#کگل
کگل تنها سهم بازار هست که بعد از ریزش مرداد ماه توانست به سقف قبلی خود بازگردد ولی چون از لحاظ زمانی نمودارش هنوز کار داشت به همین خاطر نتوانست بالای آن تثبیت بکند.
در اصلاح اخیر بازار حقوقی ها اثبات کردند که فقط تمایل دارند از سهامی حمایت بکنند که p/e پایینی دارند و کگل جزو آن دسته سهام دولتی هست که p/e پایینی دارد و احتمالا در حوالی ۱۶۸۰ تومان دوباره با حمایت حقوقی ها مواجه خواهد شد.
@hossein_adibiniya
سنگینترین رکود اقتصادی در انتظار اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۰
در صورت افزایش سود بانکی، رکود طولانیتری را شاهد خواهیم بود.
✅نرخ دلار نیما به بالای ۲۶ هزار تومان رسیده که خبر خوبی برای بازار سرمایه است و احتمالا تا مدتی باعث رونق فروش محصولات شرکتهای بورسی در سال ۹۹ خواهد بود و باعث رونق بازار سرمایه تا چند ماه آینده خواهد شد.
👈اما سرنوشت اقتصادی کشور نه با انتخاب بایدن و ترامپ که به عملکرد دولت و بانک مرکزی بستگی دارد. زمزمههایی در خصوص افزایش سود بانکی شنیده میشود، اگرچه که با تورم پیش رو کسی تمایل به سپرده کردن پول خود در بانک ندارد و وجوه خود را در بازارهای مسکن و خودرو و ارز و بورس سرمایه گذاری میکند اما با دلیل تغییر ماهیت این بازارها از بازار مصرف به بازار سرمایهگذاری (به جز بورس)، شاهد رشد بی رویهی قیمت ارز و خودرو و مسکن و تقاضای سفتهبازی در این بازارها هستیم که با واقعیت درآمدی مردم تطابقی ندارد.
👈 این تقاضای کاذب با اولین نشانه های رکود اقتصادی ( که هم اینک هم در سطح عمومی تقاضای کالا و خدمات قابل مشاهده است) از بین خواهد رفت . کم کم شاهد افت تقاضای سفته بازی در ملک و ارز و خودرو خواهیم بود که به دلیل عدم کشش قیمتی خصوصا در بازار خودرو و مسکن اتفاق میافتد. این پدیده منجر به افت شدید قیمت خودرو، افت و رکود نسبی در معاملات مسکن (برای یک دورهی بیش از یک سال) و کاهش جذابیت ارز برای سرمایهگذاری خواهد شد.
👈 پیشنهاد افزایش نرخ سود بانکی تیر خلاصی بر وضعیت موجود خواهد بود و حداقل ۳ الی ۴ سال به طور کامل تولید را فلج خواهد کرد. به دلیل رکود اقتصادی ناشی از کاهش قدرت خرید مردم، شاهد افت تقاضا در بازار کالا و خدمات خواهیم بود و سرمایه ها وارد سپردههای بانکی خواهند شد و احتمالا بازارها هم کمی آرام بگیرند اما اینکار از یک طرف باعث عدم تمایل به تولید (به دلیل نبود تقاضا) و از طرفی باعث رکود بیشتر به دلیل عدم تمایل مردم به سرمایهگذاری و رشد ظرفیت تولید خواهد شد. ضمن اینکه پرداخت سود موهوم به سپردهگذاران باعث خلق پول و افزایش نقدینگی خواهد شد که چند سال بعد دوباره از سپردههای بانکی خارج میشود و وارد سایر بازارها خواهد شد و باردیگر نابسامانی ایجاد خواهد کرد.
✅وضعیت فعلی قیمتها نتیجه پرداخت سود موهوم سالهای گذشته به حسابهای سپرده است که این عول ویرانکننده را روز به روز فربهتر کرده است.
راهکار چیست؟
راهکار را خود نیک میدانید اما اگر به دنبال حفظ قدرت خرید مردم، کاهش نوسانات بازارهای ارز و طلا و مسکن و خودرو هستیم به نظر اقدامات ذیل میتواند به بهبود شرایط بازار و بالانس درست بازارها کمک کند:
۱. فعالیتهای سوداگرانه در مسکن و ارز و طلا و خودرو را (به جز اصناف )مشمول مالیات سنگین کنید. این در دسترس ترین راهکار است که البته به نظر میرسد در مرحلهی اجرا فشارهای زیادی از سوی دلالان و سوداگران به مجریان وارد میکند .
۲. بازار سرمایه را به عنوان کم خطرترین بازار برای کشور به رسمیت بشناسید و راهی را که درست پیش میرفت را ادامه دهید. شرکتهای بورسی به راحتی میتوانند با توجه به قانون افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم ، بدون از دست دادن مالکیت و اکثریت رای، منابع مالی را از طریق بازار سرمایه وارد شرکتها کنند و هزینههای مالی را به طرز چشمگیری کاهش دهند.
۳. به جای عرضه های بی رویه در بورس از طریق سهام عدالت و یا دستورالعمل افزایش شناوری که فقط فشار عرضه را در بورس افزایش داد، توسعه و تشکیل شرکتهای سهامی عام را سرعت ببخشید. بازار را همواره در تعادل نگاه دارید و اعتماد مردم را خدشه دار نکنید زیرا در سایه یک بورس قابل اطمینان میتوانید پروژه های بزرگ را از طریق بازار سرمایه تامین مالی کنید.
