بسم الله الرحمن الرحیم
شاه گریخت اما خون نریخت!!
بخش نخست
این ادعا نادرست است زیرا کارنامه پهلوی سرشار از خشونت و کشتار است. به چند نمونه اشاره می کنم:
۱- خون ریزی مقدماتی
همزمان با برآمدن پهلوی پدر و پسر بیش از ۱۰ میلیون ایرانی کشته شدند. ( جنگ اول و دوم جهانی، قحطی بزرگ، محمد قلی مجد، موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی)
۲- تله های شکار جوانان
محمدرضا طی ۳۷ سال خون های زیادی ریخت. چنانکه حکومت نظامی او پس از کودتا جنایات بسیاری انجام داد.
همچنین از اوایل دهه ۴۰ ساواک گروههایی تشکیل می داد و جوانان را جذب آن گروهها می کرد و بعد آنها را دستگیر، شکنجه و یا اعدام می کرد. مانند گروهی که به رهبری عباسعلی شهریاری ( مرد هزار چهره) تاسیس کرده بود.
همچنین طی سال های ۵۰ تا آخر ۵۵ هم بسیاری از افراد گروههای سیاسی را اعدام، یا در تعقیب و گریز و یا زیر شنکنجه کشتند. حتی ۸-۹ تن از افراد گروهی را که خود ساواک به رهبری سیروس نهاوندی به نام سازمان آزادیبخش خلق های ایران، تشکیل داده بود، کشتند و بقیه را دستگیر کردند.( نک: سازماندهی و تاکتیک ها، انتشارات مجاهدین خلق، ۱۳۵۳، همچنین، اعدام انقلابی عباسعلی شهریاری، انتشارات چریک های فدایی خلق، مرداد ۱۳۵۷)
در این میان انشعاب سازمان مجاهدین، مارکسیست شدن آنها و کشتار درونگروهی تقی شهرام و باند او نیز تماما به نفع طرح های شاه قابل ارزیابی است.
شاه گریخت اما خون نریخت!!
بخش دوم
۳- علیه امام ره و یارانش
شاه از سال ۱۳۴۲ به بعد از هیچ کوششی علیه نهضت امام ره چشم نپوشید.
برخی از آنها عبارتند از:
علاوه بر کشتار مردم در قیام ۱۳۴۲، استفاده از جریان های فکری مانند انجمن حجتیه و برخی مراکز وابسته به شریعتمداری و ... ، و یا تولید آخوند درباری ( اداره مروجین مذهبی سازمان اوقاف از ۱۳۴۳ و تاسیس سپاه دین، سال ۱۳۵۰) را پی گرفت.
همزمان با این نوع طرح ها، کشتن، حبس و زجر و یا ملکوک کردن چهره یاران امام ره، اختلاف اندازی بین روحانیون، تدوین دستور العمل تکفیر و بی اعتبار سازی و ایراد فشار همه جانبه بر امام ره و یارانش برای نابود سازی نهضت اسلامی مردم ( مصوبه شهریور ۱۳۵۱) هم در دستور کار قرار گرفت که به اقدامات وسیعی علیه امام ره و یارانش منجر شد و دست کم سه موج دستگیری و تبعید یاران امام ره را در پی داشت.
۴- طرح های سال ۵۶ و ۵۷
با اوج گرفتن امواج انقلاب، شاه طرح های بسیاری پیاده کرد تا با مشت آهنین به مردم و نهضت آنان پاسخ دهد. نمونه های مختلف کشتار قم، تبریز، کرمان، سینما رکس آبادان، مشهد، گرگان، اصفهان و تهران گواه مدعای ماست.
سرانجام پس از آزمودن همه راههای خشونت و کشتار طرحی بزرگ ریختند و آن دستگیری وسیع سران و رهبران انقلاب و کشتار گسترده مردم از طریق یک کودتا به فرماندهی ژنرال هایزر بود اما امام ره پیشتر نظامیان و سربازان را به ترک پادگان ها فراخوانده بود و از طرف دیگر نظامیان مذهبی کارهای مختلفی کردند که شیرازه ارتش از هم بپاشد و رژیم نتواند مردم را سرکوب کند. لذا ژنرال هایزر ناکام ماند.
بنابراین خشونت و کشتاری نبود که شاه امتحان نکند. پس شاه نتوانست بیش از آن خون بریزد و لذا ترجیح داد بگریزد.
رضایی
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
@rezashahed
🍃🔹◼️🍃🔹◼️🍃
❁﷽❁
💫 السلام علیک یا ابوالحسن یا موسی بن جعفر
🏴ای امید همه، ای چاره ی حیرانی ها
🏴ای دوای همه ی درد و پریشانی ها
🏴سفره ات کرد نمک گیر همه دنیا را
🏴روضه ات راه نجات همه زندانی ها
🏴سیدی دست مریزاد! رسیده یک عمر
🏴کرم ایل و تبار تو به ایرانی ها
🏴عاشقی در همه جا درد سری بود ولی
🏴ما رسیدیم از عشق تو به آسانی ها
🏴نفس گرم تو با آن زن بدکاره چه کرد؟
🏴کهگذشت ازهمهی بی سر و سامانی ها
🏴قتلگاه آمده ای یا که به زندان آقا؟
🏴ساق پایت چه شده؟ وای ازین جانی ها
🏴تازیانه، غل و زنجیر، جسارت، دشنام
🏴چارده سال تو بودی و پریشانی ها
🏴یوسف فاطمه و تخته در و چار غلام
🏴کرده تغییر چرا رسم مسلمانی ها
🍃🔹◼️🍃🔹◼️🍃
✋🏻 سلام؛ سالروز شهادت باب الحوائج الی الله حضرت امام موسی بن جعفر سلام الله علیه تسلیت و تعزیت باد.
