آقای عبدالهی
مردم به توصیه شما نیاز ندارند.
بیش از چهار ماه است که در عمل و در خیابان نشان داده اند خیلی از شماها جلوتر هستند و آنکس که شایستگی توصیه و امر دارد این مردم هستند خطاب به شما مسئولین سیاسی و نظامی!
علی الاصول مواضع مقتدرانه خوب است!
اما آنچیزی که خطای محاسباتی دشمن را اصلاح می کند پیام قدرت و وحدت عملی با ولایت است، نه اصرار به مواضع خود بر خلاف نظر رهبری.
امیدوارم ابتدا خطای محاسباتی خودتان را اصلاح کنید.
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف دیشب: دوستانی که حرف ترامپِ فاسق را قبول دارند یکبار هم به برادر دینی خودشون [اعتماد کنند]
همان برادر دینی، چند سال قبل، خطاب به منتقدان خود: تو که هیچ غلطی به عمرت نکردی حق نداری حرف بزنی.
🔵@rezvanehagh
راحت فریب نخورید!
تنها گروهی که به صورت جدی پرچم خونخواهی رهبر شهید و برخورد با کودتاگران را بلند کرده اند همین خواهران کفن پوش هستند.
پس باید منتظر خباثت بعضی باشیم.
لطفا هوشیار باشید و متوجه باشید الآن وقت انتقاد و باید و نباید و ... نیست.
متوجه باشید با همانهایی طرف هستید که از شروط رهبری عدول کردند و به جای خونخواهی و تنبیه متجاوز به دنبال کودتا و دلار هستند تا جیبشان را از بیتالمال پر کنند و جمهوری اسلامی را براندازند و با هر بهانه ای در صدد محو این مطالبه گران هستند.
چرا بعضی انقلابیون شروع به کوبیدن این خواهران کرده اند که نباید چنین و چنان می کردند و ... چرا بعضی متوجه نیستند با چه شیاطینی طرف هستند؟ چرا یک کلیپ کوتاه و یکطرفه را می پذیرید؟
قبلا هم با همین روش تحصنهای خیابان پاستور و مقابل مجلس و داخل مسجد اعظم و ... را بهم زدند، چند بار با یک روش فریب می خورید؟!
چرا وقتی بحث بی حجابی بود جیغ وحدتشان بلند بود که چیزی نگویید که وحدت خش بر می دارد و این کلیپها در حمایت از بی حجابها ساخته می شد، ولی به اینجا که رسید دیگر وحدت مهم نیست و کلیپ علیه خواهران شهید می سازند؟!
متوجه باشید با کسانی طرف هستیم که استاد جنگ روانی هستند، طرف را عصبی می کنند وقتی عکس العمل نشان داد از مراحل عصبی کردن خودشان چیزی نشان نمی دهند و فقط عکس العمل را نشان می دهند با هزار متن و سخن مهندسی شده، که بیننده و خواننده و شنونده را فریب بدهد.
باید پشتیبان کسانی باشیم که به جای من و شما به صورت جدی خونخواهی رهبر را مطالبه می کنند و آنها را در لااقل فضای مجازی تنها نگذاریم.
طلبه مرصوص