✅معتقدم بورس یک بازار برد-برد است و نقشهی راه جلوی چشم شماست. مردم را از کف خیابان به سر کار خودشان بازگردانید. وظیفهی مردم این نیست که صرافی و مشاوران املاک و بنگاههای خودرویی را زیر و رو کنند تا شاید فرصتی برای حفظ ارزش پول خود بدست آورند. مردم نباید نگاهشان به بایدن و ترامپ باشد تا بر اساس انچه که در این شرایط تاثیری بر اقتصاد ما ندارد تصمیم گیری کنند. بگذارید هر کس در هر حرفه ای فعالیت میکند زمان خود را بر رشد و توسعهی حرفهی خود صرف کند نه اینکه هراسان و پراسترس به دنبال راهی برای کاهش ضربه های ناشی از گرانی و تورم باشند. این اسمش اقتصاد نیست مسئولین عزیز.
👈هیچ کشوری با افزایش سود بانکی پیشرفت نکرده است. در هیچ کجای ادبیات اقتصاددانها و تجربههای کشورهای موفق، اثری از فواید افزایش سود سپردهی بانکی دیده نشده است. ما هم به کرات سود سپرده را بالا برده ایم آیا نتیجه ای حاصل شده است؟؟
بورس چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
#شنیدهها
سرمایه گذاری #سلیم از زیر مجموعههای ایران خودرو به زودی وارد بورس میشود.
@bourse_hosein_zamani
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
#خصدرا
متاسفانه فیبو 78 هم از دست داد و نهایتا تا خط سبز رنگ میشه نگهش داشت.
99/07/25
#ثاخت
طی ۳ روز کاری اخیر حدود ۱۰ درصد شناوری ثاخت جابه جا شده است و این باعث ایجاد یک حمایت روانی در محدوده ی ۳۸۴-۴۳۰ تومان برای این سهم شده است.
چرا که اگر نمودار این سطح را از دست بدهد آن موقع همه ی این خریداران وارد ضرر خواهند شد پس قطعا سهامداران جدید اجازه ی از دست رفتن این سطح را به راحتی نمی دهند.
@hossein_adibiniya
احتمال آغاز پذیره نویسی داراسوم تا دوهفته آینده:
عباس معمارنژاد معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزات اقتصاد در گفتگو با مهر : همه افراد امکان خرید ۵ میلیون تومان از صندوق داراسوم را دارند،ممکن است پذیرهنویسی ظرف یک الی دو هفته آینده آغاز شود.
برای همه سهامداران تخفیف بیست درصدی در نظر گرفته میشود، فارغ از اینکه هر فرد، دارایکم و پالایشی یکم را چه مقدار خریداری کرده است امکان خرید این صندوق تا سقف ۵ میلیون تومان را دارد/ مهر
شاخص هم وزن
در هر دو محور x,y و اندیکاتورها شرایط مناسبی داره
در روند اخیر هر 44 روز کاری یک گام مهم برداشته
خیره انشاالله
#صرفا_نظر_شخصی
@shakhesesabz
www.signalebourse.com
هدایت شده از شاخص
✖️نماینده رهبری خطاب به روحانی: به ایمان مردم رحم کنید
▪️حجتالاسلام رستمی نماینده رهبری در دانشگاهها نوشت:"صلح" و "جنگ" برخلاف ارزشهای مطلقی چون "حق طلبی" و "دفاع" اموری نسبی هستند. یعنی حسب شرایط میتوانند عقلی و ارزشمند یا نابخردانه و ضدارزش باشند.
اما اینکه وسط کارزار فشار حداکثری ترامپ یک مقام ارشد اجرایی حرفی بزند که معنای کرنش بدهد(شما بخوانید صلح) حداقل به سه دلیل مهم، اشتباهی راهبردی است.
🔺اول:اینکه نشانه اختلال در دستگاه محاسباتی مسئولان ما است. نمی شود یک روز گفت: کدام آدم عاقلی با ترامپ مذاکره میکند؟! و یک روز دیگر و در حالی که رفتار او هیچ تفاوتی نکرده برایش با تار و پود تاریخ اسلام، فرش قرمز ساخت و پهن کرد!
🔺دوم: تشویق به ادامه فشار حداکثری است. به ادبیات طرف آمریکایی در همین یکی دو هفته نگاه کنید؛ هیچ نشانه ای از عقبنشینی _حداقل در تبلیغات _ دیده نمیشود. این فرش قرمز معهود اینقدر خامدستانه است که هر ناظری از جمله غربیها را به این نتیجه میرساند که فشارها به نتیجه رسیده پس چرا باید متوقفش کرد؟
🔺سوم: برجام به عنوان نمادی از صلحطلبی طرف ایرانی، امروز به کما رفته است. "من جرب المجرب حلت به الندامه". آقایان نمیخواهند توضیح دهند که چرا هر بار سراغ گزاره صلح می روند جوری رفتار می کنند که سایه جنگ بر سر کشور سنگین می شود!؟ آیا می توان در شرایط نابرابر و بدون قوت بخشی داخلی، حرفی از صلح زد؟
🔺اما مهم تر از همه اینها خطر تفاسیر غلط از تاریخ اسلام و مبانی شیعه به عنوان عقبهی تئوریک انقلاب است.چطور می شود برای مطامع سیاسی روزی پیام کربلا را مذاکره خواند و روزی دیگر صلح حسنی را به غلط مصادره کرد؟ آقایان اگر در سیاستورزی مشکل دارید، لااقل به ایمان این ملت رحم کنید.
🏴 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🏴http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
افزایش سرمایه #کاما از تجدید ارزیابی
۲۷۰۰درصداز تجدید و۹۰۰درصدازسودانباشته