🍃🔹◼️🍃🔹◼️🍃
🍂 ﷽🍂
🕋اَللَّهُمَّ وَ بَارِک لَنَا فِی يَوْمِنَا هَذَا الَّذِی فَضَّلْتَهُ وَ بِكَرَامَتِکَ جَلَّلْتَهُ وَ بِالْمَنْزِلِ الْعَظِيمِ الْأَعْلَى أَنْزَلْتَهُ صَلِّ عَلَى مَنْ فِيهِ إِلَى عِبَادِکَ أَرْسَلْتَهُ وَ بِالْمَحَلِّ الْكَرِيمِ أَحْلَلْتَهُ...!
⚘️آمد ز حرا و عشق را سامان داد...!
⚘️بر پیکرِ بی روحِ حقیقت...، جان داد...!
⚘️با نورِ ظهورِ اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّک...؛
⚘️بر تیرگیِ جهلِ جهان...، پایان داد...!
✍️عیدِ مبعثِ نورانیِ حضرت خاتم الانبیاء، محمّدِ مصطفی صلیالله علیه وآله مبارک باد...!
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا انقلاب ناکام شد
آقای شهاب حائری مقاله نگاشت با نام "چرا انقلاب ناکام شد؟"
https://ensafnews.com/311055/
او در این نوشتار ریشه ناکامی انقلاب را به تسخیر سفارت امریکا در تهران نسبت می دهد. اگر گزاره ناکامی انقلاب را نادرست می دانم ولی در نوشتار پیش رو عمدتا به نقد علت شناسی نادرستش می پردازم آنجا که دشمنی امریکا با ملت و نظام را به انقلاب نسبت می دهد.
۱- پیشرفت ها
نویسنده اشاره ای اجمالی به پیشرفت ها دارد اما انصاف نمی دهد تا از عظمت، وسعت، عمق و رکوردهای جهانی پیشرفت های پس از انقلاب بنویسد،
۲- رکوردهای ناهنجاری و فلاکت
نویسنده با گزینش واژگانی با بار منفی مانند فلاکت بر جنبه مغالطی نگاشته می افزاید و سیاه نمایی می کند. ضمن اینکه ادعای خود را کلی، مجمل و بدون آمار و بدون مقایسه با دوره شاه و یا کشور دیگر بیان می کند.
اما دو نمونه مصر و مکزیک که دوست و یار غار امریکا هستند نقیض های ادعای نویسنده اند.
در عین حال می توان گفت ایشان از اوضاع اجتماعی دوره شاه یا اطلاعی ندارند و یا عمدا از آن چیزی نمی گویند چون نمی خواهد محکی در دست باشد برای سنجش مدعایش.
۳- تسخیر سفارت
نگارنده تسخیر سفارت امریکا را مبدا دشمنی دو کشور و انقلابیون را مقصر می نمایاند اما نمی گوید چرا جوانان ما به آن کار دست زدند. علت پناه دادن به شاه و طرح بازگرداندن او بود. علت توطئه های امریکا برای تجزیه کشور و برنامه اش برای ایجاد آشوب بود.علت راه افتادن جنگ در گنبد و کردستان بود ، علت ترورهای فرقان از اردیبهشت ۱۳۵۸ بود و طبیعی می نمود که به امریکا نسبت داه شود.
۴- دشمنی تاریخی
از دوره قاجار میسیون های مذهبی امریکایی و اروپایی به ایران آمدند تا ما مسیحی شویم ( هما ناطق، کارنامه فرهنگی فرنگی) اما ایستادگی علما و عشق مردم به اهل بیت ع مانع شد.
لرد کرزن این شکست را چنین بیان می کند که ضمن تقدیر و سپاس از همه تلاش ها و همه هزینه های مادی که در ایران صورت گرفته باید بدانیم که ما نمی توانیم اینجا صلیب را جای هلال بنشانیم. باید فکر دیگری بکنیم( ناتانیل کرزن، ایران و قضیه ایران)
روزی که امریکا به همراه روس و انگلیس به تاریخ شهریور ۱۳۲۰ ایران را اشغال کرد و شاه بی لیاقت را به مردم ما تحمیل نمود دشمنی خود را رسما کلید زد. روزی که کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ را طراحی و اجرا نمود دشمنی اش با ما آغاز شد.
از روزی که امریکا تصمیم قاطع گرفت که بهاییت را بر جان و مال و ناموس ما حاکم کند و آنرا عملی کرد، دشمنی اش را ثابت کرد.
روزی که ساواک را تاسیس کرد و آموزش داد و به جان مردم انداخت دشمنی را آغاز کرد. از روزی که با برنامه های تغییر اجتماعی به جنگ هویت دینی و ملی ایرانیان آمد دشمنی اش را شروع نمود.
روزی که از هیچ طرح و تلاشی طی سال های ۱۳۵۶ و ۵۷ برای نجات شاه کوتاهی نکرد نشان داد چه اندازه با ما دشمن است.
۵- کارنامه عمومی امریکا
امریکا و انگلیس از سال ۱۸۵۰ تا کنون ( ذیل پروژه دولت سازی) به حدود ۷۰ کشور حمله مستقیم نظامی کرده ، دولت هایشان را ساقط و حکومت دلخواه خود را بر ملل مختلف تحمیل کرده اند. در حالیکه آن حکومت ها سفارتی تسخیر نکرده بودند.
