا «روایتسازیهای وارونۀ» جریانِ سیاسیِ شما، چنین تصویری را ساختهوپرداخته کردهاند؟! آنچه را که خود بافتهاید نقد میکنید؟! چرا هراس دارید که با «واقعیّت» روبرو شوید؟!
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مجموعه لوح | خِشتِ اوَّل
🔻 رهبر انقلاب: حرکت شهدای مدافعحرم شما که در این برهه در خارج از کشور به شهادت رسیدند، درواقع شبیه حرکت آن کسانی است که با جانِ خودشان توانستند قبر حضرت اباعبدالله را حفظ کنند...
👈🏻 همان رفتنها بود که حالا رسیده به بیست میلیون زائر پیادهی اربعین.
🔹 اگر آنجا کسانی فداکاری نمیکردند، امروز شوکت و هیمنهی محبّت اباعبدالله الحسین علیهالسلام اینجور دنیا را فرا نمیگرفت؛ که شما میبینید در راهپیمایی اربعین از کشورهای مختلف -از فارس و ترک و اردو و کشورهای اروپایی و حتّی از آمریکا- افرادی بلند میشوند میآیند آنجا؛ این کار را چهکسی کرد؟
🔺 این خشت اوّل و اصلیِ این کار را همان کسانی گذاشتند که درواقع جانشان را برای زیارت قبر اباعبدالله علیهالسلام فدا کردند. ۱۳۹۷/۰۷/۳۰
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
این حجم از بی سوادی از یک مثلا آخوند نوبره واقعا.
اینها دغدغه دیده شدن دارند تا دغدغه دین.
با منطق این آقا پیش بریم بایدتمام حدودوتعزیرات دراسلام تعطیل شود چون خلاف لا اکراه فی الدین با تفسیر این شیخ است..😐
اذا فسدالعالم فسدالعالم
هدایت شده از تفسیرگر | علیرضا تقوی نیا
20.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل مستند "پیمانی برای پیشرفت"
🔸️در این مستند به اهمیت پیمان شانگهای و منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی آن برای جمهوری اسلامی پرداخته می شود .
این مستند را با کیفیت بالا در آپارات ببینید :
https://www.aparat.com/v/rqYk0/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%26quot%3B%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%26quot%3B_%D8%AF%D8%B1_%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5_%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%81%D8%B9_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86
@taghaviniaa
هدایت شده از تفسیرگر | علیرضا تقوی نیا
اختصاصی
اعتراف نشریه وال استریت ژورنال به موفقیت پهپادهای انتحاری شاهد ۱۳۶ ایران
🔸️ هفته گذشته ۲ دستگاه توپ ۱۲۲ میلی متری اوکراین توسط ۲ فروند پهپاد شاهد ۱۳۶ ایرانی در جبهه خارکیف نابود شدند.
@taghaviniaa
هدایت شده از مصباح دوستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 به جای قانون اجبار حجاب، فرهنگ سازی و کار فرهنگی بکنیم؟
✅ پاسخ علامه مصباح ( رحمت الله علیه )
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 🔴 فیلم مهسا امینی هم توسط پلیس منتشر شد
خبری از مشت و لگد و ضرب و جرح نیست!
اما مهسا واقعا به کما رفته بود!
الان مهسا واقعاً مرده!
علت مرگش و قاتلش می دونید کیه؟!
قطعاً اون پلیسی که دختران رو می گیره و به کلاس آموزشی می بره داره کار درست رو میکنه!
مهسا به کما رفت اما نه در ظرف این چند روز!
مهسا رو اون زنی که دعوت به بی حجابی میکنه به کما برد!
مهسا رو اون دلارهای آمریکایی که خرج چهارشنبه های سفید شد به کما برد!
اما مهسا رو دقیقاً کی کشت؟!
همون پروژه ارعاب و ایجاد ترس از گشت ارشاد به این روز انداخت!
اون دروغ گویی که کلیپ پرتاب شدن زن رشتی رو از تو ون گشت ارشاد به دروغ پخش کرد کشت!
توی فیلم همه دختران اومدن تو کلاس توجیهی و قراره آموزش اضطراری ببینن اما چی باعث میشه استرس کاذب بگیرن بچه ها؟!
قراره اعدام بشن؟
قراره حبس ابد بشن؟
قراره دست یا پاشون قطع بشه؟!
هیچ کدوم!
جو سنگین رسانه ای که اصلاحاتی ها و جریان های خودباخته و خودفروخته غربی ایجاد کردن سبب این حد از ترس غیرطبیعی از پلیس و یک خودروی معمولی شده!
ادامه... 👇👇
♦️چند توصیه پیرامون حواشی مرگ مهسا
1- حجاب و عفت مقوله ای ملی و بلکه فراملی است، یعنی فواید و مضار حجاب و بی حجابی برای همه ملت است اما مهمترین مشکل ما تنزل مقوله های ملی به دعواهای خاله زنکی جناحی است.
مقولات ملی مثل حجاب و مذاکره و غیره را نباید به دعواهای فروملی تقلیل داد چون آنوقت همه ما بازنده خواهیم بود و بزرگترین برنده دشمن ماست!
2- نباید خط قرمز اصلی نظام را پوشش کامل زنان دانست و کمتر از آنرا به معنای شکست راهبردی انقلاب قلمداد کرد.
خیر
هرگز
اهداف راهبردی و خطوط قرمز اصلی نظام و انقلاب مشخص است و رهبری عزیز و امت هم مثل کوه برای حفظ آنها ایستاده اند
لذا اینقدر با دیدن بد حجابان، آیه یاس نخوانید و ترس خودتان از "موج مکزیکی" رسانه ها را به همه ی ملت تعمیم ندهید
3- گشت ارشاد و پلیس امنیت اخلاقی امری ضروری برای حفظ قانون حجاب است و آنها که این مسائل را زیر سوال میبرند مقوله امنیت را نمی شناسند و نمی دانند امنیت صرفا با قدرت نرم تثبیت نمی شود بلکه قدرت سخت هم باید باشد و ایندو توامان با هم به صورت هوشمندانه اجرا می شوند
4- قطعا برخی «رویه ها، رفتارها و ساختارها» نیازمند اصلاحاتی هست اما کسی به خاطر یک دستمال قیصریه را به آتش نمی کشد، کسی به خاطر یک تعمیرات کوچک کل ساختمان را خراب نمی کند. لذا ضمن تاکید بر اصلاحات حواسمان به این نکات و مسائل باشد.
نه به گشت ارشاد؟!.mp3
12.83M
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🔈🔈🔈🔈📣📣📣📣📣📢📢📢📢📢📢📢
صحبتهای داغ 🔥 و جنجالی
درباره گشت ارشاد🚔
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🔈🔈🔈🔈📣📣📣📣📣📢📢📢📢📢📢📢 صحبتهای داغ 🔥 و جنجالی درباره گشت ارشاد🚔
این حرفا رو هم گوش بدید.
هرچند ممکنه به بعضی جزئیات حرفش نقد داشته باشم اما کلیت حرفهاشو قبول دارم.
حرفهای تازه ای میزنه وقت کردید گوش بدید