رضایی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله اارحمن الرحیم
نهضت های الهی و رفتار مردم
مدتی است می گویند مردم چون فساد، ناکارآمدی، وعده های دروغ و تبعیض دیده اند به انقلاب و نظام پشت کرده اند.
در پاسخ بی آنکه منکر وجود فساد و ضعف ها و نارسایی ها شوم توجه می دهم به الگوی نسبتا یکسان رفتار مردم که در برابر رهبران نهضت های نشان داده اند، چنانکه:
- پس از تبلیغ ۹۵۰ ساله نوح ع ۸۰ تن به او پیوستند یعنی هر ۱۲ سال یک تن،
- امت سلیمان ع دچار عقب گرد شدند و خدا دو فرشته به نام هاروت و ماروت فرستاد تا فنون سحر شکنی یادشان دهند و مردم پس از آموزش دیدن، با آن فنون به فساد پرداختند.
- پس از چهل روز غیبت موسی ع کل امت او از هارون بریدند و گوساله پرست شدند،
- به تصریح قرآن بنی اسراییل به قتل انبیا کمر بستند و این کار زشت به عادت آنان بدل شده بود.
- امت لوط ع به رغم نصایح ایشان فساد و طغیان کردند و کار را به عذاب الهی کشاندند.
- امت صالح ع از نصیحت ها و ارشادهای ایشان سر تافتند و شتری را که معجزه الهی بود پی کردند و ِلذا دچار عذاب شدند
- امت یونس ع نیز توجهی به تبلیغ و وعظ ایشان نکردند.
- قرآن کریم در سور مختلف به انتقاد از مردم مدینه و اطراف می پردازد زیرا از فرمان های الهی و دستورهای پیامبر ص تخلف می نمودند
- تمام امت پیامبر ص پس از رحلت ایشان برگشتند،
- امت امام علی ع بسیار خون به دل مولا کردند طوریکه حضرت امیر ع به مردمش می گوید ای نامردها، ای که بی پدر شوید، هر وقت خواستم جمعتان کنم از هم گسستید
(انفرجتم عن ابن أبي طالب انفراج المرأة عن قبلها)
- تعدادی از فرماندهان و یاران امام علی ع او را تنها گذاشتند و به معاویه پیوستند.
- امت امام مجتبی ع ایشان را تنها گذاشتند
- مردم مسلمان به یاری امام حسین ع نشتافتند.
- آنان که ایشان را دعوت کرده بودند نیز تنهایش گذاشتند.
- رفتار مردم با تمام امامان بعدی نیز چنین بوده است.
- غیبت امام زمان عج نیز ریشه در رفتار مردم دارد.
نتیجه
- امت مسلمان ایران بهترین مردم تاریخند چنانکه امام ره فرمودند،
- اگر بخشی از مردم ناراضی و منتقدند ناشی از جوهره عدالت ستیزی الگوی توسعه غربی است که احزاب غربگرا بر اجرای آن اصرار ورزیدند،
- اگر شماری از جوانان از دین فاصله گرفته اند ناشی از پروژه دین زدایی جریان روشنفکری دینی در حلقه کیان ( به زعامت دکتر سروش)، حلقه مصطفی ملکیان، حلقه آیین و رفتار و گفتار دین ستیزانه چهره ها و رسانه های جریان اصلاحات و مانند آنهاست.( حمیدرضا اسماعیلی، ایدئولوژی اصلاحات، مرکز اسناد انقلاب اسلامی)
- دهها شبکه تلویزیونی جهانی و منطقه ای و شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به دین زدایی و اخلاق ستیزی و مبارزه با هویت دینی مردم ما مشعولند.
- نظام آموزشی ما زیر سیطره علوم مدرن است که معارض دین و زداینده آموزه های وحیانی اند و آمده اند تا جای دین بنشیند( غلامعباس توسلی، نظریه های جامعه شناس)
معتقدم به رغم تمامی کوتاهی های متصدیان و مدیران، خیانت های صاحب منصبان و احزاب و خطاها و انحراف های دولت ها هنوز عمده ای از ملت ایران استوار پای دین و انقلابشان ایستاده اند لذا باید دستشان را بوسید و بدانان آفرین گفت.
رضایی جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله الرحمن الرحیم
ترمیدر
کرین برینتون در کتاب کالبد شکافی چهار انقلاب از پدیده ای به نام " ترمیدر" نام می برد و می گوید انقلاب های فرانسه، امریکا، شوروی و ... گرفتارش شدند. ترمیدر بازگشت به فرهنگ گذشته است و نوعی ارتجاع محسوب می گردد. به اعتقاد برینتون هیچ انقلابی از ترمیدر مصون نیست.
نخستین بار قرآن کریم به پدیده دگردیسی و بازگشت اشاره می کند آنجا که فرمود : فلما زاعوا ازاع الله قلوبهم..
ربنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا...
قرآن مجید این آسیب را به بیانی دیگر نیز مطرح نموده است : اَفاِن مات او قُتل انقلبتم علی اعقابکم؟
متاسفانه این پدیده در صدر اسلام رخ داد و با رحلت پیامبر ص همه دچار ارتجاع و دگردیسی شدند و به تعصبات جاهلیت برگشتند. : "ارتد الناس الا ثلاثه"
در انقلاب ما نیز بسیاری از احزاب، سیاسیون و کنشگران انقلابی دچار ترمیدر شدند. آنها به سبب تغییر فکری و ایدئولوژیک کوشیدند نظام مند و پروژه محور، جامعه را با برنامه های اقتصادی اجتماعی به دامن غرب هل بدهند و مجموعه پروژه های سی و چند ساله آنها بحران های اجتماعی و اقتصادی متعدد و ویرانگری پدید آورد و بخش هایی از مردم را خسته و نا امید کرد.
با این حال خود نظام دچار ترمیدر نشد و علت آن انقلابی ماندن رهبر فرزانه، برکت خون شهدا و ایستادگی مردم است.
رویدادها و روندها گواه این مدعاست. برای مثال ۷تا ۸ میلیون ایرانی روز ورود امام ره به استقبالش رفتند و بیش از آن هم به بدرقه پیکرش شتافتند و تشییع پیکر سربازش حاج قاسم نشان داد که رویش ها بیش از ریزش هاست.
اینکه می گویند غالب افراد جامعه ما حسرت نظام گذشته را می خورند واقعیت ندارد یافته های نظر سنجی های معتبر ادعاهای مطرح شده در باره رویگردانی مردم از نظام و یا بی دینی مردم را تایید نمی کنند.
برآنم که دلخوری ها و نارضایی ها هست و گسترده نیز هست اما دریغ ورزان و حسرت خوران رژیم گذشته در اقلیت اند. اما این اقلیت زبان رسایی دارد.
رضایی
شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا انقلاب ناکام شد
آقای شهاب حائری مقاله نگاشت با نام "چرا انقلاب ناکام شد؟"
https://ensafnews.com/311055/
او در این نوشتار ریشه ناکامی انقلاب را به تسخیر سفارت امریکا نسبت می دهد. اگرچه ادعای ناکامی انقلاب را نادرست می دانم ولی در نوشتار پیش رو عمدتا به نقد علت شناسی نادرست نویسنده می پردازم آنجا که دشمنی امریکا با ملت و نظام را به انقلاب نسبت می دهد.
۱- پیشرفت ها
نویسنده اشاره ای اجمالی به پیشرفت ها دارد اما انصاف نمی دهد تا از عظمت، وسعت، عمق و رکوردهای جهانی پیشرفت های پس از انقلاب بنویسد،
۲- رکوردهای فلاکت
نویسنده با گزینش واژگانی با بار منفی مانند فلاکت بر جنبه مغالطی نگاشته اش می افزاید و سیاه نمایی می کند. ضمن اینکه ادعای خود را کلی، مجمل و بدون آمار و بدون مقایسه با دوره شاه و یا کشور دیگر بیان می کند.
اما دو نمونه مصر و مکزیک که دوست و یار غار امریکا هستند نقیض های ادعای نویسنده اند.
نیز می توان افزود آقای حائری یا از اوضاع اجتماعی دوره شاه اطلاعی ندارد و یا عمدا از آن چیزی نمی گوید چون نمی خواهد محکی در دست باشد برای سنجش مدعایش.
۳- تسخیر سفارت
نگارنده تسخیر سفارت امریکا را مبدا دشمنی دو کشور و انقلابیون را مقصر می نمایاند اما نمی گوید چرا جوانان ما به آن کار دست زدند. علت پناه دادن به شاه و طرح بازگرداندن او بود. علت توطئه های امریکا برای تجزیه کشور و برنامه اش برای ایجاد آشوب بود.علت راه افتادن جنگ در گنبد و کردستان بود ، علت ترورهای فرقان از اردیبهشت ۱۳۵۸ بود و طبیعی می نمود که به امریکا نسبت داه شود.
۴- دشمنی تاریخی
از دوره قاجار میسیون های مذهبی امریکایی و اروپایی به ایران آمدند تا ما مسیحی شویم ( هما ناطق، کارنامه فرهنگی فرنگی) اما ایستادگی علما و عشق مردم به اهل بیت ع مانع شد.
لرد کرزن برای بیان این شکست می گوید ضمن تقدیر و سپاس از همه تلاش ها و همه هزینه های مادی که در ایران صورت گرفته است باید بدانیم که نمی توانیم اینجا صلیب را جای هلال بنشانیم. باید فکر دیگری بکنیم( ناتانیل کرزن، ایران و قضیه ایران)
در حقیقت روزی که امریکا به همراه روس و انگلیس به تاریخ شهریور ۱۳۲۰ ایران را اشغال کرد و شاه دست نشانده را به مردم ما تحمیل نمود دشمنی خود را رسما کلید زد. روزی که کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ را طراحی و اجرا نمود دشمنی اش با ما آغاز شد.
از روزی که امریکا تصمیم قاطع گرفت که بهاییت را بر جان و مال و ناموس ما حاکم کند و آنرا عملی کرد، دشمنی اش را ثابت کرد.
روزی که ساواک را تاسیس کرد و آموزش داد و به جان مردم انداخت دشمنی را آغاز کرد. از روزی که با برنامه های تغییر اجتماعی به جنگ هویت دینی و ملی ایرانیان آمد دشمنی اش را شروع نمود.
روزی که از هیچ طرح و تلاشی طی سال های ۱۳۵۶ و ۵۷ برای نجات شاه کوتاهی نکرد نشان داد چه اندازه با ما دشمن است.
۵- کارنامه جهانی امریکا
امریکا نه فقط با ما که با بشریت دشمنی دارد. برای مثال امریکا و انگلیس از سال ۱۸۵۰ تا کنون ( ذیل پروژه دولت سازی) به حدود ۸۰ کشور حمله مستقیم نظامی نموده، دولت هایشان را ساقط و حکومت دلخواه خود را بر ملل مختلف تحمیل کرده اند. در حالیکه هیچیک از آن حکومت ها سفارتی تسخیر نکرده بودند.
رضایی
یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲
@rezashahed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥کلیپ جالبی بود برای تشویق مردم به انتخابات و چه تعابیر جالبی به کار برده بود احسنت
💥چرا بااین همه مشکل باز هم باید در انتخابات شرکت کنیم
💥حتما ببینید 👌
@jahade_tabien1
بسم الله الرحمن الرحیم
کودتای رضا خان
شاه شدن، کارنامه و کنار رفتن رضاخان چند ویژگی دارد که در گذشته ایران نمی بینیم:
۱- اولین شاه است که با انتخاب انگلیس و با برنامه ریزی، کمک و حمایت انگلیس به سلطنت رسید و با اراده انگلیس برکنار شد و پسرش به ملت تحمیل گردید.
۲- شاهان پیشین از دل مناسبات ایلی و عشایری بر خاستند و او به ایل و عشیره ای تعلق نداشت
۳- شاهان پیشین با تکیه بر سازمان رزم بومی و نیروهای عشایری به قدرت می رسیدند ولی رضا خان را با تکیه بر لشکر قزاق که ساخته روس ها بود و به دست انگلیسی ها تقویت و بازسازی شد به قدرت رساندند.
۴- جابجایی قدرت در ایران، بومی و درونزا ( نزاع و درگیری ایلات و عشایر) بود اما رضاخان فرمانده منصوب انگلیس بر لشکر قزاق شد و همزمان با تغییرات قدرت و سیاست بین الملل به حکومت رسانده شد.
۵- عموما حکومت های قبلی پس از سرکوبی رقبای داخلی به جنگ با قدرت های خارجی می رفتند اما رضاخان در آغاز و پایان حکومتش تسلیم اشغالگران شد.
۶- حکومت های قبلی برای الحاق مناطق از دست رفته ایران با قدرت های همسایه جنگیدند و البته در مواردی هم شکست خوردند و مناطقی از دست رفت ولی رضاخان نجنگیده مناطقی را واگذار کرد.
۷- تنها و اولین شاهی است که مهمترین و تنها منبع قدرت نظامی و اقتصادی ایران یعنی نظام عشایری و ایلاتی را در هم ریخت و نابود کرد و میراث قومگرایی را بر جای گذاشت.
۸- اولین شاهی است که مدل حکومتی، ایدئولوژی سیاسی و شیوه اداره مملکت را از دشمنان ملت ( غربی ها) گرفت و میراث سیاسی سه هزاره ایران را دور ریخت و به آن بی اعتنایی کرد.
۹- نخستین شاهی است که دکترین امنیت ملی اش را خارجیان ترسیم کردند و بدین ترتیب ایران را وارد ائتلاف های منطقه ای و جهانی و منطبق با منافع غرب نمودند.
۱۰- نخستین شاه است که با شخصیت، هویت، منش و آداب و عادات ملت مبارزه کرد و هویت و عادات و فرهنگ غربی را جای آن نشاند.
۱۱- نخستین شاهی است که چپاول ایران را همزمان به چند قدرت خارجی واگذار کرد؛ نفت را به انگلیس و شیلات را به شوروی، مدیریت میراث فرهنگی را به فرانسه( آندره گدار) و غارت آثار باستانی را به امریکا ( آرتور اپهام پوپ) سپرد.( ماخد: محمد قلی مجد، تاراج بزرگ، موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی)
۱۲- تنها شاهی است که بدون سرمایه خانوادگی و یا میراث ایلی و فقط از طریق ارعاب و ظلم و چپاول طی ۱۶ سال به بزرگترین ملّاک و سرمایه دار ایران بدل شد.
۱۳- اولین شاه است که بدون جنگیدن و صرفا با اشاره بیگانه از ایران تبعید شد.
۱۴- نخستین نظامی در جایگاه شاه است که به هنگام حمله قدرت های بیگانه آمادگی و طرح و نقشه ای برای دفاع نداشت و از کاخ خود نیز پا بیرون نگذاشت.
۱۵- ارتش رضاخان اولین ارتش از نظر سرعت فروپاشی، در هم شکستن سازمان رزم و تسلیم در برابر قوای بیگانه صاحب رکورد است.
۱۶- اولین شاهی است که تربیت شاه بعدی را به نظام آموزشی کشور بیگانه می سپارد.( مدرسه لروزه سوئیس)
۱۷- اولین شاهی است که طرح راه آهن سراسری اش تمام و کمال با طراحی خارجی، با اجرای مهندسان خارجی و برای استفاده خارجی در جنگ میان قدرت های خارجی از جیب ملت ساخته می شود.
۱۸- اولین شاه است که ایران مدعی امپراتوری را به یکی از اقمار درجه چندم نظام سلطه تبدیل کرد.
۱۹- نخستین شاه است که با قبول منفعلانه فرهنگ و هویت غربی، ایران صاحب فرهنگ و تمدن را به آغوش تمدن منحط غرب انداخت.
۲۰- نخستین شاه است که با پذیرش اقتصاد سرمایه داری، ایران را به بازار مصرف نظام سرمایه داری غربی بدل نمود.
رضایی
پنجشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
اقرار خود رضاخان به این که انگلیسیها او را سرکار آوردهاند.2
2️⃣راوی دوم دکتر مصدق است که همين مطلب را با كمي اختلاف چنین گفته است:
... به خاطر دارم كه سردار سپه نخستوزير، در منزل من با حضور مرحومان مشيرالدوله و مستوفيالممالك و حاج ميرزا يحيی دولتآبادی و آقايان مخبرالسلطنه و تقیزاده و علاء اظهار كرد «مرا انگليسيها آوردند ولی ندانستند با چه كسی سروكار دارند.»
حسين مكی، جلد اول تاریخ بیست ساله ایران، ص 157
به مناسبت کودتای سوم اسفند
@alamkalam
یک ملت زمانی به بلوغ میرسد ،که انتخاب کند ؛
حتی به غلط ...!
{ استاد شهید مطهری }
#من_رای_میدهم
"Basir"
@twiita
بسم الله الرحمن الرحیم
نقد "ابتذال محض"
کلیپی ساخته اند به نام《تماشا کنید: ابتذال محض!https://www.entekhab.ir/fa/news/767150/%D8%AA%D9%85》
به نظر می رسد محتوای این کلیپ جای نقد دارد:
۱- تعمیم چرا
کل فضای سیاسی که در دست چند تن امثال رائفی پور نیست تا بگوییم فغان و واویلا فاجعه رخ داده است.
۲- واژه گزینی غرض آلود
نقد علمی نباید آلوده به فحش و ناسزا شود. واژه ابتذال محض غرض آلود است و از ارزش کار می کاهد.
۳- مغالطه قدمت
تازه واردان و جوانان را تحقیر می کند چنانکه به نوح گفتند اطرافت را "اراذلنا بادی الرای" گرفته اند. از سایر جناح ها هم چهره های جوان پا به میدان نهاده اند چرا ورود آنها تقبیح نمی شود. وانگهی آیا قرار است پیران و بزرگان تا ابد بمانند و نوبت به جوانان نرسد؟
۴- نقض غرض
مثال مجلس اول نقض غرض ناقد است چون به رغم آن گشودگی و تکثری که نظام پیش گرفت، احزاب و گروههایی که در مجلس خبرگان ق اساسی و مجلس اول شورا نماینده داشتند به جنگ مسلحانه و براندازی علیه ج ا ا روی آوردند.
تجربه دوم خرداد و به ویژه انتخابات سال ۱۳۸۸ نیز نشان داد که فرصت تکثر را با سوء استفاده به بحران تبدیل می کنند.
خب اگر تکثر خوب است که هست چرا قدر آن تکثر را که رهبری خواهان و حامی آن بوده و هستند، ندانستند و در دوره تکثر علیه نظام برنامه ریزی و اقدام کردند.
۵- خودداری از ریشه یابی
تهیه کننده علل را ذکر نمی کند. حال آنکه اصلاح طلبان تندرو در ایجاد فضای تنگ کنونی نقش تعیین کننده دارند چون پس از دوم خرداد به انحصار طلبی روی آوردند، از برنامه ریزی برای فتح سنگر به سنگر همه مواضع نظام سخن گفتند، به براندازی و ائتلاف با اپوزیسیون پرداختند، علیه دین و مذهب موضع گرفتند و گفتند خمینی به موزه ها تعلق دارد و در قالب نو اندیشی دینی علیه مبانی قرآن و اسلام نظریه پردازی کردند( حلقه کیان، حلقه مصطفی ملکیان، حلقه آیین)
۶- "حاکمیت دوگانه" و "گذار"
مهمترین راهبرد تندورهای اصلاحات، تئوری "حاکمیت دو گانه" و "گذار"بود، یعنی ضرورت تکرار سرنوشت انقلاب های فرانسه و غیره، یعنی لزوم یکپارچه سازی حاکمیت و تمام کردن کار انقلاب و آرمان های امام ره و پیوستن به اردوگاه غرب. ترجمان این گذار در بعد سیاست خارجی و ایدئولوژیک در ضمیمه برنامه چهارم توسعه به تصریح ذکر شده است.
۷- کوتاهی احزاب
۴۵ سال، فرصت کمی نیست، تا کنون می بایست همه احزاب چهره های تازه ای تربیت و به میدان سیاست گسیل می کردند. اگر احساس می شود قحط الرجال است نه صرفا از انسداد بلکه از کوتاهی اجزاب هم هست.
۸- تجربه ز ز آ
انصاف دهیم قدیمی هایی مانند آقای خاتمی، محقق داماد، پزشکیان، کرباسچی، بیات و ... تمام قد از اغتشاشات زن زندگی آزادی حمایت کردند و خواسته و ناخواسته با تجزیه طلبان کومله و دمکرات همراه شدند. چرا تهیه کننده کلیپ این دست رفتارهای ضد ملی و ضد انقلابی را در پیدایش وضع کنونی موثر نمی شمارد.
رضایی
چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله الرحمن الرحیم
هر صندوق یک سنگر
در گرماگرم جنگ نرمیم.
اکنون میدان جنگ، سیاست و انتخابات، صحنه عملیاتی است و هر صندوق یک سنگر و هر رای تیری است به سوی جبهه دشمن.
رضایی
چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
❌️تمام نشانه های مقاومت در این تصویر هست
🔥با این معلولیت تو اینهمه فشارها به سختی آمده پای کار نظام تاکید هم داره خودش رای و به صندوق بریزه
دمت گرم شلوار سه خطی مقاوم 💪
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات و کنش رهبران دو نظام
اسناد منتشر شده دوره پهلوی ( از جمله اسناد احزاب) عکس و یا خبری از رای دادن خاندان پهلوی در بر ندارد.
یک تن از پژوهشگران خبره تاریخ معاصر، سه تن از خبرگان برتر مرکز اسناد انقلاب اسلامی که صدها هزار برگ سند را مطالعه کرده اند می گویند تاکنون چنین عکس و فیلم و یا گزارشی ندیده اند. اما یک کارشناس ارشد حوزه سیاست و تاریخ معاصر گفت: "گمانم در رفراندوم سال ۴۱ دیده بودم".
اما در مقابل، رهبران ج ا ا در طول حیات خود در همه انتخابات ها مانند مردم با رایی برابر با مردم، آرای خود را به صندوق انداخته اند و تصاویر آن نیز ثبت و ضبط شده است.
رضایی
شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله الرحمن الرحیم
آنچه بر مردم گذشت و آنچه رقم خورد
سخن رهبر فرزانه انقلاب را که فرمود مشارکت ۳۰- ۴۰ درصدی غربی ها در انتخابات ننگ آنهاست، پخش کرده اند، کلیپ سازان خواسته اند مچ گیری کنند.
ببینیم در چه شرایطی ۲۵ میلیون تن پای صندوق آمده اند:
۱- تعدادی از احزاب و شماری از دولت های ما، سکولار، مخالف نظام و معارض حکومت دینی اند
۲-شیفتگان امریکا بالاترین منصب ها را اشغال می کنند و از ناراضی سازی مردم ابایی ندارند،
۳- رئیس جمهورها مدام برای تغییر اصول نظام ( بلکه خود نظام) خواستار برگزاری رفراندم می شوند،
۴- رئیس جمهورها پس از پایان دوره ریاست، به مردم آدرس غلط می دهند که رهبری مانع کار کردن و مخالف پیشرفت است،
۵- رئیس جمهورها و احزاب پشتیبان آنها علیه دین و آرمان های انقلاب سخن می گویند و تولید ادبیات می کنند،
۶- احزاب و گروههای سیاسی صاحب قدرت با تشکیل محفل های پژوهشی و موسسات تحقیقاتی علیه نظام، اسلام و رهبران انقلاب گفتمان سازی می کنند،
۷- برخی احزاب و شخصیت ها عمدا مواضعی می گیرند که مردم پای صندوق نیایند،
۸- برخی احزاب و چهره ها انتخابات را تحریم می کنند،
۹- برخی رئیس جمهورهای قبلی انتخابات را زیر سئوال می برند،
۱۰- رئیس جمهور دو دوره اسبق رای نمی دهد،
۱۱- رئیس جمهور قبلی از مردم می خواهد رای اعتراضی بدهند،
۱۲- احزاب صاحب قدرت دانشگاهها را به پایگاه براندازی مبدل می کنند،
۱۳- احزاب سیاسی دانشجویان را به بازوی بازی های اپوزیسیونی خود علیه نظام تبدیل می کنند تا از علم جویی و دانش آموزی باز مانند،
۱۴- رئیس مجمع تشخیص مصلحت وقت، رئیس جمهورهای اسبق، رئیس مجلس اسبق و نخست وزیر سابق و احزاب پشتیبان آنها انتخابات را ملکوک و نظام را متهم به تقلب کردند و کشور را به آشوب کشیدند،
۱۵- احزاب دیکتاتور مآب عملا به مردم اثبات می کنند که برای رای مردم ارزش قایل نیستند مگر اینکه فقط به آنها رای بدهند،
۱۶- خاندان های حکومتگر ایران به کانون ضدیت با نظام مبدل شده اند،
۱۱- بچه های خاندان های حکومت گر( چپ و راست) برخوردار از رانت و رفاه در خارج از کشور بسر می برند،
۱۷- جمع بزرگی از نمایندگان ادوار گذشته مجلس گرفتار انواع تطور فکری، اخلاقی و مالی شده اند،
۱۸- گروهی از نمایندگان با ورود به مجلس از مردم جدا و اشرافی می شوند،
۱۹-جمع بزرگی از نمایندگان وارد زدوبندهای باندهای سیاسی و اقتصادی می شوند و منافع مردم را قربانی منافع شرکت ها و قدرت های مافیایی می کنند،
۲۰- نمایندگان مجلس پنهانکار و گریزان از شفافیت اند و از آشکار شدن آرا و مواضع خود بیم دارند،
۲۱- تعداد قابل توجهی از نمایندگان پس از ورود به مجلس با کاهلی، کم کاری، غیبت و سستی از عهده وظایف خود بر نمی آیند،
۲۲- دیدیم مجلس یکپارچه به کانون ضدیت با نظام و منافع ملی و به محل تحصن علیه نظام شد،
۲۳- دیدیم مجلس بدون مطالعه و طی ۲۰ دقیقه طرحی ویرانگر و مغایر امنیت ملی و منافع ملی را تصویب کرد،
۲۴- گروهی از سلیبریتی ها علیه نظام موضع می گیرند و مشوق تحریم انتخابات می شوند،
۲۵- رئیس جمهورها و احزاب مدام مردم را از مقاومت و ایستادگی باز می دارند و راه نجات را پناه بردن به امریکا می نامند،
۲۶- کشور در دو جبهه داخلی و خارجی تحت فشارهای روانی و سیاسی قرار دارد،
۲۷- سیاست های ویرانگر اقتصادی و بین المللی دولت پیشین بزرگترین خسارت ها را به کشور، ملت و نظام وارد ساخت،
۲۸- پیامدهای اقتصادی و امنیتی ناشی از شوک بنزینی دولت قبل آسیب های منفی جدی بر سرمایه های اجتماعی نظام وارد ساخت
۲۹- شماری از احزاب وجناح ها کاری جز به زوال بردن سرمایه های اجتماعی کشور نمی شناسند،
۳۰- فرهنگ سیاسی و کنش های انتخاباتی بیشتر احزاب و جناح ها ضد مردم سالاری و صندوق گریز است،
۳۱- سال گذشته بزرگترین جنگ ترکیبی تاریخ با مشارکت ۴۵ کشور جهان (فتنه مهسا) علیه ملت و نظام اجرا گروید،
۳۲- با این فتنه بزرگ شماری از چهره های سیاسی مانند رییس جمهور اسبق نمایندگان مجلس و دیگر افراد همراهی و همنوایی نمودند،
۳۳- بر اساس چند تصمیم غلط مجلس و دولت فعلی که بر خلاف توصیه های رهبر فرزانه انقلاب بوده سفره های مردم کوچکتر و گرانی ها مضاعف شده است،
۳۴- هر از چندی پرونده ای از فساد، رشوه و اختلاس نجومی افشا می شود و قوه قضا توان اقناع مردم را ندارد که پرونده را به کجا رسانده است،
۳۵- ۲۰۰ کانال، شبکه و رسانه های مختلف مردم را ناامید و دعوت به ترک تحریم انتخابات می کنند،
۳۶- سنگین ترین تحریم ها بر ملت ایران تحمیل شده است،
۳۷- جنگ شناختی بسیار گسترده، پیچیده و همه جانبه علیه ملت از درون و بیرون در جریان است،
بر عکس ایران در هیچ کشور غربی چنین رخدادها و رفتارهای سیاسی دیده نمی شود با این همه آیا مشارکت ۴۱ درصدی ایرانیان شبیه معجزه و نشانه استواری و نستوهی ملت نیست؟
رضایی
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
بسم الله الرحمن الرحیم
جنجال بی حجابی قم
۱- تصویر برداری مردم از رخدادهای اجتماعی و رفتارهای یکدیگر، اعمال ماموران، کنش های آمران به معروف و ناهیان از منکر و ... به عرف تبدیل شده پس تصویر برداری یک روحانی از جرم مشهود چرا ناروا باشد.
۲- می گویند عرف جهانی تصویر برداری بدون اذن از افراد را نادرست می داند. این عرف ناظر بر حریم خصوصی در اماکن خصوصی و یا با هدف سوء استفاده مالی، باج خواهی، بهره جویی جنسی و مانند آن می باشد و اینجا مصداق ندارد.
۳- تصویربرداری طلبه قمی از منظر حقوقی ناروا نیست چون قانونگذار چنین کاری را جرم انگاری نکرده است.
۴- انتشار تصاویر مردم اگر از حریم خصوصی کسی تهیه شده باشد شرعا گناه و قانونا جرم می باشد، نه تصویر برداری از جرم مشهود و تحویل آن به ضابطان قضایی با هدف کمک به اجرای قانون.
۵- در حادثه قم زن بی حجاب آغاز گر جنجال و شروع کننده چند جرم است، نه آن آقای روحانی. تحلیلگرانی که کار آن آقا را تقبیح کرده اند چرا زشتی جرائم آن زن را نادیده انگاشته اند.
۶- آن خانم علاوه بر جرم بی حجابی چند جرم دیگر هم مرتکب شده است که عبارتند از:
هیاهو و جنجال در اماکن عمومی، ضرب و شتم، فحاشی و توهین، تلاش به عنف برای گرفتن گوشی آن طلبه.
۷- اگر از عکس گرفتن که نهی از منکر حداقلی است جلوگیری شود، جانیان جسور می شوند و فردا از هیچ جنایت مشهود نمی توان تصویر گرفت.
۸- دست و زبان آمران به معروف و ناهیان از منکر که بسته شد، آیا باید چشمانشان را نیز ببندند؟
رضایی
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
@rezashahed
سلام علیکم
رهبر انقلاب:
«نقاط ضعف نداریم؟ چرا؛ کم است؟ نه؛ نقاط ضعف هم داریم.
- ما در ساخت یک اقتصاد قوی ملّی عقبیم.
- ما در استقرار عدالت اجتماعی، عدالت قضائی، عدالت اقتصادی ــ که «عدالت» یکی از برترین شعارهای انقلاب بوده، از بزرگترین هدف های انقلاب بوده ــ عقبیم؛ کارهایی شده، کارهای خوبی هم شده، امّا تا آن مقداری که باید بشود خیلی فاصله هست؛ عقبیم.
- در ریشهکنیِ آسیبهای اجتماعی عقبیم؛
- در مسئله طلاق، در مسئلهی اعتیاد، در مسائل اخلاقی، آن مقداری که باید پیش نرفتهایم؛ ما عقبیم.
- شما یک نگاهی بکنید به فضای مجازی، مشکلات برخورد اخلاقی را آنجا مشاهده می کنید، این عقب بودن ما است؛ عقبیم.
- در تطبیق زندگیمان با ارزش های اسلامی عقبیم:
√ اسلام گفته اسراف نکنید، ما اسراف می کنیم؛
√ اسلام گفته اشرافیگری را بگذارید کنار، در طبقات گوناگون ما، یک عدّهای که می توانند اشرافیگری می کنند، یک عدّهای [هم] از اشرافیگری تقلید می کنند؛ نمی تواند، پول هم ندارد، امّا می رود قرض میکند برای اینکه عروسی پُرخرج برای فرزندش درست کند؛ چرا؟
⬆️این ها اشکالات ما است، اینها عقبماندگیهای ما است.» ۱۴۰۲/۱۱/۲۷